-
Εντυπωσιακό!
-
...και ακρως 'επαγγελματικο'. Με εξιταρει αφανταστα το να βλεπω δουλειες απο fans να ειναι τοσο προσεγμενες. Μanual ... pdf ... excellent
yg. ... καθε φορα που διαβαζω τον τιτλο του mod , μου ερχεται να φωναξω '...Uuuuunder Jolly Roooooger'
-
Όχι Running Wild ρε. Saxon!
-
μια ερωτησουλα, καθ΄οτι ψιλοασχετος με αυτα : ειναι εφικτο με το ps3 να παιξει καποιος 'διπλο' σε παιχνιδι με αυτοκινητα, αλλα να εχει ο καθενας την οθονη του? Δηλαδη να μην κοβεται η οθονη στη μεση αλλα να προστεθει μια ακομη τηλεοραση και με την καταλληλη συνδεσημοτητα να εχει ο καθενας το 'κοκπιτ' του
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
μια ερωτησουλα, καθ΄οτι ψιλοασχετος με αυτα : ειναι εφικτο με το ps3 να παιξει καποιος 'διπλο' σε παιχνιδι με αυτοκινητα, αλλα να εχει ο καθενας την οθονη του? Δηλαδη να μην κοβεται η οθονη στη μεση αλλα να προστεθει μια ακομη τηλεοραση και με την καταλληλη συνδεσημοτητα να εχει ο καθενας το 'κοκπιτ' τουΠοια ακριβώς είναι η 'κατάλληλη συνδεσιμότητα'; Αφού μόνο μια έξοδο για video επιτρέπει το PS3 να χρησιμοποιήσεις.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
μια ερωτησουλα, καθ΄οτι ψιλοασχετος με αυτα : ειναι εφικτο με το ps3 να παιξει καποιος 'διπλο' σε παιχνιδι με αυτοκινητα, αλλα να εχει ο καθενας την οθονη του? Δηλαδη να μην κοβεται η οθονη στη μεση αλλα να προστεθει μια ακομη τηλεοραση και με την καταλληλη συνδεσημοτητα να εχει ο καθενας το 'κοκπιτ' του
Ποια ακριβώς είναι η 'κατάλληλη συνδεσιμότητα'; Αφού μόνο μια έξοδο για video επιτρέπει το PS3 να χρησιμοποιήσεις.
οποτε ειναι ανεφικτο αυτο ε?
ελεγα μηπως υπηρχε καποιος τροπος ειδικα για αυτα τα παιχνιδια με κανα επιπλεον εξαρτημα(μη ρωτησεις τι-δεν ξερω )........αλλα....... -
**Power & Glory - 60's Turismo, RELEASED **
http://www.gtlw.co.uk/
Kυκλοφόρησε το πρώτο μέρος :
Τοrrent file
Mirror 1
Mirror 2 -
Thanks!!!
-
κατεβαίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
-
Πολυ καλο , επαιξα λιγο και τα αναποδα με τη 911 ειναι απολαυση
(Νομιζω πως στην εγκατασταση ζηταει το cd του GTL...) -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
(Νομιζω πως στην εγκατασταση ζηταει το cd του GTL...)
Το οποίο δεν έχω και μες τη χαρά μου να το εγκαταστήσω πήρα τον πούλο... Πρέπει να το κατεβάσω τώρα δηλαδή και να το βάλω σε κανένα Virtual Cd για να το δει?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Το οποίο δεν έχω και μες τη χαρά μου να το εγκαταστήσω πήρα τον πούλο... Πρέπει να το κατεβάσω τώρα δηλαδή και να το βάλω σε κανένα Virtual Cd για να το δει?
Μια από τα ίδια...
Τι κάνουμε; -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
ναι οντως γινεται αυτο. Ποσο μου την σπαει οταν καποιοι δηθεν 'modders' προσθετουν τετοια χαρακτηριστικα στα μοντς τους
Εναλλακτικα, πατε περνετε ενα σιντι GTL απο το βιντεοκλαμπ και ετσι τελειωνει η υποθεση
-
Κι αν πούμε ότι θέλουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας? Ο βιντεοκλαμπάς είναι φίλος και φοβάται μήπως του γρατζουνίσουν το πρωτότυπο...
-
Είναι όντως έτσι, είχα ξεχάσει να το σημειώσω. Επειδή το P&G περιέχει μέσα περιεχόμενο το οποίο είναι παρμένο (έστω και εν μέρει) από το GT Legends, αποφασίστηκε να υπάρξει ένα check για το cd/dvd του GT Legends μια και μόνη φορά κατά την εγκατάσταση του mod. Άπαξ και γίνει αναγνώριση του δίσκου του GTL εκείνη τη φορά, η εγκατάσταση θα γίνει και από κει και πέρα δε θα χρειαστεί ξανά έλεγχος. Εννοείται πως δεν είναι απαραίτητο να είναι εγκατεστημένο το GT Legends στο σκληρό δίσκο.
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ναι οντως γινεται αυτο. Ποσο μου την σπαει οταν καποιοι δηθεν 'modders' προσθετουν τετοια χαρακτηριστικα στα μοντς τους
Εναλλακτικα, πατε περνετε ενα σιντι GTL απο το βιντεοκλαμπ και ετσι τελειωνει η υποθεση
Oι 'δήθεν' modders, ριπάρουν ένα sim που ανήκει σε άλλον και το μοιράζουν τσάμπα για δικό τους. Οι κανονικοί modders, σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία έμπρακτα.
-
εγω δεν ειπα να περνει ο ριπαρει ο καθενας οτι του ερθει. Απλα, τετοιοι μηχανισμοι 'ασφαλειας' ουτε ειναι υποχρεωτικοι ουτε χρειαζονται σε ελευθερα μοντς. Εκτος αν εχουν σκοπο να γινουν τα αγαπημενα παιδια της εκδοτριας εταιριας
-
2.31.241 (με σίγουρη δυνατότητα για 2.30.high προς middle, λόγω καταστρφής καλών splits) με το πρώτο Abarth στη Monza πως σας ακούγεται σαν χρόνος; Έχουμε σύγκριση να δω που βρίσκομαι;
ΥΓ. Το NoGrip έχει πλέον τόσα πολλά mods για το GTR2 που νομίζω θα απεγκαταστήσω πλήρως το rfactor από τον σκληρό μου Χμμ... F1 mod δεν βρίσκω για το GTR2 προς το παρόν, οπότε μάλλον τη γλίτωσε προσωρινά το rf
-
Πρώτο review του Power & Glory στο net.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
2.31.241 (με σίγουρη δυνατότητα για 2.30.high προς middle, λόγω καταστρφής καλών splits) με το πρώτο Abarth στη Monza πως σας ακούγεται σαν χρόνος; Έχουμε σύγκριση να δω που βρίσκομαι;2.30.637 (μιλάω πάντα για το abarth g5 με default setup, απλά με μειωμένα κάυσιμα στους 8 γύρους). Κατεβαίνει κι άλλο, αλλά απο δω και πέρα μου φαίνεται αρκετά δύκολο.
-
Χάρη δεν έχω τρέξει καθόλου τις τελευταίες μέρες αφού έχω κάτι τρεξίματα (οξύμορο). Ελπίζω σήμερα να βρω χρόνο να δοκιμάσω.
F1 Games/Simulators