-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ο χωρος παρκινκ στο εν λογω μαγαζι ειναι δημοσιος! Και τα παιδια δεν ειναι παρκαδοροι! Απλα βοηθουν την κυκλοφορια...Ειμαι ομως 100% σιγουρος οτι δουλευουν μαυροι...Ε και? Ουτα κατι κακο κανουν, ουτε καν ακουμπανε τα αυτοκινητα...Την κυκλοφορια ρυθμιζουν απλα σε ενα δημοσιο δρομο για να μην δημιουργειται το αδιαχωρητο!Tην κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο την ρυθμίζουν μόνο οι τροχονόμοι.
Αν κάποιος τους φέρει την αστυνομία θα πρέπει να τους συλλάβει για αντιποίηση αρχής
Τέλος, δεν έχει Ε και σε μαύρη εργασία.... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Tην κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο την ρυθμίζουν μόνο οι τροχονόμοι.
Αν κάποιος τους φέρει την αστυνομία θα πρέπει να τους συλλάβει για αντιποίηση αρχής
Τέλος, δεν έχει Ε και σε μαύρη εργασία....Οταν λεμε ρυθμιζουν την κυκλοφορια, σου λενε αν θελετε περιμενετε μισο λεπτο γιατι καποια αυτοκινητα κατεβαινουν απο πανω και δεν χωρατε ολοι μαζι...Δεν θελετε...? Περαστε κυριε και μετα καντε ολο τον λοφο οπισθεν γιατι δεν θα χωρεσετε...Δεν σε αναγκαζουν να κανεις κατι ουτε και σου δινουν εντολες! Συμβουλη σου δινουν για να μην ταλαιπωρηθεις!
Τωρα τουλαχιστον καταλαβες τι λεμε...?
Και συγνωμη που θα σε σοκαρω αλλα στην Ελλαδα του 2009 δυστηχως υπαρχει μαυρη εργασια! Δεν ειναι θεμιτο, ειναι μερος της πραγματικοτητας μας ομως! -
Tην κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο την ρυθμίζουν μόνο οι τροχονόμοι.
Τέλος, δεν έχει Ε και σε μαύρη εργασία....Οταν λεμε ρυθμιζουν την κυκλοφορια, σου λενε αν θελετε περιμενετε μισο λεπτο γιατι καποια αυτοκινητα κατεβαινουν απο πανω και δεν χωρατε ολοι μαζι...Δεν θελετε...? Περαστε κυριε και μετα καντε ολο τον λοφο οπισθεν γιατι δεν θα χωρεσετε...Δεν σε αναγκαζουν να κανεις κατι ουτε και σου δινουν εντολες! Συμβουλη σου δινουν για να μην ταλαιπωρηθεις!
Τωρα τουλαχιστον καταλαβες τι λεμε...?
Και συγνωμη που θα σε σοκαρω αλλα στην Ελλαδα του 2009 δυστηχως υπαρχει μαυρη εργασια! Δεν ειναι θεμιτο, ειναι μερος της πραγματικοτητας μας ομως!Τα εχω καταλάβει όλα από το πρώτο post του φίλου μας! Και πως είναι η πρόσβαση και το που παρκάρουν και όλα, μην ανησυχείς!
Ευτυχώς που αποφεύγω τετοια μαγαζιά με προβλήματα πρόσβασης και παρκαρίσματος.
Αν και δεν μας έχει απαντήσει αν δουλέυει μάυρα ή άσπρα (εύχομαι να δουλεύει άσπρα). Αν όμως δουλεύει μαύρα τον λυπάμαι που τον εκμεταλεύονται... τώρα παίρνει τα 30 'ζεστά' στο χέρι και όταν θα γίνει 65άρης εύχομαι να μην είναι όπως πολλοί στην νύχτα που συνειδητοποιούν τι λάθος κάνανε τόσα χρόνια και βάζανε 1 ένσημο την βδομάδα και θα παίρνουν σύνταξη 450euro και θα κλαίγονται στα κανάλια. -
Προφανως δεν τα εχεις καταλαβει ολα απο το 1ο ποστ...Ολα τα παιδια που δουλευουν εκει το κανουν σαν 2η δουλεια για να καθαριζουν κι ενα extra μαυρο μεροκαματο!Ενσημα κολλανε απο την πρωινη δουλεια!
-
Προφανως δεν τα εχεις καταλαβει ολα απο το 1ο ποστ...Ολα τα παιδια που δουλευουν εκει το κανουν σαν 2η δουλεια για να καθαριζουν κι ενα extra μαυρο μεροκαματο!Ενσημα κολλανε απο την πρωινη δουλεια!Αν κάποιος δούλευε μόνο παρκαδόρος-μαύρος θα πάρει σύνταξη ΜΗΔΕΝ, για να γράφω 450 σύνταξη καταλαβαίνεις ότι είναι από την πρωινή δουλειά. Συνήθως οι παρκαδόροι το πρωί δεν είναι διευθυντές σε τράπεζα ή κάτι ανάλογο με υψηλές αμοιβές, ένσημα, φορολογία, και καλή σύνταξη. Ξεγελιούνται από το μαύρο χρήμα και μετά πέφτει η κεραμίδα.
Γουστάρω, όμως ότι δεν δέχεσαι ότι η όλη διαδικασία είναι στα όρια της παρανομίας.
Οι αίθουσες δεξιώσεων-χώροι αναψυχής για να πάρεις νόμιμα την άδεια έχουν προδιαγραφές και δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το ξεχασμένο οικόπεδο του Δήμου.Άλλο?
-
Αστο απλα δεν εχω καμια ορεξη να μπω πιο βαθια σε αυτην την διαδικασια...Ελπιζω να περνατε καλα εκει στην Ελβετια...Α! Στασου ολοι Ελλαδα ειμαστε!Και η μητερα μου ειναι υπουργειο εργασιας στην επιθεωρηση,ασε και απο κατι τετοια γνωριζω καλα...Και επειδη εξαπτεσαι τοσο και ενοχλεισαι να σε ρωτησω κατι...? Εσυ δεν εχεις κινηθει ποτε στα ορια της παρανομιας...? Σε συγχαιρω! Εισαι ο μοναδικος Ελληνας που ψαχνουν τοσο καιρο να βραβευσουν!
Παντως συμβουλη μου! Πηγαινε καποια στιγμη για ενα καφεδακι Απολλις (εχει και ωραια θεα!) και θα καταλαβεις τι ακριβως παιζει! -
Παντως συμβουλη μου! Πηγαινε καποια στιγμη για ενα καφεδακι Απολλις (εχει και ωραια θεα!) και θα καταλαβεις τι ακριβως παιζει!Ο χώρος όσο καλός και να είναι έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης σε πάρα πολλά Δημοτικά Συμβούλια για κάποιες 'επεκτάσεις' και τον τρόπο που έγιναν και ο ίδιος ο Δημαρχος ζητάει κατ επανάληψη την απομάκρυνση 'παρκαδόρων'. Επιπλέον, κάποια στιγμή στο troktiko έχουν παίξει για το θέμα το αποδείξεων.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω! -
Σωστα γιατι εσενα σαν καταναλωτης που θα πιεις ενα καφεδακι με ολη την Αθηνα πιατο σε ενδιαφερουν παρα πολυ αυτα...Οποτε θα πας σε ολα τα υπολοιπα μαγαζια που ειναι νομιμοτατα...! Κορο'ι'δευομαστε μεταξυ μας τωρα...? Anyway, καλυτερα αστο μην πηγαινεις! Οσο λιγοτεροι τοσο ευκολοτερα θα βρω θεση στην βεραντα του και θα παρκαρΩ (με τα χερακια μου εννοω... ) στο δημοσιο χωρο που το περιβαλλει! Καλο απογευμα!
-
Εσυ δεν εχεις κινηθει ποτε στα ορια της παρανομιας...? Σε συγχαιρω! Εισαι ο μοναδικος Ελληνας που ψαχνουν τοσο καιρο να βραβευσουν!Έτσι την πατάνε οι πιο πολλοί. Κινούνται στα όρια της παρανομίας για να σώσουν ή πάρουν 30 ή 50 euro.... χαίρονται πρόσκαιρα....
Και πρόσεξε τώρα..... ο γιατρός πελάτης που άφησε στο παράνομο Parking του μπουζουξιδικου 10 Euro και στραβώνει γιατί δεν παίρνει απόδειξη, αλλά λέει δεν πειράζει, θα έρθει για κανα χειρουργείο ο ιδιοκτητης ή η μητέρα του παρκαδώρου και σου λέει ο doktoras στα όρια της παρανομίας 3,000 κύριε μαύρα.
Και ζήσαμε εμείς καλά και όσοι έχουμε ανάγκη καλύτερα.
Εγώ φιλε κινούμαι στα όρια του μισθωτού που με στίβουν σε μια χώρα που δεν μου προσφερει τίποτα και προσπαθεί να μου τα φάει μαύρα. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παντως συμβουλη μου! Πηγαινε καποια στιγμη για ενα καφεδακι Απολλις (εχει και ωραια θεα!) και θα καταλαβεις τι ακριβως παιζει!
