-
Καλησπέρα σας και πάλι! Έχω δώσει προκαταβολή, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να παραλάβω σε 10 εργάσιμες το new peugeot 307 αλλά άλλαξα γνώμη!
Θέλω να παραγγείλω το 1600 και να πληρώσω τη διαφορά στην προκαταβολή ( είναι 35% ). Γίνεται ; Θα πάρω αύριο τηλ. βεβαίως, αλλά θέλω να ξέρω από σήμεραΓιατί δε μου είπε κανείς νωρίτερα ότι η διαφορά στα 2 μοντέλα δεν ξεπερνά τα 1500 ευρώ! ; Ντροπή σας!
-
Αύριο σάββατο δεν είναι;
Είναι ανοιχτά; Πάρε όσο πιο γρήγορα μπορείς, μακάρι να γίνεται... η διαφορά αξίζει, πίστεψέ με... -
Σάββατο ανοιχτά πρέπει να είναι. Απλά το κακό, είναι ότι δεν είναι εργάσιμη ημέρα.
Η παραγγελία έγινε την τετάρτη και πέμπτη έπεσαν οι υπογραφές, άρα ουσιαστικά πέμπτη. Ε 1 εργάσιμη πέρασε. Πρέπει να γίνεται.
Απλά μη μου πούνε από Δευτέρα να γίνουν οι διαδικασίες επειδή δε λειτουργεί το λογιστικό τμήμα κτλ κτλ.. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ, ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ -
Mακάρι! Από πού είσαι;
-
Κατερίνη.
-
Ο χρήστης klou έγραψε:
Γιατί δε μου είπε κανείς νωρίτερα ότι η διαφορά στα 2 μοντέλα δεν ξεπερνά τα 1500 ευρώ! ; Ντροπή σας!
όταν τα λέμε...εσύ σκέφτεσαι ξύλα και πορτοκαλιές σε γκρι βελούδο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το laser εγκαταστάθηκε στο laptop μου και λειτουργεί. Για να δούμε τι μπορούμε να βρούμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί δε μου είπε κανείς νωρίτερα ότι η διαφορά στα 2 μοντέλα δεν ξεπερνά τα 1500 ευρώ! ; Ντροπή σας!
όταν τα λέμε...εσύ σκέφτεσαι ξύλα και πορτοκαλιές σε γκρι βελούδο.
Λοιπόν έκλεισε, το παρείγγηλα. ΤΟ μόνο κακό είναι ότι οι 10 εργάσιμες αρχίζουν από Δευτέρα
Elteo: Η γνώμη σου για το 1.6 , είναι γνώμη όλων(!), και δε μπορώ να καταλάβω ( ακόμη ) γιατί. Εύχομαι να το καταλάβω όταν το πάρω!
Όσο για το γκρί βελούδο και ξύλο.. Ο συνδιασμός αυτός δεν είναι σούπερ; -
chrmes, μόσο σε εμένα δεν βγάζει τιμές; Επίσης, υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία δεν φαίνονται. Ας πούμε όταν θέλω να δω κάποια parts, δεξιά έχει και άλλο κείμενο, αλλά δεν υπάρχει scroll bar. Ξέρεις κάτι;
klou, σε ρωτούσα ώστε αν ήσουν από θεσ/νίκη και δεν καταφερνες να το αλλάξεις να έκανα ένα δυό τηλεφωνάκια...
Το 1,6 έχει αρκετή διαφορά στις επιταχύνσεις, ειδικά στις ρεπριζ. Αν το φορτώσεις ειδικά καμιά φορά, θα το καταλάβεις...
Έκδοση XT πάλι;
-
Μα είναι πολύ απλό.
1587 κυβικά > 1360 κυβικά
110 ίπποι στις 5800 στροφές > 90 ίπποι στις 5250 στροφές
147Νm ροπής στις 4000 στροφές > 133Nm ροπής στις 3250 στροφές
0-100χλμ σε 10,7' -
Ο χρήστης klou έγραψε:
Elteo: Η γνώμη σου για το 1.6 , είναι γνώμη όλων(!), και δε μπορώ να καταλάβω ( ακόμη ) γιατί. Εύχομαι να το καταλάβω όταν το πάρω!
Οδηγούσα αυτές τις μέρες ένα VW Beetle 1.4 75hp της ξαδέρφης μου.
Απαπαπαπα λάλησα. Θεόκοντο κιβώτιο αλλά γκάζι 0. Οταν οδηγήσα μετά το δικό μου, μου φάνηκε λες κι οδηγούσα το 2λιτρο VTS.Όσο για το γκρί βελούδο και ξύλο.. Ο συνδιασμός αυτός δεν είναι σούπερ;
ΟΧΙ...αλλά περί ορέξεως σπανακόπιτα.
Πολύ σκοτεινό ρε αδερφέ, δεν μπορώ την μουνταμάρα. Mπεζ-gris fer umber alles! -
Drdino, thanks, τελικά δεν υπήρξε πρόβλημα. Ναι η έκδοση είναι η XT. Αυτό δεν το αλλάζω
Olympios: Πραγματικά, δεν τα πάω καθόλου καλά με αυτά τα νούμερα. Το μόνο που βλέπω είναι η διαφορά μεγέθους και καταλαβαίνω ότι το μεγαλύτερο=καλύτερο
Θα το οδηγήσω και θα καταλάβω.Elteo: Κολοκυθόπιτα δεν είναι;
Εμένα μου πήγε το μπέζ με το μπλέ-σκούρο περισσότερο, αλλά το gris fer δεν το αλλάζω με τίποτα οπότε..
Εμπειρικά, υπάρχει πιθανότητα να έρθει νωρίτερα από 10 εργάσιμες μέρες;
-
Το 406 μας είχε έρ8ει στο 2μηνο αν θυμάμαι, ενώ το περιμέναμε στο 3μηνο, αλλά το 307 ήρθε στις 13 εργάσιμες. Παίζει πολύ η ημερομηνία...
Klou, αν 'ανοίξεις' ποτέ με κανένα 14αρι θα καταλάβεις...
-
Για να ήρθε σε 2 μήνες πάει να πεί ότι δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο.
Κατάλαβα..13 εργάσιμες ημέρες +.Καλό Δεκέμβριο δηλαδή..
-
Προσωπικά θα έκανα υπομονή μέχρι το νέο έτος.Θα πληρώσεις 167
-
Nαι, κάναμε ειδική παραγγελία γιατί το θέλαμε σε beige versailles, και δν υπήρχε. Και με την ευκαιρία βάλαμε και φώτα ομίχλης, συναγερμό και πίσω προσκέφαλα.
Να προσέξεις στην παραλαβή, έτσι; Κάτσε και έλεγξε κάθε σημείο του αυτοκινήτου. Χρώμα, λαμαρίνες, εσωτερικό, τα πάντα!
-
Φίλε Ολύμπιε, ας τα πληρώσω, δεν αντέχω άλλο
drdino: Θα προσέξω αν έχει γύρω γύρω καμιά γρατσουνιά, βαθουλώματα κτλ.
Μηχανικά όμως θα πρέπει να το οδηγήσω. Και τα ηλεκτρονικά του, λογικά θα τα δώ στην πορεία. Ελπίζω να μου το φέρουνε άθικτο. -
Φίλε Ολύμπιε, ας τα πληρώσω, δεν αντέχω άλλο
drdino: Θα προσέξω αν έχει γύρω γύρω καμιά γρατσουνιά, βαθουλώματα κτλ.
Μηχανικά όμως θα πρέπει να το οδηγήσω. Και τα ηλεκτρονικά του, λογικά θα τα δώ στην πορεία. Ελπίζω να μου το φέρουνε άθικτο. -
Θα προσέξεις καταρχήν το χρώμα: όχι γρατζουνιές, θαμπάδες και τέτοια. Λαμαρίνες όπως είπες για βαθουλώματα και τέτοια. Σήκωσετο κάλυμα της ρεζέρβας στο πορτμπαγκαζ και δες σε τι κατασταση είναι το πάτωμα, μήπως έχει φάει καμιά στούκα από πίσω. Ελέγχεις κάθε εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Λάμπες, ραδιόφωνα, όλα. Να δουλεύουν. Επίσης τα έξτρα που έχεις πει να υπάρχουν. Εγώ ήμουν στο γκαράζ της αντιπροσωπείας καμιά ώρα και έλεγχα τα πάντα πριν υπογράψω παραλαβη.
Επίσης, μόλις το πάρεις, κατευθείαν για βενζίνη και έλεγχο του αέρα στα λάστιχα.
-
Σωστά. Και όχι σε βενζινάδικο.
Για γρατζουνιές, δες επίσης στις γωνίες χαμηλά στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ, συνήθως τα χτυπάνε όταν τα ανεβάζουν/κατεβάζουν από τα φορτηγά.
PEUGEOT FORUM