-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Xάρη θα διαφωνήσω μαζί σου θεμελιωδώς! Υποκειμενική είναι η συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου όταν ΔΕΝ έχει πολλές ρυθμίσεις, όχι όταν έχει.
Τι λες βρεεεεεεεεεεεεε????
Αν δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις είναι στάνταρ=ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ συμπεριφορά. Όσο περισσότερες ρυθμίσεις γίνονται (τουτέστιν προσαρμογή στο οδηγικό σου στυλ) τόσο πιο υποκειμενική γίνεται η συμεπριφορά του αυτοκινήτου. Π.χ. αν εσένα σου αρέσει η υπερστροφή κι εμένα η υποστροφή θα στήσουμε το αμάξι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά και αυτό θα συμπεριφέρεται επίσης εντελώς διαφορετικά! Αν δεν πειράξουμε τίποτα, τότε θα συμπεριφέρεται ΙΔΙΑ οποιος από τους δυο μας και να το οδηγήσει. Δνε θα κάνουμε ίδιους χρόνους, αλλά το αμάγι θα συμπεριφέρεται ΙΔΙΑ.
To Zonda, η Modena και το Mini δεν έχουν ρυθμίσεις, stock είναι. Μόνο χρώμα και ποσότητα βενζίνης τους αλλάζεις: Άρα με αυτά τα αυτοκίνητα έχεις αντικειμενικά κριτήρια.
Από την άλλη μια F3000 ή ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό πίστας όπως η Supra ή η GTO πρέπει να έχουν διαθέσιμες όλες τις ρυθμίσεις που έχουν ή είχαν στις πίστες. Δεν βλέπω που είναι το λάθος σε αυτό. Αντίθετα είναι πολύ καλό το να μπορείς να προσαρμόσεις το αυτοκίνητο στα δικά σου γούστα, δεν σημαίνει πως κλέβεις κανέναν έτσι, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύεσαι το αυτοκίνητο όσο καλύτερα μπορείς.Για το άλλο που λες πως κάποιος φίλος μίλαγε για την 360 όταν είπε πως 'έχασε' το αυτοκίνητο με 60 σε στροφή πιο ανοιχτή από 90 μοίρες, τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν:
- Το 60 αναφέρεται σε μίλια και όχι σε χιλιόμετρα και η στροφή ήταν ελάχιστα πιο ανοιχτή από 90άρα
- Ίσως να μίλαγε πράγματι για την GTO και να νόμιζες πως μίλαγε για τη Modena (η πιο πιθανή εκδοχή κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν το έχω δει το thread)
- Παίζει το λάθος παιχνίδι
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν συμφωνώ Θέμη, διότι δεν θεωρώ ούτε εμένα, ούτε εσένα, ούτε κανέναν σαν εμάς ικανό να αξιολογήσει όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα την συμπεριφορά ενός οποιουδήποτε αυτοκινήτου.Ικανούς θεωρώ εκείνους που κάνου ναυτή τη δουλειά ως επάγγελμα (π.χ. δοκιμαστές, εξελικτές, κλπ).
Χάρη, δεν πρόσεξες τι λέω. Εγώ ΔΕΝ λεώ ότι το netkar είναι σε χ βαθμό ρεαλιστικό. Απλά λέω ότι φαίνεται να απεικονίζει καλύτερα ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ sims τα physics των αυτοκινήτων. Ξαναλέω, ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ sims και ΟΧΙ σε σχέση με τα αληθινά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αν δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις είναι στάνταρ=ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ συμπεριφορά.
Στα αυτοκίνητα παραγωγής, ΔΕΝ έχεις δυνατότητα να στήσεις το αυτοκίνητο. Το μόνο που ορίζεις είναι το livery και το φορτίο καυσίμου!! Does this sound good enough??
Ποια αυτοκίνητα παραγωγής ρε συ Θέμη? Μιλάμε για sims στο PC, έτσι δεν είναι? Και κυρίως για το netKar? Εσύ έχεις δει ότι στο netKar μόνο livery και κάυσιμα αλλάζεις στο αυτοκίνητο?
