-
Επειδη ο nikapos εχει 'σοβαροτατη' δουλεια και δεν μπορει να κατεβει στην συναντηση με το 206 club εχει κανεις αλλος διαθεση (εκτος απο μενα) να κατεβει????
Γιατι μονος μου δεν παω!!!!
Απαντηστε ταχιστα για να κανω το 'προεδρικο μου' πλανο!!! -
Γ@$# το ζουάν μου.....
σταμάτησε το σκουίκ και τώρα έχει αρχίσει ένα τρίξιμο όταν είναι κρύο,από την ίδια την περιοχή, ο μάστρο τάδε λεει ότι θα αλλάξουμε τα 2 ελατήρια που έχει εκεί και θα σταματήσουν.......
Κοίτα ρε πως μπλέκει ο άνθρωπας!!!!!!!!!!!!! -
Γεια σας ειμαι κατοχος 307 1,6 xt pr
Βρισκω την ιδεα αυτου του club πολυ καλη αλλα το καλυτερο θα ηταν να ειχαμε το δικο μας club forum ωστε να υπαρχει κατηγοριοποιηση των θεματων και να βρισκουμε αυτο που μας ενδιαφερει πολυ πιο ευκολα
Εδω μεσα γινετε κομφουζιο δεν καταλαβαινεις ποιος απαντα σε ποιον και σε ποιο θεμα αναφερετε
Επι τη ευκαιρια θα ηθελα να κανω και καποιες ερωτησεις για το αυτοκινητο
οταν κινεισται σε καποια επιπεδη ευθεια και με νορμαλ χαλαρη οδηγηση στα ποσα χιλ βαζετε την 5η μιλαω για το 1,6 απειραχτο και με εργοστασιακα λαστιχα 195/65 R 15
Εγω παντως την αλλαζω στα 90 γιατι ποιο χαμηλα εκτος του οτι αντιδρα παραξενα το αυτοκινητο οταν αφηνεις το συμπλεκτη δε μου φενετε να εχει αρκετη δυναμη ωστε να επιταχυνει ομαλα
επισης παρατηρησα οτι αν κινεισε σε επιπεδο δρομο χαλαρα (95-100) με 5η
και μπεις σε καποια ομαλη ανηφορα κρατωντας το γκαζι σταθερο καβει ταχυτητα πολη γρηγορα και σε αναγκαζει να κατεβασεις 4η
διαφορετικα πρεπει να μπεις στην ανηφορα με 110 και στη συνεχεια να πατησει το γκαζι αρκετα (σε σχεση με πριν ) για να μπορεσει να ανταπεξελθει
Ενας φιλος με Opel Astra 1.4 βγαζει κενο στις κατηφορες και λιγο πριν αρχισει η ανυφορα βαζει 5η ακομα και απο τα 70 και το αυτοκινητο διχνει να πηγαινει ανετα στην αρχη δεν το πιστευα αλλα μου το εδωσε και το οδηγησα και ειδα οτι πραγματικα εχει μεγαλη διαφορα απο το 307 σε αυτο το θεμα
να τονισω οτι η σχεση μεταδοσης της 5ης εχει διαφορα μολις 3,5 με 4 χιλ στις 3000rpm(ποιο κοντη ειναι του Astra)
Βεβεα (για να μην θεωρηθει οτι κανω δησφημηση στο 307)πρεπει να πω οτι οταν πλησιαζει τις 4000 και απο εκει και πανω δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ανεφερα πριν γενικα ομως δειχνει αυτοκινητο που δεν του αρεσουν οι χαμηλες στροφες -
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
δειχνει αυτοκινητο που δεν του αρεσουν οι χαμηλες στροφεςΟυτε στο 307 αρεσουν οι χαμηλες στροφες ουτε στους κατοχους του!!!
Αμα μας αρεσαν θα περναμε.... αστρα!!!!!
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε. -
Ηρθε το 307 μας!!!
1.6 5d xt premium + αεροτομήΠρος MDVQ: Νεαρός αλλά έχω σοβαρή εμπειρία με σκουριά, το ibizaki έχει αρχίσει τέτοιες μαλακίες κάτω από την αεροτομή και κάπου πιο κάτω...
Τιμή αεροτομής 235ε, αξίζει τον κόπο είναι πολύ πιο όμορφο και πιο στυλάτο το αμάξι
Οσο για τις χαμηλές στροφές, δεν έχετε οδηγήσει το ROVER 214(1.4 103hp-τεμπέλικο) που έχουμε! Εκτιμήστε το 307 σας!
Πακέτο 1: Είμαστε 3 χρήστες για αυτό το αμάξι(Πατέρας, Μάνα, ΓΙΟΣ) και από την peugeot μας είπαν ότι δεν μπορούν να μας βγάλουν κλειδιά-χειριστήρια για 3 άτομα παρά μόνο 1 χειριστήριο και 2 κανονικά...
