-
Καλό μήνα !
Εγώ τις ρισαιζάρω στα 700 -700κάτι πλάτος και αυτόματα να μου ρυθμίσει το ύψος και έρχεται μια χαρά. Αν δεν τα πας καλά με τα προγράμματα στο imageshack.us έχει μια επιλογή όταν ανεβάζεις φωτό να την κάνει αυτό ρισάιζ. Βάλε το 640χ480 και είσαι οκ.
-
Δεν ξέρω αν έχει προταθεί και παλιότερα αλλά το 'καταθέτω' και εγώ.
Προτείνω να βάλουμε ένα 'όριο' σε κάθε θρεντ πέρα από το οποίο το θρεντ να 'σπάει'. Π.χ. το BMW στους κατασκευαστές έχει φτάσει αισίως στις 600 σελίδες. Αν έχει γραφεί κάτι που με ενδιαφέρει αλλά ή δεν έχει λέξη κλειδί (π.χ. φωτό) ή δεν την θυμάμαι τότε είναι κάπως χαοτικό για να ψάξω (δεν το λέω στην θεωρία. Όντως έψαχνα κάτι πριν καιρό και μου πήρε 1-2 μέρες ) . Ενώ αν π.χ. κάθε 200 σελίδες 'έσπαγε' θρεντ θα ήταν πιο 'εύκολο' να κάνω την όποια αναζήτηση γιατί θα είχα στο νου μου σε ποιο ήτανε (π.χ. BMW 1, BMW 2 Κλπ). Το 200 δεν είναι αυστηρό. Μπορεί να είναι 150 ή και 100 σελίδες.
Δεν πρέπει να είναι και πολύ δύσκολο. Τι λέτε ? -
Γινόταν παλιά, σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όπως το Σουβλατζίδικο, αλλά το σταματήσαμε, ακριβώς για να μπορεί κάποιος να ψάξει σε ένα θέμα και όχι σε πολλά.
Ειδικά για τους Κατασκευαστές, δεν έσπαγαν ποτέ, ώστε να υπάρχει όλη η πληροφορία σε ένα θέμα.
-
Αυτό φαντάστηκα ότι είχατε κατά νου, απλά σκέφτηκα ότι σε βάθος χρόνου θα ήταν πιο εύκολο για κάποιον να ψάξει στο #2 ή #3 π.χ. Ίσως βέβαια να μου φαίνεται σ' εμένα πιο εύκολο και όχι στην πλειοψηφία οπότε και δεν επιμένω !
Καλημέρα, καλό μήνα !
-
Κάποια μ@λακία έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και μια στις δύο σελίδες που ανοίγω στο forum μου πετάει πάνω από το κείμενο, το διαφημιστικό βιντεάκι των ηλεκτροκίνητων BMW. Κάποιος δοκιμάζει την υπομονή μου...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM