-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Αμ δεν μετριέται η προσφορα μας με νούμερα Μιλτο.Περισσότερο η φλυαρία μας.Και όσο υπάρχει μετρητης φλυαρίας,τοσο λειτουργει σαν κινητρο για την αύξησή της
Πες τα ρε Αντρέα έχουμε πήξει στη μ... φλυαρία!
Παλιά άνοιγες το φόρουμ και είχες παντού δεκάδες θέματα να ασχοληθείς. Πλέον έχει γίνει μπουρδελάκι, και το χειρότερο είναι πως αυτή η κατάντια έχει διώξει ή έχει ξενερώσει πολλούς από αυτούς που έβγαζαν νόημα και ήταν χρήσιμες οι δημοσιεύσεις τους.Συμφωνώ και με τους 2 σας...
Ωστόσο δεν πιστεύω οτι αν σταματήσει ο μετρητής δημοσιεύσεων, θα κοπεί η φλυαρία...
Όλοι μας λίγο πολύ συμμεέχουμε σε βλακοκουβέντες κατά καιρούς.
Ο πρώτος που θα βάλει τον εαυτό του στις βλοκοκουβέντες είμαι εγώ. Και off topic ποστάρω και one-liners. Κι όμως, σύνολο μέχρι τώρα έχω 3430 δημοσιεύσεις από ότι είδα, με ημερομηνία εγγραφής το... 2003! Υπολόγισα πόσο θα είχα ποστάρει κάνοντας αναλογία με υπαρκτό άλλο μέλος, αν πόσταρα το ίδιο συχνά. Έβγαλα πως σήμερα θα είχα 51300 ποστς περίπου!
Άμα του βγάλεις αυτού του μέλους τα 'χαχα' 'καλωσήρθες' 'χρόνια πολλά' '+1' 'κι εγώ' + σουβλατζίδικα (με τα οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα και ΚΑΛΩΣ και ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχει αυτό το πράμα...) κλπ άλλες προσφορές στη λογοτεχνία, είναι ζήτημα να έχει 10-15 μηνύματα που μπορεί να ερεθίσουν κάποιο εγκεφαλικό κύτταρο.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ πως άμα κοπεί το φορουμόσημο (μετρητής και rank), θα σταματήσουνε τουλάχιστον τα πρώτα ή τουλάχιστον θα μειωθούν δραματικά. Έτσι έχει παρατηρηθεί τουλάχιστον αλλού, ελπίζω να μην είμαστε εδώ η εξαίρεση. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αμ δεν μετριέται η προσφορα μας με νούμερα Μιλτο.Περισσότερο η φλυαρία μας.Και όσο υπάρχει μετρητης φλυαρίας,τοσο λειτουργει σαν κινητρο για την αύξησή της
Πες τα ρε Αντρέα έχουμε πήξει στη μ... φλυαρία!
Παλιά άνοιγες το φόρουμ και είχες παντού δεκάδες θέματα να ασχοληθείς. Πλέον έχει γίνει μπουρδελάκι, και το χειρότερο είναι πως αυτή η κατάντια έχει διώξει ή έχει ξενερώσει πολλούς από αυτούς που έβγαζαν νόημα και ήταν χρήσιμες οι δημοσιεύσεις τους.Συμφωνώ και με τους 2 σας...
Ωστόσο δεν πιστεύω οτι αν σταματήσει ο μετρητής δημοσιεύσεων, θα κοπεί η φλυαρία...
Όλοι μας λίγο πολύ συμμεέχουμε σε βλακοκουβέντες κατά καιρούς.
Ο πρώτος που θα βάλει τον εαυτό του στις βλοκοκουβέντες είμαι εγώ. Και off topic ποστάρω και one-liners. Κι όμως, σύνολο μέχρι τώρα έχω 3430 δημοσιεύσεις από ότι είδα, με ημερομηνία εγγραφής το... 2003! Υπολόγισα πόσο θα είχα ποστάρει κάνοντας αναλογία με υπαρκτό άλλο μέλος, αν πόσταρα το ίδιο συχνά. Έβγαλα πως σήμερα θα είχα 51300 ποστς περίπου!
Άμα του βγάλεις αυτού του μέλους τα 'χαχα' 'καλωσήρθες' 'χρόνια πολλά' '+1' 'κι εγώ' + σουβλατζίδικα (με τα οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα και ΚΑΛΩΣ και ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχει αυτό το πράμα...) κλπ άλλες προσφορές στη λογοτεχνία, είναι ζήτημα να έχει 10-15 μηνύματα που μπορεί να ερεθίσουν κάποιο εγκεφαλικό κύτταρο.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ πως άμα κοπεί το φορουμόσημο (μετρητής και rank), θα σταματήσουνε τουλάχιστον τα πρώτα ή τουλάχιστον θα μειωθούν δραματικά. Έτσι έχει παρατηρηθεί τουλάχιστον αλλού, ελπίζω να μην είμαστε εδώ η εξαίρεση.+άπειρο! ( Τσίμπησα ένα ποστ ακόμα )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο μετρητής είναι κάτι που μπορεί (και μάλλον) θα φύγει. Για αυτό είχαν μπει και οι βαθμοί. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα.Επίσης, δεν αντιλαμβάνομαι, Αντρέα, τι εννοείς με το 'μη-μοντερεϊτεντ'!!
Συμφωνώ και εγώ στην αφαίρεση του μετρητή...
Βασικά το μόνο χρήσιμο στο μετρητή είναι οτι αν θελήσω να βρω ένα από τα πιο ενεργά μέλη, να στείλω πμ, απλά πάω στον κατάλογο μελών και κάνω ταξινόμηση με δημοσιεύσεις.
Κατά τα άλλα, +ποστ για την αφαίρεση του μετρητή.
Έχουμε φτάσει στο σημείο μέλος να λέει οτι μέχρι τον τάδε μήνα θα έχει φτάσει τα Χ χιλιάδες ποστς. Ήμαρτον δηλαδή.
Αυτή είναι η μόνη χρησιμότητα του όπως λες. Αλλά προτοιμώ να ταλαιπωρούμαι εγώ προσωπικά ψάχνοντας το ενεργό μέλος στο οποίο θέλω να στείλω πμ. Εξάλλου τα πιο ενεργά μέλη τα έχω μάθει και εγώ που είμαι καινούρια, πόσο μάλλον εσύ Κώστα.
Στην τελευταία πρόταση ίσως να αναφέρεσαι υπαινικτικά και σε εμένα, κάτι το οποίο ίσως να είπα μόνο και μόνο για πλάκα.
Γι' αυτό ακόμα περισσότερο +1 στην αφαίρεση του μετρητή και των βαθμών.ποιος τα σκέφτεται αυτά?
οι κολλημένοι παντού υπάρχουνκοιτάχτε πρώτα να φτιαχτούν τα βασικά και αφήστε τα ποστ
επιπλέον πρέπει να προστεθούν moderators νυχτερινής βάρδιας
Σίγουρα παντού υπάρχουν κολλημένοι και τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα (και αυτά είναι γνωστά) στο forum μας από των αριθμό των ποστς.
Πολλές φορές έχει αναφερθεί η λύση του νυχτερινού mod και ίσως να είναι η πιο σωστή γι' αυτές τις ώρες. Εκτιμούμε πάρα πολύ, όλοι θέλω να πιστεύω εδώ μέσα τις αυξημένες αρμοδιότητες και το έργο των ήδη υπαρχόντων, όπως και το ότι δουλεύουν καθαρά εθελοντικά. Αλλά πιστεύω πως 1-2 τις μεταμεσονύκτιες ώρες έως και τις πρώτες πρωινές θα ήταν απαραίτητοι, και θα σας ξεκούραζαν κιόλας. Τώρα το ποιοί ξενυχτάνε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και μέσα στο forum όλη την νύχτα είναι γνωστό. Το συζητάτε απλά και αποφασίζετε. -
Akoma den anavathmistikame? Ante perimenw ekselikseis
-
-
κουφαλες, μη βγαλει κανεις τη βαθμονομηση πριν γινω S2000 driver, γιατι θα γινει της ....πισω κινησης!!
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κοιτάχτε πρώτα να φτιαχτούν τα βασικά και αφήστε τα ποστ
επιπλέον πρέπει να προστεθούν moderators νυχτερινής βάρδιας
νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο σωστο...
συμφωνω με τη δαιμονοποιηση του μετρητη ποστς...εγω τουλαχιστον δε το κρινω ως βασικη βελτιωση!
αντρεα εννοουσα οτι αν εσυ πχ εχεις να πεις κατι σημαντικο και να το προσθεσεις σε μια συζητηση δε νομιζω οτι κανενα απο τα πιο ηρεμα μελη θα ανεχτει να γινει χαβαλες επιπεδου ποδοσφαιροτοπικ...δηλαδη δε χρειαζεται ουτε καν μοντ να επεμβει...
απο κει και περα αν ορισμενα παλια μελη στραβωσαν η οτιδηποτε αλλο αυτο δεν αφορα εμενα...ο καθενας κρινει τι ανεχεται και τι οχι..
θα σημειωσω ομως οτι σαν βιτρινα του φορουμ ορισμενα θρεντς ξεφευγουν πολυ...βλεπεις πχ τον τιτλο του θρεντ και λες οκ...μπαινεις μεσα και βλεπεις εκφρασεις που ουτε σε χαβαλε επιπεδου θεσσαλονικης δε θα ακουσεις..( )
ειναι φυσικο ενας νεος να κανει μπαστα (οχι σασα) με την εικονα ορισμενων θρεντς.. -
- ston xristi adis4gr....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Akoma den anavathmistikame? Ante perimenw ekselikseise-mail μην περιμένεις πάντως....και γράφε ελληνικά!
-
Να γινει το θεμα 'Forum γονεων και κηδεμονων' επικολληση σε ολες τις θεματικες ενοτητες!!!!
-
cmarin
mail και μια pizza είπαμε
Δεν μπορεί ξενιτεύτηκε ο κούνελος δεν του άρεσαν τα ντόπια μαρούλια -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
απο κει και περα αν ορισμενα παλια μελη στραβωσαν η οτιδηποτε αλλο αυτο δεν αφορα εμενα...ο καθενας κρινει τι ανεχεται και τι οχι..
Μα δεν εγινε αυτη η αναφορα επειδη δεν ενδιαφερει εσενα ρε Μιλτο.Εγινε απο μενα,διότι ενδιαφερει εμενα.
Καλώς ή κακώς,ξερουμε ανθρωπους που λακίσανε,και θα προτιμούσα να τους βλέπω να ποσταρουν όπως παλια.Απο εκει και πέρα,αδυνατω να βρω την οποιαδηποτε χρησιμότητα του μετρητή των δημοσιεύσεων,και γι'αυτο το λόγο προτείνω την καταργησή του.Δεν ειναι μια αλλαγη που θα φερει τα πάνω-κατω στο φόρουμ,αλλα ειναι μεσα στις κινήσεις που μπορούνε να γινουν χωρις να εχει αρνητικό αντικτυπο.Δεν θα χασουμε τίποτα.Μονο το ενδιαφερον για απειρα πόστ θα χαθει.
Απο τη στιγμη που αυτο θα ειναι εφικτο απο το μηχανισμο του φόρουμ,δε βλέπω κανεν λόγο που να μην προχωρησουμε στην καταργησή του.
Αν εχεις λόγο να υπερασπίσεις τη διατηρησή του,πές τον μας -
Ρε συ Αντρέα.
Αν κάποιος αποφασίζει να εγκαταλείψει ένα μέρος, το κάνει επειδή δεν του αρέσει κάτι. Σωστό. Το ίδιο όμως και αυτός που επιλέγει να μείνει.Εσυ, λοιπόν, υποστηρίζεις, ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να επανέλθουν αυτοί που αποφασίζουν να μην συμμετέχουν?
Και που σταματάει αυτό? Εννοώ, αν αυτοί που έφυγαν, ξαναγυρίσουν, αλλά αποχωρήσουν πάλι επειδή κάτι άλλο δεν τους άρεσε, τι γίνεται? Το ξαναλλάζουμε?! (ακραίο παράδειγμα)
Προσωπικά, δεν θεωρώ, όπως και ο Αδης, ότι ο μετρητής είναι Ο λόγος για κάποιον να κάνει δημοσιεύσεις. Η ύπαρξη του, ή όχι, δεν σταματάει κάποιον, από το να κάνει ανούσια posts.
Βλέπεις λοιπόν ότι εσύ μπορεί να μην βλέπεις λόγο να μην καταργηθεί, άλλοι όμως δεν βλέπουν ουσιαστικό λόγο να καταργηθεί!
Θα δούμε, τελικά, που θα καταλήξουμε σε αυτό.
Πάντως, επί της ουσίας, ας περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες, και το ξανασυζητάμε. Αυτό επειδή πιστεύω ότι η 'ποιότητα λειτουργίας' του Φόρουμ, και οι λόγοι που θα έκαναν κι άλλους να θέλουν να συμμετέχουν ενεργά, αφορούν άλλα χαρακτηριστικά του, και όχι λεπτομέρειες, όπως ο μετρητής.
Σαν παραδείγματα, την ευκολία σωστής αναζήτησης, το ωραίο και 'ξεκούραστο' user interface, την ευκολία δημοσίευσης, την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών διαμόρφωσης προφίλ, την δυνατότητα επιλογής 'φίλων', 'εχθρών' και 'ignore list' κ.α.
-
Εμένα κάτι μου λέει πως πρέπει σιγά σιγά όλοι μας να αποχαιρετίσουμε το phpbb!
Ελπίζω vbulletin και τα μυαλά στα κάγκελα...
-
Έιδαν ήλθαν και απήλθαν? Ε και? Όποιος θέλει μένει όποιος θέλει φεύγει. Ουδείς αναντικατάστατος. Τώρα για τα περί μετρητή... αμερικανοποιούμεθα
Ας μην ταλαιπωρούμε τους διαχειριστές και mods. Έχουν που έχουν τόσα στο κεφάλι τους, έχουν να νταντεύουν πολλές φορές και εμάς (συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος)
-
Το μονο πού λέω ειναι οτι,στο ενδεχομενο της καταργησης του μετρητη δεν βρίσκω κανενα αρνητικό αντικτυπο για το φόρουμ.
Εαν υπάρξει εξελιξη λόγω της καταργησής του,πιστευω οτι αυτη θα αποδωσει θετικά στοιχεία
Το πολύ-πολύ να μην αποδωσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά.Αλλα,το να φερει κατι χειρότερο δεν μου φαινεται πιθανο.Λεω λοιπών ότι,αν καποιος βρίσκει θετικά στοιχεία στο μετρητη,που πιθανον να μην μπόρεσα να τα εντοπίσω,ας μας τα εξηγήσει.
Οι χρηστες που φύγανε αποτελούν πλέον παρελθόν.Οι χρηστες που απομείνανε ειναι το θεμα,και οι χρηστες που δεν θα ερθουν στο μελλον λόγω αποφυγης μιας παιδικής χαρας
τα ξανασυζητησαμε τα ίδια αρκετες φορες
-
Δεν χρειάζεται να καταργηθεί ρε παιδιά...ας υπάρχει μόνο στο προφίλ του καθενός, δε χρειάζεται να εμφανίζεται και στην παράπλευρη μπάρα μέσα στο Forum ο συνολικός αριθμός των δημοσιεύσεών μας!
Αντί για τον μετρητή θα μπορούσε να προβάλεται το πόσο παλιό/ενεργό μέλος είναι ο καθένας με την χρήση πιο κατανοητών και συγκεκριμένων βαθμών χρήστη, που δεν θα είναι σα κουτσουλιές κάτω από το nickname!
Θα μπορούσε να υπάρχει ένα σύστημα αξιολόγησης μεταξύ των χρηστών...Όλα αυτά βέβαια είναι δυνατότητες που δεν υπάρχουν στην παρούσα μηχανή συζητήσεων γιαυτό και ελπίζω με την αναμενόμενη αναβάθμιση να γίνει κάτι οριστικό και να την αλλάξουν οι υπεύθυνοι!
-
Έγω πάντως όταν έγραφα τις (άπειρες) βλακείες που έχω γραψει, δεν σκεφτόμουν τον μετρητή των ποστ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έγω πάντως όταν έγραφα τις (άπειρες) βλακείες που έχω γραψει, δεν σκεφτόμουν τον μετρητή των ποστ.+1.
Ο μετρητής δεν είναι λόγος για να γράφει κάποιος ποστ. Όταν γράφω τις βλακείες -που είναι πολλές- τις γράφω γιατί κάνω χαβαλέ, όχι για να με έχω 300000 ποστ..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο μετρητής, είτε υπάρχει, είτε όχι, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM