-
Με τον κίνδυνο να κατηγορηθώ για super-uber-geek και pedantic μέχρις εσχάτων:
Τα mail ειδοποιησης που ερχονται, δεν ειναι σωστα κατά RFC822: Ο RFC822 header έχει μέσα 8-bit χαρακτήρες, συγκεκριμένα στον header Subject:. Αυτό θα έπρεπε να είναι mime-encoded και 7-bit.
(πάντως εμένα ο IMAP server μου αντικαθιστά τα subject lines με 'XXXXX').
-
Προσπαθώ να βρω λογική στο κλείδωμα του http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7536 'Euro 2004 Εθνικη Ελλαδος γεια σου..'
Ένα θέμα που μετά από 3 απαντήσεις σε 5 περίπου ώρες κλειδώθηκε επειδή...το ποδόσφαιρο είναι επικίνδυνο θέμα.
Ενώ θα μπορούσαμε να εκφράσουμε όλοι την χαρά μας και την συγκίνηση μας για αυτή την νίκη , αντιθέτως νιώθουμε και ανίκανοι να είμαστε σωστοί...
Ας έμενε και μία εβδομάδα και μετά ας το κλειδώναμε...ας περιμέναμε να παρεκτραπεί το θέμα και ας το κλειδώναμε...
Ούτε ένα ΜΠΡΑΒΟ μόνο δεν προλάβαμε να πούμε..
Λες και είχε τίτλο 'Το άξιζε το πρωτάθλημα ο Παναθηναικός?'Εδώ οι κόντρες Ιαπωνία Ευρώπη περιμέναμε να φτάσουν στην 202509η σελίδα και να ανοιχτεί και άλλες 25490 φορές το θέμα με πολλές εκδόσεις για να καταλάβουμε ότι δεν πάει...
Τι να πω...
Ελπίζω ότι ήταν απλά μια βιαστική και λάθος απόφαση... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Προσπαθώ να βρω λογική στο κλείδωμα του http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7536 'Euro 2004 Εθνικη Ελλαδος γεια σου..'Ένα θέμα που μετά από 3 απαντήσεις σε 5 περίπου ώρες κλειδώθηκε επειδή...το ποδόσφαιρο είναι επικίνδυνο θέμα.
Ενώ θα μπορούσαμε να εκφράσουμε όλοι την χαρά μας και την συγκίνηση μας για αυτή την νίκη , αντιθέτως νιώθουμε και ανίκανοι να είμαστε σωστοί...
Ας έμενε και μία εβδομάδα και μετά ας το κλειδώναμε...ας περιμέναμε να παρεκτραπεί το θέμα και ας το κλειδώναμε...
Ούτε ένα ΜΠΡΑΒΟ μόνο δεν προλάβαμε να πούμε..
Λες και είχε τίτλο 'Το άξιζε το πρωτάθλημα ο Παναθηναικός?'Εδώ οι κόντρες Ιαπωνία Ευρώπη περιμέναμε να φτάσουν στην 202509η σελίδα και να ανοιχτεί και άλλες 25490 φορές το θέμα με πολλές εκδόσεις για να καταλάβουμε ότι δεν πάει...
Τι να πω...
Ελπίζω ότι ήταν απλά μια βιαστική και λάθος απόφαση...Θα συμφωνησω και εγω με τον sirgus με το που ειδα το θεμα κλικαρισα αμεσως να μπω να πω και εγω ενα μπραβο για τον θριαμβο τις εθνικης και απογοητευτικα λιγο με το που ειδα οτι ειναι κλειδομενο
Παντος αν ο kouk θεωρισε οτι το θεμα θα ξεφευγε και θα τσακονομασταν και για ποδοσφερικα εκτος απο τα αλλα τοτε σεβομαι απολυτα το οτι το κλειδωσε -
Τα θέματα για ποδόσφαιρο ΠΑΝΤΑ ξεφευγουν παίδες!!
Ακόμα και για την Εθνική...ακόμα και σε θρίαμβο!!
Κάποιος θα πει για τον τάδε παίκτη...κάποιος για την άλλη ομάδα!!Αφήστε τα καλύτερα!!
-
Αν και δεν καταλαβαινω γιατι σβηστηκε(θεωρω οτι δεν υπηρχε περιπτωση αντιπαραθεσης για το εν λογω ποστ καθως ολοι τους ηταν υπεροχοι )
σεβομαι απολυτα την αποφαση του κκ Κουκ.
Ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη οι 4Τ θα λαβουν σοβαρα υποψην τους να δημιουργησουν ενα sub forum με ασχετα θεματα εκτος αυτοκινητου,που αλλωστε μπαινουν ολα τωρα στο περι αυτοκινησης...
Φιλικα Βαγγ. -
Βαγγέλη να'σαι καλά!!
Δυστυχώς στο θέμα 'Ποδόσφαιρο' τα πράγματα μπλέκουν πάρα πολύ εύκολα!!
Γι' αυτό και το κλείδωσα....δεν το έσβησα!! -
Εχμμμμ εννοουσα κλειδωθηκε
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εχμμμμ εννοουσα κλειδωθηκεΓκόοοοολ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα θέματα για ποδόσφαιρο ΠΑΝΤΑ ξεφευγουν παίδες!!
Ακόμα και για την Εθνική...ακόμα και σε θρίαμβο!!
Κάποιος θα πει για τον τάδε παίκτη...κάποιος για την άλλη ομάδα!!Αφήστε τα καλύτερα!!
Είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι κάποιος θα πει κάτι που δεν πρέπει οπότε γιατί να περιμένουμε μέχρι να χαλάσει το topic? Ας το κλείσουμε από τώρα που το είδαμε, να τελειώνουμε και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε...
Ωραία!
-
Κώστα,δεν είναι έτσι...και το ξέρεις!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα,δεν είναι έτσι...και το ξέρεις!!όπως ξέρεις και εσύ όμως Νίκο ότι ΠΟΤΕ δεν ασχολήθηκα με κλειδώματα θεμάτων κλπ κλπ...αυτό όμως που έγινε δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα..
sorry..!
Και πρόσεξε δεν μπορώ να το καταλάβω όχι μόνο ότι επειδή αναφέρονταν στην Εθνική θα ήταν πιο δύσκολο να πούμε βλακείες, αλλά ότι κλειδώθηκε μέσα σε 5 ώρες και 3 απαντήσεις!!!
Anyway...
-
Μήπως φταίει το οτι ήταν Κυριακή και εκλογές και ζεστή ημέρα?
Λέω εγώ τώρα!!! -
Σσσσσσσσσς πιπέρι στο στόμα Ρένα. Μην μιλάς για εκλογές. Θα το κλειδώσουν το θέμα.
Και εμένα ομολογώ ότι στην αρχή μου ήρθε λίγο απότομο το κλείδωμα αλλά σκεφτόμενος καλύτερα και ξέροντας τι έχει γίνει παλιότερα τελικά δεν θα έλεγα ότι το κατακρίνω. Δεν μπορούν να μπουν όλα στη ζυγαριά για να λέμε εδώ σταματάμε ή εδώ δίνουμε μεγαλύτερη ανοχή. Είναι γεγονός όμως ότι ορισμένες θεματολογίες είναι υψηλού κινδύνου. -
...Λέτε?!!....Σε μεγάλη εκτίμηση μ' έχετε!!!
-
Νίκο τι είναι αυτά που λες. Προς θεού εμείς δεν σε έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση;
Ο ήλιος όλους τους επηρεάζει. Καπέλο φοράς.
-
Πάντα θα έχω την περιέργεια πάντως αν το αφήναμε, μετά από πόσες σελίδες θα ξεφεύγαμε...
Τέλος πάντως, ας πω ένα ΜΠΡΑΒΟ στην Εθνική μας από εδώ τότε
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Νίκο τι είναι αυτά που λες. Προς θεού εμείς δεν σε έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση;Ο ήλιος όλους τους επηρεάζει. Καπέλο φοράς.
Γκο...γκο...γκο...γκόοοοολλλ!!!
-
...και κάνει μια ζέστη σήμερα ρε παιδιά, άλλο πράγμα....
-
Δεν μπορώ να πάω και στη θάλασσα. Η μαμά θηλάζει το μωρό και ο μικρός (μάλλον μεγάλος ποια) έχει ίωση και πυρετό.
Ευτυχώς που έχω ακόμη το καπέλο μας όταν βγαίνω στον ήλιο.Καλά ο Νίκος που έτρεξε (και η γυναίκα του βεβαίως βεβαίως) για να πάρουμε όλοι μας δεν είχε πάρει;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν μπορώ να πάω και στη θάλασσα. Η μαμά θηλάζει το μωρό και ο μικρός (μάλλον μεγάλος ποια) έχει ίωση και πυρετό.
Ευτυχώς που έχω ακόμη το καπέλο μας όταν βγαίνω στον ήλιο.Καλά ο Νίκος που έτρεξε (και η γυναίκα του βεβαίως βεβαίως) για να πάρουμε όλοι μας δεν είχε πάρει;
Είναι μαύρο και ανεβάζει την θερμοκρασία!!Γι' αυτό το αποφεύγω το καλοκαιρι και παίρνω μαζί αυτό που είναι σαν της Λεγεώνας των Ξένων!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM