-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μπορεί να μου πεί κάποιος πως βάζουμε μιά εικόνα στην υπογραφή ;;;Προσπάθησα μέσω link από το pathfinder και απέτυχα
Τι βλακεία κάνω ;;;
πρεπει να ρυθμισεις τα 'δικαιωματα' των φωτο που βαζεις στον pathfinder, να ειναι ορατες και απο 'εξω'
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μπορεί να μου πεί κάποιος πως βάζουμε μιά εικόνα στην υπογραφή ;;;
Προσπάθησα μέσω link από το pathfinder και απέτυχα
Τι βλακεία κάνω ;;;
πρεπει να ρυθμισεις τα 'δικαιωματα' των φωτο που βαζεις στον pathfinder, να ειναι ορατες και απο 'εξω'
Ευχαριστώ . Παιδεύτηκα λίγο αλλά τα κατάφερα
-
παρακαλω
-
Με τους ιούς σε e-mail χρηστών του forum τι γίνεται;
Και μένα μου στείλανε κάποιους περιποιημένους! -
Ξέρει κανείς γιατί από το γραφείο με LAN σύνδεση το site του forum αργεί ενώ όλα τα υπόλοιπα πάνε ''σφαίρα'' ;;;
Στο σπίτι με ISDN 64Κ κατεβαίνουν κανονικά με την ίδια ταχύτητα όλα.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ξέρει κανείς γιατί από το γραφείο με LAN σύνδεση το site του forum αργεί ενώ όλα τα υπόλοιπα πάνε ''σφαίρα'' ;;;Στο σπίτι με ISDN 64Κ κατεβαίνουν κανονικά με την ίδια ταχύτητα όλα.
Μήπως υπάρχει ρύθμιση στο γραφείο για τα cookies;Εννοώ μήπως σε καθυστερεί το antivirus,αν έχεις διαλέξει να μπαίνεις αυτόματα,χωρίς αναγραφή ψευδωνύμου και συνθηματικού κάθε φορά.
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Ξέρει κανείς γιατί από το γραφείο με LAN σύνδεση το site του forum αργεί ενώ όλα τα υπόλοιπα πάνε ''σφαίρα'' ;;;
Στο σπίτι με ISDN 64Κ κατεβαίνουν κανονικά με την ίδια ταχύτητα όλα.
Μήπως υπάρχει ρύθμιση στο γραφείο για τα cookies;Εννοώ μήπως σε καθυστερεί το antivirus,αν έχεις διαλέξει να μπαίνεις αυτόματα,χωρίς αναγραφή ψευδωνύμου και συνθηματικού κάθε φορά.
Aν και το έχω ψάξει , θα το ξαναψάξω αύριο.
Γιατί όμως μόνο τις σελίδες των 4Τ και του Forum ;;; -
πως γινεται να βαζω ενα link αλλα να εμφανιζεται ενα αλλο ονομα με κοκκινα γραμματα αντι για το url?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
πως γινεται να βαζω ενα link αλλα να εμφανιζεται ενα αλλο ονομα με κοκκινα γραμματα αντι για το url?ONOMA
Kάνε quote σε αυτό το ποστ και θα το δεις. -
Τίποτα νεότερο για τι φωτοθήκη υπάρχει;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
πως γινεται να βαζω ενα link αλλα να εμφανιζεται ενα αλλο ονομα με κοκκινα γραμματα αντι για το url?
ONOMA
Kάνε quote σε αυτό το ποστ και θα το δεις.thnx
-
Μα που χάθηκε ο alexastrag?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μα που χάθηκε ο alexastrag?Είχε δηλώσει ότι ψιλοβαρέθηκε και δεν ήταν πλέον ενδιαφέρον το Φόρουμ για εκείνον!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα που χάθηκε ο alexastrag?
Είχε δηλώσει ότι ψιλοβαρέθηκε και δεν ήταν πλέον ενδιαφέρον το Φόρουμ για εκείνον!!
A! ok...
Thanks
-
Τώρα που έφτιαξα εικόνα-avatar και μήνυμα στην υπογραφή,όποιος θέλει βοήθεια για κάτι αντίστοιχο,ας το πει.
Μέσα στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου κάνουμε και 'μεις τις προσφορές μας!Μία ερώτηση: Πού καταλήγουν τα θέματα που αναπτύσσονται στο φόρουμ;
Υπάρχει μεγάλη βάση δεδομένων που τα δέχεται; -
Προσπάθησα σήμερα να βρω κάποιες παλιές μου δημοσιεύσεις. Δε μου ανοίγει όμως (από το προφίλ μου) καμία σελίδα παλαιών δημοσιεύσεων, παρά μόνον η τελευταία. Ξέρει κανένας τι γίνεται?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Προσπάθησα σήμερα να βρω κάποιες παλιές μου δημοσιεύσεις. Δε μου ανοίγει όμως (από το προφίλ μου) καμία σελίδα παλαιών δημοσιεύσεων, παρά μόνον η τελευταία. Ξέρει κανένας τι γίνεται?Εμένα μου ανοίγουν!! Οι δικές σου βέβαια . Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σύνδεσή σου?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προσπάθησα σήμερα να βρω κάποιες παλιές μου δημοσιεύσεις. Δε μου ανοίγει όμως (από το προφίλ μου) καμία σελίδα παλαιών δημοσιεύσεων, παρά μόνον η τελευταία. Ξέρει κανένας τι γίνεται?
Εμένα μου ανοίγουν!! Οι δικές σου βέβαια . Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σύνδεσή σου?
Ευχαριστώ, θα ξαναπροσπαθήσω.
Α, ρε ΟΤΕ... Χωρίς πλάκα, από τότε που το γύρισα σε adsl, αρχίσαν τα προβλήματα..... -
Εχοντας εγκαταστησει το Internet Security στο pc μου εχω ρυθμισει ωστε να μην βγαινουν διαφημιστικα pop-ups κανοντας browsing σε διαφορες σελιδες. Επισης στο Outlook Express ολα τα υποπτα email πανε απ ευθειας σε Spam Folder.
Επιπροσθετα εχω ανοιξει κ λογαριασμο σε hotmail k yahoo για να λαμβανω εκει καποια newsletter που μ ενδιαφερουν κ οτι θελω το περναω απ ευθειας στο email του σπιτιου μου. Ετσι τα περισσοτερα spam διαφημιστηκα κ λοιπες αηδιες τις λαμβανω στο hotmail k yahoo accounts ωπου ειναι πολυ πιο ευκολο κ ακινδυνο να τ αντιμετωπισω.
Μ αυτον τον τροπο σε γενικες γραμμες το κυριως email μου δεν υποφερει απ ολα αυτα. -
Ασχετο
Τα Popup που λες ότι ανοίγουν είναι ένα παραθυράκι που λέει 'windows messanger' και μέσα λέει π.χ. από καποιο χρήση επισκέψου την σελίδα τάδε κλπ ή είναι τα κλασσικά διαφημιστικά που ανοίγουν ανα καιρούς?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM