-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ TIRABASSI ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ..........Ασε...ξυπνάς μνήμες...στον τερματισμό τουλάχιστον φορούσε και λίγα ρούχα.....
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ TIRABASSI ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ..........
Ασε...ξυπνάς μνήμες...στον τερματισμό τουλάχιστον φορούσε και λίγα ρούχα.....
Mήπως -λέω- θα έπρεπε να μοιραστείτε αυτές τις φωτό και με τους υπόλοιπους συναδέλφους ????
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Mήπως -λέω- θα έπρεπε να μοιραστείτε αυτές τις φωτό και με τους υπόλοιπους συναδέλφους ????Θα τις μοιρασουμε τις φωτογραφιες μην ανησυχεις!
Και μαλιστα σε καλη τιμη!
10ευρω/φωτο ειναι λογικα νομιζω... αν σκεφτεις οτι 1sms κοστιζε 1ευρω(+ΦΠΑ). Και επειδη οι φωτογραφιες ειναι παρανομες δεν θα χρεωνουμε ΦΠΑ. Ετσι nikoswrc?Παντως αυτο που ελειπε απο τον τερματισμο ηταν τα 8 κοριτσια που στολιζαν παλιοτερα τη ραμπα και οχι μονο. Κριμα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στο SP Ο Martin μιλούσε πολλή ώρα με τα παιδιά και υπέγραψε με μαρκαδόρο στο πλαινό φτερό ενός RS ο ιδιοκτήτης πήγε κατευθείαν για βερνίκωμα.To είδα χθες στο Car Center, πράγματι το βερνίκωσε!! RS Μarkko Martin edition
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Mήπως -λέω- θα έπρεπε να μοιραστείτε αυτές τις φωτό και με τους υπόλοιπους συναδέλφους ????
Θα τις μοιρασουμε τις φωτογραφιες μην ανησυχεις!
Και μαλιστα σε καλη τιμη!
10ευρω/φωτο ειναι λογικα νομιζω... αν σκεφτεις οτι 1sms κοστιζε 1ευρω(+ΦΠΑ). Και επειδη οι φωτογραφιες ειναι παρανομες δεν θα χρεωνουμε ΦΠΑ. Ετσι nikoswrc?Παντως αυτο που ελειπε απο τον τερματισμο ηταν τα 8 κοριτσια που στολιζαν παλιοτερα τη ραμπα και οχι μονο. Κριμα.
ΕΓΩ ΣΚΟΠΕΥΩ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ !!!
-
Είμαστε στο δροσοχώρι κρεμασμένοι πάνω από την ειδική εγώ ο γιώργος(pspor) και η ρένα(ferrre). Πιο πέρα ο αντρέας(funny) για να βγάζει φωτογραφίες(γυρω στα 4-5 μετρα από μας). Κάποια στιγμή του λέω να μας βγάλει. Τεντώνει το χέρι προς τα πλάγια, χωρίς να σημαδεύει και..δεν μας πετυχαίνει (βεβαια, ήταν τόσο σίγουρος, που όταν του το είπα, ότι δεν νομίζω να μας πήρε, κοροϊδευε). Πήρε λοιπόν, έναν τυπάκο που καθόταν διπλα του, ο οποίος έχει ποζάρει τέλεια, κοιτάει με υφάκι κουλ τον φακό, με καπελάκι και γυαλιά ηλίου κτλ κτλ.Ρε τον ..τσαμπατζή, πρέπει να δείτε πόζα!!! Η καλύτερη φωτογραφία του αγώνα, και δείχνει έναν ΑΓΝΩΣΤΟ
μόλις την είδαμε, την βάλαμε στα σκουπίδια, αλλά η ξαδέλφη μου θεωρώντας πως παράπεσε, την έχει βάλει σε περίοπτη θέση στο γραφείο μου!!(μόλις τώρα την είδα ) Τί να πω, νιώθω πια ότι τον ξέρω τον τύπο.... -
MEXΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟΥ 50ου. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 51ου (Για να μην μπερδευτούμε)
-
Για να δούμε τι αστείο συνέβη φέτος....
