-
Κλάιν μάιν... εμένα μου είχαν πει να πάω στα 10k για έλεγχο/συμπλήρωμα, και μετά στα 30k για μικρό σέρβις. Φυσικά τους έγραψα, αλλαγή στα 5k, μετά στα 10, και έκτοτε ανάλογα με την χρήση/σκίσιμο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φανταζομαι οτι τα χεις τσεκαρει για καλο και για κακο...υγ. στις επομενες ταξινομησεις θα δειτε και 207 75αρι... ειναι φιλου οποτε μη γελασετε...
αυτο θα ειναι για κλαματα... οχι για γελια!
-
εάν δεν έχει παραπάνω χρήματα γιατί είναι κατακριτέο που προτίμησε αυτό που του αρέσει με τον βασικό κινητήρα;
-
καταρχας να πω οτι το παιδι ειναι ο κλασικος ελληνας αγοραστης που δεν εχει ιδεα κτλ κτλ...
απο κει και περα μου φαινεται αστειο να δωσει καποιος τα 12 που χρειαζονται και να μη κανει λιγο υπομονη να μαζεψει τα επιπλεον λεφτα που χρειαζεται για το 95αρι η κατι αλλο...εδω στο 206 και λεμε αμα πηγαινει η οχι, ας φανταστουμε το 207...
υγ. αλλος φιλος αγορασε το 206 75αρι μη δινοντας 1000ε παραπανω για το 90αρι...τωρα τα κλαιει...
υγ2. δε κατακρινω γιατι δε μπορει να ξερει ο καθενας απο ολα.. απλως ανακοινωσα μια ωραια ταξινομηση...
-
φανταζομαι οτι τα χεις τσεκαρει για καλο και για κακο...υγ. στις επομενες ταξινομησεις θα δειτε και 207 75αρι... ειναι φιλου οποτε μη γελασετε...
τα λάδια τα έχω τσεκάρει και συμπλήρωσα 800 γραμμάρια.Δηλαδή μου προτείνετε να τα αλλάξω τώρα? Το ξέρω ότι αν τα αλλάξω τώρα καλό θα του κάνω και όχι κακό αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αφού συμπλήρωσα γύρω στο ένα λίτρο τα λάδια έχουν ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό.Εσείς τι μου προτείνετε να κάνω?
Πάντως το κακό με τις αντιπροσωπείες έχει παραγίνει.Προχθές που ρώτησα τον μηχανικό της αντιπροσωπείας για τα λάδια μου είπε πως απαγορεύετε να τους πάω δικά μου λάδια για αλλαγή γιατί βάζουν κάτι δικά τους λάδια 'ειδικά'.Όταν του είπα ότι θα του φέρω λάδια με τις
αντίστοιχες προδιαγραφές και ίσως ακόμη καλύτερα μου απάντησε¨'και μεις από που θα βγάλουμε χρήματα? Τζάμπα θα σου τα αλλάξουμε?'
Θα μιλήσω και με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας και αν δεν βγάλω άκρη θα στείλω επιστολή στην lion hellas. -
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
απαγορεύετε να τους πάω δικά μου λάδια για αλλαγή γιατί βάζουν κάτι δικά τους λάδια 'ειδικά'.Όταν του είπα ότι θα του φέρω λάδια με τις
αντίστοιχες προδιαγραφές και ίσως ακόμη καλύτερα μου απάντησε¨'και μεις από που θα βγάλουμε χρήματα? Τζάμπα θα σου τα αλλάξουμε?'
Θα μιλήσω και με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας και αν δεν βγάλω άκρη θα στείλω επιστολή στην lion hellas.Πολυ ψαρωτικο... ακου εκει 'ειδικα' λαδια τα ημισυνθετικα...
Τζαμπα δεν θα τα αλλαξουνε, θα χρεωσουν εργασια...
Ειναι υποχρεωμενοι να δεχτουν τα λαδια που θα τους πας, εφ'οσων υπερκαλυπτουν τις προδιαγραφες του κατασκευαστη. Αν δεν δεχτουν ,πηγαινε σε αλλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
-
Φυσικα και ειναι υποχρεωμενοι να σου βαλουν τα λαδια που θα τους πας,αν καλυπτουν τις προδιαγραφες.Μην το σκεφτεσαι,αλλαξε εξουσιοδοτημενο και γραψτους κανονικα.Σημερα περασα απο το συνεργειο και ειδα ενα 307 να του αλλαζουν ψυγειο καλοριφερ.Το συζητησα με τον μηχανικο και μου ειπε πως ενας λογος που ραγιζουν,ειναι διοτι αντι για τρεις βιδες που παιρνει κανονικα σε πολλα μοντελα βρισκει να εχουν βαλει μονο την μια,με αποτελεσμα απο τους κραδασμους να ραγιζουν.Τι να πεις...
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
....Σημερα περασα απο το συνεργειο και ειδα ενα 307 να του αλλαζουν ψυγειο καλοριφερ.Το συζητησα με τον μηχανικο και μου ειπε πως ενας λογος που ραγιζουν,ειναι διοτι αντι για τρεις βιδες που παιρνει κανονικα σε πολλα μοντελα βρισκει να εχουν βαλει μονο την μια,με αποτελεσμα απο τους κραδασμους να ραγιζουν.Τι να πεις...Ακριβώς η περίπτωσή μου, μερικές σελίδες πριν...
-
Παντως επειδη το εχω αλλαξει κι εγω το ψυγειακι,ελπιζω με τις δυο επιπλεον βιδες να κρατησει περισσοτερο.
-
Περαστικά μας...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
απαγορεύετε να τους πάω δικά μου λάδια για αλλαγή γιατί βάζουν κάτι δικά τους λάδια 'ειδικά'.Όταν του είπα ότι θα του φέρω λάδια με τις
Θα μιλήσω και με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας και αν δεν βγάλω άκρη θα στείλω επιστολή στην lion hellas.Πολυ ψαρωτικο... ακου εκει 'ειδικα' λαδια τα ημισυνθετικα...
Ειναι υποχρεωμενοι να δεχτουν τα λαδια που θα τους πας, εφ'οσων υπερκαλυπτουν τις προδιαγραφες του κατασκευαστη. Αν δεν δεχτουν ,πηγαινε σε αλλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
+1...και πεστου οτι ειναι βλακας με περικεφαλαια...
-
+1...και πεστου οτι ειναι βλακας με περικεφαλαια...
Κουτοπόνηρος είναι όχι βλάκας.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
....Σημερα περασα απο το συνεργειο και ειδα ενα 307 να του αλλαζουν ψυγειο καλοριφερ.Το συζητησα με τον μηχανικο και μου ειπε πως ενας λογος που ραγιζουν,ειναι διοτι αντι για τρεις βιδες που παιρνει κανονικα σε πολλα μοντελα βρισκει να εχουν βαλει μονο την μια,με αποτελεσμα απο τους κραδασμους να ραγιζουν.Τι να πεις...
Ακριβώς η περίπτωσή μου, μερικές σελίδες πριν...
Mε βλέπω να κάνω μια ανασκαφή να δω πόσες έχω εγώ.
-
Μη το μελετας το ρημαδι
-
Άσε, τώρα που ήμουν στην Λίμνη πλαστήρα κάποιος έκανε κάτι με τον δεξί καθρέπτη μου... Τον βρήκα διπλωμένο προς τα μπροστά και δεν δουλεύει η αντίστασή του.
-
Μήπως κάποιος τον χτύπησε;
Έχει σημάδια Κωνσταντίνε;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μήπως κάποιος τον χτύπησε;Έχει σημάδια Κωνσταντίνε;
Από σημάδια τίποτα. Μάλλον κάποιος το έκανε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, τι να πω.
-
Μαλλον τον πηρε σβαρνα αντιθετα και εσπασε
-
Το σώμα του καθρέπτη δεν έχει κάποιο πρόβλημα, λειτουργεί κανονικά. Η αντίσταση του θερμαινόμενου τζαμιού δεν δουλεύει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το σώμα του καθρέπτη δεν έχει κάποιο πρόβλημα, λειτουργεί κανονικά. Η αντίσταση του θερμαινόμενου τζαμιού δεν δουλεύει.Μηπως εχει κοπει το καλωδιο του απο το τσιτωμα;Μπορεις να βγαλεις το καπακι και να δεις αν ερχεται ρευμα;
PEUGEOT FORUM