-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
κρατάς κρυμμένα τα χαρτιά...
...Και να ηξερες ποσα ραμματα εχω κρατησει για τη γουνα σου.....
...φτέρωμα...όχι γούνα...φτέρωμα!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε που τους μαζαψαμε ολους ετουτους εδω μεσα........[...]
Κυριε ολυμπιε....
Οταν εσεις πατε το δικο σας αμαξι(για θυμηστε μου παλι την μαρκα του γιατι ολο το ξεχναω ρε παιδι μου!!!) για αλλαγη σαζμαν και σας αλλαζουν βαλβολινες τοτε θα ελεγα να περιορισετε τη κριτικη σας μονο στα στερεοφωνικα που εκει το κατεχετε το αθλημα...γιατι απο αυτοκινητα.........Εξαλλου δεν πρεπει ποτε να λησμονειτε οτι οταν παει στο συνεργειο το ΔΙΚΟ ΜΟΥ 307 τοτε το συνεργειο με ΕΥΛΑΒΕΙΑ το επισκευαζει και αυτο μπορει να παρει και καποιο χρονο που γενναιοδωρα τους τον παρεχω.......
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ???
(καταρχήν προς τι ο πληθυντικός?)
Εχει χρειαστεί σε προηγούμενο αυτοκίνητό μου να κατεβεί και να ελεχθεί το σασμάν, και πήρε λιγότερο από μία εβδομάδα. Το τωρινό αυτοκίνητο (ξεχνάτε τη μάρκα ή προτιμάτε να μην τη θυμάστε?) δεν έχει χρειαστεί κάτι τέτοιο (ακόμη, λέω, μια που γενικά είμαι ανοιχτόμυαλος).
Και μου είχαν αλλάξει ΚΑΙ βαλβολίνες. Και όχι, δεν μου είπαν ότι μου άλλαξαν σασμάν, αν αυτό εννοείτε. Περί κριτικής ήταν EDIT: υπερβολικό (ανούσιο) το σχόλιο.
Περί ευλάβειας, θα πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι η Χsara VTS συντηρείται μόνο από δύο συγκεκριμένους μηχανικούς στα κεντρικά της Citroen Hellas, κι αυτό επειδή δεν επιτρέπεται σε κανέναν άλλον να αγγίξει το συγκεκριμένο λευκό κουπέ. Ομολογώ ότι η εξυπηρέτηση δεν είναι πάντα άψογη, συνήθως αργούν να κλείσουν ραντεβού, γιατί όταν δεν έχουν διαθέσιμο αυτοκίνητο αντικατάστασης ντρέπονται να με πάρουν τηλέφωνο.
Τουλάχιστον όμως όταν τους άφησα το αυτοκίνητο για 5 ημέρες για το service των 60.000 χλμ (στο οποίο έληγε και η εγγύηση), πήρα ένα αυτοκίνητο με όλες τις εργασίες του service, νέα αμορτισέρ, νέα ημιαξόνια και μπιλιοφόρους (αλλαγμένα για προληπτικούς λόγους), ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση, νέα ρύθμιση στον κινητήρα, νέο μηχανισμό στο κάθισμα οδηγού, σφιγμένες ταπετσαρίες, αλλαγμένη πίσω κεντρική ζώνη η οποία από λάθος μου είχε χαλάσει, και για όλα αυτά δεν πλήρωσα τίποτα επειδή μπήκαν στην εγγύηση. 5 ημέρες. Ξαναλέω. 5 ημέρες.
Στο κάτω κάτω το φυσάτε και δεν κρυώνει ότι ακόμη και το ΤΑΧΥΤΕΡΟ 307 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ να έχετε, πάλι είναι αργότερο από το πιο υποτονικό ξαδερφάκι του.
Ελα, Αλέκο, τι πήρε το παληκάρι? EQ? Aαααααχαχαχαχα!
ΥΓ: να ρωτήσω κάτι άλλο, πληρώσατε και εργατικά για τις 15 ημέρες?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το τωρινό αυτοκίνητο (ξεχνάτε τη μάρκα ή προτιμάτε να μην τη θυμάστε?)ξεχνιούνται οι θυγατρικές μας, νικόλα;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το τωρινό αυτοκίνητο (ξεχνάτε τη μάρκα ή προτιμάτε να μην τη θυμάστε?)
ξεχνιούνται οι θυγατρικές μας, νικόλα;
Οταν αυτές κατά καιρούς βγάζουν καλύτερα αυτοκίνητα? Τι να σου πω, δεν ξέρω...
-
1)(καταρχήν προς τι ο πληθυντικός?)
