-
Καλά, ελάτε εδώ και θα δείτε για πότε θα πάρει ο καθένας σας 10 κιλά τουλάχιστον...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Απάκι είχε; Μαλάκα (κρητικό τυρί που είναι σαν το κατίκι του Δομοκού) είχε; Στάκα είχε; Ερίφι (κατσίκι) τσιγαριαστό είχε; Χοχλιούς μπουμπουριστούς για όσους αρέσκονται στα σαλιγκάρια) είχε;Εντάξει, μην υπερβάλλουμε, ο ιδιοκτήτης ήταν Κρητικός και είχε μερικά κρητικά πιάτα. Αλλά να ακόυς μαντινάδες αντί για τσάμικα στη Ρούμελη είναι αρκετό.
-
Εγώ παιδιά επαναλαμβάνω την πρόσκληση-πρόκληση: Ελάτε Κρήτη για έναν μαραθώνιο στροφιλικιών και μάσας άνευ προηγουμένου. Θα σας κάνω μετά να τρέχετε στα κέντρα αδυνατίσματος!!!
-
Κι άλλη αστεία στιγμή, στον πρώτο Νέο Ταρζάν:
Λίγο πριν ξεκινήσει η ειδική, ο κόσμος κάθεται σε σχετικά επικίνδυνο σημείο, οπότε ψηλή κοκκινόμαλλα Radio Point Marshall κάνει συστάσεις να πάνε όλοι πιο πίσω... Οι θεατές που είναι μπροστά πάνε όντως πιο πίσω, αλλά άλλοι που κάθονται πιο ψηλά, βρίσκουν ευκαιρία και αρχίζουν χορωδιακά:
'Κοριτσάκι, είσαι τρέλλα, είσαι τρέλλα με την κίτρινη φανέλλα'
Γέλασε, αλλά τελικά τους είπε να το κόψουν
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
........ευχαριστήθηκα φαγητό μόνο την Πέμπτη που βρέθηκα με τον Κουκ στην Τιθορέα [...............:μηπως στην Ανω Τιθορεα στο ''στεκι του Γυαλά'';;;;;
ή στην Κατω Τιθορεα στον Ράγιο;;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
μηπως στην Ανω Τιθορεα στο ''στεκι του Γυαλά'';;;;;
ή στην Κατω Τιθορεα στον Ράγιο;;;;το πρώτο, το πρώτο στη γυαλα, στη γυάλα
άψογο σερβις και φαγητό, για το χωρίο δεν το συζητάμε!!! άπαιχτο!!!
κλασσικός πλάτανος τεράστιος στην πλατεία, πάνω απο 130 χρονων...δεν του φαινόταν όμως -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ή στην Κατω Τιθορεα στον Ράγιο;;;;το πρώτο, το πρώτρ στη γυαλα, στη γυάλα
άψογο σερβις και φαγητό, για το χωρίο δεν το συζητάμε!!! άπαιχτο!!!Οντως στου 'Γυαλά' (άκου γυάλα..το ξεμωραμένο!! )!!
Και δεν την λένε Ανω οι ντόπιοι...παρεξηγούνται!!Εχεις πάει Αλέξη?
Μείναμε σε νέο ξενώνα,του φίλου που εχει και τα Τιθώρα Club!! -
με κανετε και κοκκινιζω με τα καλα σας λογια για τον τοπο καταγωγης μου και γενετειρα του πατερα μου.
Τιθορεα το κανονικο ή Βελιτσα [σερβικο] για τους ντοπιους....το ανω ή κατω το ρωτησα γιατι υπεθεσα οτι δεν γνωριζετε περισσοτερες λεπτομερειες.
-
το ανω ή κατω το ρωτησα γιατι υπεθεσα οτι δεν γνωριζετε περισσοτερες λεπτομερειες.ε όχι και δεν ξέρουμε!!!
r u talking to us -
με κανετε και κοκκινιζω με τα καλα σας λογια για τον τοπο καταγωγης μου και γενετειρα του πατερα μου.Τιθορεα το κανονικο ή Βελιτσα [σερβικο] για τους ντοπιους....το ανω ή κατω το ρωτησα γιατι υπεθεσα οτι δεν γνωριζετε περισσοτερες λεπτομερειες.
υπέροχο χωριό!!Αναπαλαιωμένα κτίρια,φοβερό ποτάμι!!!!
Την Παρασκευή φάγαμε στο σουβλατζίδικο στην πλατεία (στο μαγαζί με το περίεργο όνομα!)...φοβερά σουβλάκια!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
με κανετε και κοκκινιζω με τα καλα σας λογια για τον τοπο καταγωγης μου και γενετειρα του πατερα μου.
Τιθορεα το κανονικο ή Βελιτσα [σερβικο] για τους ντοπιους....το ανω ή κατω το ρωτησα γιατι υπεθεσα οτι δεν γνωριζετε περισσοτερες λεπτομερειες.
υπέροχο χωριό!!Αναπαλαιωμένα κτίρια,φοβερό ποτάμι!!!!
Την Παρασκευή φάγαμε στο σουβλατζίδικο στην πλατεία (στο μαγαζί με το περίεργο όνομα!)...φοβερά σουβλάκια!!!ημουν και εγω στην πλατεια κατω απο τον πλατανο το βραδυ της παρασκευης!!!!!!!
κριμα που δεν τα ειπαμε απο κοντα!!!
sorry Kamil......εισαι κοσμογυρισμενη βλεπω
-
ημουν και εγω στην πλατεια κατω απο τον πλατανο το βραδυ της παρασκευης!!!!!!!