Ο χώρος όσο καλός και να είναι έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης σε πάρα πολλά Δημοτικά Συμβούλια για κάποιες 'επεκτάσεις' και τον τρόπο που έγιναν και ο ίδιος ο Δημαρχος ζητάει κατ επανάληψη την απομάκρυνση 'παρκαδόρων'. Επιπλέον, κάποια στιγμή στο troktiko έχουν παίξει για το θέμα το αποδείξεων.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω!Για τις παράνομες επεκτάσεις που λες πρέπει να έχεις δίκιο, αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες, αυτό προφανώς είναι θέμα των ελεγκτικών αρχών - των ποιων?! - και των μιζών που πέρνουν για να κάνουν τα στραβα ματια στους ιδιοκτήτες (που λογικά πληρώνουν στο δημο για το χώρο).
Για το παρκινγκ δεν έχω ακούσει τίποτα, ούτε για απομάκρυνση των 'παρκαδόρων', άλλωστε όπως σου είπαν και οι άλλοι τα παιδιά εκεί ΔΕΝ είναι παρκαδόροι, ο χώρος είναι δημόσιος και το παρκινγκ ΔΩΡΕΑΝ*.
Τα παιδιά απλά ρυθμίζουν την κυκλοφορία και δίνουν οδηγίες για να βοηθήσουν στο παρκάρισμα, δεν έχουν καμια σχεση με την αλητεια της παραλιακής που κλείνουν δημόσιους χώρους νταβατζιλίκι.
Προφανώς βέβαια αν δουλεύουν μαύροι και αδήλωτοι είναι καταδικαστέο και μπορεί να καταγγελθεί στην επιθεώρηση εργασίας για τη συγκεκριμένη παράβαση.*Αν και θεωρώ μέγιστη μαλακια να ταλαιπωρείσαι Σαββατο βράδυ και να τρως μποτιλιαρισμα για 200 μετρα για να παρκάρεις δίπλα στην πόρτα όταν έχει υπεράνετο πάρκινγκ λίγο πιο κατω και στα στενά και με 5 λεπτάκια περπάτημα έφτασες.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εσυ δεν εχεις κινηθει ποτε στα ορια της παρανομιας...? Σε συγχαιρω! Εισαι ο μοναδικος Ελληνας που ψαχνουν τοσο καιρο να βραβευσουν!
Έτσι την πατάνε οι πιο πολλοί. Κινούνται στα όρια της παρανομίας για να σώσουν ή πάρουν 30 ή 50 euro.... χαίρονται πρόσκαιρα....
Και πρόσεξε τώρα..... ο γιατρός πελάτης που άφησε στο παράνομο Parking του μπουζουξιδικου 10 Euro και στραβώνει γιατί δεν παίρνει απόδειξη, αλλά λέει δεν πειράζει, θα έρθει για κανα χειρουργείο ο ιδιοκτητης ή η μητέρα του παρκαδώρου και σου λέει ο doktoras στα όρια της παρανομίας 3,000 κύριε μαύρα.
Εγώ φιλε κινούμαι στα όρια του μισθωτού που με στίβουν σε μια χώρα που δεν μου προσφερει τίποτα και προσπαθεί να μου τα φάει μαύρα.Τρομερή λογική!
Συνέχισε με αυτό τον τρόπο... έρχονται και εκκλογές... μπράβο... να βάλεις υποψήφιος!
(Παιδιά, συνεχίστε... δεν γράφω άλλα...αλλά διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον... Γυναίκαααααα... πιάσε τα ποπ κορν! ) -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εσυ δεν εχεις κινηθει ποτε στα ορια της παρανομιας...? Σε συγχαιρω! Εισαι ο μοναδικος Ελληνας που ψαχνουν τοσο καιρο να βραβευσουν!
Εγώ φιλε κινούμαι στα όρια του μισθωτού που με στίβουν σε μια χώρα που δεν μου προσφερει τίποτα και προσπαθεί να μου τα φάει μαύρα.
Αχ ολο λεω θα κλεισω και ολο με τσιγκλας!
Μα ειδικα οι μισθωτοι που τους στιβουν ειναι εκεινοι που αναγκαζονται να κινουνται στα ορια της παρανομιας για να ανταπεξελθουν!Για τις παράνομες επεκτάσεις που λες πρέπει να έχεις δίκιο, αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες, αυτό προφανώς είναι θέμα των ελεγκτικών αρχών - των ποιων?! - και των μιζών που πέρνουν για να κάνουν τα στραβα ματια στους ιδιοκτήτες (που λογικά πληρώνουν στο δημο για το χώρο).
