-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Αφηστε το forum ήσυχο, μην αλλάζετε τίποτα.
Το site που μετατρέπει την dsl γραμμή σας σε αναλογική για να θυμάστε τα παλιάαυτο ειναι ενα ακομα θαύμα της ψηφιακης εποχής
-
Πολυ ρεταρει και σημερα το φορουμ.
-
Υπερβολές
-
Στην αρχη νομισα οτι το συστημα καθυστερει στο θεμα με τις καλλονες του Βαγνερ,για τους ευνοητους λογους.
Αλλα μπαααα,η φραου Χελγκα μας δινει και καταλαβαινουμε. -
Επειδή πλέον θα μπαίνω μάλλον μόνο από το σπίτι λόγω χωροταξικών αλαγών.... δοκίμασα και το pc μου στο σπίτι δεν γράφει Ελληνικά !!!! Τι πρέπει να κάνω??? Μήπως πρέπει να ξαναβάλω τα windows????
Home ταχύτητα σύνδεσης 40kbΠροσγείωση με τις ζάντες
-
για άλλη μια φορά ΔΕΝ έρχονται ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
-
-
Τι ωραία που πετάει το φόρουμ τώρα.
Κανένα νέο ρε παιδιά είχαμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι ωραία που πετάει το φόρουμ τώρα.Εχω παρατηρησει διαφορα patterns στη συμπεριφορα του φορουμ κατα τη διαρκεια της ημερας....
Ειναι προφανες οτι το μηχανημα που φιλοξενει το site κανει κι ενα σωρο αλλα πραγματα, τα οποια κατα τη διαρκεια της ημερας το καθυστερουν παρα πολυ. Με αποτελεσμα, καθε συνομιλια με τη βαση δεδομενων απο πισω να αργειιιιιιιιιιιι.......
Ομως τα σαββατοκυριακα φαινεται οτι δε χρησιμοποιειται τοσο εντονα, και δουλευει μια χαρα.
-
αδιανόητο!
θελησα να κάνω quote σε δικο μου ποστ που ειχα ποσταρει λιγο παλαι΄οτερα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ!!φυσιολογικό,αφου το τοπικ ηταν κλειδωμενο... (ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#3] )...
και τωρα μονάχα το λινκ μπορω να βάλω. κριμα -
Kάντο χειροκίνητα. [quote='joe bar team')κείμενο[/quote]
-
το φόρουμ τις τελευταίες μέρες ΣΕΡΝΕΤΑΑΑΑΙΙΙ...δεν μπορείς καν να μπεις...
-
-
Tι γίνεται σήμερα ρε παιδιά;
-
οτι και τις υπολοιπες μερες
-
Ήταν τραγικό σήμερα... Χειρότερα από κάθε άλλη φορά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήταν τραγικό σήμερα... Χειρότερα από κάθε άλλη φορά...και χθες τραγικά ήταν Ντίνο...
-
Εμενα παει καλα παντως
-
Τώρα ναι... Είναι ανάλογα με το φορτίο του σέρβερ προφανώς.
-
Αν ειναι θετικο ή αρνητικο?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM