-
Καλα εσεις απο την Λαρσα Λαρσα σε ειδα και λαχταρσα εχετε βαλθει να μας τρελλανετε???αφου δεν υπαρχει το quikshift πως ξερεις ποσο κανει κιολας???
Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ?????
ΟΜΟΛΟΓΑ....
ΞΕΡΝΑ ΤΑ ΟΛΑ....ΣΚΟΥΛΙΚΙ -
λοιπόν, εγώ θα σας προσγειώσω από τα quickshift και τα κωρονοπήνια. αφού ευχαριστήσω τους φίλους με τις συμβουλές για τις αλυσίδες και τα μακινενικά tips, έχω κι άλλη ερώτηση (σας έπρηξα ή ακόμα; γνωρίζει κανείς τιμές για μπάρες οροφής της πεζώ ή άλλες after market; μετά τα χειρόφρενα, λέω να δοκιμάσω κάνα γλίστρημα και με το snowboard
-
Ρε Τασουλη παρε και κανενα τηλεφωνο δηλαδη εγω που πηρα και εμαθα οτι οι μπαρες οροφης κανουν περιπου 118 ευρω τι επαθα δηλαδης?????(παει ο ενας τον στριμωξαμε...)
Δηλαδη για να καταλαβω dev γιατι εβαλες 234 χαμογελα στην απαντηση σου???Μηπως υπονοεις οτι ειμαι ΤΟΣΟ πολυ γελοιος?????Μην προσπαθησεις να αρνηθεις εμενα ξερω οτι εννοουσες(παει και αυτος)
Ερχομαστε τωρα στο κυριο tm.AYTO ενοουσες extreme ????Την φωτογραφια απο το λουνα -παρκ
.Για να ξερουμε δηλαδη μπας και μπερδευτουμε...(τον ξεπεταξαμε και αυτον)
Καμμια αλλη ερωτηση απο κανενα??? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δηλαδη για να καταλαβω dev γιατι εβαλες 234 χαμογελα στην απαντηση
....
Καμμια αλλη ερωτηση απο κανενα???
Ναι....
Κάθησες και μέτρησες τα smiles???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε Τασουλη παρε και κανενα τηλεφωνο δηλαδη εγω που πηρα και εμαθα οτι οι μπαρες οροφης κανουν περιπου 118 ευρω τι επαθα δηλαδης?????(παει ο ενας τον στριμωξαμε...)τη μία μου παραπονιέσαι που πάω και ποστάρω αλλού, την άλλη μου τη λες επειδή κάνω ερωτήσεις . αλλά δεν πειράζει, στον πρόεδρο όλα συγχωρούνται. πάντως, απωθημένο θα μου μείνει, μια φορά να κάνω ερώτηση κι εγώ ο φτωχός πλην τίμιος με το blue recife μου, και να μη δημιουργηθεί θέμα
τώρα, αν ρωτήσω πάλι μιχάλη μου αν είχες κανένα νέο σχετικά με αμορτισέρ και χαμηλώματα, θα φάω κίτρινη κάρτα; όχι τίποτα άλλο, αλλά χτες στην αττική οδό, κάποια στιγμή που φύσηξε και πήγαινα με 160 (να συλληφθεί αμέσως!) νόμισα ότι θα απογειωθώ...πλαγίως
-
Ευκολο ηταν βρε dev 18Χ13=234 !!!!!Btw dev φετος εχω ενα απο το καλυτερα τσιπουρα που εχουν παραχθει ποτε.19 βαθμους και δεν μπορεις να φανταστεις γευση(ετσι για να ζηλευετε εμας τους Ηπειρωτες...) .
Τασο απο αναρτηση ακομα δεν εχω νεα αλλα σας το ξαναλεω οτι θα ειναι ΠΟΛΥ ακριβη.
Παντως δυσκολο το βλεπω να βελτιωθει στους πλαγιους ανεμους λογω ογκου.Δηλαδη ποσο θα χαμηλωσει για να πουμε οτι κατι κανουμε???Για απαντηστε εσεις που εχετε ειδικες γνωσεις..... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ερχομαστε τωρα στο κυριο tm.AYTO ενοουσες extreme ????Την φωτογραφια απο το λουνα -παρκ
.Για να ξερουμε δηλαδη μπας και μπερδευτουμε...(τον ξεπεταξαμε και αυτον)Ναι!!
να σου πω... ημουν σε διλειμμα! Να βαλω αυτη ή να βαλω μια που ειμαι μεσα στο ταψι ???
ε, προτιμησα να βαλω αυτη!
Μετα απο λιγο καιρο, θα βαλω μια που θα πεταω κρικακια στα μπουκαλια για να κερδισω δωρα!!
(Σκεφτηκα να τραβηξω και απο το τουνελ του τρομου, αλλα φοβομουν και ειχα τα ματια συνεχεια κλειστα!)Συστημα αυτοματης καταμετρησης emoticons: Βρέθηκαν συνολικά 7 emoticons
-
Ποσα κιλα τσιπουρο εχεις Μιχαλη; Αν δεν φτασει το δικο σου να γινουμε αμμοβολη ολοι να πιουμε και απο αυτο που εχω εγω... Δεν ειναι πανω απο 55 βαθμους!
Και κατι ασχετο τωρα:
Αν χαμηλωσει λιγο και γινει πιο σφιχτο τοτε σαφως και θα επηρεαζεται λιγοτερο απο τους πλευρικους ανεμους. Βεβαια αυτη ειναι η λυση για ολων των χρωματων 307 πλην του vert saurie που δεν καταλαβαινει απο αερα και παει αερας:P ...
-
Καλα κοψε λιγο μην πας τοσο αερα γιατι θα σε παρει ο αερας και που θα βρουμε αλλη σπανια Λαμιωτικια σαυρα . .
Αυτο με το τσιπουρο δεν το αντεληφθην καλως.Εχεις τσιπουρο σπιτικο και δεν εχεις πει κουβεντα.????
Θα σε βασανισω ΣΚΟΥΛΙΚΙ(καλα Σαυρα ηθελα να πω!!!) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλα εσεις απο την Λαρσα Λαρσα σε ειδα και λαχταρσα εχετε βαλθει να μας τρελλανετε???αφου δεν υπαρχει το quikshift πως ξερεις ποσο κανει κιολας???
Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ?????
ΟΜΟΛΟΓΑ....
ΞΕΡΝΑ ΤΑ ΟΛΑ....ΣΚΟΥΛΙΚΙΔεν υπαρχει για 307?!?Για αλλα αμαξια εχει 200+ euro!
ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ!!
Ααα και θας περναω ετσι και αλλιως γιατι εχω εισαγωγη ''ελευθερας'' !! (οχι βοσκης!) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
. Επίσης να αποφεύγεις τις 'τιμονιές' και να ξέρεις πως οι αποστάσεις φρεναρίσματος αυξάνουν αρκετά και λόγω ABS.
???????????????
Φαντάζομαι εννοεί 'στο χιόνι'. Που είναι αλήθεια, στο χιόνι και το μαλακό χώμα το ABS αυξάνει τις αποστάσεις ακινητοποίησης (επειδή χωρίς ABS σχηματίζεται ένα 'βουναλάκι' υλικού μπροστά από το μπλοκαρισμένο λάστιχο που βοηθάει στο φρενάρισμα)
Από κεκτημένη ταχύτητα το ερώτημά μου ... όντως η αναφορά ήταν σε οδήγηση σε χιόνι...
-
Γνωρίζει κανείς, 'πόσα ευρώ πιάνει' ένα μεταχειρισμένο 307 1.6 xs σε πολύ καλή κατάσταση με 60-70000 χλμ?
-
kaneis mia βολτα στους μαντραδες, κι απο τη μεση τιμη που θα σου πουνε βαζεις 1500-2000 ευρω πανω.
οσο για την τελικη σχεση, απο αυτοκινητα δεν ξερω πολλα, αλλα απο τη φυσικη καταλαβαινω οτι περισσοτερα χιλιομετρα τελικη θα πιανεις μονο αν με τη σχεση που εχεις ηδη πιανει κοφτη με 5η ή 4η. αν δεν πιανει κοφτη, μαλλον κοντυτερο πρεπει να βαλεις. Για περισσοτερα κανε μια αναζητηση για ποστς που αναφερονται σε ισχυ και ροπη.
με μακρυτερες σχεσεις κερδιζεις μονο σε οικονομια και θορυβο.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
kaneis mia βολτα στους μαντραδες, κι απο τη μεση τιμη που θα σου πουνε βαζεις 1500-2000 ευρω πανω. .Βγάζουν 2000 από τέτοια αυτοκίνητα;
οσο για την τελικη σχεση, απο αυτοκινητα δεν ξερω πολλα, αλλα απο τη φυσικη καταλαβαινω οτι περισσοτερα χιλιομετρα τελικη θα πιανεις μονο αν με τη σχεση που εχεις ηδη πιανει κοφτη με 5η ή 4η. αν δεν πιανει κοφτη, μαλλον κοντυτερο πρεπει να βαλεις. Για περισσοτερα κανε μια αναζητηση για ποστς που αναφερονται σε ισχυ και ροπη.
με μακρυτερες σχεσεις κερδιζεις μονο σε οικονομια και θορυβο.Νομίζω οτι όποιος κάνει αυτή τη μετατροπή ζητάει άνεση και οικονομία και όχι επιδόσεις- τελική οπότε είναι λογικό.
-
Λοιπον θα σας πω κατι που αν το τηρησετε ευλαβικα θα με συγχωρνατε για ολη σας την ζωη!!!
Ασχολουμαστε με το αυτοκινητο μας με σοβαρες μετατροπες οταν:
1)εχουμε ΠΟΛΥ ελευθερο χρονο
2)εχουμε ΑΡΚΕΤΑ χρηματα για ξοδεμα
3)ειμαστε ΝΕΟΙ στην ηλικια
4)εχουμε ΜΕΓΑΛΟ στομαχι για να καταπινουμε τις κοροιδιες
5)εχουμε ΠΟΛΥ γερο νευρικο συστημαΤο πιο καλυτερο ειναι να εχουμε ολες τις παραπανω προυποθεσεις
ΑΛΛΙΩΣ
Αφηστε το ετσι οπως ειναι και ξοδεψτε τον χρονο σας(που θα χασετε) τα χρηματα σας(πουθα σας τα φανε) και την προσωπικοτητα σας(που θα σας την καταρακωσουνε) σε κατι αλλο πιο εποικοδομιτικο
Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους γλουτους αγαπητοι φιλοι και πιστεψτε με οτι ειναι αδικο να επιβεβαιωσετε ΕΣΕΙΣ αυτην την παροιμια.
Ακουστε και τον γεροντα που εχει πιστοποιησει αυτην την παροιμια πολλακις .
Φυσικα αλλο να κανουμε και αλλο να συζηταμε (εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι).
Παμε ξανα λοιπον για καινουργια κολπα -
λοιπόν, βρίσκομαι σε δίλημμα: την παρασκευή θα πάω στο συνεργείο για να αλλάξω το δοχείο του πλυστικού υγρού (απώλεια από τη...γνωστή μου συνάντηση με φρεάτιο της εϋδάπ) και σκέφτομαι να κοιτάξω ένα-δυο πραγματάκια, μιας που θα είμαι εκεί, τα εξής:
- έναν ελαφρύ τριγμό από την πίσω δεξιά πόρτα, που ακόμα να εντοπίσω την πηγή του και να την εξολοθρεύσω με τα θαυματουργά σπρέι σιλικόνης (απαραίτητο βοήθημα για κάθε ιδιοκτήτη peugeot)!
- ένα σχεδόν ανεπαίσθητο τρίξιμο από τον συμπλέκτη, που γίνεται μόνο σε συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής του, και πρέπει να στήσεις αυτί για να τον αντιληφθείς. κάπου έχω διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος...
- το ζοάν! γνωρίζει κανείς αν έχει έρθει επιτέλους το περίφημο καινούργιο, αθόρυβο, βελούδινο ζοάν, ή να μην τους πω να ασχοληθούν καν, και να γλιτώσω μια ώρα από τη ζωή μου και από τη ζωή τους;
μετά λέω να το πάω και για μια ζυγοστάθμιση, γιατί μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι στα 130 ακριβώς το τιμόνι ψιλοτρέμει (να'ναι καλά οι ευρωπαϊκοί μας δρόμοι), αλλά αν δεν το μετρήσω δεν θα πειστώ.
πάντως, για να μη λέει ο μιχάλης ότι δε σηκώνω το τηλέφωνο να ρωτήσω, το δοχείο των υαλοκαθαριστήρων κάνει 14 ευρώ. φοβάμαι όμως ότι για την τοποθέτηση θα μου χρεώσουν αρκετά παραπάνω, γιατί νομίζω ότι δεν βγαίνει από πάνω, αλλά πρέπει να βγει ο προφυλακτήρας...
-
Τασο το τρεμουλο απο αζυγοσταθμηστα λαστιχα ειναι πονεμενη ιστορια γιατι υπαρχουν μηχανηματα που τα εχουν καλιμπραρει να δειχνουν πχ ανα 10 γραμμαρια και αλλα ανα 10κιλα(που λεει ο λογος).
Εχω ενα φιλο που κανει καλη δουλεια οποτε θα σου στειλω με pm τηλ κλπ.
Απλα γραφω τα παραπανω για να καταλαβουν οσοι φιλοι δεν μπορουν να ζυγοσταθμισουν τα λαστιχα τους το λογο. -
Τωρα που το σκέφτομαι πρέπει να κοιτάξω και εγώ τα λάστιχα μου γιατι έχουν 32000 χμ πάνω τους και ίσως να πλησιαζει ο καιρός να τα αλλάξω. Καμιά συμβουλή για το τι να πάρω σε 205/55/16?
-
Συμβουλη για λαστιχα παρε απο τους γρηγορους της παρεας που το στριβουν.
Εγω ο φουκαρας με 120 ολα καλα τα βρισκω .
Ασε τα λαστιχα τωρα και μολογα ποιους δισκους των σκαντζοχοιρων εχεις γιατι νομιζω οτι μου λειπουν2-3 σπανιοι.
Αν και τωρα τελευταια δεν μου τα λενε και τοσο καλα.
Stars dies για οσους ξερουν.....(καλα μπορει και να μην θυμαμαι ακριβως τον τιτλο εχουν περασει και καμμια δεκαρια χρονια..) -
OOOO δεν ήξερα ότι υπάρχει και άλλος fan των Porcupine tree. Ε βεβαια έχουν καλό γούστο στην μουσικη οι 307κιδες Έχω όλα τους τα albums σε cd εκτός από το Yellow Hedgerow Dreamscape. Σου συνιστώ επίσης να ακούσεις και Νoman, είναι μια συνεργασία του τραγουδιστή των Porcupine Steve Wilson με τον Τim Bowness. Το cd τους returning jesus είναι θεικό, όλα τα λεφτά.
PEUGEOT FORUM