-
Εδώ είμαι...
απλά δεν αντιμετώπισα ούτε ένα πρόβλημα από τότε που ξαναέγραψα.Αν εξαιρέσει κανείς την απίστευτη βρόμα (θέλει πλύσιμο). Έκανα το λάθος να πάω Γιάννενα->Πάργα μέσω της εγνατίας και είναι 4m χωματόδρομου !!!! Το αμάξι έγινε χάλια.... Άσε που αυτό δεν είναι χώμα... είναι ασβέστης !!! Πολύ ψιλή λευκή σκόνη που με το νερό που έριξα στο μπαμπριζ έγινε σαν τσιμέντο
Είμαι μέσα για συνάντηση αλλά κάπου που να μπορώ να έρθω (Θεσσαλονίκη, κάτω από το σπίτι μου είναι καλά ???? )
5 μέρες ακόμα και πάω επιτέλους Θεσσαλονιιιικηηηηηηη!!!!!! Τέλος το μεταπτυχιακό για φέτος !!
Επιτέλους θα έχω χρόνο
ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Αν σου αμολησω κανα πλατω με γραμμενη τη γνωμη μου επανω θα δεις αν εχει βαρυτητα!.-Σιγα...θα πεσεις απο το σκαμπω!!!
Λοιπον αγαπητοι φιλοι ο Πεζουδακλας βγηκε απο το συνεργειο(τρεχα να κρυφτεις εσυ που μας παρακολουθεις και καθολου διακριτικα μαλιστα!!Ξερεις εσυ ποιος εισαι... ) και..
1)Το σαζμαν πλεον δεν χτυπαει(αν και αφηνω μια πισινη γιατι δεν το πολυζοριζω να στρωσουν λιγο οι καινουργιες φουρκετες)
2)Το radiocd ρουφαει κανονικα τα δισκακια
3)το ζουαν μαλλον ειναι οκ
4)Η οθονη δειχνει κανονικα και στους 40 βαθμους Κελσιου
5)Το αιρκοντισιον δουλευει καλυτερα απο πρωτα(το αλλαξανε ολο)
Και οπως παντα....
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ 307 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ -
Ρε συ Μιχάλη....δεν το ξανασκέφτεσαι για....palmtop υπολογιστή?!!
Πρόσεξε....ΔΕΝ έχει ζουάν...και η οθόνη δείχνει σωστά ακόμα και στους 50 βαθμούς!!! ...άμα πάρεις δε στα 3Ghz θα είναι το πιο γρήγορο του Γαλαξία!!!
Απορία:Δηλαδή το φίλτρο αέρα δεν προλάβανε να το αλλάξουνε μέσα στις 15 μέρες που το είχες μέσα!!!!!
-
Συγνώμη, για να καταλάβω σωστά...
Ησουν 15 ημέρες χωρίς αυτοκίνητο για:
α) να σου περάσουν νέες βαλβολίνες στο κιβώτιο και να σφίξουν δύο βίδες στήριξης
β) να σου ανοίξουν το radiocd και να ρυθμίσουν το μηχανισμό εισαγωγής
γ) να σου αλλάξουν ζουάν
γ) (αντιστοιχεί στο δεύτερο 3 που έχεις βάλει στη λίστα σου) να βάλουν μια νέα οθόνη
δ) να σου αλλάξουν φίλτρο στο aircondition?Α καλάαααααα....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Συγνώμη, για να καταλάβω σωστά...γ) (αντιστοιχεί στο δεύτερο 3 που έχεις βάλει στη λίστα σου) να βάλουν μια νέα οθόνη....................
Α καλάαααααα....Δεν είναι λάθος αντιστοίχηση...η οθόνη δεν δείχνει καλά!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
δουλευει καλυτερα απο πρωτα
Και οπως παντα....
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ 307 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗταχύτερο και από του gro ή έστω του rovvie????
το δικό μου ραδιοcd άρχισε τα κόλπα αυτό το σαββατοκύριακο. ρούφηξε μεν κανονικά το cdάκι, αλλά απ' ό,τι φαίνεται του άρεσαν τόσο πολύ οι negresses vertes που δεν το έβγαζε έξω με τίποτα!!! μετά από κάνα μισάωρο, και με τη βοήθεια πιστωτικής, κατάφερα να το βγάλω το cd. λέτε να το πείραξε η ζέστη;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
..............το δικό μου ραδιοcd άρχισε τα κόλπα αυτό το σαββατοκύριακο. ρούφηξε μεν κανονικά το cdάκι, αλλά απ' ό,τι φαίνεται του άρεσαν τόσο πολύ οι negresses vertes που δεν το έβγαζε έξω με τίποτα!!! μετά από κάνα μισάωρο, και με τη βοήθεια πιστωτικής, κατάφερα να το βγάλω το cd. λέτε να το πείραξε η ζέστη;ΒΟΥΝΤΟΥ Τάσο...ΒΟΥΝΤΟΥ!!!
ΥΓ Τι νομίζεις ότι σημαίνει το 'V' στο 'VQ'??!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αν σου αμολησω κανα πλατω με γραμμενη τη γνωμη μου επανω θα δεις αν εχει βαρυτητα!.-
Σιγα...θα πεσεις απο το σκαμπω!!!
Στεκομαι ορθιος οταν γραφω εδω μεσα για να διατηρω ανεβασμενο το επιπεδο της συζητησης....
Και οπως παντα....
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ 307 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΚαι οπως παντα....
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ Ο ΑΡΓΟΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ -
Ρε που τους μαζαψαμε ολους ετουτους εδω μεσα........
Κυριε κουκ..
Αντιπαρερχομαι ολα τα ανοστα περι υπολογιστων και σε ενημερωνω οτι φιλτρο αερα ειχε το 307 απο την μερα που κυλυσε τις ροδες του στην Ελλαδα(οπως σαφως θα παρατηρησες ηταν το ΠΡΩΤΟ 307 παγκοσμιως που ειχε φιλτρο αερα μαρκας Ramair)
Κυριε ολυμπιε....
Οταν εσεις πατε το δικο σας αμαξι(για θυμηστε μου παλι την μαρκα του γιατι ολο το ξεχναω ρε παιδι μου!!!) για αλλαγη σαζμαν και σας αλλαζουν βαλβολινες τοτε θα ελεγα να περιορισετε τη κριτικη σας μονο στα στερεοφωνικα που εκει το κατεχετε το αθλημα...γιατι απο αυτοκινητα.........Εξαλλου δεν πρεπει ποτε να λησμονειτε οτι οταν παει στο συνεργειο το ΔΙΚΟ ΜΟΥ 307 τοτε το συνεργειο με ΕΥΛΑΒΕΙΑ το επισκευαζει και αυτο μπορει να παρει και καποιο χρονο που γενναιοδωρα τους τον παρεχω.......
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ???
-
Κοίτα να δεις τι σκαρφίζεται ο νους του ανθρώπου!!
Εμ αμα δεν τους αφιερώνατε τον χρόνο που χρειάζονται για να το φτιάξουν κύριε Μιχάλη μας,δεν θα είχατε αυτοκίνητο,την Παναγιά την Φανερωμένη θα είχατε!!!
Ακους εκει 15 μέρες για 2 κόπιτσες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κοίτα να δεις τι σκαρφίζεται ο νους του ανθρώπου!!Εμ αμα δεν τους αφιερώνατε τον χρόνο που χρειάζονται για να το φτιάξουν κύριε Μιχάλη μας,δεν θα είχατε αυτοκίνητο,την Παναγιά την Φανερωμένη θα είχατε!!!
Τον πιασανε κοροϊδο!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εμ αμα δεν τους αφιερώνατε τον χρόνο που χρειάζονται για να το φτιάξουν κύριε Μιχάλη μας,δεν θα είχατε αυτοκίνητο,την Παναγιά την Φανερωμένη θα είχατε!!!
Τον πιασανε κοροϊδο!!!
Πές τα,πές τα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον πιασανε κοροϊδο!!!
Πές τα,πές τα!!!
Σιγα μη ντραπω τον Μιχαλη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν καποιος δεν εχει να δωσει απαντηση ουσιας στα αμειλικτα ερωτηματα που του θετουν αρχιζει και τραγουδαει το πασιγνωστο ασμα
'τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ..'
Τι εχετε να πειτε κυριε κουκ μας για την παγκοσμια πρωτια του φιλτρου αερα........Εεεε ...τι εχετε να πειτε?????Οσο για το κυριο hilux απλα του λεω να κατσει λιγο και να σκεφτει τι θα γινοταν αν το οντως ταχυτερο 307 που κυκλοφορει στον πλανητη αρχιζει και το πηγαινει και οσο γρηγορα ΜΠΟΡΕΙ ξεδιπλωνοντας ολες τις πτυχες του ταλεντου του που πανθομολογουμενος διαθετει και ο οδηγος του ..
ΠΟΣΑ ΧΑΡΑΚΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΝΕΙ......?????
Με εχετε για τετοιο ανθρωπο εμενα???????Ακομα το πτωχο σε σκεψη μυαλο σας να συλλαβει το VQ......αποτε θα σας το αποκαλυψω......
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οσο για το κυριο hilux απλα του λεω να κατσει λιγο και να σκεφτει τι θα γινοταν αν το οντως ταχυτερο 307 που κυκλοφορει στον πλανητη αρχιζει και το πηγαινει και οσο γρηγορα ΜΠΟΡΕΙ ξεδιπλωνοντας ολες τις πτυχες του ταλεντου του που πανθομολογουμενος διαθετει και ο οδηγος του ..
ΠΟΣΑ ΧΑΡΑΚΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΝΕΙ......?????
Με εχετε για τετοιο ανθρωπο εμενα???????Μιλαμε για γενοκτονια....
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
..........Τι εχετε να πειτε κυριε κουκ μας για την παγκοσμια πρωτια του φιλτρου αερα........Εεεε ...τι εχετε να πειτε?????..........
Ακομα το πτωχο σε σκεψη μυαλο σας να συλλαβει το VQ......αποτε θα σας το αποκαλυψω......Τι να πούμε κυρ Μιχάλη μας?!...τι να πούμε?!!...Στου κασίδη το κεφάλι κάνετε πατέντες!!! Αυτό έχουμε να πούμε!!
Οσο για το VQ...εγω αποκάλυψα το πρώτο συνθετικό!!Voudou!!!
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ FATHER ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΙΓΟΤΡΕΡΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ?
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ FATHER ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΙΓΟΤΡΕΡΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ?Στεναχωρηθηκε ρε Λαζαρε που το εδωσες.....
Και μενα μου το κανει αν και δεν ξερω αν το εκανε παντα η τωρα το παρατηρησα.... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ FATHER ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΙΓΟΤΡΕΡΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ?
Στεναχωρηθηκε ρε Λαζαρε που το εδωσες.....
Και μενα μου το κανει αν και δεν ξερω αν το εκανε παντα η τωρα το παρατηρησα....'Δεν λές κουβέντα...κρατάς κρυμμένα τα χαρτιά...και ντοκουμέντααα'!!
I rest my case!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
κρατάς κρυμμένα τα χαρτιά......Και να ηξερες ποσα ραμματα εχω κρατησει για τη γουνα σου.....
PEUGEOT FORUM