-
Το C4, Γιάννη, μόλις θα έχει λανσαριστεί στην παραγωγή τότε.
-
Re pedia emena me enthousiazi i idea na trexi akomi ena Subaru kai sto bucket tou na vriskete i o Colin i o Sainz !!! Provlepo ena sinarpastiko protathlima gia to 2004 me tromeres maxes kai pola ergostasiaka aftokinita me tromerous odigous stis taksis tous i kathe omada!!!
-
Οτι κ να γινει εγω πιστευω πως τα πρωτοκλασσατα ονοματα που μπορουν ακομα, θα πρεπει να μεινουν στην ενεργο δραση κ μ ενα καλο bucket. Eιμαι υπερ της εισροης νεου αιματος (εννοηται) αλλα το σπορ φτωχαινει οταν αρχισουν να φευγουν ονοματα δυνατα (Colin ή Carlos) που ακομα μπορουν. Εδω ο Oriol ετων 47 αν δεν κανω λαθος κ παει αεροπορια οποτε μπορει. Αν ειχε καλο γκαζι θα επαιζε k podium.
-
Ωπαπαπαπα!!!
Το 2005 η Χara θα είναι παρελθόν. Οσο και αν πιέζει ο Φρεκλέν τις δύσκολες αυτές ημέρες δύσκολα η ίδια τσέπη θα συντηρεί το θέαμα και το συναγωνισμό στον ίδιο χώρο. Το 307 είναι γεγονός, ενώ η νέα Xara ακόμα σκέψη και είναι απίθανο να παρουσιαστεί σε αγώνα το 2005 οπότε μπορεί να εξελιχθεί. Θέμα C3 δεν τείθεται. Το C2 πάλι είναι έτοιμο για τη μάχη στα 1600. Θα δούμε!
Αν πάλι είναι θέμα μεγίστης σημασίας και δεν μπορώ να εκφράσω σκέψεις και αναλύσεις με τη λογική και την εμπειρία αλλά πρέπει να σας ακολουθώ χρησιμοποιώντας μόνο τις πηγές σας, πάω πάσο!
Θα είμαι πιό προσεχτικός από εδώ και πέρα. Το υπόσχομαι!Ασχετο... Εν τέλει η Σουμπαρού θαχει 3ο οδηγό...? Θαναι αστείο να μην έχουν 3ο με τις γνωστές προδιαγραφές περί βάθρων κ.λπ και να βρεθούν με 4ο που θα κυνηγάει τίτλο οδηγών.... Ολα γίνονται βέβαια. Εχει τον τρόπο του ο Σάινθ να μένει sτο παιχνίδι, γενικώς.
Στρ
-
Pantos pithani apoxoris tou Xsara apo tin energo drasi tha me stenaxorisi giati einai telio aftokinito apo oles tis plevres kai pistevo oti panta tha einai mesa ston antagonismo!!! Idomen !!!!
Poli amfiropa tha einai ta pragmata gia to 2004 me oles tis omades na einai sto idio peripou epipedo dinamikotitas kai na exoun oles tin dinami na nikisoun se opio dipote agona vrethi mprosta tous.....Ektos fisika an vri ton tropo i Peugeot kai dialisi kai pali ton antagonismo kati poli diskolo gia mena fisika me tosa amaksia isodinama !!!! Prota apo ola omos prepi na perimenoume na teliosi afto to protathlima kai vlepoume ti tha gini sto mellon !! Ane Boss pata gkaziiiiiiiiiiii!! -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ασχετο... Εν τέλει η Σουμπαρού θαχει 3ο οδηγό...? Θαναι αστείο να μην έχουν 3ο με τις γνωστές προδιαγραφές περί βάθρων κ.λπ και να βρεθούν με 4ο που θα κυνηγάει τίτλο οδηγών.... Ολα γίνονται βέβαια. Εχει τον τρόπο του ο Σάινθ να μένει sτο παιχνίδι, γενικώς.
ΣτρΜακαρι, αλλα δεν νομιζω οτι θα μεινει καπου αν δεν του δινεται η ευκαιρια να χτυπησει τον 3ο τιτλο του. Παιζει για να ξορκισει τα φαντασματα του 94,95 κ 98!!! Τις περισσοτερες πιθανοτητες θα τους τις εδινα με το Citroen κ οχι με Subi. Ειναι στο or now or never κ δεν διατιθεται κανενας να του χαρισει τον τιτλο. Κ οι μνηστηρες ειναι πολλοι κ διψασμενοι!
Αν απο την αλλη καθαρισει φετος μπορει να παει κ σπιτι του. Παντως ειμαι σιγουρος οτι η ελειψη Moya φετος του εχει κοστισει θεσεις κ βαθμους.We wait and see! ή μαλλον I wait and see γιατι δεν βλεπω πολλους ενθερμους του Ισπανου (εκτος απο μενα)!
-
μαζί σου είμαι σε σχεση με ιστορία-προσφορά, αλλά δεν το καταθέτω γιατί δεν αντέχω γκρίνια και κυρίως ειρωνείες. Κάποτε στα 25 χρόνια των 4Τροχών το 94 έγραψα για τον Ρερλ ο καλύτερος όλων των εποχών... Ελπίζω στα 40 του περιοδικού οποιος το κάνει να γράψει το ίδιο για τον Κάρλος που με την ευκαιρία εκνευρίζεται οταν τον αποκαλείς σύγχρονο Βάλτερ Ρερλ. Δεν το διάβασα, το συζήτησα μαζί του.
Πίστεψε με εσύ τουλάχιστον φίλε μου....΄
Σοβαρά τώρα...
Για τίτλο μόνο με πολύ τύχη θα τον πάρει... Με το σιγα-σιγα κοτούλα μου και εγω [που σε μαγειρεύω δύσκολα πιάνεις κορυφή. Βάθρο ναι! Αν δεν τον πάρει φέτος, ακόμα πιό δύσκολα θα είναι του χρόνου. Και βέβαια μόνο αν μείνει στη Σιτροέν... Κάτι μου λέει πως το σενάριο του Χάρη για 4ο Σουμπαρού μπορεί να παιχτεί με 4η Ξαρά. Διαίσθηση είναι! Δεν το διάβασα, δεν μου το είπαν!Στρ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
μαζί σου είμαι σε σχεση με ιστορία-προσφορά, αλλά δεν το καταθέτω γιατί δεν αντέχω γκρίνια και κυρίως ειρωνείες. Κάποτε στα 25 χρόνια των 4Τροχών το 94 έγραψα για τον Ρερλ ο καλύτερος όλων των εποχών... Ελπίζω στα 40 του περιοδικού οποιος το κάνει να γράψει το ίδιο για τον Κάρλος που με την ευκαιρία εκνευρίζεται οταν τον αποκαλείς σύγχρονο Βάλτερ Ρερλ. Δεν το διάβασα, το συζήτησα μαζί του.
Σοβαρά τώρα...
Για τίτλο μόνο με πολύ τύχη θα τον πάρει... Με το σιγα-σιγα κοτούλα μου και εγω [που σε μαγειρεύω δύσκολα πιάνεις κορυφή. Βάθρο ναι! Αν δεν τον πάρει φέτος, ακόμα πιό δύσκολα θα είναι του χρόνου. Και βέβαια μόνο αν μείνει στη Σιτροέν... Κάτι μου λέει πως το σενάριο του Χάρη για 4ο Σουμπαρού μπορεί να παιχτεί με 4η Ξαρά. Διαίσθηση είναι! Δεν το διάβασα, δεν μου το είπαν!Στρ
Xαιρομαι που υπαρχει καποιος συμμαχος
Ειδικα το σεναριο της 4ης Xara ακουγεται πολυ ωραιο. Μακαρι!
Αυστραλια, 3 ασφαλτινα κ ενα γκαντεμοRAC. Aπορω με τη ψυχολογια θα τρεξει σ αυτο, εχοντας χασει 3 τιτλους στο συγκεκριμενο rally. Ειδικα αυτος του 98 300 μετρα πριν τον τερματισμο. Πρεπει να εχεις δυνατα ψυχικα αποθεματα για να ξεπερασεις κατι τετοιο. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Σοβαρά τώρα...
ΣτρΕίναι γνωστότατη η προτίμηση-συμπάθεια-εκτίμηση που τρέφει ο Στράτης για τον CARLOS. Τόσο καλά τεκμηριωμένη μάλιστα που με έπεισε
και εμένα από κάποια στιγμή και πέρα και είδα τον SAINZ με άλλο μάτι.Με την ευκαιρία θέλω να 'καταγγείλω' τον sx για το ότι με 'δουλεύει ψηλό γαζί' για την προτίμηση μου για τον DIDIER AURIOL, όταν ανταμώνουμε, αλλά και από το forum.
Τονίζει από την μία την σταθερότητα και αποδοτικότητα του SAINZ και από την άλλη την αστάθεια και τα σκαμπανεβάσματα του DIDIER δημιουργώντας εύθυμες καταστάσεις.
Ευτυχώς ο 'καλός θεός' των rally μου έχει δώσει το δικαίωμα τον τελευταίο χρόνο με τις συγκυρίες και την ρευστότητα που επικρατούν στον χώρο να περάσω στη αντεπίθεση και να του λέω και εγώ ότι ο DIDIER θα μείνει στα rally και ο CARLOS θα πάει στο γηροκομείο.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
We wait and see! ή μαλλον I wait and see γιατι δεν βλεπω πολλους ενθερμους του Ισπανου (εκτος απο μενα)!
Εεεεε.......ειμαι και γω εδω!!Τοσες φορες εχω μαλωσει για αυτον!Μπορει να μην ειναι ο πιο γρηγορος (ποτε δεν ηταν) αλλα εχει αυτο το κατι,το διαφορετικο...Ειναι προσωπικοτητα!
Σορρυ για τη ασχετη με το θεμα δημοσιευση... -
Γεια σου Θοδωρή!
Διάβαζα στο αεροπλάνο στο μάλλον αναξιόπιστο Auto Sprint (παιδικές αμαρτίες αυτό όπως και η Equipe που κάθε πρωί τη βρίσκω στο γραφείο) πως αν δεν γίνουν καλά ο δικός σου και ο μικρός ο Γκαρντε, ετοίμαζαν τους ΚΚΚ και Κένετ και σε σκεπτόμουν... Ομάδα ΚΑΠΗ η Σκοντα! Αστειεύομαι. Τη ξέρεις την άποψή μου. Πάει αέρα όταν όλα είναι τέλεια ο καράφλας. Κάτι να του στραβώσει πάει πάτο και δεν ξαναβγαίνει ποτέ στην επιφάνεια. Και μιλάει πολύ! Ε, σρίβε κιόλα βρε Ντιντιέ!
Απορία. Ο Σάινθ αν φύγει θα τα παρατήσει και θα απολαύσει τα δις που έχει στην ισπανία διασκεδάζοντας και με τον φίλο του τον βασιλιά ή θα τον δούμε σε καμιά FIA στη θέση του Μέτα ή αλλού?
Κουβαλάει πολύ μυαλό ο τύπος.. Για να δούμε...Στρ
-
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ WRC ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. Η SKODA ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ. ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ FABIA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η FIA...
KAI O SCHWARZ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ... -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γεια σου Θοδωρή!
Διάβαζα στο αεροπλάνο στο μάλλον αναξιόπιστο Auto Sprint (παιδικές αμαρτίες αυτό όπως και η Equipe που κάθε πρωί τη βρίσκω στο γραφείο) πως αν δεν γίνουν καλά ο δικός σου και ο μικρός ο Γκαρντε, ετοίμαζαν τους ΚΚΚ και Κένετ και σε σκεπτόμουν... Ομάδα ΚΑΠΗ η Σκοντα! Αστειεύομαι. Τη ξέρεις την άποψή μου. Πάει αέρα όταν όλα είναι τέλεια ο καράφλας. Κάτι να του στραβώσει πάει πάτο και δεν ξαναβγαίνει ποτέ στην επιφάνεια. Και μιλάει πολύ! Ε, σρίβε κιόλα βρε Ντιντιέ!
Απορία. Ο Σάινθ αν φύγει θα τα παρατήσει και θα απολαύσει τα δις που έχει στην ισπανία διασκεδάζοντας και με τον φίλο του τον βασιλιά ή θα τον δούμε σε καμιά FIA στη θέση του Μέτα ή αλλού?
Κουβαλάει πολύ μυαλό ο τύπος.. Για να δούμε...Στρ
Γεια σου Στράτη!
Ομάδα ΚΑΠΗ λόγω DIDIER και 'άμυαλων' πιτσιρικάδων λόγω TONI.Ευκαιρία να ξαναβλέπαμε τον 'μουστάκια'
Από ένστικτο, αλλά και βάση λογικής που λές και εσύ, πιστεύω ότι είναι πια κοντά το τέλος για τον DIDIER.Άλλωστε κάτι τέτοιο φαίνεται και από το σημείωμα του Χάρη.Μπορεί να είναι καλύτερα έτσι.Για το SAINZ σου ξαναλέω, ότι είσαι ο υπεύθυνος για την εκτίμηση που τρέφω και εγώ για αυτόν, από ένα σημείο και μετά.Αν φύγει, ο θεσμός θα χάσει εκτός από έναν κορυφαίο οδηγό και μία μεγάλη προσωπικότητα άκρως 'γοητευτική'!
Γνώμη μου είναι ότι θα μείνει στο χώρο και 'μετά'.Και αγαπάει το σπορ και έχει την κατάρτιση να προσφέρει πολλά, αλλά ακόμα θέλουμε να τον βλέπουμε σε bucket. -
Δεν καταλαβαίνω γιατί πριν 2 μήνες παίρνουν απόφαση για τον 3ο οδηγό με τους γνωστούς περιορισμού και τώρα μιλάνε για 2 ( ). Καφένειο μου θυμίζουν.
όπως λέει και ο ΣΧ ακόμη παλεύουν για τον φετινό τίτλο και η μεταγραφολογία πάει κι έρχεται. -
Το σεναριο Mcrae-Ford παιζει?
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Το σεναριο Mcrae-Ford παιζει?Noμιζω οτι εως αδυνατο μια κ η Ford ειναι η πρωτη κατασκευαστρια που ειπε οτι θα δυσκολευτει πολυ με το budget 16 αγωνων. Ισως αν εφερνε σπονσορα μαζι του... Μακαρι αυτο το σεναριο να εβγαινε αληθινο.
-
Ο ΜCRAE ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ AUTOSPORT ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ WRC ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...AKOMA KI AN H CITROEN ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, EINAI ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ MCRAE-FORD...
-
Eklise ke o Carlos Sainz stin Citroen !!!!
O C.Mcrae exi mini o monos odigos xoris omada!!:)
-
ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ CITROEN...Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ TON MCRAE ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (TELEFONICA).
ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο MCRAE...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ BUCKET... -
Ο Matador θα τους 'θάψει' όλους!!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