-
Εγώ! Arcade εγώ... Τι λές μωρέ. Εγώ φίλε μεγάλωσα με GPL και Nascar 2002. Έχω νικήσει στο Μονακό 100 γύρους και έχω κάνει και 200 γύρους αγώνα στο Pocono. Εγώ να παίξω arcade.
Κι όμως. Δεν έχω πάντα την όρεξη να ξεσκίζομαι στα ανάποδα και να εξαντλούμαι. για αυτό υπάρχει 'για ξεκούραση το Rally Championship, το NFS 5', το σοβαρό Netkar (όχι ότι είναι arcade αλλά ποτέ δεν το πήρα στα σοβαρά λόγω του ότι οδηγάω offline-μοναξιές)
Αλλά ήρθε ένα άλλο ευχάριστο arcade να προστεθεί στην συνομωταξία. Mercedes world racing. άθλια μενού νετκαριστικά ψευτο-eye-candy-γραφικά, αλλά eye candy!! πολλά μοντέλλα να ασχολείσαι και πολλές πάνέμορφες πίστες.
Το arcade ποτέ δεν ήταν καλύτερο. Κάνεις και ανάποδα τιμόνια.. (από μόνο του κάνει αλλά τέσπα.. ) Αυτά
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
...άθλια μενού νετκαριστικάΕγώ απλά θέλω να υπενθυμίσω πως το netkar φτιάχτηκε ουσιαστικά από έναν άνθρωπο, χωρίς υποστήριξη από κάποιο development team μέσα σε μια εταιρία (οκ, πολύ σημαντική η συμβολή του driving italia και του συμπατριώτη μας Άρη, αλλά στην ουσία ο Kunos κάνει την πιο δύσκολη δουλεία) και μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, ακούγεται λίγο άδικο, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά, να χαρακτηρίζουμε τα μενού 'άθλια', εφόσον ούτε κανείς είχε τη διάθεση, ούτε το χρόνο να κάτσει να φτιάξει γραφικά για μενού και έτσι ο Kunos έφτιαξε το μενού με το default interface των εργαλείων προγραμματισμού της Microsoft.
Απλά θέλω να πω πως είναι άνιση η σύγκριση μεταξύ ενός παιχνιδιού που βγήκε με μεράκι μέσα από την αγάπη για το ρεαλιστικό sim racing και ειδικά το multiplayer sim racing από έναν προγραμματιστή που τυχαίνει να μοιράζεται το πάθος μας, με ένα παιχνίδι που βγήκε από μια εταιρία 'Χ'από προγραμματιστές που απλά έκαναν τη δουλειά τους με πρώτο γνώμονα την εμπορικότητα.
Φίλε Jim Clark, τα παραπάνω τα λέω χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσεις. Τα μενού του netkar είναι όντως άθλια, απλά επέτρεψέ μου σε παρακαλώ την υπεράσπιση, καθώς πιστεύω πως το netkar δεν τυχαίνει από το ελληνικό κοινό της προσοχής που του αξίζει...
-
Είδες τι σου κάνει ένα κόμμα.... το nektarίστικα δεν πήγαινε στο άθλια μενού, αλλά στην απο κάτω την σειρά. Χε χε.. Το χώρισε από πάνω και το διάβασα και εγώ και κοκκίνησα. Τα μενού του νέτκαρ είναι όσο πιο απλά γινεται. Το νετκαρίστικα πήγαινε στα γραφικά αυτά της νέας γενιάς αρχείων tga.. που δεν τρώνε τόσο CPU.. Τζάμπα παρεξηγήθηκα ( που δεν παρεξηγήθηκα..
-
Τζάμπα παρεξηγήθηκα ( που δεν παρεξηγήθηκα..No worries. Αφορμή να ξαναμιλήσω για το netkar για όσους δεν ήξεραν για το παιχνίδι
Για τα γραφικά θα συμφωνήσω.
-
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Ιταλε Γιαρνο μαλλον με το cd σου η κατι με τα αρχεια που εχεις, δεν ξερω τι ειναι αλλα μαλλον θα εχουν προβλημα γιατι και σε μενα το εκανε αυτο οταν επαιζα αγωνα στο kyalami και πηγαινα και καλα.
Ε δεν ειναι τυχαιο που πεταγομαστε και οι δυο εξω!!!!!!!
Καποιο προβλημα θα εχουν θα το βρεις ομως εσυ.Τι να πω φίλε μου...
Αυτήν την κόπια την έχω από φίλο μου που ο ίδιος την έχει από τότε που βγήκε το παιχνίδι. Αντεγραμμένο όμως. Αν είχε κάποιο πρόβλημα εξαρχής, δεν μπορώ να το ξέρω... Τι να πω... Το πολύ πολύ δεν τρέχουμε σε αγώνες
Πάντως εμένα μόνο στο Spa μου το κάνει. -
wow!! Νέο προσωπικό ρεκόρ στο Nurburgring!
Για πείτε μου σας παρακαλώ... ποιον θα θεωρούσατε ένα σχετικά καλό χρόνο? Ένα μέσο χρόνο δηλαδή, όχι τα -κάτω των 8'- ρεκόρ σας!!!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
wow!! Νέο προσωπικό ρεκόρ στο Nurburgring!Για πείτε μου σας παρακαλώ... ποιον θα θεωρούσατε ένα σχετικά καλό χρόνο? Ένα μέσο χρόνο δηλαδή, όχι τα -κάτω των 8'- ρεκόρ σας!!!
Καλοί χρόνοι είναι οι κάτω των 8. Εγώ, όταν σταμάτησα να παίζω GPL, είχα μείνει στο 8:07 με Eagle και 8:08 με Ferrari.
-
wow!! Νέο προσωπικό ρεκόρ στο Nurburgring!
Για πείτε μου σας παρακαλώ... ποιον θα θεωρούσατε ένα σχετικά καλό χρόνο? Ένα μέσο χρόνο δηλαδή, όχι τα -κάτω των 8'- ρεκόρ σας!!!
αξιοπρεπής χρόνος(που μπορεις να τον λες και να χαίρεσαι) είναι κάτω από 8:30 καλός είναι κάτω από 8:20
πολύ καλός είναι κάτω από 8:10
και πολύ συναγωνίσιμος και σοβαρός και υψηλού επιπέδου είναι κάτω από 8ο δικός μου είναι 9:22
-
Οπότε το δικό μου 8:51, με 2 τετακέ (άρα ένα εν δυνάμει 8:45), είναι στο σωστό δρόμο, ε?
-
2 tetake epoudeni den kostizoune mono 6 deytera!! toulaxisto 10. Egw nomizw oti apo 8.20-8.30 einai to normalaki
Egw exw piasei 2 fores 7aria alla pswmotyri exw ta 8.00 me 8-10. To absolut 8eiko htan to 8.09 me BRM
-
Egw exw piasei 2 fores 7aria alla pswmotyri exw ta 8.00 me 8-10. To absolut 8eiko htan to 8.09 me BRMΌντως, φοβερός χρόνος, μπράβο!!
Εγώ την έχω καταβρεί με το ring στο νετκαρ πάντως...!! Απίστευτο!!! H Modena νομίζεις ότι φτιάχτηκε για αυτή την πίστα...!
-
Όντως 2 τετακέ δεν κοστίζουν μόνο 6 δεύτερα. Απόδειξη το ότι χωρίς αυτά, αλλά με 2 ηλίθια γλυστρήματα στα γρασίδια, ο χρόνος κατέβηκε στο 8:46.
Σας είπα όμως ρε παιδιά!!! Μην αρχίζετε να μου λέτε για 7άρια και τέτοια τώρα
-
Λοιπόν επανέρχομαι για λίγο στο θέμα του netKar για να πω σε όσους ενδιαφέρονται πως το όλο project προχωράει κανονικά και ετοιμάζεται νέο release με τρομερές βελτιώσεις!
- Νέα physics σε πολλά αυτοκίνητα, σε συνεργασία με τους test drivers που εξέλιξαν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτοκίνητα - ονόματα δε λέμε, χρώματα λέμε (κόκκινο) - ή τους οδηγούς που τα τρέχουν σε αγώνες (αν πρόκειται για αγωνιστικά)
- Τεράστια βήματα έχουν γίνει στην εξέλιξη των physics των ελαστικών, με official data από Michelin, Bridgestone, Goodyear, Avon, Dunlop και έπεται συνέχεια. Δυνατότητα επιλογής μάρκας ελαστικών στο setup.
- Λόγω της εξέλιξης του μοντέλου των ελαστικών, ήδη δοκιμάζεται με επιτυχία η δυνατότητα της οδήγησης σε βρεγμένη πίστα, με επιλογή του χρήστη για το πόσο βρεγμένο θα είναι το οδόστρωμα.
- Δημιουργία ακόμα περισσότερων πιστών authorised για multiplayer, προκειμένου να προσέλθουν περισσότεροι πιστοί. Για όλες τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες: http://www.nkzone.com
- Στα σκαριά βρίσκεται η δημιουργία F1 mod για τη season του 1983. Ομως το πολύ φιλόδοξο αυτό σχέδιο, μάλλον θα αργήσει να καρποφορήσει, καλό κουράγιο.
-
To netkar πρεπει να το κατεβασω ενιαιο χωρις διακοπη; Χρησιμοποιω το getright...
-
Για GP Legends?? Στο Nurburgring Εχω κανει 8:51 αλλα μπορω να κατεβασω κ αλλο...Πολυ καλους χρονους γραφω στο Μονακο κ στη Rennes..
-
Κανεναν αγωνα θα οργανωσουμε επιτελους;;;
-
Ανακοινωση
Ζητουνται νεοι/ες (στην ψυχη) που να κατεχουν το Grand Prix Legends για αγωνα αντοχης μεσα στη Μεγαλη Εβδομαδα (μαζι με τα παθη του Χριστου και τα παθη τα δικα μας...). Τυχον ενδιαφερομενες ομαδες (ανω των 2 ατομων) μπορουν να ποσταρουν στο φορουμ. Ευχαριστω.
-
Αφύπνιση 7.30
τουαλέτα 7.35
καφές 7.45
εκκίνηση PC 7.50
εκκίνηση GPL 7.55
εκκίνηση αγώνα 8.00
30 Γύροι Mosport 8.45
60 γύροι Mosport 9.30
80 γύροι Mosport 10.05
81ος γύρος Mosport δίνω γύρο στον Siffert τον προσπερνάω, και μετά του φεύγει η πίσω ρόδα και με στουκάρει ενώ είμαι 2ος. Είμαι εκτός αγώνα από τον ίδιο μου τον team mate....Η μαγεία των παιχνιδιών με ρόδες... $%^(#$@^#$^#&$!!! (κουράγιο το μεσημέρι έχει Monza)
-
Viper αν βάλω νετ πριν το Πάσχα καλώς αλλιώς χλωμά εγώ...
-
Εγω εκανα εναν αγωνα στο νετ στη μοντσα... Ξεκινησα 7ος εγινε ενα μπαχαλο στην εκκινηση και επεσα 10ος. Μετα απο μερικα προσπερασματα (πραγματικα ενιωσα τι παει να πει αδρεναλινη σε εκεινους τους γυρους) βρεθηκα 5ος για να εγκαταλειψω απο εξοδο...
Τζιμ να βαλεις νετ και να βρεις και καποιον ακομα, εκτος και αν αντεχεις τοσο πολυ...
F1 Games/Simulators