Σε ότι αφορά το θέμα με το παιδί που έχει Mini και το έφτιαξε στο netKar όπως το έχει αξιολογήσει εκείνος, είναι σαν να μου λες ότι αν φτιάξω εγώ ένα sim θα κάνω την οδηγική συμπεριφορά του Astra ρεαλιστική
Αν διαβάσεις το προηγούμενο post μου και δεις τι γραφω για το mini και τα Μέγαρα, νομίζω θα συμφωνήσεις και θα καταλάβεις τι εννοούσε ο Μάνος.[/quote]
Αν διαβάσεις την απάντησή μου στο δικό σου μήνυμα όπως και την απάντησή μου στον Μάνο, νομίζω πως θα συμφωνήσεις ότι ο σκοπός ενός ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ παιχνιδιού για PC δεν είναι να συμφωνεί με τα δικά σου κριτήρια, ή τα δικά μου ή του Μάνου, αλλά με τα κριτήρια τω ναυτοκινήτων που εξομοιώνει σύμφωνα με τα κριτήρια τρων ανθρώπων που η δουλειά τους είναι να αξιολογούν συμπεριφορές αυτοκινήτων. -
Καλά, έγινε μπάχαλο!
Πάμε από την αρχή:
Δεν λέω ότι το netKar ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι είναι σωστό ή λάθος, αλλά ότι κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν έχει τα εχέγγυα να μας πείσει ότι προσομοιώνει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ τα αυτοκίνητα που πραγματεύεται.
Ακόμα και να έχουμε οδηγήσει τα αυτοκίνητα αυτά (πράγμα πολύ πολύ πολύ σπάνιο για ανθρώπους σαν κι εμάς), και πάλι η αξιολόγηση είναι υποοκειμενική γιατι δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις αντικειμενικής αξιολόγησης!
Και τελειώνω επισημαίνοντας ότι η λογική όσο δυσκολότερο τόσο ρεαλιστικότερο εμένα μου φαίνεται λανθασμένη (εδώ πάει το σωστό/λάθος).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ότι αφορά το θέμα με το παιδί που έχει Mini και το έφτιαξε στο netKar όπως το έχει αξιολογήσει εκείνος, είναι σαν να μου λες ότι αν φτιάξω εγώ ένα sim θα κάνω την οδηγική συμπεριφορά του Astra ρεαλιστική! Ή σαν να μου λες ότι αν σου πούμε εσένα να φτιάξεις ένα sim που θα έχει μέσα μια Maranello και μια SL55 AMG θα κάνεις οποιαδήποτε από τις δυο ρεαλιστικές (ακόμα και να τις έχεις οδηγήσει και τις δυο επί μακρόν χρονικό διάστημα ... στοίχημα ότι θα φτιάξεις τη Maranello να ρίχνει 10 secs στον γύρο στην Mercedes )Η Μaranello δεν ξέρω αν ρίχνει 10' στο γύρο, νομίζω θα ρίχνει λιγότερα γιατί η 55ΑMG είναι αρκετά γρήγορη. Σε καμμιά ευθεία μπορεί ακόμα και να περάσει τη Ferrari.
-
migf1 έγραψε: νομίζω πως θα συμφωνήσεις ότι ο σκοπός ενός ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ παιχνιδιού για PC δεν είναι να συμφωνεί με τα δικά σου κριτήρια
Είδες που δεν διάβασες καλά;; Δηλαδή αν στο netkar το mini κάνει να φρενάρει από τα 100 σε x μέτρα, και κάνει το ίδιο και στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι reality και αντικειμενικό;; Τα δικά μου κριτήρια που ακριβώς κολλάνε;;;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σε ότι αφορά το θέμα με το παιδί που έχει Mini και το έφτιαξε στο netKar όπως το έχει αξιολογήσει εκείνος, είναι σαν να μου λες ότι αν φτιάξω εγώ ένα sim θα κάνω την οδηγική συμπεριφορά του Astra ρεαλιστική! Ή σαν να μου λες ότι αν σου πούμε εσένα να φτιάξεις ένα sim που θα έχει μέσα μια Maranello και μια SL55 AMG θα κάνεις οποιαδήποτε από τις δυο ρεαλιστικές (ακόμα και να τις έχεις οδηγήσει και τις δυο επί μακρόν χρονικό διάστημα ... στοίχημα ότι θα φτιάξεις τη Maranello να ρίχνει 10 secs στον γύρο στην Mercedes )
Η Μaranello δεν ξέρω αν ρίχνει 10' στο γύρο, νομίζω θα ρίχνει λιγότερα γιατί η 55ΑMG είναι αρκετά γρήγορη. Σε καμμιά ευθεία μπορεί ακόμα και να περάσει τη Ferrari.
Μπα, στις στροφές την περνάει η SL55... στις ευθείες (αν είναι μακριές) μπορεί να περάσει κατά το τέλος η Maranello
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
αλλά ότι κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν έχει τα εχέγγυα να μας πείσει ότι προσομοιώνει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ τα αυτοκίνητα που πραγματεύεται.
Και τελειώνω επισημαίνοντας ότι η λογική όσο δυσκολότερο τόσο ρεαλιστικότερο εμένα μου φαίνεται λανθασμένη (εδώ πάει το σωστό/λάθος).Ρε συ, γιατί έχεις κολλήσει;; Πόσες φορές να σου ξαναγράψω ότι μιλάω ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ sims;;
Και σχετικά με τη δεύτερη φράση σου, εννοείται πως το δύσκολο δε συνεπάγεται ρεαλιστικότερο. Το mini είναι ΦΟΒΕΡΑ εύκολο να το οδηγήσεις, παρόλα αυτά, φαίνεται, ξαναλέω, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ρεαλιστικό. Τώρα, αν είναι δεν ξέρω...
-
migf1 έγραψε: νομίζω πως θα συμφωνήσεις ότι ο σκοπός ενός ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ παιχνιδιού για PC δεν είναι να συμφωνεί με τα δικά σου κριτήριαΕίδες που δεν διάβασες καλά;; Δηλαδή αν στο netkar το mini κάνει να φρενάρει από τα 100 σε x μέτρα, και κάνει το ίδιο και στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι reality και αντικειμενικό;; Τα δικά μου κριτήρια που ακριβώς κολλάνε;;;
Τα δικά σου (μου) κριτήρια κολλάνε στο τι θα κάνει όταν φρενάρεις με στριμένο τιμόνι, ή όταν επιταχύνεις με στριμένο τιμόνι... πόσα μέτρα θα χάσεις? Πόσο μέτρα θα σπινάρεις? για πόσο χρονικό διάστημα θα σπινάρουν οι τροχοί? Πόσα κιλά βάρους μετατοπίζονται σε εσάκι αριστερή-δεξιά διαφορετικών κλίσεων κα ιυψομετρικών διαφορών?
Και δεν σου λέω να το βρεις ακριβώς, βρες στο στιο περίπου. Και ποιος είνια πιο πιθανό να πέσει πιο μέσα ,εγώ, εσύ, ο τύπος που έφτιαξε το nteKar ή ο δοκιμαστής/εξελικτής της Rover?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ότι αφορά το θέμα με το παιδί που έχει Mini και το έφτιαξε στο netKar όπως το έχει αξιολογήσει εκείνος, είναι σαν να μου λες ότι αν φτιάξω εγώ ένα sim θα κάνω την οδηγική συμπεριφορά του Astra ρεαλιστική! Ή σαν να μου λες ότι αν σου πούμε εσένα να φτιάξεις ένα sim που θα έχει μέσα μια Maranello και μια SL55 AMG θα κάνεις οποιαδήποτε από τις δυο ρεαλιστικές (ακόμα και να τις έχεις οδηγήσει και τις δυο επί μακρόν χρονικό διάστημα ... στοίχημα ότι θα φτιάξεις τη Maranello να ρίχνει 10 secs στον γύρο στην Mercedes )
Η Μaranello δεν ξέρω αν ρίχνει 10' στο γύρο, νομίζω θα ρίχνει λιγότερα γιατί η 55ΑMG είναι αρκετά γρήγορη. Σε καμμιά ευθεία μπορεί ακόμα και να περάσει τη Ferrari.
Μπα, στις στροφές την περνάει η SL55... στις ευθείες (αν είναι μακριές) μπορεί να περάσει κατά το τέλος η Maranello
(γκουχ) Αυτά μην τα πεις παραέξω...
-
Ρε συ, γιατί έχεις κολλήσει;; Πόσες φορές να σου ξαναγράψω ότι μιλάω ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ sims;;
Ρε συ, πας να με τρελλάνεις?????
Σε ποιό άλλο sim έχεις οδηγήσει Mini Cooper και το παρουσιάζεις ως παράδειγμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ του netKar έναντι των ΑΛΛΩΝ SIMS??????? Ποιων άλλων δηλαδή? Αυτών που δεν έχουν Mini Cooper?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και δεν σου λέω να το βρεις ακριβώς, βρες στο στιο περίπου. Και ποιος είνια πιο πιθανό να πέσει πιο μέσα ,εγώ, εσύ, ο τύπος που έφτιαξε το nteKar ή ο δοκιμαστής/εξελικτής της Rover?Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με ABS (mini cooper S). Ξεκινάς να φρενάρεις από τα 100km/h. Απο εκεί και πέρα, αφού υπάρχει το ΑΒΣ, σταματάνε τα υποκειμενικά κριτήρια και το αποτέλεμσα πραγματικότας και παιχνιδιού είναι fact. Τώρα, αν αυτά βρίσκονται κοντά, τότε το παιχνίδι έχει πετύχει περισσότερο από τα άλλα. Απλά πράγματα λέω. Γιατί μου βάζεις μέσα και στροφές με φρεναρίσματα και άλλες ιστορίες;;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
(γκουχ) Αυτά μην τα πεις παραέξω...
Το έχεις ξαναπεί αυτό Μάνο, στην ΕΛΟΦε και βγήκες από κάτω αν θυμάσαι. Ψάξ'το ΚΑΙ αυτο το θέμα (συμβουλή, διακριτικά μην εκτεθείς κιόλας κι έλα να μου πεις τα συμπεράσματά σου!
-
Και δεν σου λέω να το βρεις ακριβώς, βρες στο στιο περίπου. Και ποιος είνια πιο πιθανό να πέσει πιο μέσα ,εγώ, εσύ, ο τύπος που έφτιαξε το nteKar ή ο δοκιμαστής/εξελικτής της Rover?
Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με ABS (mini cooper S). Ξεκινάς να φρενάρεις από τα 100km/h. Απο εκεί και πέρα, αφού υπάρχει το ΑΒΣ, σταματάνε τα υποκειμενικά κριτήρια και το αποτέλεμσα πραγματικότας και παιχνιδιού είναι fact. Τώρα, αν αυτά βρίσκονται κοντά, τότε το παιχνίδι έχει πετύχει περισσότερο από τα άλλα. Απλά πράγματα λέω. Γιατί μου βάζεις μέσα και στροφές με φρεναρίσματα και άλλες ιστορίες;;
Διότι ρε συ Θέμη, η οδηγική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου δεν οριοθετείται στο φρενάρισμα από τα 100 μέτρα, αλλά από την συμπεριφορά του σε όλη τη διαδρομή και σε όλες τις συνθήκες.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε συ, πας να με τρελλάνεις?????
Σε ποιό άλλο sim έχεις οδηγήσει Mini Cooper και το παρουσιάζεις ως παράδειγμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ του netKar έναντι των ΑΛΛΩΝ SIMS??????? Ποιων άλλων δηλαδή? Αυτών που δεν έχουν Mini Cooper?Αν με προσέξεις λίγο σε αυτά που θέλω να πω, θα καταλάβεις τι εννοώ.
