-
moderator υποδεκανέας
-
Και εγώ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ;Τί θα πάρεις;Θα σου πω όταν ξυπνησεις...
-
Δεν την έπεσα ακόμα τλκ. Είσαι οφτοπικ όμως, πάμε παμπ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι οφτοπικ όμως'Are you talking to me?To me?'
-
παίδες στην προσπάθεια μου να στείλω pm.
βλέπω αυτόRan into problems sending Mail. Response: 451 4.3.0 : Temporary lookup failure
DEBUG MODE
Line : 157
File : smtp.php -
Το βλέπεις, αλλά πάει κανονικά 99% Τίμο.
-
έχετε δει forum στο οποίο να απαγορεύονται τα πολλά pm αν δεν έχεις συμμετοχή σε θέματα? (**δεν **μιλάω για τους 4Τ)
-
Ναι, όπως και φόρουμ στα οποία δεν μπορείς να ποστάρεις αγγελία αν δεν έχεις πάνω από κάποιο αριθμό μηνυμάτων. Το αποτέλεσμα; Άσχετα ποστς, απλά να γεμίζει ο counter. Άστα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, όπως και φόρουμ στα οποία δεν μπορείς να ποστάρεις αγγελία αν δεν έχεις πάνω από κάποιο αριθμό μηνυμάτων. Το αποτέλεσμα; Άσχετα ποστς, απλά να γεμίζει ο counter. Άστα.προφανώς και με αυτό που ανέφερα διαφωνείς Σπύρο ε?
-
Ναι
-
μάλιστα..
απλά μιλάω για το forum για το οποίο είχα αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετώπισα και τώρα μου είπαν ότι θα φάω ban λόγω των πολλών pm που ανταλλάσσω.... -
Γράψε τους στ' @@ σου και φύγε με ελαφρά πηδηματάκια. Υποθέτω ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μάλιστα..
απλά μιλάω για το forum για το οποίο είχα αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετώπισα και τώρα μου είπαν ότι θα φάω ban λόγω των πολλών pm που ανταλλάσσω....καλά οι μαλάκες είναι ανίκητοι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μάλιστα..
απλά μιλάω για το forum για το οποίο είχα αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετώπισα και τώρα μου είπαν ότι θα φάω ban λόγω των πολλών pm που ανταλλάσσω....καλά οι μαλάκες είναι ανίκητοι...
με πιάνεις την ώρα που διαβάζω το pm ενός mod ... 2 σελίδες περίπου συμβουλές και οδηγίες...
να τσαντιστώ ή όχι?
να απαντήσω ή όχι? -
Nα κανεις copy/paste στο σουβλατζίδικο τι σου γράφουν.
-
πραγματικά παιδιά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...
-
ποιό είναι το φόρουμ? στείλτο με pm..είμαι ΠΟΛΥ περίεργος!
πλιζ!
-
θα το κάνω ίσως ακόμα και εδώ σύντομα Σάββα
όχι για να γελάσουμε ή κάτι τέτοιο απλά για να δούμε τι υπάρχει στον κόσμο.
-
Πες ποιο φόρουμ είναι να τους την πέσουμε όπως οι ...ίστι
και επειδή οι μαλάκες περιμένουν στη γωνία... ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM