-
Ακου σερνεται!!!Ισα,ισα.
Ηθελα να μπω στο θεμα 'Καφεδακι κανεις; ' Πατησα το enter πηγα στη κουζινα,εφτιαξα ενα ωραιο καφε,γυρισα και στη τριτη ρουφιξια,το θεμα ανοιξε.Και ηπια το υπολοιπο καφε με τη παρεα του φορουμ .
Ακου σερνεται!!!
Εγκαθετοι,που λεει και μια ψυχη.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ακου σερνεται!!!Ισα,ισα.Ηθελα να μπω στο θεμα 'Καφεδακι κανεις; ' Πατησα το enter πηγα στη κουζινα,εφτιαξα ενα ωραιο καφε,γυρισα και στη τριτη ρουφιξια,το θεμα ανοιξε.Και ηπια το υπολοιπο καφε με τη παρεα του φορουμ .
**Ακου σερνεται!!!
Εγκαθετοι**,που λεει και μια ψυχη.
έλα ντε πέστα δεν ακούνε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε ναι...αλλά εγώ χρησιμοποιώ FF....Μήπως να σταματήσεις να μπαίνεις μπας και σιάξει?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ακου σερνεται!!!Ισα,ισα.Ηθελα να μπω στο θεμα 'Καφεδακι κανεις; ' Πατησα το enter πηγα στη κουζινα,εφτιαξα ενα ωραιο καφε,γυρισα και στη τριτη ρουφιξια,το θεμα ανοιξε.Και ηπια το υπολοιπο καφε με τη παρεα του φορουμ .
Ακου σερνεται!!!
ΘΕΟΣ!
-
Και εγώ λέω ότι υπάρχει πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες/εβδομάδες αργεί να ανταποκριθεί γενικά αλλά ειδικά η δημοσίευση μέχρι να γυρίσει η σελίδα κάνει χρόνο της κλάσης των λεπτών....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ακου σερνεται!!!Ισα,ισα.
Ηθελα να μπω στο θεμα 'Καφεδακι κανεις; ' Πατησα το enter πηγα στη κουζινα,εφτιαξα ενα ωραιο καφε,γυρισα και στη τριτη ρουφιξια,το θεμα ανοιξε.Και ηπια το υπολοιπο καφε με τη παρεα του φορουμ .
Ακου σερνεται!!!
ΘΕΟΣ!
+1
-
πολλά database errors σήμερα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πολλά database errors σήμεραphpBB : Critical Error Error updating sessions table DEBUG MODE SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_users'. Try to repair it UPDATE phpbb_users SET user_session_time = 1181757376, user_session_page = 11 WHERE user_id = 814 Line : 360 File : sessions.php
μπορεί καποιος mod να το δέι γιατι μου έχει σπάσει τα νευρα
-
μόνο admin μπορούν να τα ελέγξουν/φτιάξουν αυτά
-
εστω ενας απο τους mod να ειδοποιησει τον admin
-
-
-
Μικρέ Νταχτιρντίνο...έπρεπε να σε είχαμε στην Μάνη!!!
-
Γιατί;
-
Να έβλεπα αν θα έβαζες σαλιγκάρια!!!
-
εχει ειδοποιηθεί ο admin να κάνει κάτι με το forum????
-
Το εχω δει και σε αλλα 'φόρα'
Μικρες αγγελειες με 'αγορες' και 'πωλησεις'
Γινεται; Μπορουμε;
-
φυσικά, 2 λεπτά δουλειά είναι
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 886#923886
ΑΝ είναι δυνατόν ρε παιδιά...Μισή ώρα για να μπεί ένα post
Συγνώμη που διαμαρτύρομαι ξέρω οτι τζάμπα τα ακούνε οι mods αλλά ΕΛΕΟΣ -
Εμένα δεν με ενοχλούν οι καθυστερήσεις, αλλά θα ήθελα να ζητήσω από τους mods όταν θα κάνουν ban κάποιον, να με αφήσουν να γράψω εγώ το ποστ!
Και όχι wannabe mod, αλλά απλά θέλω να νιώσω δήμιος!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM