-
δεν το είχα πιάσει από την αρχή ...και χάθηκα στην μετάφραση...
εννοείται χωρίς τα τάσια έτσι; αυτές οι ζάντες είναι γαμάτες. Μοιάζουν αρκετά στου ραλί. Γενικά οι σιδερένιες του PSA είναι πανέμορφες.
-
Στην πίστα λες; Ναι, φυσικά χωρίς τάσι!!
Το ερώτημα τώρα είναι αν δηλώνεται το 195/55 στην bsi, μπας και πάω και σε δρομίσια σε τέτοια διάσταση. ΑΝ και μετά οι θόλοι θα είναι
καγκουρας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το λάστιχο είναι αρκετά παλιό, 3-4 χρόνια το κόβω, και θα δούμε αν θα το πετάξω ή θα το λιώσω στις Σέρρες.
Μήν τα πετάξεις.Μία ολόκληρη μέρα στήν πίστα θα βγάλουμε με αυτά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το λάστιχο είναι αρκετά παλιό, 3-4 χρόνια το κόβω, και θα δούμε αν θα το πετάξω ή θα το λιώσω στις Σέρρες.
Aν θες την άποψή μου, ΟΧΙ! Τα βλέπω πολύ ξεραμένα.
Να ξέρεις πως αν βάλεις τετοια λάστιχα, θα ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ. Και επειδή οι Σέρρες είναι πιστα που αναπτυσεις μεγαλεις ταχύτητες...Σε βλέπω σε καμια Κ1 να φεύγεις με τα 4...
Νομίζω πως δεν θα το ευχαριστηθείς κιόλας, με τόση έλλειψη πρόσφυσης. Ειδικά αν βγάζει πολλά μούτρα...αηδία.
Ρώτα και τον Αντρέα να σου πεις την άποψή του, όμως.
Edit- ο Αντρέας με πρόλαβε και διαφωνεί.
-
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως
Μια χαρούλα θα είναι αυτά τα λάστιχα στήν πίστα.Οταν θα αρχίσει ο Ντίνος να κυνηγάει χρόνους θα χρειάζεται λάστιχα με καλή απόδωση
-
Λες να φύγω σε καμία;
-
Καλά,βγάλτα και φέρτα να τα φορέσω εγώ.
εντιτ: το ξεμπουρδελέψαμε ελαφρώς το θέμα,έ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτωςΜια χαρούλα θα είναι αυτά τα λάστιχα στήν πίστα.Οταν θα αρχίσει ο Ντίνος να κυνηγάει χρόνους θα χρειάζεται λάστιχα με καλή απόδωση
Άμα το λέει ο αρχηγός, δεν φέρνω αντίρηση.
Πάντως ο συνδυασμός ξεραμένα μπροστά - καλά πίσω που είχα δοκιμάσει, δεν μ' αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Άντε θα βάλω και γω τα michelin μου (με 3-4mm πέλμα κιόλας) που το ένα έχει ένα μικρό μπαλόνι. Θα μπει πίσω δεξιά και ο Θεός βοηθός.
dino, θα πάρουμε και τον mirage μαζί μας να μας περιποιηθεί.
-
Ψήνεσαι; Για πότε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΝΙΠΑ, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, δεδομένου του ότι τα 307 βγαίνουν και με 283 σε 15αρα ζάντα. Μάλιστα σκοπεύω σε 1-2 μήνες να κάνω την αλλαγή σε αυτό το μέγεθος φρένων. Μπορείς εν συντομία να περιγράψεις τι πρόβλημα έχεις, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε;Η σιαγόνα είναι παρα πολύ κοντά στο εσωτερικό της ζάντας - περίπου 2mm 'αέρα'. Το φοβάμαι μήν τυχόν σε καμία 'καλή' λακόυβα - που τέτοιες οι δρόμοι μας έχουνε πολλές - στραβώσει η σιδερένια και βρίσκει στη σιαγόνα => ακινητοποίηση .
Επίσης.....
ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΡΟΧΟ ΜΟΛΙΣ 'ΦΟΡΤΙΣΤΕΙ' Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ.
ΕΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 4 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ, ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΣΦΙΞΕΙΣ, ΓΡΑΣΑΡΙΜΑ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΒΑΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΟΓΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΙΠΕΣ ΓΡΑΣΣΟ ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΑΛΙΔΙΟΥ Η ΣΤΑ ΝΤΙΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝΦΟΡ?
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Η ΖΑΝΦΟΡ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ 307 ΗΤΑΝ ΠΗΓΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΚΑΙ ΛΥΝΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΜΑ - ΓΡΑΣΣΑΡΙΣΜΑ. -
Αν και εγώ έχω παλιό όπελ (και όχι παλιοόπελ ) παραπλήσια περίπτωση μου έτυχε και μένα,όπου μετα κόπων και βασάνων βρ΄ηκαμε ελαφρώς ξεσφιγμένο τό ένα σινεμπλόκ του ψαλιδιού.Μισή στροφή πήρε σφίξιμο,και ο ήχος σταμάτησε
Ακουγότανε σαν να σκαλώνει κάτι κάπου.
Ρίξ΄τους μια ματιά
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν και εγώ έχω παλιό όπελ (και όχι παλιοόπελ ) παραπλήσια περίπτωση μου έτυχε και μένα,όπου μετα κόπων και βασάνων βρ΄ηκαμε ελαφρώς ξεσφιγμένο τό ένα σινεμπλόκ του ψαλιδιού.Μισή στροφή πήρε σφίξιμο,και ο ήχος σταμάτησεΑκουγότανε σαν να σκαλώνει κάτι κάπου.
Ρίξ΄τους μια ματιά
Ευχαριστώ θα το κοιτάξω και είδομεν...........
-
Πού βρίσκεσαι;
Οι βραχίονες που ενώνουν την ζανφορ στο γόνατο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού βρίσκεσαι;Οι βραχίονες που ενώνουν την ζανφορ στο γόνατο;
Καθόλου απίθανο - θέλει λύσιμο η ανάρτηση - θα το αφήσω μέχρι το service των 15 ΚΚΜ και θα το δω τότε.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
-
Tα μπαράκια της αντιστρεπτικής δλδ. Αν και αυτά είναι εύκολο να ελεγχθούν. Έχουν μια ελαστική φούσκα, που αν σκιστεί, ακούγεται ένα τακ-τακ όταν κουνιέται η ανάρτηση. Το έπαθε το 406 στα 200τοσα χιλιάδες χιλιόμετρα.
-
Δυστηχώςς ελέγθηκαν και όλα τα 'μπαλάκια' είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς τζόγο ή σκισμένες φούσκες.
Προσωπικά νομίζω πως είναι κάποιο μπαλάκι με ελλειπή ποσότητα γράσσου σε κάποια απο τις πλευρες του - αλλά ποιό??? Του ψαλιδιού - του ατέρμονα - της ζανφόρ ή μπορεί ακόμη να προέρχεται και από το πιατέλο του αμορτισέρ!!!
Είδομεν.....
-
Αυτό το μπαλάκι της αντιστρεπτικής είναι λίγο μυστήριο. Μπορεί να φαίνεται καλό, αλλά στην πραγματικότητα να είναι σκισμένο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην πίστα λες; Ναι, φυσικά χωρίς τάσι!!Το ερώτημα τώρα είναι αν δηλώνεται το 195/55 στην bsi, μπας και πάω και σε δρομίσια σε τέτοια διάσταση. ΑΝ και μετά οι θόλοι θα είναι
καγκουρας...
Σε σώνει που οι Σέρρες δεν είναι μέγαρα και προλαβαίνβουν να κρυώσουν τα φρένα, αλλιώς χέσε μέσα, βασικά τα λάστιχα αυτά πήγαινε λιώστα, κατα πόσο θα το χαρείς δεν ξέρω, εγώ στις Σέρρες είχα πάει με μια 4δα ZV1 4ετιας χάλια μαύρα, δεν είχα πρόσφυση, γλιστρούσα, απο το λάστιχο φεύγανε κομμάτια κλπ, μπορείς να τα δοκιμάσεις όμως ποτέ δεν ξέρεις!
Charmak οκ κατάλαβα, θες σίγουρα αποστάτη για να φτιάξεις το offset
-
Πολύ πιθανό. Αν και όταν πήγα δεν ζόριζα πολύ στα φρένα γιατί φοβόμουν, οπότε δεν είδα καμιά τρελή θερμοκρασία, ούτε όταν αλλάξαμε την ρόδα.
-
Ξέρουμε μήπως τι επιλογές διάστασης ελαστικών έχουμε για να δηλώσουμε στην bsi;
PEUGEOT FORUM