Στιρφακα μόλις περνάει ο Gronholm, ένας νέος 20-22 χρ. με ρωτάει:- Το κάμπριο είναι αυτό?
- Ναι, το cc.
- To έχει ανοίξει καθόλου στον αγώνα?
Ο τύπος στον Αγ.Στεφανο που στον εξοπλισμό του είχε και πριόνι για να κόψει τα κλαδιά που τον εμποδίζουν. Ανέβηκε στο δεντρο και τραβούσε με μία κάμερα. Μας είπε ότι είχε πιάσει και στην Αμφισσα τον Markus να χτυπάει το 307 στον βράχο, το πήγε στο WRC TV και του έδωσαν 2000Ε για να το πάρουν. Μάλιστα μας είπε ότι θα του έδιναν περισσότερα αν δεν είχε πάνω ημερομηνία και ώρα! Εκείνη την στιγμή δεν τον πίστεψα, αλλά το βράδυ το είδα στο magik, Για τα λεφτά συνεχίζω να μην τον πιστεύω. Επίσης είπε ότι κάνει αυτή τη δουλειά 4-5 χρόνια με σκοπό να πιάνει καλές φάσεις και να τις πουλάει στην TV.
H καλύτερη γυναικεία παρουσία στα βουνά ήταν στο Δροσοχώρι ΙΙ στο ανοιχτό πέταλο, όπου είχε έρθει με το club της Subaru με κάτι forester. Ήταν ντυμένη Solberg από πάνω μέχρι κάτω και ομορφυνε το απόγευμά μας. (ο maf μπορεί να πιστοποιήσει )
Αργότερα τα υπόλοιπα.....
-
Αστείο(ή ακόμα καλύτερα...γελοίο)ήταν ο αστυνομικός πού τήν ώρα πού περνούσαν τά αγωνιστικά,ήταν μέσα στήν ειδική καί πηγενε πέρα-δώθε γιά νά απομακρύνει τούς θεατές,πού ήταν έξω από τά πλέγματα!!!
Στήν Στύρφακα Ι. -
Στο Δίκαστρο 1, ένας νεαρός περίπου 25 χρονών τσακώνεται στο κινητό με γυναίκα ρίχνοντας της καντήλια, ενώ δίπλα οι φίλοι του χτυπιούνται από τα γέλια.Σε λίγο μαθαίνω την όλη ιστορία.
Ο νεαρός εδώ και δύο περίπου χρόνια έχει δεσμό με αυτή που μιλούσε στο τηλέφωνο.Τις μέρες του Ακρόπολις, για να μην την έχει μαζί του, της λέει ότι δεν μπορεί να την έχει κοντά του, γιατί απαγορεύνται γυναίκες θεατές στο Ακρόπολις και αυτή τον πιστεύει.
Για κακή τύχη του όμως, μια φίλη της είναι στο Ακρόπολις την τελευταία μέρα φέτος και του τηλεφωνεί για να του ζητήσει τον λόγο.
Ο τύπος περνάει στην αντεπίθεση και αφού γίνεται μια τηλεφωνική μάχη, της λέει ότι από φέτος επετράπει η παρουσία γυναικών στο Ακρόπολις και από του χρόνου θα την πάρει και αυτήν.Σε ερώτησή μου για το που του ήρθε αυτό, μου είπε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι άλλο για να εμποδίσει την φίλη του και της είπε αυτό που 'δούλεψε' μια χαρά για δύο χρόνια!
-
Ιστορία που διηγήθηκε εκκολαπτόμενος-θεατής-ράλλυ!
Τύπος είναι με ξανθιά (προφανώς φίλη του)στο Service Park και παίρνει φωτογραφίες!
Κάποια στιγμή δίνει την μηχανή στην φίλη του να τον πάρει φωτογραφία μπροστά σε αγωνιστικό (εκείνη πίσω απο τα κάγκελα).
Εκείνη την στιγμή φτάνει ο Loeb,παρκάρει και βγαίνει απο το αυτοκίνητο.
Οπότε ο τύπος αρχίζει να δείχνει στην τύπισσα να βγάλει τον Loeb και αυτή δεν καταλαβαίνει και ρωτάει συνέχεια 'Ποιόν?' και 'Τι?'...Μια φωνή απο το πλήθος:'Μα ρε φίλε δεν βλέπεις ότι είναι ξανθιά,τι περιμένεις?' ...και απάντηση:'Ρε,είναι η γκόμενά μου ενταξει?!!...βγάλε μωρή τον κοντόοο!!'
-
Αφου βλεπω Δροσοχωρι ΙΙ, τελειωνοντας η ειδικη παμε στην πρωτη κοπανα που ειχαμε αφησει το οχημα (στην 1η δεξια μετα τα νταμαρια) περναει κ ο ουραγος κ ετοιμαζομαστε να φυγουμε. Μας λεει λοιπον ο κριτης που ηταν εκει θα φυγετε μολις περασει ο ουραγος. Του απανταω μα μολις περασε κ μαλιστα ακολουθουσαν κ αλλα αυτοκινητα θεατων που εφευγαν απο την ειδικη!!! Μας λεει πως αν δεν τερματισει ο ουραγος δεν προκειται να φυγει κανεις απ αυτη την κοπανα προς την ειδικη μεσα!!!
Περιττο να σας πω το τι ακολουθησε. Εμενα βεβαια μ επιασαν τα γελια μια κ φαινοταν λιγο ο ανθρωπος, αλλα αλλοι δεν ειχαν την υπομονη κ αρχισαν την χρηση 'γαλλικων'! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H καλύτερη γυναικεία παρουσία στα βουνά ήταν στο Δροσοχώρι ΙΙ στο ανοιχτό πέταλο, όπου είχε έρθει με το club της Subaru με κάτι forester. Ήταν ντυμένη Solberg από πάνω μέχρι κάτω και ομορφυνε το απόγευμά μας. (ο maf μπορεί να πιστοποιήσει )Όχι μόνο το πιστοποιώ αλλά παραλίγο να χάσω τα μισά περάσματα εξαιτίας της. Πάντως την έχω συναντήσει ξανά και σε προηγούμενα Ακρόπολις αλλά και σε ελληνικούς αγώνες.
-
Για να μην πω για άλλους , θα πω για εμένα
Στο Ελευθεροχώρι είχαμε καθίσει , εντελώς τυχαία , δίπλα σε μια παρέα που έψηνε μερικά .. κοκορέτσια !!!
Προσπαθούσα να φωτογραφίσω με ψηφιακή μηχανή αλλά και να βλέπω ταυτόχρονα ........ ήταν όμως κι' αυτή η μυρωδιά δίπλα που μου αποσπούσε την προσοχή .
Από τη παρέα λοιπόν άρχισε το σχετικό δούλεμα σχετικά με τις φωτογραφικές μου ικανότητες σε συνάρτηση με τις γαστρονομικές μου ανησυχίες μέχρι που κάποιος πέταξε : ¨βάλτε ρε παιδιά ένα κοκορετσάκι απέναντι να μπορεί να εστιάσει ο άνθρωπος¨ ... όπου έπεσε τό γέλιοΥΓ . Οι φωτογραφίες πάντως είναι ότι πρέπει για το Quiz , προφυλακτήρες , ρόδες , σκόνη μέχρι και σκέτα τοπία
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H καλύτερη γυναικεία παρουσία στα βουνά ήταν στο Δροσοχώρι ΙΙ στο ανοιχτό πέταλο,αχα!!! τώρα καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό για το 'πολύ ωραίο κομμάτι' που βρήκατε και αράξατε και 'δεν θα έρθουμε στα νταμάρια'
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Στο Ελευθεροχώρι είχαμε καθίσει , εντελώς τυχαία , δίπλα σε μια παρέα που έψηνε μερικά .. κοκορέτσια !!!
