-
μπα...εγώ απλά προβληματίζομαι και το συζητάμε γενικά
δεν χρειάζεται να βγάλω εδώ την εικόνα του αδικημένου user που ήρθε σε αυτό το topic για να του πούνε 'έλα Κωστάκη μην στεναχωριέσαι, είσαι καλό παιδί κατά βάθος'
Απλά θέλω να μάθω τι ισχύει στα φόρουμ παγκοσμίως
-
Κώστα απειλή για ban επειδή στέλνεις πολλά pm είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!
απλά .-
-
και εγώ κακώς το γενικεύω... είναι θέμα μυαλών?
Δηλαδή μήπως οι 9 στους 10 Άγγλους του forum θα συμφωνήσουν ότι έτσι πρέπει να γίνει στον SirGus και ένας Έλληνας διαφωνεί?
Υπάρχει τόσο χάος μεταξύ μας ή απλά μιλάμε για ένα συγκεκριμένο φόρουμ?
Γράφετε εσείς σε ξένα φόρουμ?
Σαφώς και οι κανόνες είναι αυστηροί...το έχουμε συζητήσει αυτό...αλλά έχετε δει τέτοια 'Κουφά' σημεία?
-
Γράφω σε 2-3 ξένα fora, τα δύο είναι αρκετά 'σφιχτά', αλλά τέτοια περίπτωση δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γράφω σε 2-3 ξένα fora, τα δύο είναι αρκετά 'σφιχτά', αλλά τέτοια περίπτωση δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα.θυμάσαι κάτι που έγινε και το θεώρησες ακραίο?
Έτσι...κουβέντα κάνουμε...
-
γράφω και παρακολουθώ 3 ξένα tech fora και 1 ειδικής φύσεως.
δεν υπάρχει αυτό που λες. -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Γράφω σε 2-3 ξένα fora, τα δύο είναι αρκετά 'σφιχτά', αλλά τέτοια περίπτωση δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα.
θυμάσαι κάτι που έγινε και το θεώρησες ακραίο?
Έτσι...κουβέντα κάνουμε...
Αρκετές περιπτώσεις, αλλά όχι τέτοια που λες.
Πάντα θα υπάρχουν κάποια μέλη που ποστάρουν άσχετα για να ανεβάσουν το post count τους και να 'μπουν' σε κλειστή κατηγορία ή να βάλουν αγγελία (αυτό που έγραψε πρωτύτερα ο Σπύρος) αλλά κι αυτοί αντιμετωπίζονται καταλλήλως από τους mods (κοινώς δεν αποκτούν ποτέ πρόσβαση, ή αργούν να την αποκτήσουν αρκετά).
Ομως αυτό είναι διαφορετική περίπτωση. Δε θυμάμαι να έχει γίνει επίπληξη σε κάποιον επειδή έστελνε πολλά πμ.
-
Αποδείχθηκε λοιπόν αυτό που λέμε εδώ.
ότι είναι ένας χώρος που ή σου πάει ή όχι.
με την νοοτροπία κάποιων εγώ μόλις φάω το ban (γιατί απλά κουβεντιάζω σοβαρά με τους mods ε? και διαβάζω εκφράσεις : 'You have wasted enough moderator time. Put yourself in our position and ask yourself, what would you do with a forum member who wastes a lot of moderator time and doesn't enter into the spirit of how the community operates?') θα πρέπει να εμφανιστώ με SirGus#2, SirGus#3 κλπ κλπ.
Αν 'δεν σε πάει' το φόρουμ άστο...
είναι θέμα αξιοπρέπειας να αποχωρείς!
-
ρίχτους ένα σιχτίρι και φύγε ρε Κώστα, αυτοί χάνουν.
σίγα μην παρακαλάω μερικά ανθρωπάκια που την είδαν εξουσία.
στο νετ είμαστε...υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρίχτους ένα σιχτίρι και φύγε ρε Κώστα,όχι ρε Σάββα !αυτός είναι ο Ελληνικό τρόπος.
με greeklish καλύτερα?(πλάκα κάνουμε ε?)
σίγα μην παρακαλάω μερικά ανθρωπάκια που την είδαν εξουσία.
στο νετ είμαστε...υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.εξουσία ε?
διαβασε εδώ!The χχχχ Forum is a privately-owned and operated discussion forum under the sole authority of its Chief Administrator (χχχ χχχ ), and run with the aid of additional Administrators and Moderators who act on the Chief Administrator's authority.
Ή όποιος ξέρει καλά αγγλικά δεν βρίσκει καμια υπερβολή ή όντως είναι αστείοι
-
Ρώτα τους: 'What are the requirements for one to become a moderator? Are there any vacancies? I'm highly interested in aiding in your moderating duties'.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρώτα τους: 'What are the requirements for one to become a moderator? Are there any vacancies? I'm highly interested in aiding in your moderating duties'.μπα..ειρωνικό σχόλιο σε Άγγλο? θα με φάει ζωντανό!
Πραγματικά προσπαθώ να είμαι πάρα πολύ ευγενικός απλά για να μην δώσω δικαίωμα και να έχουν να λένε οι βλάκες ότι έφαγα το ban (ακόμα το έχω γλυτώσει) γιατί
α)έκανα report ειρωνικό σχόλιο mod
β)στέλνω πολλά pmαπλά δεν ήξερα πως να μεταφράσω το 'Γηράσκω αεί διδασκόμενος' σαν επίλογο στην απάντηση μου...
-
Θα στείλεις το εξής ΠΜ στον admin σε άπταιστον αγγλικήν:
'Κατέβα Ελλάδα να σου βάλω τον πυργολεβιέ εκεί που ξέρεις μωρή εγγλέζα κολομπίνα', συνοδεία φωτογραφίας του γνωστού αγαλματιδίου που αγοράζουν οι τουρίστες για σουβενίρ και νομίζω θα σταματήσουν να σε ενοχλούν...
-
α σε UK φορουμ αναφέρεσαι...
τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.οι άνθρωποι δεν παίζονται..
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Θα στείλεις το εξής ΠΜ στον admin σε άπταιστον αγγλικήν:'Κατέβα Ελλάδα να σου βάλω τον πυργολεβιέ εκεί που ξέρεις μωρή εγγλέζα κολομπίνα', συνοδεία φωτογραφίας του γνωστού αγαλματιδίου που αγοράζουν οι τουρίστες για σουβενίρ και νομίζω θα σταματήσουν να σε ενοχλούν...
εντάξει μην το χοντραίνουμε τόσο.
Δεν με ενοχλούν...με εντυπωσιάζουν και με εκπλήσσουν.
α σε UK φορουμ αναφέρεσαι...
τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.οι άνθρωποι δεν παίζονται..
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μπούμε σε διακρίσεις λαών.
Δηλαδή παρατηρείτε όλοι, διαφορετικό στυλ ανάλογα την χώρα? -
Δε γνωρίζω αν έχει αναφερθεί το θέμα, ή αν είναι σχετικό με το παρόν thread.
Παρατηρώ ότι συχνότατα (και καλώς κατά την άποψή μου) οι διαχειριστές κλειδώνουν θέματα γράφοντας 'συνεχίστε στο τάδε θέμα', το οποίο είναι σχετικό. Το πρόβλημα είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δε συγχωνεύουν τα 2 θέματα, με αποτέλεσμα η ροή της συζήτησης στο κλειδωμένο θέμα να διακόπτεται, και τελικά να μη συνεχίζεται στο 'σχετικό' θέμα στο οποίο παραπέμπει ο διαχειριστής.
Έχει τύχει τελευταία αρκετές φορές να θέλω να απαντήσω σε ένα θέμα, το οποίο όμως έχει κλειδωθεί, και το thread στο οποίο παραπέμπει ο διαχειριστής δεν περιέχει τα post του κλειδωμένου θέματος, οπότε αν απαντήσει κανείς θα είναι σα να μιλάει μόνος του στο δρόμο.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Δε γνωρίζω αν έχει αναφερθεί το θέμα, ή αν είναι σχετικό με το παρόν thread.Παρατηρώ ότι συχνότατα (και καλώς κατά την άποψή μου) οι διαχειριστές κλειδώνουν θέματα γράφοντας 'συνεχίστε στο τάδε θέμα', το οποίο είναι σχετικό. Το πρόβλημα είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δε συγχωνεύουν τα 2 θέματα, με αποτέλεσμα η ροή της συζήτησης στο κλειδωμένο θέμα να διακόπτεται, και τελικά να μη συνεχίζεται στο 'σχετικό' θέμα στο οποίο παραπέμπει ο διαχειριστής.
Έχει τύχει τελευταία αρκετές φορές να θέλω να απαντήσω σε ένα θέμα, το οποίο όμως έχει κλειδωθεί, και το thread στο οποίο παραπέμπει ο διαχειριστής δεν περιέχει τα post του κλειδωμένου θέματος, οπότε αν απαντήσει κανείς θα είναι σα να μιλάει μόνος του στο δρόμο.
Ευχαριστώ.
από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι αν σε ένα θέμα 40 σελίδων ας πούμε 'ξαφνικά' προσθέσουμε άλλες 10 θα γίνει ο ίδιος χαμός για αυτόν που δεν είχε διαβάσει το 1ο αρχικό θέμα.
-
Σε λίγο θα μπορούμε και πάλι να συγχωνεύουμε τα θέματα. Υπομονή!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε λίγο θα μπορούμε και πάλι να συγχωνεύουμε τα θέματα. Υπομονή!Ευχαριστώ, δε γνώριζα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα.
-
Δεν βρίσκω τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις μου απο τό προφίλ μου
Μπορεί να γίνει κάτι;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM