-
Εγώ όμως σήμερα ανακάλυψα έναν καινούργιο θόρυβο: ακούγεται στις 1900 στροφές, και είναι σαν κάποιο πλαστικό φύλλο που συντονίζει. ΔΕΝ είναι ο γνωστός συντονισμός της εξάτμισης, και δεν ακούγεται με ανοιχτό το τζάμι. Προέρχεται είτε από το διαμέρισμα της μηχανής, και μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, είτε από το ταμπλώ.
-
Τασο ελα να κανουμε παρεα!!!!
Ακριβως το ιδιο ακουω και γω αλλα μονο οταν εχει πολυ κρυο.
Οσο για τον ηχο που κανουν οι αναθυμιασεις ειναι σαν μικρο κομπρεσερ και τον ακουω οταν ανοιγω την πορτα του συνοδηγου πιο εντονα.
Παντως δεν ειναι τιποτα το ανησυχιτικο
Εμενα παλι μου κοπαναει ασχημα στις λακουβες πισω δεξια και αν δεν ειναι τιποτα χαλαρο στο πορτ μπαγκαζ(εχω βαρεθει ακομα και να το ανοιξω!!) παμε για χοντρη βλαβη νομιζω.... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τασο ελα να κανουμε παρεα!!!!
Ακριβως το ιδιο ακουω και γω αλλα μονο οταν εχει πολυ κρυο.Μιχάλη, πόσα χιλιόμετρα έχεις; Κι εγώ τώρα με τα πολλά κρύα τον άκουσα τον θόρυβο.
Εμενα παλι μου κοπαναει ασχημα στις λακουβες πισω δεξια και αν δεν ειναι τιποτα χαλαρο στο πορτ μπαγκαζ(εχω βαρεθει ακομα και να το ανοιξω!!) παμε για χοντρη βλαβη νομιζω....
Κι εγώ το ίδιο νόμιζα εδώ και ένα μήνα. Μιλάμε για χοντρό κοπάνημα, ειδικά πίσω δεξιά. Τελικά την Κυριακή έβγαλα τη ρεζέρβα και το γρύλο, τα ξανατοποθέτησα όσο πιο προσεκτικά γινόταν, έβαλα και λίγο φελιζόλ στα κενά για να μην κοπανάει ο γρύλος μέσα στη ρεζέρβα, και τα έσφιξα όλα μαζί όσο γινόταν πιο πολύ με τον ιμάντα. Τώρα δεν ακούγεται κιχ! Δοκίμασέ το, γιατί ο γρύλος κάνει θόρυβο που αντηχεί μέσα στη ρεζέρβα, και νομίζεις ότι έχουν τελειώσει τα αμορτισέρ σε κάθε λακούβα, αλλά τελικά λύνεται εύκολα το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μιχάλη, πόσα χιλιόμετρα έχεις; Κι εγώ τώρα με τα πολλά κρύα τον άκουσα τον θόρυβο.
Κοντα στα 25,000 χλμ.Ναι ρε Τασο νομιζω οτι κατι ειναι στο πορτ μπαγκαζ αλλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο το εχω βαρεθει αυτο το αυτοκινητο.Απο την πρωτη μερα που το πηρα δεν με παει.1 πνιγμενο και αυτο με ενα καρο χαζοπροβλημεατα.Πριν λιγες μερες μου το γρατζουνισαν ολο γυρω γυρω και καπακι μου βουλιαξαν και την πορτα.Παει για αλλαγμα και συντομα νομιζω.....
-
Ελα ρε Μιχάλη... Αν είναι δυνατόν...
Μήπως να του κάνεις κανένα ευχέλαιο?
-
elteo ειναι απο κατασκευης του ετσι να κανει εγω αλλαξα 5 σταματουσε για κανα 2 μερες και μετα παλι και ετσι το παρατησα μπεκ δεν ειναι 1000% και οσοι το ακουτε σιγουρα ειναι οταν ανοιγει η πορτα του συνοδηγου
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ελα ρε Μιχάλη... Αν είναι δυνατόν...Μήπως να του κάνεις κανένα ευχέλαιο?
Νομιζεις οτι δεν το εχω σκεφτει και γω ρε Νικολα????
Αλλα το καλυτερο μου φενεται ειναι να το αλλαξω μπας και αλλαξει και η τυχη μου.
Και μιας που το αναφεραμε....
Εχετε οδηγησει ρε παιδια κανενα απο τα 1600αρια που να ειναι σβελτο σαν το δικο μας γιατι εγω κατι Φορντ, Χοντα και Σιτροεν που εχω παει βολτα ειναι, σε αισθηση τουλαχιστον, σχετικα ψοφια.Παντα ψαχνω να βρω που ειναι τα 110τοσα αλογα που ανακοινωνουν...
Καμμια γνωμη????? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εχετε οδηγησει ρε παιδια κανενα απο τα 1600αρια που να ειναι σβελτο σαν το δικο μας γιατι εγω κατι Φορντ, Χοντα και Σιτροεν που εχω παει βολτα ειναι, σε αισθηση τουλαχιστον, σχετικα ψοφια.Παντα ψαχνω να βρω που ειναι τα 110τοσα αλογα που ανακοινωνουν...
Καμμια γνωμη?????Μπα, μόνο ένα 1500άρι τούρμπο οδήγησα πρόσφατα, και ήταν πύραυλος
Από τα 1600άρια που αναφέρεις, θα πήγαινα μάλλον για το φορντ, και αν δε φοβάσαι τα μεταχειρισμένα, νομίζω ότι έχω εντοπίσει κάπου ένα st170 του 2005, σε καλή τιμή... -
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
elteo ειναι απο κατασκευης του ετσι να κανει εγω αλλαξα 5 σταματουσε για κανα 2 μερες και μετα παλι και ετσι το παρατησα μπεκ δεν ειναι 1000% και οσοι το ακουτε σιγουρα ειναι οταν ανοιγει η πορτα του συνοδηγουΟk αφού δεν είναι κάτι κακό.
Εγώ το άκουσα όταν χαμήλωσα τέρμα το ηχοσύστημα για να μιλήσω στο κινητό.
Το κάνει μόνο όταν είναι ζεστό...Και μιλάω για C4 1.6L [ξαδέρφι δηλ]
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καμμια γνωμη?????Πες μας και ποια μοντέλα οδήγησες γιατί αυτό είναι παράξενο... Ford με 110 δεν υπάρχει νομίζω, το 1.6 Focus (παλιό και νέο) είναι 100-105, για τα Honda δεν ξέρω, και όσο για τα Citroen, είναι ο ίδιος κινητήρας. Αν οδήγησες Xsara αποκλείεται να σου φάνηκε ψόφιο εκτός κι αν είχε πρόβλημα ο κινητήρας, γιατί μην ξεχνάς ότι είναι πιο ελαφρύ από το 307. Αν οδήγησες C4, και πάλι δεν ξέρω αν είναι τόσο πιο βαρύ από το 307 που να φαίνεται ψόφιο...
-
Πάντως έτσι όπως τα έχουν κάνει υπάρχει ένα κενό στην κατηγορία, για να πας σε κάτι πιο γρήγορο από τα σβέλτα 1.6 πρέπει να κινηθείς προς τα 2 λίτρα αναγκαστικά...
-
Πάντως έτσι όπως τα έχουν κάνει υπάρχει ένα κενό στην κατηγορία, για να πας σε κάτι πιο γρήγορο από τα σβέλτα 1.6 πρέπει να κινηθείς προς τα 2 λίτρα αναγκαστικά...Όχι απαραίτητα. Υπάρχει και η 147 με 120 ίππους, ενώ αναμένεται και το civic, με τον 1.8 (που όμως δε θα είναι φτηνό)
-
Ρε Τασο θα με τρελλανεις!!!!!
Δεν τρωω ενα μαγκαλι καρβουνα καλυτερα που θα αγορασω 147.
Δεν κραταω το 307 που τουλαχιστον ξερω που ποναει.... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως έτσι όπως τα έχουν κάνει υπάρχει ένα κενό στην κατηγορία, για να πας σε κάτι πιο γρήγορο από τα σβέλτα 1.6 πρέπει να κινηθείς προς τα 2 λίτρα αναγκαστικά...
Όχι απαραίτητα. Υπάρχει και η 147 με 120 ίππους, ενώ αναμένεται και το civic, με τον 1.8 (που όμως δε θα είναι φτηνό)
Την 147 με τους 120 ίππους δεν τη θεωρώ αναβάθμιση σε σχέση με τα σβέλτα 1.6. Είναι και αυτή ένα τέτοιο. Εξάλλου οι επιδόσεις της είναι ίδιες με την Xsara μου (και κάπως καλύτερες από του 307).
Το Civic θα παίζει μόνο του σε εκείνη την ξεχασμένη κατηγορία των 1.8 λίτρων με περίπου 140-145 ίππους. Α, περιμένουμε να βγει και το Astra GTC με το νέο κινητήρα 1.8 (επίσης 140 άλογα). Αυτά τα δύο είναι μόνο. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε Τασο θα με τρελλανεις!!!!!
Δεν τρωω ενα μαγκαλι καρβουνα καλυτερα που θα αγορασω 147.Καλά βρε Μιχάλη, δε σου είπα να αγοράσεις και... citroen!
-
Εξάλλου οι επιδόσεις της είναι ίδιες με την Xsara μου (και κάπως καλύτερες από του 307).
.Νικολα εννοεις οτι η Ξαρα εχει καλυτερες επιδισεις απο το 307????
Γιατι μια που εχουμε εδω στην δουλεια και την εχω οδηγησει δεν μου δινει αυτην την εντυπωση.Βεβαια δεν εχω κανει ποτε κοντρα με Ξαρα στον δρομο ουτε και κοιταω αυτα που λενε τα περιοδικα και εταιρειες για 0-100.
Σε αισθηση παντως ειναι σαφως πιο αργη απο το 307.Ειναι σαν να βαριεται λιγο!!!! -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Καλά βρε Μιχάλη, δε σου είπα να αγοράσεις και... citroen!
Αυτο μας ελειπε τωρα.
Αν θες να σου μιλαω και αν ειμαστε φιλοι....προσεχε τι μου λες -
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αυτο μας ελειπε τωρα.
Αν θες να σου μιλαω και αν ειμαστε φιλοι....προσεχε τι μου λες -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αυτο μας ελειπε τωρα.
Αν θες να σου μιλαω και αν ειμαστε φιλοι....προσεχε τι μου λεςΕ ναι βλέπεις είναι τελείως διαφορετικό ένα Citroen Xsara από ένα Peugeot 307...
PEUGEOT FORUM