Είπα λοιπόν για το φρενάρισμα του μινι. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχει το μινι. Ωραία. Αν όμως το ποσοστό σφάλματος του νετκαρ σε σχεση με το μινι ή με την 360 ή με οποιο άλλο θες, είναι μικρότερο, απ' ό,τι το ποσοστό σφάλματος για το φρενάρισμα μιας 911 του NFS σε σχέση με μια πραγματική, τότε το νετκαρ είναι ρεαλιστικότερο από το NFS.
Εγώ απλά αυτό θέλω να πω.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Διότι ρε συ Θέμη, η οδηγική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου δεν οριοθετείται στο φρενάρισμα από τα 100 μέτρα, αλλά από την συμπεριφορά του σε όλη τη διαδρομή και σε όλες τις συνθήκες.Έχεισ απόλυτο δίκιο, αλλά αν καταφέρεις να κάνεις ένα αυτοκίνητο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΑ να φρενάρει σωστά, αλλα ΣΩΣΤΑ, υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους που έλεγε ο Μάνος, τότε είναι ΤΟ ΙΔΙΟ εύκολο να το κάνεις να στρίβει σωστά, φρενάροντας, γκαζώνοντας, σπινάροντας, ή ό,τι άλλο θες.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
migf1 έγραψε: νομίζω πως θα συμφωνήσεις ότι ο σκοπός ενός ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ παιχνιδιού για PC δεν είναι να συμφωνεί με τα δικά σου κριτήρια
Είδες που δεν διάβασες καλά;; Δηλαδή αν στο netkar το mini κάνει να φρενάρει από τα 100 σε x μέτρα, και κάνει το ίδιο και στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι reality και αντικειμενικό;; Τα δικά μου κριτήρια που ακριβώς κολλάνε;;;
Τα δικά σου (μου) κριτήρια κολλάνε στο τι θα κάνει όταν φρενάρεις με στριμένο τιμόνι, ή όταν επιταχύνεις με στριμένο τιμόνι... πόσα μέτρα θα χάσεις? Πόσο μέτρα θα σπινάρεις? για πόσο χρονικό διάστημα θα σπινάρουν οι τροχοί? Πόσα κιλά βάρους μετατοπίζονται σε εσάκι αριστερή-δεξιά διαφορετικών κλίσεων κα ιυψομετρικών διαφορών?
Μερικές απαντήσεις βρίσκονται στο παρακάτω λινκ
http://www.racesimcentral.com/articles/interviews/stefano2.shtmlΕίπα όμως και πριν (2 φορές) πως σε κάθε αυτοκίνητο έχουν δωθεί ορισμένες παράμετροι για βάρος, φρένα, επιτάχυνση, γρανάζωμα, θερμοκρασία και είδος ελαστικού. Ο σκοπός αυτού είναι να εξομειωθεί όσο το δυνατόν πιστότερα η συμπεριφορά του κάθε αυτοκινήτου σε καταστάσεις σαν αυτή που αναφέρεις. Θα είναι 100% σωστή η συμπεριφορά του αυτοκινήτου; Δεν ξέρω, αλλά και με 95% πιστότητα εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Αυτό που ξέρω είναι πως σίγουρα θα πλησιάζει την πραγματικότητα περισσότερο από όσο σε οποιοδήποτε άλλο εξομοιωτή αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζω πως δεν θα μπορώ να μπαίνω απροβλημάτιστα σε μια κλειστή στροφή με 270 χαω και να βγαίνω με 320.
-
Αν με προσέξεις λίγο σε αυτά που θέλω να πω, θα καταλάβεις τι εννοώ.
Είπα λοιπόν για το φρενάρισμα του μινι. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχει το μινι. Ωραία. Αν όμως το ποσοστό σφάλματος του νετκαρ σε σχεση με το μινι ή με την 360 ή με οποιο άλλο θες, είναι μικρότερο, απ' ό,τι το ποσοστό σφάλματος για το φρενάρισμα μιας 911 του NFS σε σχέση με μια πραγματική, τότε το νετκαρ είναι ρεαλιστικότερο από το NFS.
Εγώ απλά αυτό θέλω να πω.
Αν... είναι όμως? Και όχι μόνο για το φρενάρισμα, αλλά για όλη τη διαδρομή και σε όλες τις συνθήκες.
Ποιος θα το κρίνει λοιπόν και μάλιστα σε τόσο βάθος, έκταση και πολυπλοκότητα? Αυτός που κάνιε αυτή τη δουλειά, έτσι δεν είναι?
Εφόσον κανείς από τους simάδες δεν έχει επισημή πιστοποίηση ρεαλισμού (οπυε είναι ο ίδιος δοκιμαστής) το πιο πιθανό δεν είναι να μην είναι κανένα sim ρεαλιστικό?
Ερώτηση: Γιατί δεν έχει φτιάξει κανείς sim με πλειάδα αυτοκινήτων δρόμου? Καθημερινά αυτοκίνητα δηλαδή?
Απάντηση: δεν ξέρω, αλλά θα είχε μεγάλ οενδιαφέρον να γινόταν κάτι τέτοιο (λέτς να τους παίρναμε όλοι με τα γιαούρτια? εμένα μου φαίνεται πολύ πιθανό ) -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν... είναι όμως? Και όχι μόνο για το φρενάρισμα, αλλά για όλη τη διαδρομή και σε όλες τις συνθήκες.
Αν από όλη την κουβέντα προσπαθείς να καταλήξεις στο ότι το ΝΦΣ είναι καλύτερο σαν σιμ από το νετκαρ, τότε δε συνεχίζω τη συζήτηση. Είναι να να μου λέει κάποιος ότι αυτή η πολυκατοικία έχει 5 ορόφους, ενώ έχει 6 και να του λέω μα δε βλέπεις ότι έχει 6 και να μου λέει ότι εγώ τους βλέπω 5.
Ποιος θα το κρίνει λοιπόν και μάλιστα σε τόσο βάθος, έκταση και πολυπλοκότητα? Αυτός που κάνιε αυτή τη δουλειά, έτσι δεν είναι?
Εφόσον κανείς από τους simάδες δεν έχει επισημή πιστοποίηση ρεαλισμού (οπυε είναι ο ίδιος δοκιμαστής) το πιο πιθανό δεν είναι να μην είναι κανένα sim ρεαλιστικό?
Σύμφωνοι.
[/quote]
Ερώτηση: Γιατί δεν έχει φτιάξει κανείς sim με πλειάδα αυτοκινήτων δρόμου? Καθημερινά αυτοκίνητα δηλαδή?
Απάντηση: δεν ξέρω, αλλά θα είχε μεγάλ οενδιαφέρον να γινόταν κάτι τέτοιο (λέτς να τους παίρναμε όλοι με τα γιαούρτια? εμένα μου φαίνεται πολύ πιθανό )[/quote]Βασικά, δεν έχει φτιαχτεί ΠΟΤΕ sim με αυτοκίνητα που να μην είναι καν αγωνιστικά. Το νετκαρ είναι το πρώτο. Μιλάω για SIMS. Αν εσύ θεωρείς το ΝΦΣ σιμ, είναι άλλη υπόθεση.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απάντηση: δεν ξέρω, αλλά θα είχε μεγάλ οενδιαφέρον να γινόταν κάτι τέτοιο (λέτς να τους παίρναμε όλοι με τα γιαούρτια? εμένα μου φαίνεται πολύ πιθανό )Μην ξεχνάμε και το θέμα αγορά...
Πιο πολύ θα πουλήσει το sim με Saxo,106,206,Clio ή Ferrari, Porsche κλπ κλπ??
Λίγοι είναι σαν εμάς...
Το κοινό των 18 είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Εκτός αυτού το Netkar το έχουν δοκιμάσει άτομα που έχουν οδηγήσει αυτοκίνητα σε πίστες που δεν φανταζόμαστε...
F1 Games/Simulators