-
Χάρη έκανα edit το post μου.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Κατεβαίνει κι άλλο.
1:33.247 (Καντε δεξί κλικ-προβολή εικόνας για να δείτε το ss.ναι κατεβαίνει αλλά για να βγεί ο γύρος που απαιτείται θέλει πολύ....''γύρισμα'' στην πίστα
κ γώ θεωρώ οτι κανά 2 δεκατάκια όλο κ κάπου θα βρώ αλλά δεν είναι τόσο εύκολο
βασικά εμένα με νοιάζει περισσότερο να μπορώ να κάνω συνεχόμενα καθαρούς γύρους σχετικά ανταγωνιστικά ώστε να μαι έτοιμος για τον αγώνα
άντε δεν αντέχω άλλο δεν κάνουμε κανά δοκιμαστικό αγώνα να μπούμε στο κλίμα?Θα ήθελα ναναι κ φούλ race για να λιώσουμε!
-
@ Νικος
Ενας μερμυγκας ειναι εξω απο το κορολα σου
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
@ ΝικοςΕνας μερμυγκας ειναι εξω απο το κορολα σου
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
@ Νικος
Ενας μερμυγκας ειναι εξω απο το κορολα σου
-
-
Εσεις πια πιστα παιζεται?εγω παιζω αυτη του mmg!Σε αυτην τρεχεται η του gp4?migf1 παιζω στο f1rst οποτε ειναι ολα off απο τον σερβερ
-
Πριν λίγο τρέξαμε ένα 28γυρο στο f1rst. Ωραία ήταν, 2ος τερμάτισα, πολύ μονομαχία με τον SPYRO! Και πολύ fair play!!
Αλλά το setup μου ήταν για στροφή, πολύ φτερούγα, στις ευθείες μ' έπιανε αλλά στις στροφές μάζευα. Είχα και κοντή 7η σχέση, αν την μάκραινα θα ήταν κάπως καλύτερα. Είχαμε και pist stop, ξαναμπήκαμε γιατί τρακάραμε, αλλά ήταν πολύ ωραία. -
-
-
Όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους σημερινούς αγώνες του OLFSL, χωρίς να χρειάζεται καν να έχουν το Live For Speed.
Χάρη στο LFS Remote!
-
Χαρη μου ... πραγματικα δεν εχω λογια .
Kudos to Χαρης για την τεραστεια προσπάθεια για τηνν ελληνικη κοινότητα του LFS ( παραληγω να γραψω του 'LSD' .... )
Υπηρξα προ 3 ετιας mod σε λιγκα racing sim και ξερω ποσο δυσκολο ειναι ... ευγε και για το site και για το φορουμ.
ΥΓ ... ειναι αδικο για τον κοσμο να αντιμετωπιζει οδηγικά τον Nick - K ... o τυπος οδηγει στην Κοζανη ... τα LFS και R Factor ειναι παιχνιδακι μπροστα στα στενα και τα ανηφορια της Ζζζκουρκας ... σιγα μην μασησει
Go Niko gooooo
υγ #2 ... Νικο ..ο μέρμηγκας δεν εφυγε
-
Με πέταξε 1 λεπτό πριν τον αγώνα.. Δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό που μου συνέβη.... Το modem δεν έλεγε να συγχρονιστεί με τίποτα , έκανα restart αλλά πλέον ήταν αργά, είχαν φτάσει στον 4ο γύρο...
-
-
Ξέρεις τι είναι περίπου ένας μήνας practice στο συγκεκριμένο αγώνα από τη στιγμή που μάθαμε το calendar, να κάνω 4ο χρόνο στο qualify μέσα σε 134 άτομα και να με πετάει 1 λεπτό προτού ξεκινήσει ο αγώνας...??
Έχει μαμηθεί η Fornthnet σήμερα...
-
Σε ματιασανε...
-
Δε φταίω εγώ. Μόνο τον Χάρη ματιάζω καμμιά φορά, αλλά αυτός δε χαμπαριάζει έτσι κι αλλιώς.
-
Όλοι λένε πως με μάτιασε ο St.Devote
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Όλοι λένε πως με μάτιασε ο St.Devote... ρε μπας και μπηκε ο μερμηγκας στην γραμμη σου ?
Μπα οχι , ακομα εξω απο το Corrola σου ειναι ...
ΥΓ ...Δεν ξανα μιλαω
-
Just kidding..
ΥΓ. Ρε συ, άσε τον μέρμηγκας εκεί να κάνει βόλτες, τι σε πειράζει!
F1 Games/Simulators