-
Θα πάω και εγώ να παρω μόνος μου τα μπλουζάκια μου αυτή την εβδομάδα.
-
Ο χρήστης kaladriel έγραψε:
Εγω ήδη πήρα (ο μπαμπάς μου δηλαδή μου πήρε) ενα medium!!!Μαίρη,Ρένα γειά σας!!
A ρε πατέρα!!!!
Που είσαι εσύ? Γιατί χάθηκες? Γράφε κανα μηνυματάκι να σε βλέπουμε συχνότερα!
(και σε περιμένω στα καρτ την επόμενη φορά ετσι? Αντε, τελειώνουν οι εξετάσεις και δεν θα έχεις δικαιολογία!!!!)
-
Εγω ήδη πήρα (ο μπαμπάς μου δηλαδή μου πήρε) ενα medium!!!Ξένια γειά σου.
Μπορείς να μας λύσεις μία απορία? Είναι αλήθεια ότι ο μπαμπάς σου τρώει πολύ ΚΑΙ στο σπίτι?Με γεια το μπλουζάκι
-
καλά προβλέπω το αδιαχώρητο στο μαγαζί. Κι εγώ αν προλάβω θα παω να τα παρω.
Μήπως υπάρχει το τηλέφωνο του μαγαζιου να τα παραγγείλω τηλεφωνικα?
-
Εγω ήδη πήρα (ο μπαμπάς μου δηλαδή μου πήρε) ενα medium!!!
Μαίρη,Ρένα γειά σας!!eides ama exeis ta mesa
3enia kalws mas hr8es kai forumika -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγω ήδη πήρα (ο μπαμπάς μου δηλαδή μου πήρε) ενα medium!!!
Ξένια γειά σου.
Μπορείς να μας λύσεις μία απορία? Είναι αλήθεια ότι ο μπαμπάς σου τρώει πολύ ΚΑΙ στο σπίτι?Με γεια το μπλουζάκι
Κι έλεγα,θα το πει..δεν θα το πει??!!!
-
Θα ηθελα και εγω να παραγγειλω ενα μπλουζακι,χρωματος μπλε,με το ID μπροστα και μεγέθους Large.
thanks!
ΥΓ.Για τον τροπο πληρωμης και παραλαβης θα επικοινωνησουμε,ή στειλτε π.μ. -
Παιδιά επειδή είδα το μπλουζάκι δείγμα που μας έφερε ο kouk προχθές, θυμήθηκα ότι έχω ένα ίδιας μάρκας, το οποίο σε μέγεθος L, μετά το πρώτο πλύσιμο έγινε .... ξω-κοιλο
Είναι αρκετά κοντά, οπότε η δικιά μου παραγγελία να γίνει XL!
Κάνω edit και το αρχικό μου μήνυμα. -
Αμαρτια δεν ειναι να μην παρω και γω..??Λοιπον ενα μαυρο με το αι ντι (ωραιο ε?) πισω σε μεγεθος Μ!!!Αν γινεται μεχρι Παρασκευη να το χουμε να τα χουμε στο Ακροπολις!
Κεφαλαια εννοειται το αι ντι.... -
Να κάνω μια πρόταση?
Μήπως γίνεται να βάλετε κάπου τα λογότυπα και ένα παράδειγμα ID για να τα παίρνει όποιος θέλει ανα πάσα στιγμή και να κάνει το μπλουζάκι που θέλει? Εννοώ το αρχείο με το σχέδιο που έχει βγάλει η βιοτεχνία. Τώρα αν είναι επίσημα μπλουζάκια του περιοδικού αλλάζει το πράγμα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να κάνω μια πρόταση?
Μήπως γίνεται να βάλετε κάπου τα λογότυπα και ένα παράδειγμα ID για να τα παίρνει όποιος θέλει ανα πάσα στιγμή και να κάνει το μπλουζάκι που θέλει? Εννοώ το αρχείο με το σχέδιο που έχει βγάλει η βιοτεχνία. Τώρα αν είναι επίσημα μπλουζάκια του περιοδικού αλλάζει το πράγμαΟΚ θα γίνει!
Το λογότυπο το έχει σχεδιάσει ο BTS και την καλλιτεχνία προσθήκης ID εγω με τον Στέλιο και τον Αρη΄.
Επίσημα μπλουζάκια του περιοδικού δεν είναι.Μόνοι μας τα φτιάχνουμε!! -
Ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη ανταπόκριση στο αίτημα μου. Επίσης συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία όχι τίποτα άλλο να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο όταν κυκλοφορούμε στο δρόμο!
-
Ναι, να ξέρουμε ποιον βρίζουμε ....
-
Ο χρήστης io9 έγραψε:
Παιδιά επειδή είδα το μπλουζάκι δείγμα που μας έφερε ο kouk προχθές, θυμήθηκα ότι έχω ένα ίδιας μάρκας, το οποίο σε μέγεθος L, μετά το πρώτο πλύσιμο έγινε .... ξω-κοιλο
Είναι αρκετά κοντά, οπότε η δικιά μου παραγγελία να γίνει XL!
Κάνω edit και το αρχικό μου μήνυμα.Αν είναι έτσι κάντε και τα δύο δικά μου L. Δεν έχουν ID επάνω, επομένως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την αλλαγή.
Παρήγγειλα medium με την ελπίδα να είναι κολλητά, αλλά μάλλον με L θα το πετύχω αυτό! -
Ναι, να ξέρουμε ποιον βρίζουμε ....
Νομίζω οτι έπιασες το πνεύμα μου πλήρως
-
Νίκο καλημέρα,
Μπορείς να με βγάλεις και εμένα από τη λίστα.
Είναι στη γειτονιά μου το κατάστημα και θα τα παραλάβω προσωπικά.
Τα λέμε επάνω!!!!!!! -
πήγαατε τη δισκέτα στο μαγαζί;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πήγαατε τη δισκέτα στο μαγαζί;Είναι όλα Οκ. Πήγαίνεις, διαλέγεις χρώμα/μέγεθος/τύπο/ID και σε 2-3 ώρες τα παίρνεις. Ήδη πολλοί τα έχουν πάρει.
-
κι εγώ τα πήρα! Το λογότυπο υπάρχει εκεί και τα βγάζουν σε 10 λεπτά. Τα δικά μας καθυστέρησαν πιο πολύ γιατί βγάλαμε πολλά
Για όσους βιάζονται άσπρα υπάρχουν άπειρα. Προς το παρον δεν έχουν μαυρα και μπλε, θα φέρουν όμως.
α! και κατι τελευταίο! Τα νούμερα είναι μεγάλα
-
Για μένα ένα άσπρο, ID πίσω, μέγεθος Μ.
Μπλουζάκια!