-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Καλά, δεν ήταν γελοίο αυτό που έγινε στην F3000???
Μου θύμισε τον Tommi Makinen που σε καποιον αγώνα νόμισε πως η ειδική είχε τελειώσει, ενώ έμεναν άλλα 100 μέτρα!!!Απίστευτο αλλα γίνεται! Μάλλον θα κυνηγαει τον ταλαντούχο Σουηδό μια ζωή... Η καλύτερη ατάκα (αν και λίγο άκαρδη από φόρουμ εξωτερικού: Τουλάχιστον τον Enge δεν τον πειραζε που κάπνιζε μαυρα, ενω τον Wirdheim...!!!)
Πάντως μια απορία μου... Γιατί δεν αναφερόμαστε καθόλου στο Nascar??? Αυτό είναι πρωτάθλημα με τα όλα του... Στους 10 πρώτους αγώνες είχε 10 διαφορετικούς νικητές... και είναι και θεαματικό (ειδικά τα κοκκινισμένα φρένα του Dale Earndhart Jr. για 10+ λεπτά!!!)
Έχεις δίκιο περι ανταγωνιστικότητας αλλά κάπου πρέπει να μπουν προτεραιότητες. Όπως καταλαβαίνεις γίνονται πάρα πολλοί αγώνες κάθε ΣΚ στον κόσμο και νομίζω ότι καλύπτουμε αυτούς που ενδιαφέρουν πιο πολύ την πλειοψηφία των επισκεπτών.
Πως προέκυψε το τι ενδιαφέρει την πλειοψηφία; Με μια ψηφοφορία στο φορουμ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2574
Κάθολου επιστημονικό, το ξέρω, αλλά κάπως έπρεπε να πάρουμε ενα μπουσουλα.Αλήθεια γιατί αυτό το τόπικ δεν είναι επικκολημένο??? Χρειάζεται αρκετές φορές και δεν πρέπει να ψάχνουμε για να το βρούμε...
Η απόφαση είναι να είναι επικολημένο μόνο ενα thread, αυτό του τρέχοντος GP, γιατι αν είχαμε 2-3 επικολημένα ίσως κάποιοι δεν εβλέπαν το επίσημο thread.
Ίσως αργότερα που θα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να το ξανακανουμε επικολημενο, θα δουμε. Πάντως δε προλαβαίνει να πέσει και πολύ χαμηλά ε; -
Χθες ειχαμε DTM και BTCC
Αναλυτική περιγραφη για DTM εδω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=3835και BTCC εδω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=3837 -
Δεν εννοούσα αυτό...
Λέω γιατί κανένας δεν γραφει για το NASCAR... Και όποιος θέλει (π.χ. εγώ) ας απαντήσει... Δεν νομίζω πως επειδή έγινε αυτή η ψηφοφορία, απαγορεύτηκε να γράφουμε και για τους υπόλοιπους αγώνες πίστας... -
Α οκ, παρεξηγηση τοτε! Στο φορουμ εννοειται οτι μπορουμε να γραφουμε για οτι αγωνες θελουμε. Αν μαλιστα θελετε μπορουμε να εχουμε ενα thread για MotoGP. Νομιζα οτι αναφεροσουν στο rally.gr
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Α οκ, παρεξηγηση τοτε! Νομιζα οτι αναφεροσουν στο rally.grΟχι καμία σχέση...
Πάντως σου έσβησα την ντροπιασμένη φάτσα...Δεν χρειαζόταν -
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει σχεδόν τα πάντα: Formula 1 , 24h Le Mans , Moto GP , C.A.R.T. !!! Να δούμε πως θα τα προλάβουμε όλα αυτά μαζί!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει σχεδόν τα πάντα: Formula 1 , 24h Le Mans , Moto GP , C.A.R.T. !!! Να δούμε πως θα τα προλάβουμε όλα αυτά μαζί!Ελα ντε!!!!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει σχεδόν τα πάντα: Formula 1 , 24h Le Mans , Moto GP , C.A.R.T. !!! Να δούμε πως θα τα προλάβουμε όλα αυτά μαζί!Βρε άμα θέλει κάποιος όλα τα καταφέρνει!!!
Τι διάβασμα που είχα τι τα μάτια μου που θα καταστραφούν όλη την Κυριακή στην τηλεόραση ήμουν...Μέχρι και τον Ρόκι είδα!!!
Το μόνο που έχασα ήταν τα 125 αφού το μη NOVA-Eurosport ανοίγει στην 1 και το NASCAR γιατί πάλι το Εurosport κλείνει στις μια... Τώρα για αυτό μιζέρια... Μόνο FIA GT & WRC... Τέλος πάντων...Επίσης ξεχάσαμε οτι είχε και Superbikes...
-
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει σχεδόν τα πάντα: Formula 1 , 24h Le Mans , Moto GP , C.A.R.T. !!! Να δούμε πως θα τα προλάβουμε όλα αυτά μαζί!
Ελα ντε!!!!
Εγω παντως τα προλαβα τα περισσοτερα ειδα και f1 εννοειτε και Moto gp οπου φετος δεν εχω χασει κανενα αγωνα και το βραδυ μετα τον αγωνα του Καναδα ειδα καπακι τον αγωνα της Laguna Seca ο οποιος ειχε πολυ ενδιαφερον με τελικο νικητη τον Carpentier
Πολυ καλη ιδεα να ανοιξουμε θεμα που να αφορα τα Moto gp.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
και το βραδυ μετα τον αγωνα του Καναδα ειδα καπακι τον αγωνα της Laguna Seca ο οποιος ειχε πολυ ενδιαφερονΕ όχι και ενδιαφέρον... Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο τρελλός πανυγιρισμός και η θέα της Cockshrew, και οι υπόλοιπες στροφές βέβαια... (Καλά αμα δεν ήταν το Gran Turismo 2 δεν θα είχα πορωθεί ποτέ με αυτή τη πίστα...)
Λίγα τα προσπεράσματα πάντως... -
Λιγα τα προσπερασματα δε λεω αλλα ασφυκτικη η πιεση που ασκουσε ο Tracy στον ομοσταυλο του.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Λιγα τα προσπερασματα δε λεω αλλα ασφυκτικη η πιεση που ασκουσε ο Tracy στον ομοσταυλο του.H τηλεοπτική κάλυψη του C.A.R.T. είναι πραγματικά καταπληκτική. Σχεδόν όλον τον αγώνα τον βλέπεις με in-car πλάνα. Υπάρχουν κάμερες παντού (μέσα από τα ψυγεία, μέσα από το κράνος του οδηγου!!!!!!!! ). Και έτσι για διάλειμα, αλλά και για να δει ο τηλεθεατής λίγο καλύτερα την πίστα δείχνουν και μερικά ''εξωτερικά'' πλάνα. Ενώ στη Formula 1 γίνεται ακριβώς το αντίθετο (Α! ΡΕ BERNI... ). Μερικές φορές κιόλας ακούγονται και οι διάλογοι μεταξύ οδηγών και μηχανικών.
-
Πριν από λίγο τελείωσε ο αγώνας στο Αssen για τα MotoGP. Κρίμα που έβρεξε. Πολύ καλή η εμφάνιση του Gibernau και του SuperMax! Πρώτη φορά φέτος ο Valentino Rossi δεν τερματίζει στις 2 πρώτες θέσεις, αλλά κατάφερε να τερματίσει πάνω στο βάθρο.
Ο πέμπτος γύρος ολόκληρώθηκε και για την Formula 3000 όπου σε πέντε αγώνες έχουμε πέντε διαφορετικούς νικητές! -
Αφιερωμα στον αγώνα του CART στο Cleveland με απίθανες φωτογραφίες των αυτοκινήτων σε νυχτερινές συνθήκες εδω:http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=4010
-
Αφιερωμα στον αγώνα του CART στο Cleveland με απίθανες φωτογραφίες των αυτοκινήτων σε νυχτερινές συνθήκες εδω:http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=4010Εγω περυσι οπου ειχα παρακολουθησει τον αγωνα στο Cleveland,ο αγωνας ειχε γινει το μεσσημερι τωρα γιατι τον κανουν βραδυνο ετσι ξαφνικα;
-
Πραγματικά πολύ εντυπωσιακές οι φωτογραφίες στο rally.gr . Ο αγώνας πότε θα μεταδοθεί απευθείας??? Μαγνητοσκοπημένο θα τον δείξουν???
-
Ο αγωνας θα μεταδοθει ζωντανα απο το Eurosport στις 3.30 σημερα το βραδυ. Βεβαια νομιζω οτι για εμας που δεν εχουμε NOVA δε θα υπαρχει καλυψη..
Τωρα γιατι εγινε βραδυνος; Απλο, για να αυξησουν αυτο που λεμε WOW Factor!!
Περισσοτερες φωτο στο επισημο site του CART http://www.cart.com/Event/EventPhotos.asp?EventID=454
-
Ο αγωνας θα μεταδοθει ζωντανα απο το Eurosport στις 3.30 σημερα το βραδυ. Βεβαια νομιζω οτι για εμας που δεν εχουμε NOVA δε θα υπαρχει καλυψη...Εγώ πάντως είδα σε επανάληψη στις 21:00 τον αγώνα μέσω NOVA (Supersport). Πολύ καλός, αλλά από θέαμα δεν νομίζω ότι θα έλεγε και πολλά αν δεν έμπαινε κάθε τρεις και λίγο ο αλυτάρχης -για ψίλου πήδημα- και μηδενίζονταν οι διαφορές. Συμφωνείτε????
Ο παρουσιαστής σε κάποιο σημείο είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα μονοθέσια της Formula 1 είναι σχεδόν τηλεκατευθυνόμενα. Σίγουρα θα κάνει το ίδιο λάθος που έκανε πριν από 1-2 χρόνια ο ρηχός Lauda, που όταν οδήγησε πρόσφατα ένα μονοθέσιο της Jaguar για έναν γύρο έκανε 3 ''τατακιε''!!! -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Εγώ πάντως είδα σε επανάληψη στις 21:00 τον αγώνα μέσω NOVA (Supersport). Πολύ καλός, αλλά από θέαμα δεν νομίζω ότι θα έλεγε και πολλά αν δεν έμπαινε κάθε τρεις και λίγο ο αλυτάρχης -για ψίλου πήδημα- και μηδενίζονταν οι διαφορές. Συμφωνείτε????Αν παρεις αυτη τη διασταση, ναι ειναι οντως σαν καθε αγωνα αυτοκινητων στον κοσμο. Και οπως ξερεις πολυ καλα καποιοι αγωνες ειναι συναρπαστικοι και αλλοι οχι. Αυτο ισχυει σε καθε αθλημα!
Ομως οι κιτρινες σημαιες ειναι μερος της φιλοσοφιας των αγωνων στην Αμερικη και τουλαχιστον προσωπικα δε με ενοχλουν καθολου.
Ο παρουσιαστής σε κάποιο σημείο είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα μονοθέσια της Formula 1 είναι σχεδόν τηλεκατευθυνόμενα.
Δεν ειδα τη μεταδοση και δε ξερω πως ακριβως το εθεσε ο παρουσιαστης αλλα υπαρχει κατι ιδιαιτερο στα CART φετος και αξιζει να τονιστει: Οι κινητηρες δεν εχουν πλεον traction control ενω η εμφαση στην αξιοπιστια οδηγησε τη Cosworth να σχεδιασει κινητηρες με λιγοτερα αλογα αλλα πολυ περισσοτεροι ροπη. Αποτελεσμα; Αυτοκινητα που γλιστρανε και σπιναρουν, με μια λεξη δυστροπα. Μπροστα τους τα μονοθεσια της Formula 1 οντως μοιαζουν με τηλεκατευθυνόμενα.
Βεβαια μη γελιομαστε, οποιοδηποτε οχημα στο οριο απαιτει τεχνη και αυτοι που ειναι γρηγοροι αξιζουν τον θαυμασμο μας!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ο παρουσιαστής σε κάποιο σημείο είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα μονοθέσια της Formula 1 είναι σχεδόν τηλεκατευθυνόμενα. Σίγουρα θα κάνει το ίδιο λάθος που έκανε πριν από 1-2 χρόνια ο ρηχός Lauda, που όταν οδήγησε πρόσφατα ένα μονοθέσιο της Jaguar για έναν γύρο έκανε 3 ''τατακιε''!!!Καλά, δεν είπε μόνο αυτό ... κι άλλα είπε ... όπως ότι ο Kacey μπλόκαρε επίτηδες τους μπροστά τροχούς για να τους ζεστάνει .... ότι η ψαλίδα μεταξύ δύο αυτοκινήτων αυξάνει στις ευθείες γιατί το πρώτο αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο (αλλά το δεύτερο μειώνει στις στροφές .... ίσως να έχει καλλίτερα φρένα, ποιός ξέρει) και άλλα....
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα