-
Μακάρι, αλλά καλό θα ήταν να μην έχουμε φρούδες ελπίδες για διεύρυνση της συνεργασίας με τη BMW για αυτόν τον ΕΝΑ κινητήρα στα 1.6 λίτρα.
Ελπίζω πάντως να κάνω λάθος, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση.
-
Σε μεσαίο/μεγαλομεσαίο έχεις δίκιο πως μάλλον απίθανο να μπει για λόγους image. Στο 308 ας πούμε, θα μπει σίγουρα. Ποιός ξέρει τι άλλους κινητήρες ετοιμάζουν...
-
klou
εγώ σου προτείνω το 1600. Το 1400 για μένα δεν είναι επαρκές σε καμία περίπτωση. Εδώ εγώ το δικό μου C4 1600 και γκρινιάζω...κάποιες φορές.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Να σου δώσω να οδηγήσεις το δίλιτρο?
ΟΧΙ.....δεν εχω αλλα λεφτα!!!!
Παντως φιλε vinman νομιζω οτι σε λιγο καιρο θα βγει καμμια εκδοση με το μοτερ του 207 gt και θα κλαιμε και οι δυο μαζι!!!!
Xλωμό το βλέπω.....
Αλλά αν γίνει.....κλάφτα....
Με βλέπω να αλλάζω για τρίτη φορά 407 μέσα σε λίγο διάστημα και να με χωρίζει η γυναίκα μου ταυτόχρονα... -
Καλησπέρα και πάλι παιδιά.
Αν βλέπατε τις φωτογραφίες του peugeot 307 ( το καινούργιο! ) θα παθαίνατε πλάκα. ου τύχη, η αντιπροσωπεία που πήγα το αυτοκίνητο για να το ελέγξει , το είχε η ίδια επισκευάσει και κρατούσε αρχείο!
Το αυτοκίνητο είχε διπλώσει στα 2 , είχε χτυπήσει ακριβώς στη μέση, κολώνα και σασί.
Τυχερός δηλαδή και το στείλαμε από εκεί που ήρθε.Παρείγγηλα μια καινούργια έκδοση xs και τελείωσα
15500 όλα μαζί με πινακίδες και χρώμα.
Τι λέτε;Εντάξει , ξεφύγαμε λίγο στην τιμή αλλά πιστεύω είναι καλύτερα.
1400cc , δεν έχω καταλήξει για xs ή xt απλώς. Ο εξοπλισμός του πάντως με ικανοποίησε.
Ξέρω ότι έχετε ένσταση στα Κυβικά, αλλά μου τελειώσαν τα λεφτά παιδιά, τι να κάνω:) -
1600 xr στα πόσα βγαίνει;
-
klou
όχι ρε 1400...θα βλαστημάς κάθε μέρα. Καλύτερα το βασικό 1600 παρά το λουξ 1400. ΘΑ με θυμηθείς...
-
Με τα χίλια χτύπα το 1600. Δεν του λείπει και δα κάτι το σημαντικό του XR...
-
Ο χρήστης klou έγραψε:
Παρείγγηλα μια καινούργια έκδοση xs και τελείωσα
15500 όλα μαζί με πινακίδες και χρώμα.
Τι λέτε;Εντάξει , ξεφύγαμε λίγο στην τιμή αλλά πιστεύω είναι καλύτερα.
1400cc , δεν έχω καταλήξει για xs ή xt απλώς. Ο εξοπλισμός του πάντως με ικανοποίησε.
Ξέρω ότι έχετε ένσταση στα Κυβικά, αλλά μου τελειώσαν τα λεφτά παιδιά, τι να κάνω:)307 1.4 3d XS 16290
307 1.4 5d XS 16740
307 1.4 5d XT 16740εάν μιλάμε για το 3d 1400 ΧS στα 16300 όπως βλέπω το 1600 3d Leader έχει τα ίδια ακριβώς με 16960. Αξίζει να θυσιάσεις τα κυβικά και τους επιπλέον ίππους για 600 κάτι ευρώ?
http://www.autotriti.gr/Auto/_Nea_Monte ... ka=PEUGEOT
-
Καταρχήν το leader είναι άδειο μέσα και έξω.Δεν έχει ούτε προβολείς ομίχλης, ούτε κλίμα, ούτε ηλεκτρικούς θερμενόμενους καθρέπτες και το 1.4 XT5θυρο μου βγήκε 15120!
Όπως και νά΄χει τώρα πάει, το κλείσαμε. Στο test drive δε μου φάνηκε ότι το αμάξι δεν τραβάει. Αυτό που ψάχνω είναι ένα σταθερό ασφαλές αμάξι παιδιά.
Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα. Μου αρκεί να μπορώ να κάνω με αξιοπρέπεια μια προσπέραση και να πηγαίνω σταθερά με 140 στην Εθνική.Το 1.4 δηλαδή δεν τα έχει όλα αυτά;
-
επειδή έχω οδηγήσει και τα δύο ...όχι.
και μην σκέφτεσαι μόνο την ταχύτητα αλλά και την ροπή και τις ρεπρίζ (επιταχύνσεις εν κινήσει).
επίσης σκέψου το με κλίμα ανοικτό και φορτωμένο. Απλά δεν προσπερνάς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επειδή έχω οδηγήσει και τα δύο ...όχι.και μην σκέφτεσαι μόνο την ταχύτητα αλλά και την ροπή και τις ρεπρίζ (επιταχύνσεις εν κινήσει).
επίσης σκέψου το με κλίμα ανοικτό και φορτωμένο. Απλά δεν προσπερνάς.
Ναι, εγώ μαζί σου, αλλά όχι το πορτοφόλι μου, δυστυχώς.
Έπρεπε να επιλέξω κάτι μέσα σε αυτά τα χρήματα και θεώρησα πως ήταν η καλύτερη επιλογή.
Δεν ήθελα να πάω στο 207 1400cc γιατί ήθελα κάτι πιο μεγάλο και άνετο.
Το ήξερα εξ αρχής ότι έπρεπε να κάνω κάποιες υποχωρήσεις, αλλά νομίζω ήταν καλύτερη επιλογή από ένα μεταχειρισμένο 1600.Με clima και φορτωμένο, απλά δεν θα προσπεράσω , i can live with that.
Δεν είμαι μαθημένος με γρήγορα αμάξια, αν και μου αρέσει να οδηγώ γρήγορα. Αλήθεια νομίζω ότι θα είμαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του, γιατί ξέρω πάνω από όλα τι περιμένω και το αγόρασα συνηδητοποιημένος.Ετοιμοπαράδοτο, θα έρθει σε 10 εργάσιμες!!! Να χαρώ εγώ ετοιμοπαράδοση
-
Kοίτα, ψόφιο δεν είναι. Απλά το 16αρι είναι πολύ πιο άνετο σε όλες τις συνθήκες. Άντε, μεγειές!!!
Σε τι χρώμα το πήρες;
-
Τον φάγατε τον άνθρωπο. Ηθελα να ξέρω, πόσα 307 (και άλλα) 1.4 βρίσκετε στο δρόμο που σας εμποδίζουν να πάτε πιο γρήγορα?
Να μου πείτε για γιαπωνέζικα, εντάξει.
-
Απλά προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να πάρει το 1,6!!!
Ξέρεις πόσα βγάζουμε ο Σάββας και εγώ από τις πωλήσεις των 1,6;
Πλάκα κάνω, μην το πάρει σοβαρά κανείς και τρέχουμε μετά...
Το laser εγκαταστάθηκε στο laptop μου και λειτουργεί. Για να δούμε τι μπορούμε να βρούμε...
-
Καλησπέρα παιδιά!
Λοιπόν το χρώμα που επέλεξα είναι το Γκρί Fer , αλλά νομίζω ότι έκανα βλακεία στην επιλογή του σαλονιού.
Επέλεξα όχι το ανοιχτόχρωμο, αλλά το σκούρο γκρί βελούδο και αντί αλουμίνιο, επέλεξα ξύλο γιατί μου άρεσε πολύ. Βασικά το αλουμίνιο ήταν στην έκδοση xs που είχε μερικά εξαρτήματα εσωτερικού χώρου λιγότερα, οπότε διάλεξα την xt που βγαίνει αποκλειστικά με βελούδο και ξύλο.Αυτό που παρατήρησα πάντως στο test drive Και ξέχασα να αναφέρω, είναι ότι το αμάξι είναι αθόρυβο! Αυτό πολύ καλό
-
Ο χρήστης klou έγραψε:
Αυτό που παρατήρησα πάντως στο test drive Και ξέχασα να αναφέρω, είναι ότι το αμάξι είναι αθόρυβο! Αυτό πολύ καλό
Καλοριζικο φιλε!!!
Δεν ξερω για τι 1400 αλλα λαβε υποψη σου οτι το 1600 στα 130 βουιζει και αρκετα θα σου ελεγα
Απλα για να ξερεις. -
Εγώ είχα την ευκαιρία να το τρέξω μέχρι 110 με πέμπτη. Μου φάνηκε αθόρυβο και.. δε ξέρω ίσω το λέω αυτό επειδή πρίν είχα ένα παλιό αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο στρίβει με μεγάλη ευκολία! -
XRONIA KAI ZAMANIA EXOYME NA TA POYME TI KANOYN OI 307KHDES ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ?ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΟΥΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΕΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
PEUGEOT FORUM