-
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Έχετε απόλυτο δίκιο αλλά μέχρι τώρα όσο έχω διαβάσει επί του θέματος καταλήγουν στο οτι δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο ανεξήγητα γιατί!Ο Χάρης ως εμπειρότερος επί του θέματος ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω,που ίσως δεν έχω διαβάσει.Κι εγώ νομίζω πως δεν σκοπεύουν να προσθέσουν πραγματικές πίστες στο LFS. Αν υπάρχει άλλος λόγος πλην των πνευματικών δικαιωμάτων δεν το γνωρίζω. Ίσως είναι ένα από αυτά τα πράγματα που κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ΔΕΝ τα προσθέτουν στο LFS τόσο καιρό τώρα, όπως π.χ. η έλλειψη rewind στα replays
ΥΓ. Blackwood GP Reverse βλέπω στο ss, Νίκο! Μακράν πιο ενδιαφέρουσα πίστα από ότι η κανονική Blackwood GP.
-
Ναι, έχεις δίκιο Χάρη, απλός βρήκα μια φωτό και την έβαλα.
ΥΓ: Και το combo που παίζαμε χθες το βράδυ όμως ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ναι, έχεις δίκιο Χάρη, απλός βρήκα μια φωτό και την έβαλα.ΥΓ: Και το combo που παίζαμε χθες το βράδυ όμως ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον!!
Καλά, το combo αυτό έχει προσφέρει στο παρελθόν τρελές μάχες και προσέφερε και χτες, όταν ήρθαν ο Jaosn και ο DevlCry, αλλά ρε γμτ είχατε φύγει εσύ, ο caesar και ο Tzive
Κάναμε 5-6 πεντάγυρους αγώνες κι έγιναν μάχες πάλι! Αν είναι σήμερα το βράδι να μαζευτούμε περισσότεροι και νωρίτερα και να πλακωθούμε στα 5γυρα
-
πρόσεξε Χάρη γιατί τα πιτόγυρα βράδι παχαίνουν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πρόσεξε Χάρη γιατί τα πιτόγυρα βράδι παχαίνουν...Είναι όμως απαραίτητα για να πάρεις ενέργεια προκειμένου να αποδώσεις στα... πεντάγυρα που συνήθως ακολουθούν
-
-
Και τα 2!!
Και μαμώ τα video πάντως!!! -
Όντως φοβερό βίντεο.
Εύχομαι σε λίγο καιρό να μπούν στο παιχνίδι(γενικά στους εξομοιωτές! )κ η δυναμική αλλαγή των καιρικών συνθηκών με επίδραση στην πρόσφυση κ στην αγωνιστική γραμμή! -
Sosna στο GP4 υπαρχει ηδη...Ακομα κ στο 3...
-
Ρε παιδια σορυ κ ολας...Το RFactor σε ποιο παιχνιδι βασιζεται..????
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Ρε παιδια σορυ κ ολας...Το RFactor σε ποιο παιχνιδι βασιζεται..????GTR- GTR2
-
Όχι, ανάποδα. Το GTR βασίζεται στο F1 Challenge και το GTR2 στο rfactor. Τα GTR/GTR2 μπορείς να τα φανταστεις κάτι σαν εξελιγμένα mods των F1C και rFactor, αντίστοιχα.
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Sosna στο GP4 υπαρχει ηδη...Ακομα κ στο 3...Και στα GTR/GTR2 αν δεν απατώμαι.
ΥΓ. Άσχετο, GVRteam live.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όχι, ανάποδα. Το GTR βασίζεται στο F1 Challenge και το GTR2 στο rfactor. Τα GTR/GTR2 μπορείς να τα φανταστεις κάτι σαν εξελιγμένα mods των F1C και rFactor, αντίστοιχα.τα ξέρεις καλύτερα δάσκαλε!
-
Το F1C το επαιζα κ δεν με ξετρελανε...Τωρα για το rFactor δεν εχω ιδεα αν και φαινετε πολυ ενδιαφερον...
-
Βασικά εννοούσα να αφήνει γόμα το αμάξι στην άσφαλτο κ να αλλάζει η πρόσφυση που τα LFS k rFactor αν δν κάνω λάθος δεν το υποστηρίζουν!
Επίσης για τον καιρό αναφερόμουν σε αυτά τα 2!
-
Να κι ένα video που ανέβασα με ένα γύρο με Mclaren στην πίστα Interlagos της βραζιλίας.
Μόνο το Traction βρίσκεται στο low, όλα τα υπόλυπα είναι off. Απίστευτα γραφικά που δεν φαίνονται στο video. Μου άρεσε πάρα πολύ που μπλοκάρει ο εσωτερικός τροχός στα φρένα αλλά δεν φαίνεται που καπνίζει το λάστιχο!!
-
-
Στο rFactor γινεται αγωνας η απλα κανετε γρηγορους γυρους???
F1 Games/Simulators