-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
:lol:
Λέγε ρε παλιοεγκάθετε....ακόμα η ρημαδοΤελλάς?
Η Τελλάς, κινείται με Peugeot partner οπότε μέχρι να πάει από το ένα σπίτι στο άλλο όλο και κάποια ζημιά θα βγάλει. Οπότε ................ .
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Λέγε ρε παλιοεγκάθετε....ακόμα η ρημαδοΤελλάς?
Η Τελλάς, κινείται με Peugeot partner οπότε μέχρι να πάει από το ένα σπίτι στο άλλο όλο και κάποια ζημιά θα βγάλει. Οπότε ................ .
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC
-
Ναι ρε...φοβηθήκαμε τώρα!
-
Γαλλοι σου λενε μετα και καλοί τροποι και σαβουαρ βιβρ!! Και είσαστε όλοι ο ένας χειρότερος από τον άλλο..
(tazio κι εσυ στους Γαλλους πας..)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όπου θες πάω, αρκεί να πάω κόντρα στον chrmes και στον oly... .
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ακόμη ζεις εσύ?
Αφού έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάολο ρε.
Όπου θες πάω, αρκεί να πάω κόντρα στον chrmes και στον oly... .
Ρε δεν πας στον εργοδότη* σου λέω γω...
- ως άνωθεν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συγνώμη Νικόλα!Τα 350-400 αφορούν σετ δαγκάνες και δίσκους 283 νομίζω...
Προ καιρού (τέλος Αυγούστου νομίζω) ο Superbilly16V είχε αλλάξει δίσκους μπροστά με 110
-
Για να το αποσαφηνίσουμε αυτό:
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
300 euro περίπου τα 283
Με δαγκάνες ή μόνο για δίσκους?
Πάντως ο φρενάς μου (πολύ καλός μάστορας) επιμένει ότι στις εργοστασιακές δαγκάνες χωράνε και οι 283, με ελάχιστη τροποποίηση (χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα, εννοείται). Κακώς δεν το δοκίμασα όταν άλλαξα δίσκους πριν κάτι μήνες...
-
Πάντως το τακάκι αλλάζει. Οπότε ίσως να είναι καλύτερο να βάλεις τις 283, ώστε να έχεις και τα πλεονεκτήματα του μεγαλύτερου τακακιού.
Εγώ μάλλον αυτό θα κάνω, πακέτο με μεταλλικά σωληνάκια. Εκτός βέβαια αν μέχρι τότε έχω βάλει δεκαεξάρες, οπότε δω για τπτ μεγαλύτερο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντως το τακάκι αλλάζει. Οπότε ίσως να είναι καλύτερο να βάλεις τις 283, ώστε να έχεις και τα πλεονεκτήματα του μεγαλύτερου τακακιού.Εγώ μάλλον αυτό θα κάνω, πακέτο με μεταλλικά σωληνάκια. Εκτός βέβαια αν μέχρι τότε έχω βάλει δεκαεξάρες, οπότε δω για τπτ μεγαλύτερο...
... οπότε χωράνε 302 mm του δίλιτρου...
... αλλά πας σε 205/55-16 ελαστικά που είναι ακριβότερα... -
Exactly... Αλλά πρέπει να μάθω τιμή πρώτα, να δούμε...
Μάλλον θα βάλω ContiPremiumContact 2...
-
Εγώ φοράω SportContact II.
-
Σε 195/65/15 δεν βγαίνουν δυστυχώς. Εσύ είσαι ικανοποιημένος;
-
Α για πάμε στο περί ελαστικών γιατί θέλω κι εγώ λεπτομέρειες για ένα φίλο...
-
Ναι, πολύ καλύτερα από τα P7 που φορούσε. Τα έχω ήδη δυο χρόνια και 32.000 χλμ. βέβαια, και παρόλο που δεν έχουν εμφανείς φθορές μάλλον σε λίγο καιρό θα πρέπει να ψαχτώ πάλι. Καλά σε στεγνό-βρεγμένο, με σίγουρο πάτημα, φρενάρισμα και με ιδιαίτερα μειωμένο θόρυβο κύλισης. Τα είχα βάλει 450
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τα έχω ήδη δυο χρόνια και 32.000 χλμ.Τα διπλάσια χλμ κάνω...
-
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω καταφέρει να μειώσω τα ετήσια χιλιόμετρα από 20.000-23.000 σε 16.000... (ΜΜΜ και λιγότερες βόλτες-εκδρομές: τα παιδιά μεγαλώνουν και μαζί οι υποχρεώσεις-σχολεία κ.λ.π.)
-
Ρε φιλαρες εχω για πουλημα κατι 17αρες Technomagnesio σε μετρια κατασταση με 207/50/17 avon απατητα και τα δινω μπιρπαρα να τα ξεφορτωθω γιατι πιανουν χωρο .
Πες τε μου εσεις μια τιμη και οποιος θελει ας τα παρει. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Exactly... Αλλά πρέπει να μάθω τιμή πρώτα, να δούμε...Μάλλον θα βάλω ContiPremiumContact 2...
Τουλάχιστον να είναι το λάστιχο premium αφού δε δεν είναι το αμάξι!
-
φωναξε κανεις??
PEUGEOT FORUM