Με κάτι τέτοια με συγκινείς ρε Βασίλη!! Σκέψου να είμασταν όλοι μαζί τι θα γινότανε!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
αχα!!! τώρα καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό για το 'πολύ ωραίο κομμάτι' που βρήκατε και αράξατε και 'δεν θα έρθουμε στα νταμάρια'
...αφού ήταν καλό το καμμάτι, ψέμματα θα έλεγα...
-
Παράξενα συνέχεια!!
κυριακή 6:30 ώρα το πρωί στην Λαμία. Στην πλατεία για κρουασαν και καφέδες. Οι μισοί κυκλοφορούν σκονισμένοι με καπελάκια και 'ακροπολικό' εξοπλισμό και οι άλλοι μισοί με βραδυνή ενδυση αφού μόλις γυρνούν από τα ξενυχτάδικα.
Μετά τις προμήθειες στρίβουμε στο πρώτο δεξια της πλατεία για το δρόμο προς Καρπενήσι. Στην επόμενη διασταυρωση (στενός δρόμος) πάει να μπει ένα τσερόκι αλλά δεν χωρούσε. Ανοίγεται λίγο στη θέα των 2 τζιπ που έρχονται και ο προφυλακτήρας του βρίσκει σήμα της τροχαίας με μηδενική ταχύτητα. Απορούμε και περιμένουμε να κάνει όπισθεν αφού δεν χωράμε να περάσουμε. Αυτός όμως σαν να μην είχε δει την κολώνα της πινακίδας (σίγουρα δεν την είχε δει) και με πρώτη προσπαθεί να ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο. Ήταν έτοιμος να την κατεβάσει όταν μετά τις φωνές μας κατάφερε μετά από 1 λεπτό να βάλει όπισθεν και να φύγει ευθεία σε άλλον δρόμο κάνοντας οκτάρια. Ήταν τύφλα!!
-
Σάβατο βράδυ είμαστε στον τερματισμο του Αγίου Στεφάνου. Φτάνουν δύο τύποι και μας ρωτάνε απο που έρχεται η ειδική. Κατεβαίνουν απ το αυτοκίνητο για περισσότερες λεπτομέρειες. Ρωτάνε που είναι καλά για να δεις την ειδική και τους λέμε πως έχουμε ακούσει οτι ο τερματισμός έχει καλά σημεία. Κοιτάνε το χάρτη και λένε πως ο τερματισμός έχει όλο ευθείες. Κοιτιόμαστε απορημένοι με το φίλο μου. Στο καπάκι ακούμε να λέει δείχνοντας στο χάρτη σ ένα σημείο που η ειδική αλλάζει κατεύθυνση και απο νότια κατευθύνεται δυτκά, και μετά από ένα εκατοστό (στο χάρτη) ξαναλλάζει και πάει ξανα νότια:
'Kαλά είναι να πας σ αυτό το S, θα χει πολύ θέαμα!!!' -
Η ώρα ηταν δεν ήταν 11 το βράδι και κατευθήνομαστε προς Στίρφακα αφου τρόμαξα με αυτο που γινόταν στον Αγ.Στέφανο, εκει που περνω μες τα σκοταδια ενα χωματόδρομο απο το πεταλο της ειδικης συνεχειζω ευθεια προς Στιρφακα, έλα που με ακολουθουσαν και αλλα τρεια αυτοκίνητα , συνεχείζω λοιπων ευθεια, και ευθεια και να σου στο ίδιο μέρος πεταγτε λοιπον ο μαγκας πίσω και μου λέει ' Καλα ρε φίλε δεν ξέρεις που πάς ? οχι του λέω, εσυ ξέρεις? οχι για αυτο σε ακολουθάμε τόση ώρα'
Η αστεία πλευρά του Ακρόπολις