2)Τουλάχιστον όμως όταν τους άφησα το αυτοκίνητο για 5 ημέρες για το service των 60.000 χλμ (στο οποίο έληγε και η εγγύηση), πήρα ένα αυτοκίνητο με όλες τις εργασίες του service, νέα αμορτισέρ, νέα ημιαξόνια και μπιλιοφόρους (αλλαγμένα για προληπτικούς λόγους), ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση, νέα ρύθμιση στον κινητήρα, νέο μηχανισμό στο κάθισμα οδηγού, σφιγμένες ταπετσαρίες, αλλαγμένη πίσω κεντρική ζώνη η οποία από λάθος μου είχε χαλάσει, και για όλα αυτά δεν πλήρωσα τίποτα επειδή μπήκαν στην εγγύηση. 5 ημέρες. Ξαναλέω. 5 ημέρες.
3)Ελα, Αλέκο, τι πήρε το παληκάρι? EQ? Aαααααχαχαχαχα!
4)ΥΓ: να ρωτήσω κάτι άλλο, πληρώσατε και εργατικά για τις 15 ημέρες?
1)Πληθυντικος της μεγαλοπρεπιας οπως αρμοζει σε κατοχο 307
2)Τελικα τιποτα δεν ειχε το αμαξι!!!(ακομα μου διαφευγει η μαρκα του ρε παιδι μου)
3)Εδω αρχιζω και κιοτευω και τρεπομαι σε ατακτη οποσθοχωρηση!!!
4)Οχι,μου δωσανε και κατι ευρουδακια γιατι φιαξανε το ΔΙΚΟ ΜΟΥ 307ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣΑ, αυτό εννοούσες?
-
ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ
Α, αυτό εννοούσες?
Ασφαλως αυτο εννοουσα βρε Νικολα αλλα για να ειμαι ειλικρινης οταν τωρα ξαναδιαβασα αυτα που εγραψα ειδα οτι δεν ειχα βαλει emoticons.
Συγγνωμη!!!!
(και μην χαλαρωνουμε απο το πονημα...... ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
1)(καταρχήν προς τι ο πληθυντικός?)
2)Τουλάχιστον όμως όταν τους άφησα το αυτοκίνητο για 5 ημέρες για το service των 60.000 χλμ (στο οποίο έληγε και η εγγύηση), πήρα ένα αυτοκίνητο με όλες τις εργασίες του service, νέα αμορτισέρ, νέα ημιαξόνια και μπιλιοφόρους (αλλαγμένα για προληπτικούς λόγους), ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση, νέα ρύθμιση στον κινητήρα, νέο μηχανισμό στο κάθισμα οδηγού, σφιγμένες ταπετσαρίες, αλλαγμένη πίσω κεντρική ζώνη η οποία από λάθος μου είχε χαλάσει, και για όλα αυτά δεν πλήρωσα τίποτα επειδή μπήκαν στην εγγύηση. 5 ημέρες. Ξαναλέω. 5 ημέρες.
3)Ελα, Αλέκο, τι πήρε το παληκάρι? EQ? Aαααααχαχαχαχα!
4)ΥΓ: να ρωτήσω κάτι άλλο, πληρώσατε και εργατικά για τις 15 ημέρες?
1)Πληθυντικος της μεγαλοπρεπιας οπως αρμοζει σε κατοχο 307
2)Τελικα τιποτα δεν ειχε το αμαξι!!!(ακομα μου διαφευγει η μαρκα του ρε παιδι μου)
3)Εδω αρχιζω και κιοτευω και τρεπομαι σε ατακτη οποσθοχωρηση!!!
4)Οχι,μου δωσανε και κατι ευρουδακια γιατι φιαξανε το ΔΙΚΟ ΜΟΥ 307ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ
Ορίστε τι κάνουν οι εμμονές!!Ντε και καλά το μπορντώ θα το κάνουμε αυτοκίνητο!! Μπερδεύτηκε και ο Νίκος (καλά αυτουνού του έμεινε κουσούρι από τοτε που μπέρδεψε την Ρένα με την Μαίρη!! )και δίκηο είχε το παιδί!!!
ΥΓ Τώρα μπορεί να μπερδεύτηκα κι εγω!!Βλέπετε μόλις 'μπήκε' το Baba O' Riley των Who και...ποιός με πιάνειιι!!!!Ούτε μπορντώ,ούτε ξεμπορντώ!!Κομματάρα πάντως!!Οι Who...οχι το μπορντώ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Κομματάρα πάντως!!Οι Who...οχι το μπορντώ!!
Σιγουρα μπουρδουκλωθηκες.....το βλεπουμε......
Ακομα Who ακους ρε παλιογερε!!!!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλατε με τα παλια συγκροτηματα...
Δηλ Fiat 128 και FORD Aglia γιατι δεν οδηγητε??δεν ητανε καλα αυτοκινητα???
Ξεκολατε ρε ακουστε τουλαχιστον καινουργιους Cure ή Morrissey.
(εχω ολους τους δισκους των παραπανω ογκολιθων και πολλους αλλους πχ Pink Floyd αλλα η ζωη συνεχιζεται)
Την αλλη φορα θα περασετε απο ιερα εξεταση και αλλοιμονο σας αν διαπιστωσω οτι δεν μοντερνοποιηθηκατε... -
Ρε παληοχαρακτηρα τι μαγικο εκανες το διορθωσες και με εξεθεσες ανεπανορθωτα!!!!
-
Who και Zeppelin και Procol Harum και και και....!!!
Και οχι κύριε...μπορεί να τα'χουμε τα χρονάκια μας...αλλά είμαστε και θα παραμείνωμεν παραδοσιακοί (ε ρε που καταντήσαμε,οι Who παραδοσιακοί)
Βέβαια εσυ κυρ VQ μας,αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ετσι?!!Τσάκισες και το καημένο το παιδί τον Ολύμπιο!!!
Μωρέ θα πάμε στο Μέγαρο και θα κάνουμε κόντρες face-to-face!! (δεν σου λέω σε τι!Θα το διαλέξει ο Τάσος!Του εχω εμπιστοσύνη!!)
-
Εγω Μεγαρο θα παω μονο αν κανω κατω απο 1.19.30 που εκανε ο Ηilux και μου εχει διαλυσει το ηθικο ... το τομαρι.....
Μεχρι τοτε ιδιωτικες δοκιμες να επανακτησουμε τη χαμενη μας τιμη και να διαλυσουμε τα χρονομετρα(ο πληθυντικος της μεγαλοπρεπειας που λεγαμε..)
Τασο ελπιζω τα cdακια που σου γραφω(και μου ανταποδιδεις) να πιασουν τοπο κια να μου βαλεις κατι ευκολο ωστε να κατατροπωσω τον ηλικιωμενο κυριο που ακουει ακομα φαντασματα(η κοινη μας μουσικη παιδεια πρεπει να του δωσει ενα ηχηρο ραπισμα )
Δεν πιστευω να σου περασε απο το μυαλο καμμια κοντρα με τσιπουρα γιατι εχεις μεθυσει απο....ΤΩΡΑ!!!!! -
Ωπ!Τι CDάκια?!!Με μεζέ??!!!
Βρε λέγε οτι θές εσυ!!Ο Τάσος θα διαλέξει και θα διαλέξει σωστά!!
Τι έκανε ο Hilux?!!...1:19:30??!!...Με τι??...Ρε μην με βάζετε πάλι στα αίματα!!!...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωπ!Τι CDάκια?!!Με μεζέ??!!!Οχι μεζεδακια...κοιλιοδουλε........σιντακια
Ρε ολο στο φαι ο στομας σου!!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ωπ!Τι CDάκια?!!Με μεζέ??!!!
Οχι μεζεδακια...κοιλιοδουλε........σιντακια
Ρε ολο στο φαι ο στομας σου!!!!!Ναι βρε ξεμωραμένε...CDάκια...το κατάλαβα...αλλά όταν ακούς τα CDάκια...δεν θα τσιμπάς και μερικά μεζεδάκια??!!Τι?...ετσι ξεροσφύρι??!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι έκανε ο Hilux?!!...1:19:30??!!...Με τι??...Ρε μην με βάζετε πάλι στα αίματα!!!...
Με το Hilux κιολας... Που να βαλω το 307... Ρεκορ πιστας θα κανω!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Με το Hilux κιολας... Που να βαλω το 307... Ρεκορ πιστας θα κανω!!!
Ραντεβού στο επόμενο TrackDay!!! Αυτό θέλω να το δω!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ραντεβού στο επόμενο TrackDay!!! Αυτό θέλω να το δω!!Για TrackDay δεν ξερω αλλα το κανονιζουμε. Εχω βρει μια τετραδα λαστιχακια οτι πρεπει...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Για TrackDay δεν ξερω αλλα το κανονιζουμε. Εχω βρει μια τετραδα λαστιχακια οτι πρεπει...
Μέσα!!...Περιμενω τον Τάσο να κανονίσει κάτι σχετικά με ενα μπορντώ και τα λέμεεεε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για TrackDay δεν ξερω αλλα το κανονιζουμε. Εχω βρει μια τετραδα λαστιχακια οτι πρεπει...
Μέσα!!...Περιμενω τον Τάσο να κανονίσει κάτι σχετικά με ενα μπορντώ και τα λέμεεεε!!!
Για τα μπορντω δεν σηκωνω κουβεντα εεε...
1:19:30 δεν γινεται με το καλημερα στα 19 σου χρονια... Ειχα καλο συνοδηγο!
PEUGEOT FORUM