-
νομίζω πρέπει να ξανατρεχτεί ένα query να σβηστούν τα posts των users που έχουν διαγραφεί γιατί γίνεται λάθος υπολογισμός σελίδων σε μερικά θέματα
-
Tώρα τελευταία μπαίνουμε σε safe mode ή μου φαίνεται;
-
Έχουμε τέτοιο?!
-
όχι, αλλά πλάκα θα είχε.
Ποτέ δεν μας είπες τι εννοούσες τελικά για εμένα και τον κελλερμαν.
-
Ο καιρόc γαρ εγγυc....
-
Άντε να δούμε.
-
σήμερα κάποι κάπου τρελά...ή μου φαίνεται...
-
να ηταν μονο σημερα...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
σήμερα κάποι κάπου τρελά...ή μου φαίνεται...Μόνο σήμερα;
Οι διάφοροι παροχείς dsl πρέπει να του ασκήσουν ομαδικά μηνύσεις γιατί τους εξευτελίζει τις ταχύτητες που παρέχουν.Edit
Κι επειδή το είπα μπορντέλο με εκδικήθηκε το άτιμο και με αποσύνδεσε μόνο του. -
το φορουμ πηγαινει σαν χιλιαρι αυτοκινητο φορτωμενο με 4 ατομα και επισκευες στην ανηφορα της Καρδιας ,εδω και 2 μερες
πολυ συρσιμο
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
το φορουμ πηγαινει σαν χιλιαρι αυτοκινητο φορτωμενο με 4 ατομα και επισκευες στην ανηφορα της Καρδιας ,εδω και 2 μερεςπολυ συρσιμο
Και μένα μου έχει σπάσει τα νεύρα έτσι όπως πάει...
Γιατί πάει έτσι όμως; -
-
...και βεβαιως μείναμε από λάδια και κρασάραμε...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
...και βεβαιως μείναμε από λάδια και κρασάραμε...Έτσι...
-
Ευτυχώς που υπάρχει και η πασιέντζα μέχρι να ανοίξει η σελίδα μια δυο παρτιδούλες βγαίνουν άνετα.
-
Γιατι δεν μπορω να βαλω avatar?ξερει κανεις?
-
Tι πρόβλημα έχεις ακριβώς να σε βοηθήσουμε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευτυχώς που υπάρχει και η πασιέντζα μέχρι να ανοίξει η σελίδα μια δυο παρτιδούλες βγαίνουν άνετα.Πες το ψέματα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tι πρόβλημα έχεις ακριβώς να σε βοηθήσουμεοταν βαζω καποιο εικονιδιο εκει που λεει επιλογη avatar αυτο δεν εμφανιζεται πουθενα ενω και στην επιλογη ετοιμου avatar δεν φαινεται απολυτως τιποτα
-
O υπολογιστης αποθηκευει οτι avatar επιχειρω να κατεβασω ως αρχειο bitmap γιαυτο μαλλον δεν μπορω να βαλω καποιο avatar στο προφιλ μου καμια λυση υπαρχει?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM