-
Δεν αξίζει κατά την γνώμη μου... Προτιμότερο είναι ένα 307 1,6 αν υπάρχει, ή εναλλακτικά το 207. Για σένα είναι;
-
Όχι Κωνσταντίνε δεν είναι για μένα. Απλώς υπάρχει σαν επιλογή όταν έρθει η ώρα για αγορά δεύτερου αυτοκινήτου στην οικογένεια. Ο βασικός υποψήφιος όσον αφορά το ευρωπαϊκό μπλοκ είναι το 207 (trendy 1.4 95 hp) ενώ οι υπόλοιπες λύσεις προέρχονται από ανατολή μεριά! Το 308 προέκυψε τώρα τελευταία αν και συμφωνώ μαζί σου και νομίζω πως ίσως αποτελεί καλύτερη λύση σε άλλη τάξη κυβισμού (1.6 120 hp κλπ.). Το 307 κυκλοφορεί κανονικά? Αν ναι, μέχρι πότε?
-
Στα λεφτά του 1,4 comfort pack του 308 παίρνετε 207 1,6 120hp σε έκδοση sport pack. Εκτός αν σκέφτεστε βασικό 308 στα περίπου 15 που έρχεται. Και το 95αρι 207 δεν είναι άσχημο πάντως, το καινούριο αυτό μοτεράκι είναι πολύ καλό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα λεφτά του 1,4 comfort pack του 308 παίρνεται 207 1,6 120hp σε έκδοση sport pack. Εκτός αν σκέφτεστε βασικό 308 στα περίπου 15 που έρχεται. Και το 95αρι 207 δεν είναι άσχημο πάντως, το καινούριο αυτό μοτεράκι είναι πολύ καλό.Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!
-
Τίποτα!
Α, ξέχασα και να σου απαντήσω για το 307. Δεν ξέρω αν δέχονται καν καινούριες παραγγελίες, πάντως τιμολόγηση υπάρχει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τίποτα!Α, ξέχασα και να σου απαντήσω για το 307. Δεν ξέρω αν δέχονται καν καινούριες παραγγελίες, πάντως τιμολόγηση υπάρχει.
Δηλαδή πωλείται μόνο ότι υπάρχει διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες, έτσι?
-
να πας σε 207 1.6...απο ανατολη τι υπαρχει?
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Τίποτα!
Α, ξέχασα και να σου απαντήσω για το 307. Δεν ξέρω αν δέχονται καν καινούριες παραγγελίες, πάντως τιμολόγηση υπάρχει.
Δηλαδή πωλείται μόνο ότι υπάρχει διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες, έτσι?
Αν έχει σταματήσει η παραγωγή, ναι, ό,τι υπάρχει σε στοκ.
-
Μίλτο το οικονομικό όριο τίθεται γύρω στα 14.500 οπότε αποκλείεται το 207 1.6. Από ανατολή οι σκέψεις στρέφονται γύρω από Colt CZ3, Swift, Ceed (ή ProCeed) 1.4, Mazda 2 1.3! Η έσχατη λύση είναι να κρατήσουμε το Sunny με μεταμόσχευση μοτέρ από 350Z!!!!!!!
-
Mικρομεσαίο ή supermini θέλετε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mικρομεσαίο ή supermini θέλετε;Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα! Η ιδέα είναι: 'Χρειαζόμαστε ένα καινούριο 'δεύτερο' αυτοκίνητο, 'μικρό' '. Αυτό που θέλω να πω είναι πως συντρέχουν πιο πολύ λόγοι ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (μιας και το Sunny δεν παρέχει και πολλά από αυτά..) παρά λόγοι ανάγκης κίνησης στην πόλη. Αυτό συνεπάγεται αυτομάτως αυτοκίνητο μικρομεσαίας κατηγορίας, το οποίο θα κάνει και ορισμένα μακρινά ταξίδια. Απλώς, θεωρώ πως σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων υπάρχουν και άλλα αξιόλογα μοντέλα άλλων κατηγοριών, ακόμη και με λιγότερα χρήματα. Οπότε αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι ένα 'δεύτερο' αυτοκίνητο από 12.5 - 13k μέχρι 14.5k, τρίθυρο κατ' ανάγκη που θα κινείται σε μικρό ποσοστό στην πόλη και θα πραγματοποιεί μερικά ταξίδια κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες!!!
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Mικρομεσαίο ή supermini θέλετε;
Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα! Η ιδέα είναι: 'Χρειαζόμαστε ένα καινούριο 'δεύτερο' αυτοκίνητο, 'μικρό' '. Αυτό που θέλω να πω είναι πως συντρέχουν πιο πολύ λόγοι ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (μιας και το Sunny δεν παρέχει και πολλά από αυτά..) παρά λόγοι ανάγκης κίνησης στην πόλη. Αυτό συνεπάγεται αυτομάτως αυτοκίνητο μικρομεσαίας κατηγορίας, το οποίο θα κάνει και ορισμένα μακρινά ταξίδια. Απλώς, θεωρώ πως σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων υπάρχουν και άλλα αξιόλογα μοντέλα άλλων κατηγοριών, ακόμη και με λιγότερα χρήματα. Οπότε αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι ένα 'δεύτερο' αυτοκίνητο από 12.5 - 13k μέχρι 14.5k, τρίθυρο κατ' ανάγκη που θα κινείται σε μικρό ποσοστό στην πόλη και θα πραγματοποιεί μερικά ταξίδια κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες!!!
πολύ swift μου ακούγεται η περιγραφή
-
Οπότε το 308 το ξεχνάς, γιατί με το κλειδί στο χέρι βγαίνει πάνω από 15... Το ceed είναι πολύ καλή φάση καλώς η κακώς...
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... 8_suv.html
-
τουλάχιστον το 'χαμόγελο μαμά δάγκωσα το φρισμπι' πάει σε σουβ
-
το 1ο peugeot ... μετά από χρόνια μου μοιάζει όμορφο ....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
'χαμόγελο μαμά δάγκωσα το φρισμπι'(+1)
-
για αντιπαλο των Sx-4 - sedici το κοβετε η για αντιπαλο του Qasquai?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
για αντιπαλο των Sx-4 - sedici το κοβετε η για αντιπαλο του Qasquai?To γράφει στο άρθρο ...
The tough-looking family model will go head-to-head with rivals such as Nissan’s Qashqai and the Volkswagen Tiguan.
-
Πως σας φαινεται??
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=73
Στην ουσια βολευει αυτους που δεν εχουν αμεσα διαθεσιμο cash.
προσωπικα με ενδιαφερει πολυ (αντε μηπως κ παρω το ονειρο μεχρι προτεινως 207ccτο επιτοκιο αραγε να ειναι σταθερο ή οχι??
PEUGEOT FORUM