-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έλα ρε θηρίο Κώστα, τί κάνεις;
Εγώ μέχρι στιγμής:
1042 SG syele 00:28:45 21/04/2003 15:29:01Παίζω καμμιά 15αρια παιχνίδια την ημέρα, είναι πολύ δύσκολο να κέτεβει πιο κάτω...εφορμόζω νέες τεχνικές, 'μπουκες' χωρίς φρένο, αλλά δεν κατεβαίνει μέ τίποτα....
Το 19 μου φαίνεται ύποπτο. 19 δευτ έχω στην φουρκέτα μετά τα πηδήματα και έχει ακόμη 3 φουρκέτες.....Μήπως ο ρέκορντμαν είναι ... από Ροδόλιβο μεριά ?
-
Αυτό που ανακάλυψα και μπορεί να παίζει ρόλο, είναι ότι το χρονόμετρο χάνει... , 7 δευτ στο λεπτό, που σημαίνει 2 και κάτι δευτ. στα 20 δεύτερα. Μήπως παίζει ρόλο η σύνδεση? Μπορείτε να το τσεκάρετε κι εσείς?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό που ανακάλυψα και μπορεί να παίζει ρόλο, είναι ότι το χρονόμετρο χάνει... , 7 δευτ στο λεπτό, που σημαίνει 2 και κάτι δευτ. στα 20 δεύτερα. Μήπως παίζει ρόλο η σύνδεση? Μπορείτε να το τσεκάρετε κι εσείς?Σαφώς και παίζει ρόλο η σύνδεση αλλά όταν είναι αργή πάει αργά και το αυτοκίνητο... Έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές συνδέσεις. Ο πιο γρήγορος χρόνος γίνεται (μάλλον) όταν έχεις πολύ γρήγορη σύνδεση.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σαφώς και παίζει ρόλο η σύνδεση αλλά όταν είναι αργή πάει αργά και το αυτοκίνητο... Έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές συνδέσεις. Ο πιο γρήγορος χρόνος γίνεται (μάλλον) όταν έχεις πολύ γρήγορη σύνδεση.
Αφού όμως είναι σε flash, και κατεβαίνει όλο τοπικά στο υπολογιστή, πως γίνεται αυτό? Παίζει ρόλο το hardware? Θα κάνεις διαφορά με ένα PIII 800Mhz από έναν P4 στα 2,6Ghz?
-
Και παλεύω:
607 SG syele 00:27:70 22/04/2003 12:51:51
-
Έχω την εντύπωση πως όσο πιο αργό (!!!) το μηχάνημα τόσο πιο εύκολο να κάνεις χρόνο. Βλέπω διαφορά μεταξύ του P4-2,4/512 και PII-350/256 με...τον ίδιο οδηγό. Το αυτοκίνητο πάει πιο αργά, αλλα το ίδιο και ο χρόνος. Μικρή επιφύλαξη και θα ξανατσεκάρω.
-
Μια καλή προσπάθεια με 'πήδημα' στην προτελευταία φουρκέτα
1145 p 00:28:60 22/04/2003 15:09:40 -
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΧΑ 4 ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ
ΚΑΙ 1 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ 32:00 ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ??? -
ελάτε ρε μας κοροιδευουν τα παληκάρια!!!Αν αυτός ο τύπος έχει κάνει 19 δευτ. εγώ είμαι ο πανιζζί!!!Εδω που τα λέμε αν θέλετε να γίνεται λίγο πανιζζί πατήστε χειρόφρενο και γκάζι μαζί!!!Τουλάχιστον θα προσφέρεται θέαμα!!!Αλλωστε στην ριτσώνα ο πιο πολύ κόσμος ποιόν θυμάται τον κύρκο ή τον σκαλτσά???
667 thanos 27:60 -
για σημερα 26:85.και αυριο μερα ειναι!
-
Να ξέρετε πάντως πως ο διαγωνισμός λήγει 7/5 και ότι το 206RC για να το κερδίσεις πρέπει να είσαι κάτοικος Βρετανίας και να έχεις και βρετανικό δίπλωμα....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να ξέρετε πάντως πως ο διαγωνισμός λήγει 7/5 και ότι το 206RC για να το κερδίσεις πρέπει να είσαι κάτοικος Βρετανίας και να έχεις και βρετανικό δίπλωμα....Δεν πειραζει για την τιμη των οπλων,σημερα 26:75
-
Δηλαδή με 17.15 δεν κερδίζει κανείς αν δεν είναι κάτοικος Αγγλίας;;;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δηλαδή με 17.15 δεν κερδίζει κανείς αν δεν είναι κάτοικος Αγγλίας;;;17:15 ????
Για λέγε, για λέγε...
-
Αν αφήσεις κανένα παϊδάκι την επόμενη φορά για μένα .
Πάντως παιδεύτηκα λίγο ... Αλλά δεν είναι κι άσχημα, εεεεε
Το κόλπο είναι στην τελευταία φουρκέτα . Περισσότερα δεν μπορώ να πώ....
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Το κόλπο είναι στην τελευταία φουρκέτα . Περισσότερα δεν μπορώ να πώ....κάτι απο κάρτ στο Γερακα μου θυμίζει η φάση
λέγε εδώ και τώρα ποιον λάδωσες -
Όποιος τόχει στο αίμα του ......
Είναι κάτι σαν το βήχα
Και τέλος πάντων λες να λάδωσα την Peugeot UK;
Άμα είναι να μου δώσουν και κανένα WRC για καμμιά βδομαδούλα .....Και μια και είπαμε για λάδωμα .... (αλήθεια πότε θα το λαδώσουμε το εντεράκι; ..... Αααααα, συγγνώμη, ξεχάστηκα, αυτό είναι από άλλο thread ) όταν βρεθούμε θα σας εξηγήσω πως 'οδηγείται' ένα virtual WRC
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Και τέλος πάντων λες να λάδωσα την Peugeot UK;
Ναι ναι το λέω!!!
-
Αμαν ο gvala λεει αληθεια, ιδου:
2 Gvala VAL 00:17:15 23/04/2003 13:44:4
Επισης σημειωθηκε και το κορυφαιο
1 NO DONT MATTER **00:05:05 **23/04/2003 21:29:13 !!!!!!!!!
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ
-
2591 Dartman1980 Dartman1980 00:31:00 24/04/2003 07:09:35
και συνεχιζω γερα και δυνατα για τα καλητερα!!!!
Υ.Γ. Μπραβο ρε Salome που το ανεφερες χθεσ και βαριεμαι στη δουλεια!!!
Οδηγήστε ένα 206 WRC!!!