-
Αυτό που λέω είναι ότι το forum δεν έχει τρόπο να ξέρει αν ο δικός μου browser φόρτωσε τα αντικείμενα που είναι σε άλλους servers. Ότι είναι στο 4troxoi.gr μπορεί να το ξέρει, τα άλλα όμως όχι...
Άσε που οι σελίδες φορτώνουν μια χαρά (όλα τα avatars κτλ), αλλά τα θέματα δεν χαρακτηρίζονται διαβασμένα πάντα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προφανώς και δεν φταίει ο Μοζίλλας. Αυτό που φταίει, είναι συνήθως avatars, εικόνες, υπογραφές κλπ, σηκωμένα σε άλλους σέρβερς που την ώρα που διαβάζετε το θέμα είναι busy, πεσμένοι ή δεν ξέρω τι άλλο. Εφόσον δεν έχει φορτώσει εντελώς η σελίδα, το θέμα κρίνεται αδιάβαστο.Εμένα μου τα δείχνει μια χαρά διαβασμένα όταν τα ανοίγω σε νέα καρτέλα και μετά κλείνω τη καρτέλα. Αν δεν κλείσει η καρτέλα μερικές φορές δεν τα δείχνει διαβασμένα.
-
Απορια: Μηπως θα μπορουσαμε το κουμπακι που λεει 'new topic' να το γραφαμε στα Ελληνικα μπας και λιγοστεψουν οι ακατανομαστοι;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απορια: Μηπως θα μπορουσαμε το κουμπακι που λεει 'new topic' να το γραφαμε στα Ελληνικα μπας και λιγοστεψουν οι ακατανομαστοι;μπα δεν θα γλυτώσουμε....
-
Είμαι από αυτούς που συνέχεια έλεγα ότι θα πρέπει να μπουν πιο αυστηροί κανόνες στο forum.
έτσι έλεγα λοιπόν ε?
Τελικά αν δεν κάνεις την σύγκριση δεν μπορείς να έχεις άποψη
Αν και μέλος σε αρκετά άλλα fora , πρώτη φορά είχα σχετικά μεγάλη συμμετοχή σε ένα ξένο,σχετικά με παλιά ραδιόφωνα και επισκευές.
Μην σας κουράζω ...με λίγα λόγια ΤΟΛΜΗΣΑ απλά να φέρω αντίρρηση σε έναν moderator με ήρεμο τρόπο (για όσους με ξέρουν θα το μπορούν να το καταλάβουν ότι όντως έτσι θα έγινε) και μάλιστα είχα το απίστευτο θράσος να κάνω report το θρασύτατο και ειρωνικό σχόλιο του.
Αποτέλεσμα? Ban για 2 μέρες και κάποιοι «πόντοι ποινής»
Στην αρχή τρελάθηκα από τα νεύρα αλλά τώρα...απλά γελάω με το που μπορεί να οδηγήσει το άλλο άκρο.
Ας «κάνουμε το σταυρό μας» λοιπόν που έχουμε βρει ένα forum στο οποίο τα όρια είναι πολύ πιο χαλαρά από όσο σε άλλα και έχουμε γίνει τόσο καλή παρέα σε γενικές γραμμές.
Τελικά αμφιβάλλω αν αυτό το φιλικό κλίμα υπάρχει σε άλλο φόρουμ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. -
Σχετικό άσχετο: χαίρομαι που διαψεύδουμε πανηγυρικά το ρητό 'το ιντερνέτ αποξενώνει.'
Έχω γνωρίσει άτομα που ούτε κατά διάνοια δεν θα τα γνώριζα χωρίς το φόρουμ, έχω κάνει φίλους. Και μου αρέσει πραγματικά το κλίμα εδώ μέσα.
Και μου αρέσει που όντως το μόντερέιτιγκ είναι χαλαρό, και μπορούμε να ξεφεύγουμε. Γιατί είναι σαν μια κανονική, ζωντανή παρέα.
Εγώ θέλω να πω μπράβο στους μοντς.
-
Να είστε καλά παίδες!! Αλλά...
Όπως έχουμε ξαναπεί, τα Φόρα (sic!) τα κάνουν οι χρήστες τους και όχι οι mods...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να είστε καλά παίδες!! Αλλά...Όπως έχουμε ξαναπεί, τα Φόρα (sic!) τα κάνουν οι χρήστες τους και όχι οι mods...
Νίκο δεν είναι ακριβώς έτσι.
όλοι έχουν μια ευθύνη για την τελική εικόνα.
Παράδειγμα το φόρουμ που ανέφερα.
Θα ξανασκεφτώ πάρα πολύ να ξαναγράψω εκεί. Δεν θα έχω το φόβο μην μου ξεφύγει μια λέξη και 'φάω' κιάλλο ban. Ποιος φταίει για αυτό? Οι συγκεκριμένοι mods.άρα συνδιασμός είναι... και το κυριότερο, να μην σε προσβάλλουν με όποιο τρόπο μπορούν.
Για κάποιο λόγο μερικοί (δεν μιλάω για αυτό το φόρουμ οκ?) νομίζουν ότι mod = κάποιος ψυχρός δικαστής που και χρόνια πολλά να του πεις ούτε που θα απαντήσουν.
Τέλος πάντων...μέρες που είναι
-
Θέλω να αλλάξω το mail μου στο φόρουμ. Την άλλη φορά που το προσπάθησα δεν μου το έκανε. Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ?
δυστυχώς το yahoo mail που έχω δέχεται τρελό spam αλλά τώρα τελευταία σοβάρεψαν τα πράγματα. Μου στέλνουν και worms, trojans, virus.
θα βάλω το gmail.
επείγει μάγκες...
-
Θα αναλάβει ο Μπλάστερ!
-
Επ.
Κι'εγώ θέλω τέτοιο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα αναλάβει ο Μπλάστερ!τι πρέπει να κάνω?
επείγει λέμε...
-
Στείλτου ένα pm με το email που θες να ενεργοποιηθεί.
-
ο μπλάστερ ποιός ειναι?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο μπλάστερ ποιός ειναι?Ο γκιζελκίρχεν βρε Σάββα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ο μπλάστερ ποιός ειναι?
Ο γκιζελκίρχεν βρε Σάββα.
ο krus?
πείτε ρε...βιάζομαι λέμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο μπλάστερ ποιός ειναι?
ο krus?
Ναι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο μπλάστερ ποιός ειναι?
ο krus?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο krus?
'Αντρα θέλω τώρα τονε θέλω'...
Δε νομίζω να σου κάτσει ο Σπύρος. Είναι και χρονιάρες μέρες.
-
δεν απαντάει στο msn... (busy mode)
τι μαλακία να μην μπορείς να αλλάξεις το email σου... ...μόνο αυτό το φόρουμ το έχει αυτό!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM