-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
mm55 για check again, γιατι τρώει σελίδες απο θέματα πχ. απο τις Ανακοινώσεις - Πρόταση για εκδρομή, λείπει μια σελίδα και αν παίξεις μεταξύ 2ης-1ης και ξανά 2ης βλέπεις διαφορετικές καταχωρήσεις...
το ίδιο συμβαίνει και στην Αυτοκίνηση στο θέμα των γυναικώνΕπίσης, όταν προσπάθησα να σβήσω διπλό post εξαφανίστηκαν όλα τα αντίτυπά του και όχι μόνο αυτό που έσβησα.
Κι εγω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. Και με τα PMs γινοταν κατι περιεργο και με τα posts. Αλλα για μικρο χρονικο διαστημα σχετικα. Οι υπευθυνοι ενεργησαν (ή ενηργησαν πιο σωστα?) αμεσα και λυθηκαν ολα!
Μπραβο τους!τοτε γιατι συνεχιζονται τα προβληματα;;;;;;;;;;;;;;
Εχεις δικιο. Τα προβληματα συνεχιζονται. απλα μου φανηκε σε μια στιγμη οτι ολα ηταν ok.
-
Χωρίς να θέλω να γίνω τραγικός, το forum έχει αρχίσει να τα φτύνει....
Πολλά Bugs βρε παιδί μου!!!!
Αντε τόσοι mods, κάντε κάτι.. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Χωρίς να θέλω να γίνω τραγικός, το forum έχει αρχίσει να τα φτύνει....Πολλά Bugs βρε παιδί μου!!!!
Αντε τόσοι mods, κάντε κάτι..Τώρα..άντε..!!!
Πάντως το πρόβλημα όντως παρουσιάστηκε απο κάτι που πήγε πολύ στραβά στην βάση και συνεχίζει να επηρεάζει τα παληά θέματα!!
Στα νέα θέματα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Οι των 4Τ ξέρουν και περί νέας version και περί των bugs που έχει. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως το πρόβλημα όντως παρουσιάστηκε απο κάτι που πήγε πολύ στραβά στην βάση και συνεχίζει να επηρεάζει τα παληά θέματα!!
Οι των 4Τ ξέρουν και περί νέας version και περί των bugs που έχει.Με όλο το συμπάθειο , αν μας κάνατε τους γίγαντες μπαρμπουνοφάσουλα,
ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ FOFUM ?
ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ?
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ = ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ( ΠΡΟ 'ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ') ΘΕΜΑΤΑ ?Και πάλι ,
με όλο το συμπάθειο,
Αποστόλης. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Οι των 4Τ ξέρουν και περί νέας version και περί των bugs που έχει.Με όλο το συμπάθειο , αν μας κάνατε τους γίγαντες μπαρμπουνοφάσουλα,
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ = ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ( ΠΡΟ 'ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ') ΘΕΜΑΤΑ ?Και πάλι ,
με όλο το συμπάθειο,
Αποστόλης.Εντάξει Αποστόλη,με το συμπαθειο δηλαδή!!! αν σας κάναμε τους γίγαντες μπαρμουνοφάσουλα! ...συγγνώμη...συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!
Οχι,κάποια παλιά θέματα μπορεί να συνεχίσουν να επηρεάζονται!Τα νέα όμως είναι ΟΚ!!
Να είσαι καλά!! -
apostoli , cool, μια παρέα είμαστε δεν πρέπει να αρπαζόμαστε και μάλιστα με κάτι που μας προσφέρουν.
Χαβαλέ ναι αλλά μέχρι εκεί! Τα παιδια θα τα φτιάξουν όλα.
Εμείς απλώς επισημαίνουμε και μετά κάνουμε υπομονή. -
Eχθές το βράδυ έκανα μία δημοσίευση στο 'που θα πάμε το πάσχα'......έκτοτε αγνοείται η τύχη της...εξαφανίστηκε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
με όλο το συμπάθειο,
Αποστόλης.Εντάξει Αποστόλη,με το συμπαθειο δηλαδή!!! αν σας κάναμε τους γίγαντες μπαρμουνοφάσουλα! ...συγγνώμη...συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!
Οχι,κάποια παλιά θέματα μπορεί να συνεχίσουν να επηρεάζονται!Τα νέα όμως είναι ΟΚ!!
Να είσαι καλά!!kouk,
συγνώμη για τα ζαρζαβατικά , της ... οικογενείας των ψυχανθών!
η ΔΙΚΗ μας ομως οικογένεια (το forum) ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ απο τις καλύτερες , ΑΛΗΘΕΙΑ !Αποστόλης ,
μέλος αυτής της οικογένειας , έστω και σχετικά νέο. -
Προς Θεού βρε Αποστόλη!!Δεν συμβαίνει τίποτα!Απλά πολύ το χάρηκα το post σου και ετσι απάντησα!!
Κι εγω ετσι νοιώθω για το 4ΤF μας.
Α,δεν εχει καμμιά σημασία εδω το πόσο νέο ή παλιό μέλος είσαι!!Ελπίζω να τα καταφέρεις να ερθεις στις 3/5 Σούνιο να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις!! -
Αποστόλης , μέλος αυτής της οικογένειας , έστω και σχετικά νέο.ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ
ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
apostoli , cool, μια παρέα είμαστε δεν πρέπει να αρπαζόμαστε και μάλιστα με κάτι που μας προσφέρουν.
Χαβαλέ ναι αλλά μέχρι εκεί! Τα παιδια θα τα φτιάξουν όλα.
Εμείς απλώς επισημαίνουμε και μετά κάνουμε υπομονή.MEA CULPA
Αν με την αναφορά μου στην .... λαχαναγορά (!) , παρατράβηξα το σχοινί και δημιούργησα πρόβλημα ... βαράτε με . Πάντως δεν είμαι απο τους ανθρώπους που 'τους χάριζαν γάϊδαρο και τον κοίταγαν στά δόντια'.
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αποστόλης , μέλος αυτής της οικογένειας , έστω και σχετικά νέο.
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ
ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προς Θεού βρε Αποστόλη!!Δεν συμβαίνει τίποτα!Απλά πολύ το χάρηκα το post σου και ετσι απάντησα!!Κι εγω ετσι νοιώθω για το 4ΤF μας.
Α,δεν εχει καμμιά σημασία εδω το πόσο νέο ή παλιό μέλος είσαι!!Ελπίζω να τα καταφέρεις να ερθεις στις 3/5 Σούνιο να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις!!Kouk,
O.K. , απλά , επειδή το χιούμορ και ΠΡΕΠΕΙ να έχει ΟΡΙΑ , αλλά και είναι
ΔΥΣΚΟΛΟ να γίνει αντιληπτό απο απόσταση , ενιωσα πως έκανα ... πατάτα
(πάλι με τα ... οπωροκηπευτικά εγώ) και ... απολογήθηκα !Πωωωωωωωως ειπεεεεεεεεεεεες ? 3/5 ? ΧΛΩΜΟ
Δουλειά και ΑΠΟΣΤΑΣΗ , καθότι ΠΑΓΟΥΡΙ (αυτό γιά quiz ).Λίγο αργότερα , όμως , ΣΙΓΟΥΡΑ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ 50 ου
Αποστόλης,
περιμένοντας απαντήσεις του πιό πάνω quiz -
Προς Θεού βρε Αποστόλη!!Δεν συμβαίνει τίποτα!Απλά πολύ το χάρηκα το post σου και ετσι απάντησα!!
Α,δεν εχει καμμιά σημασία εδω το πόσο νέο ή παλιό μέλος είσαι!!Ελπίζω να τα καταφέρεις να ερθεις στις 3/5 Σούνιο να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις!!Kouk,
(πάλι με τα ... οπωροκηπευτικά εγώ) και ... απολογήθηκα !Πωωωωωωωως ειπεεεεεεεεεεεες ? 3/5 ? ΧΛΩΜΟ
Δουλειά και ΑΠΟΣΤΑΣΗ , καθότι ΠΑΓΟΥΡΙ (αυτό γιά quiz ).Λίγο αργότερα , όμως , ΣΙΓΟΥΡΑ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ 50 ου
Αποστόλης,
περιμένοντας απαντήσεις του πιό πάνω quizΒρε απ τα Γιάννενα είσαι?!! Να βρείς τον 'Ιδρυτικό Αναγνώστη'!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αποστόλης,
περιμένοντας απαντήσεις του πιό πάνω quizΒρε απ τα Γιάννενα είσαι?!! Να βρείς τον 'Ιδρυτικό Αναγνώστη'!!!
AND THE WINNER IS ................. : kouk
And the prize is.................... ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ !
Ποιόν Ιδρυτικό Αναγνώστη , πού , ποιός , γιατί , πότε ?????????????
Κι' άλλο ΠΑΓΟΥΡΙ , που 'εχτισε' το (τα) Περιοδικά ?
Γονυπετής , γυρεύω πληροφορίες , για τον συντοπίτη , 'συμπαθόντα' και έχοντα επίσης ¨αξιώσεις' επι της ακίνητης περιουσίας των Τ.Ε.Αποστόλης.('παγούρι')
-
'Ιδρυτικός Αναγνώστης' είναι το username παλαιότατου μέλους του Φόρουμ που είναι επίσης απο τα Γιάννενα!Στείλτου pm! Κανονίστε να φάτε καμμιά ωραία μπουγάτσα.
Οσο για την πρόσκληση....ΔΕΚΤΗΗΗΗΗ!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κανονίστε να φάτε καμμιά ωραία μπουγάτσα.Σιγά, μην έδινες άλλη συμβουλή...
-
Πως γίνεται να αλλάξει κάποιος το nickname του?
Όχι και μεγάλες αλλαγές!
Από sirgus σε sir-gus !!!Αλλά να μην χάσουμε και τα στατιστικά μας ε?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πως γίνεται να αλλάξει κάποιος το nickname του?
Όχι και μεγάλες αλλαγές!
Από sirgus σε sir-gus !!!Αλλά να μην χάσουμε και τα στατιστικά μας ε?
Νομίζω οτι δεν γίνεται!!
-
Πάλι τα ίδια προβλήματα ή μου φαίνεται;
Σε ορισμένα threads δεν φαίνεται η τελευταία σελίδα....
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM