-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω... η μηπως εσυ εισαι αθωο παιδακι hilux?Με μαλωνει ο μπαμπας μου οταν τρεχω, γι'αυτο δεν τρεχω!!!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΧΣ ΚΑΙ ΜΕ 215 ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ!
-
Καλά ο Nakata είναι κολλημένος με την μπάλα....
Είμαι και εγώ τακτικό μέλος του forum.... απλά δεν γράφω και τόσο συχνά...
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ άντε ελάτε και καμία εκδρομούλα προς τα εδώ....Εγώ και ο MDVQ ξεναγοί !!!!
Εμένα πάντως δεν με συγκινεί καθόλου η τελική ταχύτητα ενός αυτοκινήτου . Πολύ σπάνια πάω πάνω από 160 ακόμα και όταν βρω άδεια ευθεία .
Αυτό που με ενθουσιάζει είναι τα στροφιλίκια . Το 307 αν και δεν είναι παιχνιδιάρικο είναι αρκετά ασφαλές και προβλέψιμο για οριακές εισόδους στις στροφές. Το κράτημα του εμένα μου φαίνεται κορυφαίο (σε σχέση με αυτά που έχω οδηγήσει παλιότερα). Προτιμώ 1000 φορές λοιπόν μια εξόρμηση στα βουνά παρά μια βαρετή ευθεία...
Φυσικά αυτό έχει ένα αντίκτυπο στην φθορά των ελαστικών...
-
Καλά ο Nakata είναι κολλημένος με την μπάλα....
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ?ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΔΗΑΛΑΔΗ?
-
των τριων ιεραρχων ανεβαινω βωβουσα... οσο για ξεναγησεις, να μη σας δειξω το παλμαρε μου και παθετε την πλακα σας.
dev θα εισαι γιαννενα να βρεθουμε?
Τα γιαννενα τα ξερω αρκετα καλα, και τα γυρω χωρια... Απο τα κλασσικα Παπιγγο Μονοδενδρι, μεχρι και τα λιγοτερο γνωστα στον πολυ κοσμο - αν και κεφαλοχωρια - Βωβουσα, Δολιανα...
Ηταν η αδερφη μου φοιτητρια και πηγαινα 4-5 φορες το χρονο και τωρα εχω φιλους που μενουν μονιμα Γιαννενα...Θεσσαλονικη εχω κανα χρονο ν ανεβω, αλλα που θα μου παει...
Προς το παρον προηγειται το Πηλιο, η Αριδαια, η Κρητη, η λ. Πλαστηρα... -
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
Καλά ο Nakata είναι κολλημένος με την μπάλα....ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ?ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΔΗΑΛΑΔΗ?
Επειδη μας εχεις παρει τα αυτια με τα 215 km/h που επισες το λεει ο Dev. Δεν σου τη λεει απλα μια αναφορα εκανε και εδω που τα λεμε με προλαβε!!!
-
ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ .....ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2.
-
Δεν μου λες κυριε hiluxboy τωρα 'γλυφουμε ' τον dev για να μην σε ξαναδιασυρει με τα χαμογελα????
Και γω νομιζα οτι θα παραδεχοσουνα ευθαρσως την ηττα σου και θα σχεδιαζες αντεπιθεση διαρκειας.
Αλλα τι μπορει κανεις να περιμενει απο ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΜΙΩΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ????? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δεν μου λες κυριε hiluxboy τωρα 'γλυφουμε ' τον dev για να μην σε ξαναδιασυρει με τα χαμογελα????
Και γω νομιζα οτι θα παραδεχοσουνα ευθαρσως την ηττα σου και θα σχεδιαζες αντεπιθεση διαρκειας.
Αλλα τι μπορει κανεις να περιμενει απο ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΜΙΩΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ?????Γιατι με πικραινεις πανω που το ειχα ξεχασει;
-
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΣ ΤΑ!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ......ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ 215 ΣΤΗΝ ΕΓΑΝΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΦΕΡΡΕΣ
-
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΣ ΤΑ!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ......ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ 215 ΣΤΗΝ ΕΓΑΝΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΦΕΡΡΕΣEλα ρε θηριο; 215 με το 307; Πιστευω πως θα χτυπησε και κοφτες ή κανω λαθος;
-
6300 6400 ΚΟΦΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ?
-
6300 6400 ΚΟΦΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ?Για να μη ξεχνιομαστε βρε!
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ 4ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 307 ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ....ΟΠΟΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΘΑ ΕΧΕΙ 1 ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΩ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ DEV ΗΙLUX ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΟΥΤΡΑ....Α ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ 215 ΣΕ ΕΛΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΦΕΡΡΕΣ -
Ετσι μπραβο! Να τους προσφερεις πολυπλευρη παιδεια!
Να προτεινω και κατι ακομη; Να τους κανεις την ερωτηση 'ποσα Km/h μπορει να πιασει ενα 307 με την πεμπτη στους κοφτες!' Οποιος το βρει να εχει ενα βαθμο πανω! Ας εχουν μπει και στο forum, δεν αναφερεται πουθενα ωστε να ξερουν την απαντηση... -
με 5η βγαζει 32.22χιλιομετρα/1000 στροφες
αν υποθεσουμε οτι φτανουμε τον κοφτη, κι αν υποθεσουμε οτι αυτος ειναι στις 6400, ενας απλος πολ/σμος μας δινει 206,8 χιλιομετρα.
Αρα τα 215 δεν ειναι πραγματικα.
Τώρα το πόσο 'κλέβει' το ταχυμετρο, θα το δοκιμασω στην εθνικη και θα σας πω.
στα 215 οι στροφες εχουν φτασει στις 6670 ξαναλεω. πως γινεται αυτο με κοφτη στις 6.300-6400Πάντως, για να εχουμε μετρο συγκρισης, το 106 ειχε τελικη 207 (πραγματικα) με πολυ περισσοτερα αλογα και ΠΟΛΥ μικροτερη μετωπικη επιφανεια.
Και επιτελους, ας το ληξουμε το θεμα τελικης. Το αυτοκινητο εχει αλλα χαρακτηριστικα πολυ καλυτερα. Κι οποιος θελει τελικη ας παρει πουντο gt
-
Λεμε οτι βλεπουμε. δεν εχει κανεις μας V-Box ωστε να μπορουμε να μιλαμε τεκμηριωμενα...
-
Νικο καλα τους εκανες τους υπολογισμους σου αλλα δεν ελαβες υποψη και αλλους παραγοντες που καθοριζουν την τελικη του 307
Π.χ
Εχει 17αρες η οχι??
Εχει δερμα το σαλονι η οχι???
Ειναι μπορντω η ασπρο???
Εχει cd απλο η με mp3????
Και τελος..
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ??????
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙς ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.....Μηπως χρειαζεται να αναφερω ποιο ονομα εχει την μεγαλυτερη τελικη....
Το θεωρω περιτο........Απλα για να σας βοηθησω αρχιζει απο Μ και τελειωνει σε ΙΧΑΛΗΣ -
Καλά ε ρίχνω απίστευτο γέλιο
Είμστε κορυφαίοι....
(καμία παρεξήγηση nakata... )Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα τέτοια πράγματα με τους δικούς μου μαθητές....
nikapos δεν είμαι σίγουρος για το αν θα είμαι Γιάννενα (μπορεί να ανέβω Θεσσαλονίκη)....
Αν είμαι όμως πάμε χαλαρά για καφέ/τσίπουρα....
(Το ακούς MDVQ? ) -
απο φυσικης αποψης, επειδη το λευκο αντανακλα ολα τα χρωματα, δημιουργειται μια επιπλεον προωθητικη δυναμη οταν εχεις τον ηλιο απο πισω απο τα φωτονια που προσκρουουν στο πισω μερος του αυτοκινητου. Οσο πιο λευκο τοσα περισσοτερα φωτονια ανακλωνται. Αντιθετα τα σκουρα χρωματα και ανακλουν λιγοτερα φωτονια και απορροφουν φωτονια (αυξανοντας και τη μαζα συμφωνα με την Ε=mcc => m=E/c/c και την ενεργεια φωτονιου να ισουται με Ε=h*v οπυ h η σταθερα του Πλανκ και ν η συχνοτητα του φωτος).
Το πλεονεκτημα αυτο μετατρεπεται αυτοματα σε μειονεκτημα οταν ο ηλιος ειναι κοντρα! (το μειονεκτημα αυξησης της μαζας παραμενει στα σκουρα χρωματα)
Το CD ηταν εκπληκτικο, επιφυλασσομαι για cd με mp3...
PEUGEOT FORUM