-
Σςςςςςςς..... ΕΡΧΕΤΑΙ!
-
Καλημέρα φίλοι!
Ελπίζω να περνάτε καλά!
Μετά από 1700 χιλιόμετρα, Αθήνα-Κέρκυρα-Αθήνα, ανακοινώνω την μικρότερη κατανάλωση που είδα εδώ και 2 χρόνια στον υπολογιστή του 307: 8,2 lt/100km! Ας όψονται οι 'σαλίγκαροι' και η 'Εθνική Οδός' από το Αντίρριο μέχρι την Ηγουμενίτσα!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Σςςςςςςς..... ΕΡΧΕΤΑΙ!Let me guess: ο Μιχάλης;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σςςςςςςς..... ΕΡΧΕΤΑΙ!
Let me guess: ο Μιχάλης;
Ωχ, τώρα που φεύγω εγώ έρχεται?
-
Στο http://www.autoxpress.co.uk προυσίαση του 407 Coupe silhouette.
Συνοπτικά
2.0, 2.2, βενζίνα 2.7 turbo-diesel και top of the line V6 3.0 βενζίνα με 320 αλογάκια και εξάρι σειριακό κιβώτιο. Εμφάνιση το φθινόπωρο του 2005.
Έρε γλέντια!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σςςςςςςς..... ΕΡΧΕΤΑΙ!
Let me guess: ο Μιχάλης;
Ωχ, τώρα που φεύγω εγώ έρχεται?
Μαλλον εμαθε οτι φευγεις...!
-
Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει η γνώμη σας για την άνεση που παρέχει η ανάρτηση του 307 1.6 κυρίως σε εγκάρσιες ανωμαλίες με μικρές και μεσαίες ταχύτητες και μέσα στην πόλη. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα πρόβληματάκι με τη μέση η οποία διαμαρτύρεται έντονα σε σφιχτά αυτοκίνητα. Επομένως η αντικειμενική σας γνώμη θα μου είναι πολύτιμη για την πιθανή αγορά του αυτοκινήτου. Να αναφέρω ότι η ανάρτηση ενός 206 1.4 (2002) που έχω οδηγήσει αρκετά δε με έχει ενοχλήσει παρά μόνο σε μεγάλες διαδρομές.
Ευχαριστώ -
Παιδιά πάντως εγώ ένα πράγμα θα πω... Το Leaderaki μου με έχει πορώσει.Έχω ξετρελαθεί. Βασικά θες να είσαι μέσα στο αυτοκίνητο όλη την ώρα και απλά να καταπίνει άνετα τα χλμ (ειδικά αν το έχεις και full extra και δέρμα). Έχουμε ωραία αμάξι ρε παραπονιάρηδες
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει η γνώμη σας για την άνεση που παρέχει η ανάρτηση του 307 1.6 κυρίως σε εγκάρσιες ανωμαλίες με μικρές και μεσαίες ταχύτητες και μέσα στην πόλη. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα πρόβληματάκι με τη μέση η οποία διαμαρτύρεται έντονα σε σφιχτά αυτοκίνητα. Επομένως η αντικειμενική σας γνώμη θα μου είναι πολύτιμη για την πιθανή αγορά του αυτοκινήτου. Να αναφέρω ότι η ανάρτηση ενός 206 1.4 (2002) που έχω οδηγήσει αρκετά δε με έχει ενοχλήσει παρά μόνο σε μεγάλες διαδρομές.
ΕυχαριστώΜετά από δύο χρόνια καθημερινής χρήσης του 307 1.6 και 45.000 χλμ., με τα σχετικά προβλήματα πλάτης-μέσης λόγω καθιστικής ζωής-γραφείου και ενός κατάγματος σπονδύλου μετά από πτώση με μηχανάκι το 1997, δεν έχω παράπονο από την άνεση της ανάρτησης. Οι έντονες ανωμαλίες του οδοστρώματος ενοχλούν περισσότερο ηχητικά μάλλον, και όχι πάντα.
Πέρα από την ανάρτηση βοηθούν και τα άνετα καθίσματα με την καλή πλευρική στήριξη. (Έχω το XSI που έχει περισσότερο 'τύπου μπάκετ' καθίσματα).Ένα test-drive πιστεύω να δώσει απάντηση στο ερώτημά σου.
Edit:Μόνο 'σφιχτό' δεν θα χαρακτήριζα το 307! Σκέφτομαι μόλις μπορέσω να το... 'σφίξω' λίγο!
-
Ο χρήστης herosp77 έγραψε:
Παιδιά πάντως εγώ ένα πράγμα θα πω... Το Leaderaki μου με έχει πορώσει.Έχω ξετρελαθεί. Βασικά θες να είσαι μέσα στο αυτοκίνητο όλη την ώρα και απλά να καταπίνει άνετα τα χλμ (ειδικά αν το έχεις και full extra και δέρμα). Έχουμε ωραία αμάξι ρε παραπονιάρηδες
Καλωσόρισες!
Αν καταφέρεις να διαβάσεις 157 σελίδες, θα δεις ότι το βασικό μας παράπονο είναι ότι με τα χρήματα που δώσαμε για το 307 δεν καταφέραμε να πάρουμε μια 911 turbo, μια Maybach και μια Ferrari μαζί! -
Σςςςςςςς..... ΕΡΧΕΤΑΙ!Ηρθε (που να μην ερχοταν!!!!! )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Σςςςςςςς..... ΕΡΧΕΤΑΙ!
Ηρθε (που να μην ερχοταν!!!!!) )
Καλως τα ματια μας τα 2!!! Πως ειστε αξιοτιμε Κυριε Μιχαλη;
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ηρθε (που να μην ερχοταν!!!!! )Μιχάλη καλωσόρισες!
-
Καλως τα ματια μας τα 2;
4 για να ακριβολογουμε!!!!
Καλα ητανε...τωρα τι κανουμε???
Το 307 ηρθε πισω μεν με προβληματα δε...
Η οθονη ξαναχαλασε(στις υψηλες θερμοκρασιες τα παιζει), η τρομπα βενζινης ακουγεται πιο πολυ απο το cd,εσπασε το συρματοσχοινο που παει μπρος το καθισμα(2θυρο),βγηκανε(ευτυχως τα ξαναβαλα) τα πιαστρακια της εταζερας και του πισω καθισματος,αδειασε ολο το νερο απο το δοχειο νερου υαλοκαθαριστηρων ανευ λογου και αιτιας(και χθες που γυρνουσα απο Χανια εβρεχε γ@μω την ατυχια μου!!!) , χτυπουσε πειρακια με οτι και να δοκιμασα(μιλαμε για πολλα πειρακια..)και οταν στριβω ακουγεται ενα υποκωφο 'κρακ-κρακ' απο το μπροστινο συστημα
Η ζαντα και το γραντζουνισμα δεν χρεωνονται στο 307 αλλα σε μενα και στο αλητη αντιστοιχως!!
Το καλο ειναι οτι το σαζμαν ειναι πλεον οκ και το μοτερ του ξυριζει
Αυτα......... -
Welcome herosp77
Kalws ir8es pisw Mixali...
ELEOS, pou sto kalo vriskete tosa problimata ???
Na arxisw na anisixw ?Ton Noembrio teleiwnei i eggyisi. Yparxei kapio rologaki sto car pou metra antistrofa kai me to pou liksi i egyyisi 8a arxisei na anatinazei meri tou aftokinitou ???
Kai egw xania imoun tin proigoumeni ebdomada !!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλως τα ματια μας τα 2;
4 για να ακριβολογουμε!!!!
Καλα ητανε...τωρα τι κανουμε???
Το 307 ηρθε πισω μεν με προβληματα δε...
Η οθονη ξαναχαλασε(στις υψηλες θερμοκρασιες τα παιζει), η τρομπα βενζινης ακουγεται πιο πολυ απο το cd,εσπασε το συρματοσχοινο που παει μπρος το καθισμα(2θυρο),βγηκανε(ευτυχως τα ξαναβαλα) τα πιαστρακια της εταζερας και του πισω καθισματος,αδειασε ολο το νερο απο το δοχειο νερου υαλοκαθαριστηρων ανευ λογου και αιτιας(και χθες που γυρνουσα απο Χανια εβρεχε γ@μω την ατυχια μου!!!) , χτυπουσε πειρακια με οτι και να δοκιμασα(μιλαμε για πολλα πειρακια..)και οταν στριβω ακουγεται ενα υποκωφο 'κρακ-κρακ' απο το μπροστινο συστημα
Η ζαντα και το γραντζουνισμα δεν χρεωνονται στο 307 αλλα σε μενα και στο αλητη αντιστοιχως!!
Το καλο ειναι οτι το σαζμαν ειναι πλεον οκ και το μοτερ του ξυριζει
Αυτα.........Σε καταραστηκε ο Kouk μαλλον!!!
-
Καλημέρα,
Προχθές μου συνέβη το εξής κουφό με το 307!
Είχα κλειδώσει , κλείνουν οι καθρέπτες , ξαναγυρνάω , βάζω μπρός και οι καθρέπτες δεν αναδιπλωνόντουσαν!
Σβύνω , κλειδώνω με το τηλεχειρηστήριο πάλι , ξεκλειδώνω , βάζω πάλι μπροστά και ω του θαύματος όλα καλά!
Σας το έχει παρουσιάσει? Πού οφείλεται , ηλεκτρονικό προφανώς!
Κατά τα άλλα η συμβίωση με το SW πάει εξαιρετικά ,αν και τώρα που απέκτησε και μικρό αδερφάκι (206 1.6XS) θα είναι πιο ευχαριστημένο!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σας το έχει παρουσιάσει?
Oπως πολυ καλα ξερεις και απο τους αγωνες 'οτι δεν υπαρχει δεν χαλαει!!!'
Τα δικα μας δεν το εχουνε αυτο το κολπο αλλα ειναι θεμα εγκεφαλου και οπως λενε και οι κατεχοντες οταν το αναβεις και το σβυνεις κανει ριμπουτ('η καπως ετσι) και ξαναδουλευουν μερικα συστηματα που κομπλαρουν...Ρε φιλαρες απο πειρακια πως πατε????
Στην Κρητη εμενα με εξοργισε....
Ισως και να ητανε οι υψηλες θερμοκρασιες αλλα και εδω στην Αθηνα δεν ειναι η Αλασκα ρε γαμωτο!!!! -
Σε καταραστηκε ο Kouk μαλλον!!!
Μονο αυτος????????
Η μηπως ητανε και κανα αλλο παληκαρι που του κοπηκανε αδοξα οι διακοπες????? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Σε καταραστηκε ο Kouk μαλλον!!!
Μονο αυτος????????
Η μηπως ητανε και κανα αλλο παληκαρι που του κοπηκανε αδοξα οι διακοπες?????Υπαρχουν πολλες μαυρογατες και σαυρογατες!
PEUGEOT FORUM