-
Υπάρχει, υπάρχει...
Τo posting κάνει κάπου 15 λεπτά...
Άσε που σήμερα το πρωί έλεγε 'Cannot connect to database'. -
Ας κοιτάξει κάποιος το θέμα 'Ολυμπιακές Επιτυχίες' στην ενότητα περι αυτοκίνησης...έχουμε γράψει πάρα πολλά και παρόλαυτα δείχνει μέχρι την δημοσίευση του lkar 2-3 μέρες πρίν. μονο αν πάς να κάνεις νέο ποστ βλέπεις τις επόμενες δημοσιεύσεις...
-
Τι εγινε τελικα ρε παιδια,λυθηκε το προβλημα;;;;;
ΘΕΡΜΉ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ, ΟΧΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ
-
Προσπαθούν παιδιά!
Κάτι πάει στραβά με τον server!Ηδη νομίζω ότι εχει σταθεροποιηθεί αρκετά!
Λίγη υπομονή! -
Πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα επιτέλους,όμως μου αφαιρέθηκαν κάποιες δημοσιέυσεις
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα επιτέλους,όμως μου αφαιρέθηκαν κάποιες δημοσιέυσειςΟι πολλαπλές σβήστηκαν μόνο!
-
Καλα ρε Νικο εμεις γραφουμε και εσυ μας τις σβηνεις??
Ενταξει ειναι και το θεμα για τις Ολυμπιακες επιτυχιες...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Καλα ρε Νικο εμεις γραφουμε και εσυ μας τις σβηνεις??Ζηλεύει, θέλει να είναι ο μόνος spam-meister μέσα στο forum... Με τις 5.000+ δημοσιεύσεις του...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Καλα ρε Νικο εμεις γραφουμε και εσυ μας τις σβηνεις??Ενταξει ειναι και το θεμα για τις Ολυμπιακες επιτυχιες...
Ναι,ναι!!!
-
Μία ερώτηση μόνο.Γιατί μου βγάζει ημερομηνία ένταξης 1 ιανουαρίου 1970.Γράφτηκα αρχές του 2002 αν θυμάμαι καλά
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Μία ερώτηση μόνο.Γιατί μου βγάζει ημερομηνία ένταξης 1 ιανουαρίου 1970.Γράφτηκα αρχές του 2002 αν θυμάμαι καλάΚαι μια απάντηση. Κάποια στιγμή το forum έφαγε ένα μεγάλο και ολοκληρωτικό reset, οπότε όσοι ήταν ήδη μέλη απέκτησαν αυτή την ημερομηνία εγγραφής, η οποία μάλιστα είναι σημαδιακή (έτσι λέει ο θρύλος).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μία ερώτηση μόνο.Γιατί μου βγάζει ημερομηνία ένταξης 1 ιανουαρίου 1970.Γράφτηκα αρχές του 2002 αν θυμάμαι καλά
Και μια απάντηση. Κάποια στιγμή το forum έφαγε ένα μεγάλο και ολοκληρωτικό reset, οπότε όσοι ήταν ήδη μέλη απέκτησαν αυτή την ημερομηνία εγγραφής, η οποία μάλιστα είναι σημαδιακή (έτσι λέει ο θρύλος).
Ευχαριστώ
-
At your service.
Και καληνύχτα, επιτέλους! (για μένα το λέω αυτό)...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και μια απάντηση. Κάποια στιγμή το forum έφαγε ένα μεγάλο και ολοκληρωτικό reset, οπότε όσοι ήταν ήδη μέλη απέκτησαν αυτή την ημερομηνία εγγραφής, η οποία μάλιστα είναι σημαδιακή (έτσι λέει ο θρύλος).
Η 1/1/1970 είναι η default ημερομηνία του UNIX!
Οπως λέει και ο n_olympios το Φόρουμ αναβαθμίστηκε περίπου 2 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του.Οσοι χρήστες είχαν εγγραφεί μέχρι τότε (περίπου 350) πήραν σαν ημερομηνία εγγραφής της default!
Οπότε απο την ημερομηνία εγγραφής καταλαβαίνεις και τις παλιοσειρές του 4TF! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
......(περίπου 350)....:471 γιά τήν ακρίβεια!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
......(περίπου 350)....:
471 γιά τήν ακρίβεια!!!!
Αφησέ το τόσο...θα το πάρω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
......(περίπου 350)....:
471 γιά τήν ακρίβεια!!!!
Οχι,κάνε κι αλλιώς άμα μπορείς!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
......(περίπου 350)....:
471 γιά τήν ακρίβεια!!!!
Οχι,κάνε κι αλλιώς άμα μπορείς!!!
Μη φωνάζεις μάστορα!
-
Ειχα την εντυπωση οτι δοθηκε εκ προθεσεως αυτη η ημερομηνια,για να δειχνει τα ιδρυτικα μελη του forum...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Ειχα την εντυπωση οτι δοθηκε εκ προθεσεως αυτη η ημερομηνια,για να δειχνει τα ιδρυτικα μελη του forum...Εδώ πια δεν μιλάμε για ιδρυτικά μέλη του forum μας αλλά για ιδρυτικά μέλη του περιοδικού μας.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM