-
Επειδη περυσι ειχα δει μερικους αγωνες απο το Eurosport πιστευω πως και φετος αυτο το καναλι τα εχει τα δικαιωματα.Επομενος αγωνας θα ειναι στην Catalunya.
-
Πράγματι το Eurosport θα μεταδώσει όλους τους αγώνες, όσοι τυχεροί με NOVA απολαμβάνουν
Σήμερα αρχίζει και το πάντα συναρπαστικό BTCC, preview θα βρείτε εδώ:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=3503 -
Σημερα πραγματοποιηθηκε ο 2ος γυρος του παγκοσμιου πρωταθληματος MOTO GP στο Welkom της Νοτιου Αφρικης,τα αποτελεσματα ειναι τα εξης:
125cc.
1.DANIEL PEDROSA
2.ANTONIO DOVIZIOSO
3.STEVE JENKER250cc.
1.MANUEL POGGIALI
2.RANDY DE PUNIET
3.FRANCO BATTAINI500cc.
1.SETE GIBERNAU
2.VALENTINO ROSSI
3.MAX BIAGGI -
Παιδιά όποιος ξέρει την βαθμολογία καασκευαστών του ETCC ας την γράψει. Thanks
-
Και ελεγα οτι κατι ξεχασα!!
Μετα απο 4 αγωνες:
BMW 64
Alfa Romeo 45
Seat 3Τα Seat θα παιξουν το ρολο τους συντομα, λιγα αλογα τους λειπουν μονο Κατα τα αλλα ο συναγωνισμος ειναι εντονοτατος.
Αληθεια, δε σας φαινεται οτι απο την Alfa λειπει ενας ηγετης; Ο Larini δε γεμιζει το ματι πλεον νομιζω
-
Έχω μια απορία όσον αφορά στο πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία κατασκευαστών στο BTCC. Αν δεν κάνω λάθος στο πρωτάθλημα τρέχουν περισσότερες BMW. Ποιές από αυτές βαθμολογούνται? Αν βαθμολογούνται όλες τότε αυτό δεν είναι άδικο για τις άλλες ομάδες???
Aς απαντήσει κάποιος. ΤΗΑΝΚS -
Εγω θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση σε οσους ειδαν τον αγωνα απο το Magny-Cours:Η νεα χαραξη της πιστας προς το τελος σας αρεσε;Εγω παντως προσωπικα προτιμουσα την παλια.
-
Zolder 2nd race
01 3 FRANCK MONTAGNY NISSAN DALLARA 0'00'000
02 7 JEAN CHRISTOPHE RAVIER NISSAN DALLARA 0'26'760 + 0'26'760
03 24 NARAIN KARTHIKEYAN NISSAN DALLARA 0'27'569 + 0'27'569
04 23 BRUNO BESSON NISSAN DALLARA 0'39'646 + 0'39'646
05 25 BRUCE JOUANNY NISSAN DALLARA 0'40'670 + 0'40'670
06 14 NORBERT SIEDLER NISSAN DALLARA 0'42'352 + 0'42'352
07 4 HEIKKI KOVALAINEN NISSAN DALLARA 0'51'055 + 0'51'055
08 19 POLO VILLAAMIL NISSAN DALLARA 0'51'181 + 0'51'181
09 15 TUKA ROCHA NISSAN DALLARA 0'52'291 + 0'52'291
10 8 ANDER VILARINO NISSAN DALLARA 0'53'238 + 0'53'238
11 10 SANTIAGO PORTEIRO NISSAN DALLARA 1'01'826 + 1'01'826
12 22 DIDIER ANDRE NISSAN DALLARA 1'22'996 + 1'22'996
13 9 MARC GENE NISSAN DALLARA 1 lap(s)
14 2 BAS LEINDERS NISSAN DALLARA 1 lap(s)
15 11 RICARDO GONZALEZ NISSAN DALLARA 1 lap(s)
16 20 ENRIQUE BERNOLDI NISSAN DALLARA 7 lap(s)
17 12 ANGEL BURGUENO NISSAN DALLARA 20 lap(s)
18 6 FELIX PORTEIRO NISSAN DALLARA 24 lap(s)
19 5 PAUL EDWARDS NISSAN DALLARA 25 lap(s)
20 18 CARLOS PEREIRA NISSAN DALLARA 25 lap(s)Του 1ου αγώνα τα αποτελέσματα αν τα έχει κάποιος ας τα δημοσιεύεσει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι νίκησε ο Gene, 2ος ο Bas Leinders και 3ος ο Siedler.
-
1ος αγώνας
1 - Marc Gené - Campos
2 - Bas Leinders - Racing Engineering
3 - Norbert Siedler - Zele
4 - Narain Karthikeyan - Carlin
5 - Polo Villaamil - RC Motorsport
6 - Paul Edwards - KTR
7 - Felix Porteiro - KTR
8 - Ander Vilarino - Graff
9 - Tuka Rocha - Zele
10 - Bruno Besson - Saulnier
11 - Carlos Pereira - RC Motorsport
12 - Santiago Porteiro - Campos
13 - Didier Andre - Saulnier
14 - Ricardo Gonzalez - Vergani
15 - Stephan Sarrazin - Racing EngineeringΒαθμολογια
1.Montagny 68
2.Gené 35
3.Karthikeyan 30
4.Kovalainen 26
5.Leinders 25
6.Besson 23
7.Vilarino 20
8.Siedler 18
9.Ravier 15
10.Bernoldi, Jouanny 14
12.Villaamil 13
13.Edwards 12
14.F.Porteiro, Sarrazin, Burgueno, Rocha 4
18.Gonzalez 3 -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Έχω μια απορία όσον αφορά στο πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία κατασκευαστών στο BTCC. Αν δεν κάνω λάθος στο πρωτάθλημα τρέχουν περισσότερες BMW. Ποιές από αυτές βαθμολογούνται? Αν βαθμολογούνται όλες τότε αυτό δεν είναι άδικο για τις άλλες ομάδες???
Aς απαντήσει κάποιος. ΤΗΑΝΚSΑυριο που θα εχω λιγο χρονο θα σου πω
-
Εγινε χθες ο 2ος γυρος της F.3000. Λεπτομέριες εδω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=3577Οσο για το ETCC βαθμολογουνται οι 2 πρωτοι απο τις εργοστασιακες συμμετοχες (απο οσους δηλαδη εχει δηλωσει καθε εταιρια για εργοστασιακες συμμετοχες)
-
Την Κυριακη που μας περασε πραγματοποιηθηκε ο 3ος γυρος του παγκοσμιου πρωταθληματος MOTO GP στην πιστα Jerez της Ισπανιας,τα αποτελεσματα ειναι τα εξης:
125cc
1.LUCIO CECCHINELLO
2.STEVE JENKER
3.ALEX DE ANGELIS250cc
1.TONY ELIAS
2.ROBERTO ROLFO
3.RANDY DE PUNIET500cc
1.VALENTINO ROSSI
2.MAX BIAGGI
3.TROY BAYLISS -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αληθεια, δε σας φαινεται οτι απο την Alfa λειπει ενας ηγετης; Ο Larini δε γεμιζει το ματι πλεον νομιζωΚαι ο Tarquini τι είναι???
Ξεχνάς το 2001??? Μόνο ο Tarquini και ο teammate του (δεν θυμάμαι το όνομά του, κάτι από W) με τα υποδεέστερα (κατα λίγο βέβαια, καθως σε ευθεία πετούσαν) Honda Accord...
Ο Τarquini ήταν ο μόνος υποψήφιος για πρωτάθλημα ματέ τους Ιταλούς με τα Αλφα... -
Βρήκα και το όνομά του...
Fabrice Walfisch
-
Εγώ πάντως ένα έχω να πω, ότι το LG Super Racing Weekend φέτος είναι τρομερό. Σε όλες τις κατηγορίες βλεπεις φοβερό θέαμα και πολύ καλές προσπεράσεις!!!!!!!!!!
-
Ουφ...Πάλι τα ΒMW...τα βαρέθηκα...Μου φάνεται πως πρέπει να κάνουν την εκκίνηση του αγώνα εν κινήσει (αλά FIA GT) ετσι ώστε τα Άλφα να μην χάνουν θέσεις λόγω μπρος κίνησης...Πάντως το θέαμα του Tarquini να χάνει την ταχύτητα ήταν state of the art...
Επίσης η πρώτη νίκη του Priaulx ήταν ένα καλό...Πάλι τον πέρασε τον προδότη τον Giocanardi...
Το link για τα αποτελέσματα...
http://www.eurostc.comΓια το FIA GT τι να πω...Μια από τα ίδια...Οι Bobbi-Biaggi πρώτοι (κάνοντας το 4/4!!!), η Saleen εγκαταλείπει από κιβώτιο...στην N-GT Ortelli κερδίζει όπως συνηθίζει όταν συμμετέχει...
Το link για τα αποτελέσματα...
http://www.fiagt.com -
Άλλο ένα ποστ για το indy 500...
O De Ferran κατέστρεψε τον Castroneves από το να γίνει ο πρώτος οδήγος που θα κέρδιζε το indy 500 τρεις συνεχείς φορές...Πάντως η Penske όποτε συμμετέχει στον αγώνα τον κερδίζει...το 1993 και 1994 ήταν οι δύο πρώτες χρονιές και το κέρδισε και τις δύο...το 1995 δεν προκρίθηκε...το 1996-2000 δεν συμμετείχε και από το 2001 κερδίζει με Castroneves & De Ferran...Το link για τα αποτελέσματα...
http://www.indy500.com -
Συγχαρητήρια στους 3 Ισπανούς αναβάτες (Εlias, Pedrosa, Gibernau) που πήραν τις νίκες στις κατηγορίες: 125cc, 250cc, MotoGP αντίστοιχα. Κάτι που έχουμε συνηθίσει να κάνουν οι Ιταλοί!
Όσον αφορά στο FiaGT και στο ETCC θεωρώ απαράδεκτο τον κανονισμό που υποχρεώνει τους καλύτερους να κουβαλάνε παραπανίσια κιλά. Μα είναι δυνατόν τώρα η μια Ferrari να ζυγίζει 100Kg παραπάνω από τους υπόλοιπους??? -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Μα είναι δυνατόν τώρα η μια Ferrari να ζυγίζει 100Kg παραπάνω από τους υπόλοιπους???Γιατι οχι?!
-
Δεν ξέρω γιατί τον πείραξε τώρα τον Bobbi... Τόσα χρόνια στο FIA GT ο ίδιος κανονισμός ισχύει...Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε τόσα χρόνια...
Ούτε και εμένα μου αρέσει... Τι να κάνουμε όμως...
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα