-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχεις μπει σε Punto Sporting mk2;
Είναι κορυφή στον τομέα κοπάνημα!Και πάλι δεν έχω πρόβλημα. Πιο πριν οδηγούσα Daihatsu YRV που ήταν χειρότερο από το Punto.
Τότε Ok... Πάω πάσο...
-
Exει μαθει κανενας για τις νεες προσφορες της πεζο ? Μπηκα στο σαιτ αλλα εκει που λεει ενημερωθειτε για τις νεες προσφορες δεν ανοιγει τιποτα...
Παιζει τιποτα καλο? -
Αngel, όντως, το sporting είναι αρκετά πιο ξερό.
Storm, 195/65/15 σου κάνουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Storm, 195/65/15 σου κάνουν;215/70/16 ... Tα είχα στο Pajero ... Θεϊκά ...
-
Προβλήματος συνέχεια...
Εχθές έκανε πάλι τα δικά του... άναμμα τα εμπρός μόνο φώτα και οι υαλοκαθαριστήρες.
Λέω δεν γαμιέται, αύριο θα πάω να βάλω μπαταρία φρέσκια (αν και η ένδειξη ήταν πράσινη).Πάω σήμερα σε ένα μαγαζάκι με μπαταρίες για να την αλλάξω, και με το που παρκάρω ανάβει λαμπάκι αερόσακου και στην οθόνη μου λέει ότι πιθανό πρόβλημα στους αερόσακους ή στους προαιντατήρες.
Το λέω στο παλικάρι εκεί, μου λέει δεν είναι τίποτα, είναι λόγο της χαμηλής τάσης της πιεσμένης μπαταρίας. Οκ λέω εγώ.
Την αλλάζουμε, όλα μια χαρά αλλά η ένδειξη παραμένει στο ταμπλό.
Λέω δεν παίζει πρόβλημα θα το πάω σε ένα συνεργείο να μου το σβήσουν.Πετάγομαι σε ένα στον Γέρακα και εκεί μου λέει ο υπεύθυνος ότι πρέπει να το κάνω αυτό μόνο στην αντιπροσωπεία... οκ κανένα πρόβλημα...
Μπαίνω στο αμάξι και από μόνη της, πάπαλα η ένδειξη. Είχε σβήσει. Κατεβαίνω να το πω στον ίδιο υπεύθυνο ότι έσβησε και τι πρέπει να κάνω τώρα και τσουκ βλέπουμε μαζί ότι το θέμα με τους υαλοκαθαριστήρες και τα φώτα είναι πάλι στο προσκήνιο...!
Τρέχα μου κάνει στην αντιπροσωπεία...Πάω τους το λέω και αύριο η Rina έχει να μπει μέσα και να μείνει κανένα δυο μέρες...
Με τα λίγα που μίλησα με τον εκεί υπεύθυνο, μάλλον έχουμε να κάνουμε με εγκέφαλο.
Τι λέτε εσείς;
Και αν ας πούμε είναι... πόσο θα πάει; -
για κανα χιλιαρικο σε κοβω
-
Λες ρε φίλε τόσα;
-
800 gia poynto toy 95 για πεζο που ειναι πιο ακριβα ποσο να κανει;
μπορει να λεω και λιγα ,μιλαω για γνησια παντα. -
Αυριο λογικα θα ξέρω... αν ειναι τόσα, ουτε για αστειο... δεν υπάρχουν απλά...
-
για τι αμαξι ;
-
Peugeot 207 1.6 με το παλιο μοτερ...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Peugeot 207 1.6 με το παλιο μοτερ...ποιο μοτέρ;
-
Με τα 110
-
με τα 110; είναι ο ίδιος που είχε και το 206; με τον εγκέφαλο τον SAGEM;
-
Ιδεά δεν έχω...
Πριν ένα μήνα τελείωσε η εγγύηση...
-
Εντάξει οτι και να είναι χέστικα... δεν θα πεθάνω κιόλας!!!
Απλά αν ειναι καλό το κουστούμι θα μεινει για κάποιο καιρό στο γκαράζ και θα είμαι με τα λεωφορεία... ε σιγά το πράγμα!
Ποιο πολύ στεναχωρίεμαι για το αμαξάκι μου, παρά για την ταλαιπορία...
-
Κοίτα να δεις, αν ο εγκέφαλος είναι SAGEM τότε είναι πολύ πιθανό να έχει φάει κόλλημα...
Και εγώ είχα τέτοια περιστατικά περίεργα στο 206. Πήγαινα στην Peugeot και μου έκανε Reset στον εγκέφαλο. Συνήθως βλέπαμε κάποια log αρχεία (αρχεια με ιστορικό προβλημάτων) και παρατηρούσαμε ότι ο εγκέφαλος έκανε κάτι περίεργα κολλήματα στο άναψε/σβήσε ...Τελικά όλα αυτά διορθώθηκαν με αναβάθμιση του λογισμικού στον εγκέφαλο...που την έκανα ΔΩΡΕΑΝ στην LION...
Οπότε έχε το νου σου, γιατί μπορεί να θέλει μία απλή αναβάθμιση το λογισμικό στον εγκέφαλο ...
-
Εντάξει οτι και να είναι χέστικα... δεν θα πεθάνω κιόλας!!!Απλά αν ειναι καλό το κουστούμι θα μεινει για κάποιο καιρό στο γκαράζ και θα είμαι με τα λεωφορεία... ε σιγά το πράγμα!
Ποιο πολύ στεναχωρίεμαι για το αμαξάκι μου, παρά για την ταλαιπορία...
όχι ρε γείτονα μην χαλιέσαι. Εάν έχεις βγει πρόσφατα από την εγγύηση πες εάν μπορέσουν να στο περάσουν. Πες ότι το χρειάζεσαι και ότι δεν παίζει φράγκο. Κοινώς κλάψου λίγο. Πολλοί έχουν περάσει πράγματα και εκτός εγγύησης. Τα βάζουν σε άλλο αμάξι κ τα περνάνε σε σένα. Είσαι πολύ κοντά ρε γμτ ...μόλις 1 μήνα.
Α ρε κωλο-γαλλικά
-
Ναι ρε φίλε... εμένα με το που έληξε η εγγυηση στο Megane, μου έβγαλε ζημιά στην μηχανή βαρβάτη (στην πεταλούδα του vvti αν θυμάμαι καλά...) πάνω από 2000 ζημιά μου είχαν πεί,αλλά όταν είδαν ότι είχε περάσει μόλις κατά 1 μηνα την εγγύηση, έστειλαν (μαζί μου από το συνεργείο!) email στην Γαλλία και μου το κάλυψαν! Μπόρεί να την γλιτώσεις και εσύ!!!
-
Μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.
Μπορει να θελει απλα επαναπρογραμματισμο.
Μπορει οντως να θελει καινουργιο εγκεφαλο, αλλα το κοστος του να ειναι σχετικα χαμηλο.Στο PSClub ρωτησες σχετικα με το προβλημα?
Πιθανον να εχει τυχει και σε αλλους.
Ισως θα μπορουσαν να σε ενημερωσουν και για το κοστος του εγκεφαλου, για να ξερεις που βαδιζεις... (αν τελικα ειναι ο υπαιτιος του προβληματος)Οπως και να'χει, περαστικα.
Λέω δεν γαμιέται, αύριο θα πάω να βάλω μπαταρία φρέσκια (αν και η ένδειξη ήταν πράσινη).
...
Πάω σήμερα σε ένα μαγαζάκι με μπαταρίες για να την αλλάξω.....μου λέει δεν είναι τίποτα, είναι λόγο της χαμηλής τάσης της πιεσμένης μπαταρίας.Σου μετρησε την παλια μπαταρια? Η απλα εβαλε μια καινουργια?
PEUGEOT FORUM