-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
tm, σοβαρά ρωτάω, γιατί ο εργοστασιακός δίνει 'αίσθημα ασφάλειας' και όχι ό,τι προσφέρει πρακτικά ένας συναγερμός;να ξεκινησουμε με το γεγονος οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εργοστασιακος...
ειναι ενας συναγερμος που βαζει η πεζω εδω στα αυτοκινητα επειδη εχει κανει συμφωνια.. οπως με τα λαδια ενα πραγμα..
για να τον κανουν δωρο, σημαινει οτι ειναι εντελως 'βασικος'..
δεν ειναι τυχαιο, ουτε ειναι χαζοι οσοι δινουν και 700 ευρω π.χ. για να βαλουν εναν 'after market' (καλα, το χαζοι το συζηταμε, δεν ειμαι απολυτος..)
εδω εκανα λαθος διατυπωση εγω... ολοι οι συναγερμοι σου παρεχουν απλα αισθημα ασφαλειας, γιατι ως γνωστον αν θελουν να στο παρουν, θα το παρουν και ... κομματια...
απλα θεωρω οτι αν θες να βαλεις κατι 'σοβαρο' απο αποψης συναγερμου, θα ψαχτεις ανεξαρτητα και ειμαι σιγουρος οτι αν καταληξεις σε καποια μαρκα 'σωστη', εκει που θα κανουν εγκατασταση θα κανουν και τη δουλεια που πρεπει..
Για να ξεκαθαρισω κατι, δεν εχω καμμια σχεση με το αθλημα, απλα οταν ηταν να βαλω συναγερμο, το ειχα ψαξει παρα πολυ το θεμα..
π.χ. σε χωρες του εξωτερικου και για ακριβα αυτοκινητα, για να σε ασφαλισει η ασφαλιστικη για κλοπη αυτοκινητου, απαιτει να βαλεις συναγερμο που να πληρει συγκεκριμενες προδιαγραφες και οχι, 'οτι βαζει το εργοστασιο' ... -
Τριανταφυλλε ειναι μια παραμετρος που δεν εχεις λαβει υποψη....
Οτι μιλαμε για το 307!!!!!
Ειναι τοσο μπουρδελοσυστημα τα ηλεκτρονικα του που δυστυχως ΟΥΤΕ ολοι οι ηλεκτρολογοι της Πεζω το ξερουν(πιστεψε με εμεινε το δικο μου μεσα 15 μερες γιατι οταν μου βαλανε το δευτερο κλειδι με τον συνεγερμο ΚΛΕΙΔΩΣΕ ο εγκεφαλος.)Και ναι εχεις δικιο πρεπει να ειναι και υποδιεστερος απο τους καλους που υπαρχουν εξω και ναι ξαναεχεις δικιο ΔΕΝ ειναι Πεζω.
Εγω λεω λοιπον οτι αν υπαρχει και αλλη μαρκα που ειναι συμβατη με το 307 η εγκατασταση να γινει σε εξουσιοδοτημενο και μονο.Ολα τα αλλα ειναι περιτα ρισκα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο.
-
ο φιλος ρωτησε για το 207!
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΖΩ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
:rtfm:
ο φιλος ρωτησε για το 207!
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΖΩ!Ρε παλιανθρωπε και γιατι δεν το λες τοση ωρα και με αφηνεις να εκτιθεμαι
-
προσπαθω να κανω τον μπουκλακια να τσιμπησει και να πλησιασει προς τα δω!
-
Ρε θα πει κανεις τιποτα για την καταναλωση!!!!
Ειναι δυνατον να καιει 50δρχ/χλμ ή χαλασε ακομα δεν το πηρα????
-
Πώς την βγάζεις την κατανάλωση;
-
Απλα....21,5 ευρω για 145 χλμ = 50 δρχ ή 15 λεπτα το χιλιομετρο
Το computer trip εδειξε 14.5 λτ/100χλμ αλλα για να ειμαι ειλικρινης ειχε μεση ωριαια 19 χλμ/ωρα και τα ξεκινηματα κρυο συνεχη!!
-
για θυμησε μας λιγο το configuration..
407 ειπαμε, ποσα κυβικα?
χιλιομετρα? -
Για αυτοκίνητο σε στρώσιμο, αρκετού βάρους, με κρύες εκκινήσεις και κίνηση σε έντονο κυκλοφοριακό δεν είναι τόσο παράλογο νομίζω.
Εμένα τις προάλλες για αντίστοιχες συνθήκες (πολύ κίνηση όμως) μείον το στρώσιμο έγραψε για 8 χιλιόμετρα 12 λίτρα μέση...
-
αυτο θα ελεγα..
η χαμηλη μεση σημαινει οτι τρωει ΩΡΕΣ πηξιματος!!
μηδενισε τα ολα και ξαναδες -
Μακαρι ρε φιλαρες να ΜΗΝ ειναι αυτο το συνηθες!!!!
Τριανταφυλλε ειναι 1,8 125 αλογα και με μολις 1008 χλμ..... -
Γύρω στα 10k εγώ είδα μια μείωση στην κατανάλωση, σε σχέση με αυτή στα 700 που είχα μετρήσει. Το ίδιο και στα 25000, έπεσε συγκριτικά και άλλο.
-
Παιδιά καλησπέρα.
Πήγα σήμερα και έκλεισα το αυτοκίνητο…
Το θέμα είναι ότι λόγο λάθος του συστήματος μου είχε δώσει λάθος τιμή… και αντί για 15.990 κάνει 16.440 τεσπά… μαλακίες δεν πειράζει, έτσι ξεχνάμε την έκδοση pack και πάμε στην απλή sport…
Έτσι το έκλεισα σήμερα… και κατά τα μέσα του Ιανουαρίου, περιμένω ότι θα το πάρω… για να δούμε…
Αυτά.
Α τελικά μου έκανε δώρο και τον συναγερμό…
-
Άντε, καλορίζικο Θανάση! Να το χαρείς σου έυχομαι!
-
καλησπερα!
αντε με το καλο!
αυτο με την λαθος τιμη, ειναι πολυ κουλο, αλλα τελος παντων, το προσπερνας..
επειδη μας αρεσει το μπλα μπλα και να βλεπουμε πραμα, δε μας λες τι διαφορες εχουν οι 2 εκδοσεις που ανεφερες, αν εβαλες κατι εξτρα, χρωματακι..
ΠΕΣ 2 ΛΟΓΙΑ ΡΕ ΣΥ! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΜΑΞΙ ΠΗΡΕΣ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
προσπαθω να κανω τον μπουκλακια να τσιμπησει και να πλησιασει προς τα δω!καλησπερα!
αντε με το καλο!
αυτο με την λαθος τιμη, ειναι πολυ κουλο, αλλα τελος παντων, το προσπερνας..
επειδη μας αρεσει το μπλα μπλα και να βλεπουμε πραμα, δε μας λες τι διαφορες εχουν οι 2 εκδοσεις που ανεφερες, αν εβαλες κατι εξτρα, χρωματακι..
ΠΕΣ 2 ΛΟΓΙΑ ΡΕ ΣΥ! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΜΑΞΙ ΠΗΡΕΣ!Παρήγγειλε, δεν το πήρε ακόμα. Να σου θυμίσω όμως ότι το παρήγγειλε σήμερα και θα το πάρει μαζί με εσένα. Πότε είχες κάνει εσύ την παραγγελία?
-
το ειχα κανει 4 μηνες πριν!
για τον πολυ απλο λογο οτι του εβαλα πραγματα που ηθελα και δεν ειχε ετοιμοπαραδοτο με το configuration που ηθελα. Σε πληροφορω οτι οταν πηγα να το παραγγειλω μου ειπε οτι εχουμε τα χ αυτοκινητα ετοιμοπαραδοτα.. σε ενδιαφερει καποιο? και ειπα πολυ απλα οχι, γιατι αφ ενος το θελω να ερθει με τον καινουριο χρονο και κατα δευτερον δεν ειχαν ενα οπως το ηθελα!
παρηγγειλε, πηρε.. το ιδιο πραμα ειναι
πρεπει να το παρει στα χερια του να μας πει αν εχει βαλει κατι επανω και ποιο ειναι το βασικο επιπεδο εξοπλισμου ?/ -
Ο χρήστης tm έγραψε:
το ειχα κανει 4 μηνες πριν!
για τον πολυ απλο λογο οτι μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα και μπλα αλλά μπλά μπλα μπλα.Μας έπεισες.
-
κατι αλλο συμβαινει και περνας εσυ απο δω συχνα-πυκνα...
να δουμε το επομενο σου αυτοκινητο, ποτε θα το παραγγειλεις και ποτε θα σου το φερουν ?
και στην τελικη..
γινε premium και μετα μιλας!οριστε μας!
αφεντικα και δουλοι (*&^ γινηκαμε ουλοι
PEUGEOT FORUM