κριμα που δεν τα ειπαμε απο κοντα!!!
sorry Kamil......εισαι κοσμογυρισμενη βλεπω
Ε θα μας είδες....φορούσα ενα γιλέκο με ραμένο το σήμα του Forum λκαι τον UserID μου!!..είχαμε κάνει μπάνιο και δεν είχαμε τα χώματα επάνω μας!! ..όσο είμασταν εκει ήρθε και ενας γύφτος και πούλαγε σκόρδα!!!
-
ημουν και εγω στην πλατεια κατω απο τον πλατανο το βραδυ της παρασκευης!!!!!!! κριμα που δεν τα ειπαμε απο κοντα!!!
sorry Kamil......εισαι κοσμογυρισμενη βλεπωεγώ παρασκευή ήμουν Πολύδροσο και μετά Ιτέα
έχασα και τα φανταστικά σουβλάκια -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
άψογο σερβις και φαγητό, για το χωρίο δεν το συζητάμε!!! άπαιχτο!!!Οντως στου 'Γυαλά' (άκου γυάλα..το ξεμωραμένο!! )!!
Μείναμε σε νέο ξενώνα,του φίλου που εχει και τα Τιθώρα Club!!Καλα ε.Παρασκευη βραδυ στου Μπαρουτη,Σαββατο στο στεκι ,παγωτο στην πλατεια με τα σημαιακια,να μην δω κανενα σας ???
-
με κανετε και κοκκινιζω με τα καλα σας λογια για τον τοπο καταγωγης μου και γενετειρα του πατερα μου.Τιθορεα το κανονικο ή Βελιτσα [σερβικο] για τους ντοπιους....το ανω ή κατω το ρωτησα γιατι υπεθεσα οτι δεν γνωριζετε περισσοτερες λεπτομερειες.
Βλέπω ότι υπάρχουν 'πατριώτες' εδω μέσα?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μείναμε σε νέο ξενώνα,του φίλου που εχει και τα Τιθώρα Club!!Καλα ε.Παρασκευη βραδυ στου Μπαρουτη,Σαββατο στο στεκι ,παγωτο στην πλατεια με τα σημαιακια,να μην δω κανενα σας ???
Εγω πάντως σε είδα στην SSS1 οταν φεύγαμε...να περπατάς με την μούρη να σέρνεται στο χώμα απο την τσαντίλα!! ..Σε χαιρέτησα αλλά δεν με είδες (ασημένιο 206)!!
-
Φέτος ο Σωτήρης (ένας εκ της μονιμης ακροπολικης παρεας την τελευταια δεκαετία) έφερε και τη φίλη του μαζί. Ο Σωτήρης ζει στην κρήτη (αν και τυρογαλο) και η φίλη του είναι original κρητικιά. Η Αννα έβλεπε πρώτη φορά ράλλυ.
Πρωτη ειδική που βλέπουμε- Ελευθεροχώρι, ψηλά στη λίμνη. Κάποια στιγμή ακούγεται.... τώρα έρχεται ο Βαλιμάκι. Ενθουσιάστηκε!!!! Τρέχει και κρητικός? μπράβο στο σηφαλιό...
Οταν δε είδε στην SSS σε κάποιο αυτοκίνητο και τον χορηγό (Ψηλορείτης) εκεί ήταν το γέλιο. Πολύ πόρωση ρε παιδί μου.
Του χρόνου θα είναι η αλυτάρχης της παρέας μας -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Κάποια στιγμή ακούγεται.... τώρα έρχεται ο Βαλιμάκι. Ενθουσιάστηκε!!!! Τρέχει και κρητικός? μπράβο στο σηφαλιό...
Οταν δε είδε στην SSS σε κάποιο αυτοκίνητο και τον χορηγό (Ψηλορείτης) εκεί ήταν το γέλιο. Πολύ πόρωση ρε παιδί μου.ξέχασες ότι έτρεχε και ο Κωστής Καταγιαμάκης (από Χανιά νομίζω...)
-
Παρασκευη απογευμα στην Λιλαια.Ευτραφης μεσηλιξ προς πολυ μεσηλιξ,θελει να κατεβει απο την κερκιδα αλλα υπαρχει μια μονο σκαλα μετα απο 40 καθισματα.Μη θελοντας να ενοχλησει αποφασιζει να πηδηξει απο την κερκιδα. Υψος γυρω στο ενα(?) μετρο.Πηδαει ως αλλος Ταρζαν και σκαει κατω χασκογελωντας.
Ευτυχως εκτος απο την αξιοπρεπεια μου τιποτε αλλο δεν στραπατσαριστηκε. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κάποια στιγμή ακούγεται.... τώρα έρχεται ο Βαλιμάκι. Ενθουσιάστηκε!!!! Τρέχει και κρητικός? μπράβο στο σηφαλιό...
Οταν δε είδε στην SSS σε κάποιο αυτοκίνητο και τον χορηγό (Ψηλορείτης) εκεί ήταν το γέλιο. Πολύ πόρωση ρε παιδί μου.ξέχασες ότι έτρεχε και ο Κωστής Καταγιαμάκης (από Χανιά νομίζω...)
Του χρόνου fun-club κρητικό για τον Σήφη Βαλιμάτσι και τον κωστη Καταγιαμάτσι
Η αστεία πλευρά του Ακρόπολις