-
Ο χρήστης F1 insight έγραψε:
Απίστευτο παιχνίδι, απίστευτη πόρωση! Από τη στιγμή που το κατέβασα, και ξεπερνώντας τα προβλήματα εγκατάστασης, δεν έχει περάσει μέρα που ανοίξα το PC και δεν ασχολήθηκα με το GPL.Έτσι μπράβο!
Και τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να προχωρήσω κι εγώ σε μια επενδυσούλα, που λέει κι ο Αργύρης. Ίδωμεν. Πάντως όντως καλοί οι χρόνοι σου. Από Monza που θυμάμαι, έχω ένα χρόνο γύρω στο 1:31, με 3-4 μήνες δοκιμών! Άρα δε σε βλέπω να δυσκολεύεσαι να κατεβαίνεις παρακάτω.
Λοιπόν, πρέπει να κάνω κάτι δραστικό για να καταφέρω να ξαναλειτουργήσω το GPL στο PC μου, αλλά δεν ξέρω τι! Καμιά αλχημεία θα θέλει, αλλά το τελευταίο που θέλω τούτη την ώρα είναι να έχω τρεχάματα με τα λογισμικά κλπ του υπολογιστή. Για να δούμε...
-
Κατεβάζω τον netKar κατεβάζω το directx 9 που ήθελε μες στην τρελη χαρα που θα παιξω και εγω επιτέλους αυτο το παιχνιδι.
Παω στο track day pao kai sto start session kano klik kai sto race kai mou βγάζει αυτο:
This program generated an error KDebuglog was able to recover and save a log named log.txt
Please send this file to Kunos@inwind.it
Τι μας λεει τωρα,τι είναι αυτο που χώνεται τωρα εδω??????
και μετα λεει το Nks προκάλεσε ενα σφαλμα στο NKS.exe
To Nks θα κλείσει.
Παω και στο φάκελο που κατεβασα το netKar kai κανω διπλο κλικ στο nks kai vgazei to idio minima.
ΒΟΗΘΙΑ!!!!!!!!!
Kapoios na me vohthisei!!!!! -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Λοιπόν, πρέπει να κάνω κάτι δραστικό για να καταφέρω να ξαναλειτουργήσω το GPL στο PC μου, αλλά δεν ξέρω τι! Καμιά αλχημεία θα θέλει, αλλά το τελευταίο που θέλω τούτη την ώρα είναι να έχω τρεχάματα με τα λογισμικά κλπ του υπολογιστή. Για να δούμε...
Jarno T, αν έχεις Windows XP κάνε τα ακόλουθα:
1ον Εγκατέστησε το παιχνίδι (λογικό )
2ον Κατέβασε αυτό το patch http://www.papy.com/downloads/gpl12_uk.exe
3oν Αν έχεις επεξεργαστή ταχύτερο από 1,4 GHz κατέβασε το Fast CPU fix από εδώ http://www.papy.com/downloads/gpl_cpufix_uk.exe . Αν έχεις πιο αργό επξεργαστή κατέβασε το και πάλι γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις το παιχνίδι χωρίς το CD!!
Tώρα, λογικά, το παιχνίδι θα παίζει!! Σε περίπτωση που το GPL δεν αναγνωρίζει τη κάρτα γραφικών σου κατέβασε και αυτό το αρχείο, τρομερή διαφορά στα γρφικά http://www.papy.com/downloads/gpl_d3d.exeΓιώργο, ξαναεγκατέστησε το παιχνίδι γιατί και εμένα, όταν κατέβασα το DirectX 9, μου έλεγε κάτι τέτοια αλλά μετά από ένα re-install όλα ήταν εντάξει!! Τώρα μόνο το τιμόνι μου λείπει!
Sorry guys που σας πρήζω με τους χρόνους αλλά είστε από τα λίγα μέτρα σύγκρισης που έχω (απλησίαστοι οι χρόνοι στα replay του παιχνιδιού ) και θέλω να δω που βρίσκομαι τώρα στην αρχή.
Άλλα δύο δεύτερα κάτω στη Monza 1:32:205 ενώ στη πρώτη επαφή με το Watkins Glen και μετά από κάμποσες δοκιμές (σε setup) κατάφερα μετά από πολλές εξόδους ένα 1:09:650Παιδιά χρησιμοποιήστε **αρνητικό camber **στους μπροστινούς τροχούς και μάλιστα ασυμετρικά κάνει θαύματα!!!
-
Jarno T, αν έχεις Windows XP κάνε τα ακόλουθα:
1ον Εγκατέστησε το παιχνίδι (λογικό )
2ον Κατέβασε αυτό το patch http://www.papy.com/downloads/gpl12_uk.exe
3oν Αν έχεις επεξεργαστή ταχύτερο από 1,4 GHz κατέβασε το Fast CPU fix από εδώ http://www.papy.com/downloads/gpl_cpufix_uk.exe . Αν έχεις πιο αργό επξεργαστή κατέβασε το και πάλι γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις το παιχνίδι χωρίς το CD!!
Tώρα, λογικά, το παιχνίδι θα παίζει!! Σε περίπτωση που το GPL δεν αναγνωρίζει τη κάρτα γραφικών σου κατέβασε και αυτό το αρχείο, τρομερή διαφορά στα γρφικά http://www.papy.com/downloads/gpl_d3d.exeΕυχαριστώ για τα 2) και 3). Δεν ενημερώνομαι πολύ για τις εξελίξεις και πρώτη φορά άκουγα γι' αυτά. Την κάρτα μου την αναγνωρίζει μιας και έχω 3 χρόνια προϋπηρεσία με δαύτην. Να δω αν λειτουργήσει αυτό το fast CPU fix που λες, αλλιώς...
Παιδιά χρησιμοποιήστε **αρνητικό camber **στους μπροστινούς τροχούς και μάλιστα ασυμετρικά κάνει θαύματα!!!
πολλές φορές ναι, αλλά προσοχή στις θερμοκρασίες των ελαστικών, έτσι? Συχνά βολεύει να έχεις και ασύμετρες πιέσεις στα ελαστικά, δοκίμασέ το κι αυτό.
-
προσωπικά μόνο σε οβάλ χρησιμοποιώ ασύμμετρες ρυθμίσεις,αλλά στο watkins glen έχω πρόβλημα με τα αριστερά λάστιχα να υπερθερμαίνονται οπότε μπορεί να έχω ασύμμετρο setup και εκεί
-
Είναι επιτέλους γεγονός!!
Το GPL καταδέχτηκε να εγκατασταθεί ξανά στον υπολογιστή μου. Μετά από χρόνιο ...ξύσιμο του κεφαλιού μου περί μη συμβατότητάς του με τα XP μου, ένα gpl_cpufix ήρθε να ...fix_άρει ότι στραβό υπήρχε και εμπόδιζε τη χρήση του GPL.
Χίλια ευχαριστώ στον Αργύρη (F1 insight) για τη βοήθεια και τις πληροφορίες περί cpufix. Μάλλον εκεί ήταν το πρόβλημα.
Το καλό είναι ότι είχα κρατήσει setup, ρεκόρ, κλπ, οπότε δεν ήταν δύσκολο με λίγα περάσματα να ξαναβρώ κάτι από την παλιά μου φόρμα. Έριξα μια ματιά και στο GPLRA και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Τώρα μάλιστα!
Και μια ερώτηση. Είχα κατεβάσει παλιότερα ένα gplcarcam.exe (για να μπορείς να βλέπεις replay από φανταστική κάμερα ψηλά και πάνω από το μονοθέσιο) αλλά δεν είχα καταφέρει ποτέ να το χρησιμοποιήσω, δεν θυμάμαι γιατί. Γνωρίζει κανείς κάτι περί τούτου?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Είναι επιτέλους γεγονός!!Το GPL καταδέχτηκε να εγκατασταθεί ξανά στον υπολογιστή μου. Μετά από χρόνιο ...ξύσιμο του κεφαλιού μου περί μη συμβατότητάς του με τα XP μου, ένα gpl_cpufix ήρθε να ...fix_άρει ότι στραβό υπήρχε και εμπόδιζε τη χρήση του GPL.
Χίλια ευχαριστώ στον Αργύρη (F1 insight) για τη βοήθεια και τις πληροφορίες περί cpufix. Μάλλον εκεί ήταν το πρόβλημα.
Το καλό είναι ότι είχα κρατήσει setup, ρεκόρ, κλπ, οπότε δεν ήταν δύσκολο με λίγα περάσματα να ξαναβρώ κάτι από την παλιά μου φόρμα. Έριξα μια ματιά και στο GPLRA και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Τώρα μάλιστα!
Και μια ερώτηση. Είχα κατεβάσει παλιότερα ένα gplcarcam.exe (για να μπορείς να βλέπεις replay από φανταστική κάμερα ψηλά και πάνω από το μονοθέσιο) αλλά δεν είχα καταφέρει ποτέ να το χρησιμοποιήσω, δεν θυμάμαι γιατί. Γνωρίζει κανείς κάτι περί τούτου?
Πριν βάλεις το αρχείο τι έκανε?
Δεν ξεκινούσε καθόλου?(Παίζει κανείς Combat flight simulator 3?!?!)
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κατι σε manager f1 υπαρχει;Και ελεγα οτι ειχα ξεχασει να απαντησω σε κατι
Λοιπον υπαρχει, λεγεται GP World οπως ειπε ο Θεμης, ειναι απο την πολυαγαπημενη Microprose και αν θελεις στειλε pm να βρουμε τροπο να μετακομισει μια κοπια σπιτι σου.
Παντως δεν ειναι κατι εξαιρετικα δυσκολο για οσους ξερουν και εχει και καποια bugακια. Αλλα απο το τιποτα.
-
Αργυρη εκανα αυτο που μου ειπες,δηλαδη εκανα ξανα install αλλα παλι αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα οποτε το ξαναγραφω το μηνυμα με το προλημα για να μου απαντησει καποιος:
Κατεβάζω τον netKar κατεβάζω το directx 9 που ήθελε μες στην τρελη χαρα που θα παιξω και εγω επιτέλους αυτο το παιχνιδι.
Παω στο track day pao kai sto start session kano klik kai sto race kai mou βγάζει αυτο:
This program generated an error KDebuglog was able to recover and save a log named log.txt
To Nks θα κλείσει.
Παω και στο φάκελο που κατεβασα το netKar kai κανω διπλο κλικ στο nks kai vgazei to idio minima.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!
Kapoios na me vohthisei!!!!! -
Επειδή έχω ένα πρόβλημα με τις κάμερες του παιχνιδιού (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω) πείτε μου ρε παιδιά όταν οδηγείς οι μόνες διαθέσιμες κάμερες είναι η chase ( όπου βλέπεις όλο το αυτοκίνητο) και η incar (που βλέπεις ότι βλέπει και ο οδηγός) ή υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες;;
Ρωτάω γιατί χρόνια τώρα στα racing games χρησιμοποιώ την roll-bar κάμερα (πάνω απ'το κεφάλι του οδηγού) και εδώ οι διαθέσιμες κάμερες μου είναι εντελώς άβολες. -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Αργυρη εκανα αυτο που μου ειπες,δηλαδη εκανα ξανα install αλλα παλι αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα οποτε το ξαναγραφω το μηνυμα με το προλημα για να μου απαντησει καποιος:
To Nks θα κλείσει.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!
Kapoios na me vohthisei!!!!!Τιμόνι ή αναλογικό joystick έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή; Το έχεις σετάρει στο netKar από το menu (νομίζω στο δεύτερο drop-down είναι); Έχεις δημιουργήσει driver profile;
-
[...]ενώ στη πρώτη επαφή με το Watkins Glen και μετά από κάμποσες δοκιμές (σε setup) κατάφερα μετά από πολλές εξόδους ένα 1:09:650 [...]Μετα απο απειρους γυρους (JimClark ) στην εν λογω πιστα εκανα 1:06:44 χωρις τρομερες αλλαγες στο σετ-απ. Ειχα κανει φορματ το πι-σι την προηγουμενη οποτε σβηστηκαν ολα... Απο τοτε δεν το εχω ξαναπιασει για να μην κολλησω (παααααααλι). Στην Μοντσα εχω κανει γυρω στο 1:30 αλλα πολυ μετρια...
Αυτα.....
-
Ναι ναι , έχω δει την πρόοδο σου ελπιδοφόρε νεανία μου. Keep rocking
-
[quote='sirgus']
Πριν βάλεις το αρχείο τι έκανε?
Δεν ξεκινούσε καθόλου?
Πριν τελειώσει η εγκατάσταση μου πετούσε μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να εγκαταστήσει το activemovie.exe και να ξανατρέξω το setup αφού κάνω κάποιες ρυθμίσεις, κλπ, κλπ. Ε, τότε εγώ μη έχοντας τι άλλο να κάνω, 'έτρεξα' αυτό το cpufix και ως δι μαγείας μπαίνοντας στο GPL όλα ήταν φυσιολογικά. Τόσο απλό ήταν! -
Εγραψα το προβλημα μου με τον netKar και επειδη οι δυο απαντησεις που μου δωσατε δεν με βοηθησαν ψαχνω να βρω τι προβλημα μπορει να ειναι αυτο.
Μπορειτε να μου πειτε οταν δεν συνδεεται τιμονι η χειρηστηριο στον υπολογιστη σας τι μηνυμα σας βγαζει ή τελος παντων τι κανει; Μηπως φταιει αυτο;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NETKAR!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Εγραψα το προβλημα μου με τον netKar και επειδη οι δυο απαντησεις που μου δωσατε δεν με βοηθησαν ψαχνω να βρω τι προβλημα μπορει να ειναι αυτο.
Μπορειτε να μου πειτε οταν δεν συνδεεται τιμονι η χειρηστηριο στον υπολογιστη σας τι μηνυμα σας βγαζει ή τελος παντων τι κανει; Μηπως φταιει αυτο;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NETKAR!!!!!!!!!!Στείλε ένα e-mail στον Aristoteli
Σε ένα φίλο μου (έλα speedaddict που ντρέπεσαι!) στο GPL η τιμονιέρα του είναι οκ ενώ στο netkar και σε άλλα όπως το τελευταίο F1 της EA το γκάζι και το φρένο του έχουν ψηφιακή συμπεριφορά αντί αναλογική!
Δηλαδή ή καθόλου ή τέρμα γκάζι/φρένοΤι είναι στρουμφότερο να κάνει λέτε?
-
Αγορασα και τιμονι και τιποτα αρα δεν φταιει αυτο στο προβλημα που εχω με το netKar και δεν παιζει το παιχνιδι.
Αυτο το αρχειο nks απο το netKar νομιζω τα κανει ολα?
Μπορει κανεις να μου το στειλει αυτο το αρχειο μηπως το δικο μου εχει προβλημα ας μου στειλει ενα μηνυμα. -
Καλώς σας βρήκα.
Ρε παιδιά,έλεος!Θα με κάνετε να ξαναεγκαταστήσω το GPL και έχω διάβασμα!
Το Wingman Force GP είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του (~60 Ε).
Είδα κάτι για f1 manager.Υπάρχει το formula 1 manager της EA Sports
που βγήκε το '99 νομίζω. -
Ε, να πάρει!
Αυτό το 'παιχνίδι' έχει βαλθεί να με τρελάνει!
Λοιπόν, μετά την επανασύνδεσή μου με το GPL, άρχισε να εμφανίζεται ένα άλλο προβληματάκι, πολύ σπαστικό είναι η αλήθεια. Και αυτό συμβαίνει μόνο στο Spa!! Λοιπόν, εκεί που τρέχω και βρίσκομαι στα 3/5 της πίστας, μετά τις δύο αλλεπάλληλες ευθείες (εκεί που αρχίζουν τα σπιτάκια!), ξάφνου η οθόνη μαυρίζει και με πετάει έξω από το παιχνίδι, στο desktop!! Και αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές, σχεδόν μία στις τρεις και συνέχεια στο ίδιο περίπου σημείο!Και προχθές, εκεί που έτρεχα έναν αγώνα και δεν είχε συμβεί τίποτα τέτοιο και είπα ότι επιτέλους απαλλάχθηκα από δαύτο, το παθαίνω ξανά και μάλιστα ενώ είμαι 4ος (από τελευταίος) και πλησιάζω τον 3ο!!
Αν κανείς έχει καμιά τρελή ιδέα για το τι να κάνω, ας το πει. Δεν έχω τίποτα να χάσω άλλωστε.
Α, και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς πώς θα εγκαταστήσω το 3dfx patch για να έχω καλύτερα γραφικά? Από ό,τι θυμάμαι, ήταν λιγάκι δύσκολο γιατί έπρεπε να αλλαχτούν κάτι αρχεία ini ή κάτι τέτοιο. Ισχύει και τώρα?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ε, να πάρει!
Αυτό το 'παιχνίδι' έχει βαλθεί να με τρελάνει!
Λοιπόν, μετά την επανασύνδεσή μου με το GPL, άρχισε να εμφανίζεται ένα άλλο προβληματάκι, πολύ σπαστικό είναι η αλήθεια. Και αυτό συμβαίνει μόνο στο Spa!! Λοιπόν, εκεί που τρέχω και βρίσκομαι στα 3/5 της πίστας, μετά τις δύο αλλεπάλληλες ευθείες (εκεί που αρχίζουν τα σπιτάκια!), ξάφνου η οθόνη μαυρίζει και με πετάει έξω από το παιχνίδι, στο desktop!! Και αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές, σχεδόν μία στις τρεις και συνέχεια στο ίδιο περίπου σημείο!Και προχθές, εκεί που έτρεχα έναν αγώνα και δεν είχε συμβεί τίποτα τέτοιο και είπα ότι επιτέλους απαλλάχθηκα από δαύτο, το παθαίνω ξανά και μάλιστα ενώ είμαι 4ος (από τελευταίος) και πλησιάζω τον 3ο!!
Αν κανείς έχει καμιά τρελή ιδέα για το τι να κάνω, ας το πει. Δεν έχω τίποτα να χάσω άλλωστε.
Ιταλε Γιαρνο μαλλον με το cd σου η κατι με τα αρχεια που εχεις, δεν ξερω τι ειναι αλλα μαλλον θα εχουν προβλημα γιατι και σε μενα το εκανε αυτο οταν επαιζα αγωνα στο kyalami και πηγαινα και καλα.
Ε δεν ειναι τυχαιο που πεταγομαστε και οι δυο εξω!!!!!!!
Καποιο προβλημα θα εχουν θα το βρεις ομως εσυ.
F1 Games/Simulators