-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάω να ανοίξω Thread στις ανακοινώσεις - εκδηλώσεις
'1ο Εσωτερικό πρωτάθλημα Κοψιδιού Forum 4T'.Εσυ μια ζωή..'μία επάνω'!!!
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΟΠΙΑ ΑΥΤΗ ?οχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική...βλέπε Γαβριήλ
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ ?
ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΝΟΩ... ΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ.... ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ 'ΤΡΕΧΟΥΜΕ' ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.... Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ SSS ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΗ. ΑΝΤΕ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ !!!!Εγώ ο kouk και ένας ακόμη Κύριος (γκουχουgvalaγκουχου) κάνουμε μια ομάδα μόνοι μας θα ειναι στημένο το παιχνίδι
ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΩΝ !!!
Ξέρεις..χμμμ..πως να στο πω...εεε..η ομάδα εχει ενα κρυφό όπλο!!
Στα δύσκολα αμολάμε τον syele!!! Αν δεν τον έχετε δει να τρώει πατάτες,δεν έχετε δει τίποτα!!!ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ FORUM) ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3-ΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!! ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
-
Οταν πλησιάσουν οι μέρες σίγουρα θα γίνει κάτι.Αλλά σαν ανακοίνωση περισσότερο.
Τα τηλέφωνα θα είναι ανοιχτά,οπότε θα μπορούμε να το κανονίσουμε σχετικά εύκολα.
Νομίζω οτι συγκεκριμένο ραντεβού για όλους θα είναι δύσκολο.
Αλλά στην SSS όσοι είμαστε ας έχουμε καπελλάκι ή κάτι άλλο του 4TF να γνωριζώμαστε μεταξύ μας!Εγώ λέω να κρατάμε από ένα ΚΟΨΙΔΙ στο χέρι. Εϊναι σίγουρο πως έτσι οι υπόλοιποι θ' αναγνωρίσουν τουλάχιστον εσένα kouk κι' εμένα ....
gbob -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν πλησιάσουν οι μέρες σίγουρα θα γίνει κάτι.Αλλά σαν ανακοίνωση περισσότερο.
Τα τηλέφωνα θα είναι ανοιχτά,οπότε θα μπορούμε να το κανονίσουμε σχετικά εύκολα.
Νομίζω οτι συγκεκριμένο ραντεβού για όλους θα είναι δύσκολο.
Αλλά στην SSS όσοι είμαστε ας έχουμε καπελλάκι ή κάτι άλλο του 4TF να γνωριζώμαστε μεταξύ μας!Εγώ λέω να κρατάμε από ένα ΚΟΨΙΔΙ στο χέρι. Εϊναι σίγουρο πως έτσι οι υπόλοιποι θ' αναγνωρίσουν τουλάχιστον εσένα kouk κι' εμένα ....
gbobΠολύ σωστή ιδέα!!!.............
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ σωστή ιδέα!!!.............Σιγά μην την έβρισκες λάθος
-
Ο χρήστης gbob έγραψε:
Εγώ λέω να κρατάμε από ένα ΚΟΨΙΔΙ στο χέρι. Εϊναι σίγουρο πως έτσι οι υπόλοιποι θ' αναγνωρίσουν τουλάχιστον εσένα kouk κι' εμένα ....
gbobΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΕ 2 ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΟ ΓΕΙΣΟ...
-
Αλλά στην SSS όσοι είμαστε ας έχουμε καπελλάκι ή κάτι άλλο του 4TF να γνωριζώμαστε μεταξύ μας!
Εγώ θα είμαι και τις δύο μέρες στην SSS ,στο κόκκινο κομμάτι, (το forum σε πιο κομμάτι θα παει έχετε κανονίσει?) το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω τίποτα από το forum ,καπέλα,σηματάκια κ.λ.π. Οπότε συμφωνώ με τα κοψίδια που αναφέρατε αλλά ,ρε παιδία μην αργήσετε γιατί το κοψίδι ....δεν τρώγεται κρυό, άσε που στην αναμονή μπορεί να μου έρθει και καμιά λυγούρα.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ
4FORUM. -
Ο χρήστης MOTOSOTO έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ
4FORUM.αυτοι ομως που κατι εχουν θα ειναι ο πολος ελξης για να το εντοπισουν οσοι δεν εχουν τιποτα !!!
-
Μια που η παρέα απ' ότι βλέπω έχει πολύ όρεξη, να κάνω άλλη μια πρόταση
Παρασκευή απόγευμα-βράδυ μετά την SSS στις λίμνες. Παίρουνε μπύρες, κρέατα τα τσαντίρια μας και την κάνουμε ολονυκτία. Υπάρχει ενδιαφέρον? -
ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πεμπτη πρωϊνή Παύλιανης θα είμαστε εκει, οποτε το Μαυρολιθάρι βολεύει εκτος αν παμε μετά Ελάτεια οποτε θα πρεπει να τρέχουμε για να προλάβουμε.Ξέρει κανεις απο αποστάσεις τι παίζει?
Πολύδροσσο επίσης βολεύει γιατί Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή βράδυ μένουμε εκει. Τι εστι Σουβάλα? Για εμας που δεν ξέρουμε και πρέπει να μάθουμε?
Από Παύλιανη-Μαυρολιθάρι( όπου αμφιθεατρική κατηφορική αριστερή και τερματισμός )φεύγεις χαλαρά 10.00 και έχεις μία ώρα περίπου δρόμο μέχρι
Ελάτεια (μετά την πόλη παρκάρετε στο κεντρικό δρόμο) και με λίγο κουράγιο γιατί ο ήλιος θα είναι ψηλά- ανεβαίνετε μέσα από την ειδική και διαλέγετε το πέταλο της προτίμησής σας
ΠΡΟΣΟΧΗ... Να κάνετε υπακοή στους κριτές γιατί μαζεύει πολύ κόσμο
και υπάρχει κίνδυνος αναβολής της ειδικής.(Έχει συμβεί στο παρελθόν,πρόπερσι νομίζω όταν την είχαν στο πρόγραμμα για κατάβαση).
Κατά τα άλλα είναι φλάτ χώμα με πολλά, μα πάρα πολλά γκάζια...μα πάρα πολλά.....ΚΑΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ και μην ξεχνάτε τις ελληνικές σημαίες που όλοι πρέπει να έχουμε μαζί, για να τις βλέπουν τα κανάλια ....όπως έκαναν τα τουρκάκια και οι Αργεντινοί κλπ.
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μια που η παρέα απ' ότι βλέπω έχει πολύ όρεξη, να κάνω άλλη μια πρόταση
Παρασκευή απόγευμα-βράδυ μετά την SSS στις λίμνες. Παίρουνε μπύρες, κρέατα τα τσαντίρια μας και την κάνουμε ολονυκτία. Υπάρχει ενδιαφέρον?ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ? ΜΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ... ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ...
-
Οι λίμνες (ή λίμνη? αν εχει νερο) ειναι στην Ε.Δ. Ελευθεροχώρι...
Πολύ καλή ιδέα axios. Κάτι ελαφρύ για επιδόρπιο μετά τα κοψίδια είναι ότι πρέπει
Εμείς πάντως ετοιμάζουμε τα σύνεργα, ξέρεις ψησταριές, ψυγεία.... -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
τελικα θα τα πουμε οργανωμενα το forum καπου στα βουνα ?καλο σημειο θα ήταν η SSS (κοκκινη κερδικα)
Την Παρασκευή θα είναι αρκετοί στην SSS στην κόκκινη κερκίδα. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι θα είναι οι παρακάτω:
cmarin, kkot, DAP, syele, kamil, sportageII, gvassilΑς δηλώσουν έδω όσοι θα βρίσκονται εκεί για να ξέρουμε....
-
ki ego mesa!!!
Afou vevea sinenoitho kai me ton Stelio! Mhn maw leei oti tou halame kai to rograma!! -
Θα είμαι το Σάββατο, στην κόκκινη (έχω και το εισιτήριο με τον αριθμό 00001 !! ).
-
Καλημερα σε ολη την παρεα. Ειμαι 'ενας φτωχος και μονος' οικογενειαρχης.Καταφερα να παρω μια ημερησια αδεια μονο για την Παρασκευη, χωρις διανυκτερευση.Εχω πολυ διαθεση για περερπατημα,συνεισφορα,διασκεδαση και γενικα ειμαι 'ανοικτος 'τυπος.(Σαν αγγελια ακουγεται αλλα 'αναγκας και θεοι πειθονται', τελοσπαντων)Παρολο που ειμαι λιγο παραπανω απο το μετριο ,σε υψος ,μπορω να μαζεψω τα ποδια μου και να χωρεσω σε καποιο αυτοκινητο που θα ηθελε να με φιλοξενησει.Η οικογενεια χρειαζεται το δικο της και και δεν μπορω να της το στερησω.Α κ ο υ ε ι κ α ν ε ι ς...................
-
Tί λέτε να δώσουμε ραντεβού για το Σάββατο στην κερκίδα των 4ΤΡΟΧΩΝ στο πράσινο κομμάτι? Ισχύει και ο διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια!!!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ FORUMΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