Στείλαμε email στην peugeot Γαλλίας και περιμένουμε απάντησηΠακέτο 2: Εχει ελαστικά DUNLOP
Πακέτο 3: Δεν με συγκινεί το ηχοσύστημα, εκτός από τα 4 ηχεία του έχει κι άλλες θέσεις για ηχεία; Δεν έχω παρατηρήσει
Πακέτο 4: Ακόμα δεν το έχω οδηγήσει γιατί έχω διάστρεμμα στο πόδι !!!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΣΠΡΩΞΑ ΜΕ 12000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΕ 68000ΚΜ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΗ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ....ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ Ζ4 ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ....ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΑΤΟ ΑΜΑΞΙ.....ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΣΠΡΩΞΑ ΜΕ 12000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΕ 68000ΚΜ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΗ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ....ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ Ζ4 ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ....ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΑΤΟ ΑΜΑΞΙ.....ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ!
-
ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ......
-
ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ......Aσε τις δικαιολογιες... Μας προδωσες!
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!
Φιλε alexx θεωρεις το εαυτο σου εμπειρο με λιγη σκουρια στο Σεατ???Δηλ εγω με 2 Φιατ στην κατοχη μου τι να πω ο φουκαρας
Οσο για τα αλλα....
1)Σου λενε σαχλαμαρες...βγαινουν σιγουρα 2 κλειδια-χειριστηρια(τοσα εχω και γω....μονο που κοστιζουν κομματακι....αν θυμαμαι καλα 120-140 ευρω!!!)
2)Μην κολλας ολα καλα ειναι ...εξαλλου θα τα αλλαξεις!!!
3)Εχει και δυο τουιτερ στο πανω μερος του ταμπλω και..... μην πειραξεις τιποτα εκτος αν τα ξηλωσεις ολα και βαλεις κατι απο την αρχη.Δυστυχως πρεπει να συνηθισεις τον μετριο ηχο του (για να παρηγοριεσαι εγω τον εχω συνηθισει αν και αρρωστος με το hifi!!)
4)Περαστικα!!! -
ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ..Ρε Λαζαρε εκτος απο προδοτης εισαι και ....Απατεωνας..
Τον εγδαρες τον ανθρωπο!!!!!
Καλα δεν σε διαγραφουμε ,τιμης ενεκεν, μιας και εισαι και ο ιδρυτης -
ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ............. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΨΑΧΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 25ΚΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΑΝΘΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΩΜΕΝ
-
Μα... DUNLOP??????????????
Ημαρτον δηλαδήΤα κλειδιά μάλλον θα τα παραγγείλουμε απο Γαλλία...
Σας αφήνω γιατί -και καλά- δουλεύω
-
Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα πήγα στην Πεζώ για να παραγγείλω το υποβραχιόνιο του αριστερού καθίσματος γιατί το έκαψα με τσιγάρο = 90e!!! Καλά να πάθω αφού καπνίζω.
Με την ευκαιρία είδα και το 407, μόλις έφτασε. Πολύ μουράτο αλλά και πολύ ογκώδες. Από χώρους μου φάνηκε πως πίσω είναι πιό στενό από το 307!!! Μπροστά μου φάνηκε ότι καθόμουν πάνω στο αυτοκίνητο & όχι μέσα σ'αυτό!!!
Επίσης λόγω ύψους όταν πήγα να βγω βρήκε το κεφάλι μου στο άνω μέρος του ανοίγματος της πόρτας, πράγμα που δεν συμβαίνει στο 307!!!
Ποιοτικά όμως φαίνεται καλύτερο από το 307, καλή αρμογή και ωραίος ήχος κατά το κλείσιμο της πόρτας.
Το 2.0 ΗDi αναμένεται από Σεπτέμβριο, με ενδιαφέρει το πετρελαιοκίνητο, οικονομικό, ροπάτο και προπάντων μακροζωϊα.
Δείτε το αξίζει τον κόπο. -
Μπράβο ΝΙΠΑ, για να μαζεύουμε γνώμες από το 407 γενικώς..
Αν και αυτό:
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
ωραίος ήχος κατά το κλείσιμο της πόρτας.συνήθως δε σημαίνει ουσιαστικά και πολλά πράγματα...
-
Ρε Νικολα πολυ προς την αδερφη εταιρεια λοξοκοιτας.....
Μπας και εισαι κρυφοπεζουδακιας και δεν το εχεις παρει χαμπαρι???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε Νικολα πολυ προς την αδερφη εταιρεια λοξοκοιτας.....
Μπας και εισαι κρυφοπεζουδακιας και δεν το εχεις παρει χαμπαρι????Μπρε συ δεν είναι για μένα, για τον πατέρα μου είναι...
Μπορεί να είναι έτσι όπως το είπες... Εταιρεία αδερφή! Αχαχαχαχα!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Προσεχε λιγο πως μιλας εδω μεσα... Εισαι στη φωλια του λυκου!
θα παρεξηγηθει ο nakata!!!
Σε κανα 2 εβδομαδες θα σου πω εντυπωσεις οταν ερθει το δικο μας.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Γιατί, τι είναι από τα δύο, λύκος ή αδερφή?
οκ, σταματάω before it's too late... Αν δεν είναι ήδη...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί, τι είναι από τα δύο, λύκος ή αδερφή?
οκ, σταματάω before it's too late... Αν δεν είναι ήδη...
Aπλα αλλαξοπιστησε ο nakata... γι'αυτο και αναφερθηκα σε αυτον!
Δεν παρεξηγουμε, ειμαστε καλοι λυκοι!!!
PEUGEOT FORUM