Για το παρκινγκ δεν έχω ακούσει τίποτα, ούτε για απομάκρυνση των 'παρκαδόρων', άλλωστε όπως σου είπαν και οι άλλοι τα παιδιά εκεί ΔΕΝ είναι παρκαδόροι, ο χώρος είναι δημόσιος και το παρκινγκ ΔΩΡΕΑΝ*.
Τα παιδιά απλά ρυθμίζουν την κυκλοφορία και δίνουν οδηγίες για να βοηθήσουν στο παρκάρισμα, δεν έχουν καμια σχεση με την αλητεια της παραλιακής που κλείνουν δημόσιους χώρους νταβατζιλίκι.
Προφανώς βέβαια αν δουλεύουν μαύροι και αδήλωτοι είναι καταδικαστέο και μπορεί να καταγγελθεί στην επιθεώρηση εργασίας για τη συγκεκριμένη παράβαση.*Αν και θεωρώ μέγιστη μαλακια να ταλαιπωρείσαι Σαββατο βράδυ και να τρως μποτιλιαρισμα για 200 μετρα για να παρκάρεις δίπλα στην πόρτα όταν έχει υπεράνετο πάρκινγκ λίγο πιο κατω και στα στενά και με 5 λεπτάκια περπάτημα έφτασες.
kovathe ...Απλα ξερεις τι γινεται ε...? Βγαινεις π.χ. με την κοπελα σου που φοαρει τακουνι...Αντε τωρα να την βαλεις να ανεβει το ''Γολγοθα'' το πλακοστρωτο απο εκει κατω την πλατεια ή τα παρακειμενα στενα...Αν και οι περισσοτεροι ειναι απλα βαριοκωληδες και δεν εννουν να παρκαρουν κατω και να περπατησουν οπως κανω Σαββατοβραδα εγω (κι εσυ απ'οτι καταλαβαινω!) και να σκεφτεις ειμαι και φανατικος καπνιστης!
Stan προσεχε τι φωναζεις στην γυναικα γιατι απ'οτι εχω μαθει ειναι αγρια!
-
Πάντως θα ήθελα πραγματικά να είχα μαζί μου τον φίλο zx lover στην παραλιακή το επόμενο βράδυ που μου τράκαραν το αυτοκίνητο και το έπαιζαν κινέζοι ιδιοκτήτητης, παρκαδώροι, αστυνομικοί,
Να τρελαθείς φίλε! Να εφαρμόζει τελεια η κολώνα στο σημείο που μου το χτυπησαν να είχε χρώμα και είχαν όλοι δικαιολογίες -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάντως θα ήθελα πραγματικά να είχα μαζί μου τον φίλο zx lover στην παραλιακή το επόμενο βράδυ που μου τράκαραν το αυτοκίνητο και το έπαιζαν κινέζοι ιδιοκτήτητης, παρκαδώροι, αστυνομικοί,
Να τρελαθείς φίλε! Να εφαρμόζει τελεια η κολώνα στο σημείο που μου το χτυπησαν να είχε χρώμα και είχαν όλοι δικαιολογίεςΚαι αυτο τωρα με τι ακριβως ειναι σχετικο...? Τι σχεση εχει με οτιδηποτε εχουμε πει μεχρι τωρα...? Που ειναι η ομοιοτητα στις καταστασεις και ο χαζος Γαλλοφιλος δεν την βλεπω...?
Πάντως θα ήθελα πραγματικά να είχα μαζί μου τον φίλο zx lover στην παραλιακή
Καλε κρυβε λογια ειναι ευκολα παρεξηγησιμα αυτα και θα μας κρεμασουν κουδουνια κι εσενα κι εμενα...!Ειναι και το nick μου λιγο καπως...Τα μυαλα καποιων εδω μεσα λιγο προστυχα, πολυ θελει να βγει η βρωμα?
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Έτσι την πατάνε οι πιο πολλοί. Κινούνται στα όρια της παρανομίας για να σώσουν ή πάρουν 30 ή 50 euro.... χαίρονται πρόσκαιρα....
Εγώ φιλε κινούμαι στα όρια του μισθωτού που με στίβουν σε μια χώρα που δεν μου προσφερει τίποτα και προσπαθεί να μου τα φάει μαύρα.Τρομερή λογική!
Συνέχισε με αυτό τον τρόπο... έρχονται και εκκλογές... μπράβο... να βάλεις υποψήφιος!
(Παιδιά, συνεχίστε... δεν γράφω άλλα...αλλά διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον... Γυναίκαααααα... πιάσε τα ποπ κορν! )Ένας γνωστός μου γιατρός αυτής της θεωρείας είναι και έτσι ράβει. Γύρισε από την ΝΥ, ξεκίνησε νόμιμα. Όταν πήγε να φτιάξει σπίτι κατάλαβε τι παίζει στην Ελλάδα. Άλλαξε από τότε και έχει Azimut 80άρι
-
Να τρελαθείς φίλε! Να εφαρμόζει τελεια η κολώνα στο σημείο που μου το χτυπησαν να είχε χρώμα και είχαν όλοι δικαιολογίεςΚαι αυτο τωρα με τι ακριβως ειναι σχετικο...? Τι σχεση εχει με οτιδηποτε εχουμε πει μεχρι τωρα...? Που ειναι η ομοιοτητα στις καταστασεις και ο χαζος Γαλλοφιλος δεν την βλεπω...?
Πάντως θα ήθελα πραγματικά να είχα μαζί μου τον φίλο zx lover στην παραλιακή
Καλε κρυβε λογια ειναι ευκολα παρεξηγησιμα αυτα και θα μας κρεμασουν κουδουνια κι εσενα κι εμενα...!Ειναι και το nick μου λιγο καπως...Τα μυαλα καποιων εδω μεσα λιγο προστυχα, πολυ θελει να βγει η βρωμα?
Έχει γιατί εφόσον πρέπει να υπάρχουν χώροι στάθμευσης στα μαγαζιά πρέπει να υπάρχουν όροι και κανόνες όπως τους ορίζει ο νομοθέτης! και το συγκεκριμμένο μαγαζί δεν αποτελεί εξαίρεση.
έρε θα έρθω εκεί καλεσμένος σε κανα γάμο και θα με κυνηγάνε -
Ε τωρα θα γινω κι εγω μακακας και θα την πεταξω δεν κρατιεμαι...! Αν ανεβεις για καναν γαμο πανω ανεβα με ταξι...Ετσι κι αλλιως σε γαμο πας, ε δεν θα πιεις και λιγο...? Αρα για να εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ θα πρεπει να μην οδηγησεις...Ασε που δεν θα εχεις φοβο για το αμαξι σου (αν και επιμενω οτι δεν εχεις φοβο απο την στιγμη που εσυ μονος σου παρκαρεις, παρκαδοροι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!)
-
Ε τωρα θα γινω κι εγω μακακας και θα την πεταξω δεν κρατιεμαι...! Αν ανεβεις για καναν γαμο πανω ανεβα με ταξι...Ετσι κι αλλιως σε γαμο πας, ε δεν θα πιεις και λιγο...? Αρα για να εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ θα πρεπει να μην οδηγησεις...Ασε που δεν θα εχεις φοβο για το αμαξι σου (αν και επιμενω οτι δεν εχεις φοβο απο την στιγμη που εσυ μονος σου παρκαρεις, παρκαδοροι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!)Πάντως αλήθεια στα μπουζούκια πάω μόνο με ΤΑΞΙ πλεον.
Αντι να δίνω 10 euro γιατί είναι παντού πιασμένες οι νόμιμες θέσεις με κώνους δες Posidonio - Romeo κλπ. πάω άνετα απέξω πίνω όσο θέλω και περνάω 10 φορές καλύτεραΤο παρκαδώροι-γαμων έχει πολύ ενδιαφέρον στους Θρακομακεδόνες όπου σκάνε όλοι μαζί οι γάμοι σε 10 μαγαζιά και κλείνει η Λ. Πάρνηθος για μια ώρα κάθε Σάββατο στις 8 με 9 το βράδυ
-
Πιστευω καθε νοημων ανθρωπος το ιδιο πρεπει να κανει, συμφωνουμε απολυτα...!
-
kovathe ...Απλα ξερεις τι γινεται ε...? Βγαινεις π.χ. με την κοπελα σου που φοαρει τακουνι...Αντε τωρα να την βαλεις να ανεβει το ''Γολγοθα'' το πλακοστρωτο απο εκει κατω την πλατεια ή τα παρακειμενα στενα...Αν και οι περισσοτεροι ειναι απλα βαριοκωληδες και δεν εννουν να παρκαρουν κατω και να περπατησουν οπως κανω Σαββατοβραδα εγω (κι εσυ απ'οτι καταλαβαινω!) και να σκεφτεις ειμαι και φανατικος καπνιστης!
Ε, σε αυτή την περίπτωση ανεβαίνεις, την αφήνεις λίγο στην παρέα ή μόνη της (εκτός αν φοβάσαι μη σου τη φάνε στο 10λεπτο που θα κάνεις ) και γυρνάς με τα πόδια αφού παρκάρεις.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων