-
Mεγάλη καντεμιά για την Alfa...
Kώστα έχετε πάει στην Monza? Αυτός στην photo στο http://www.rally.gr με τον Fisichela ποιός είναι?
Μπήκα στο http://www.eurosport.com για να δω τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών στη κατηγορία FIA GT και δεν είδα πουθενά το Lamborgini. Γιατί??? -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Mεγάλη καντεμιά για την Alfa...
Kώστα έχετε πάει στην Monza?Μολις φτασαμε απο Ιταλια! Απεσταλμενοι του rally.gr μαζι με τον κορυφαιο Μανωλη Σαλουρο (τρωει και αλιγατορες αν χρειαστει... )
Σημειωση οτι ολες οι φωτο εχουν τραβηχτει απο τον Μανωλη και ειναι φοβερες. Τρεμε Sutton!
Οσο για τον αγωνα, οτι και να γραψω ειναι λιγο! Φοβερη ατμοσφαιρα, πολυ κοσμος, happy end, ολα τελεια! Δεν ηταν γκαντεμια λοιπον, κολπο του σκηνοθετη ηταν!!!
Πανω απο ολα ομως ολα τα λεφτα ηταν ο Zanardi! Ενας απιθανος ανθρωπος, πρωταθλητης της ζωης. Στο τελος του αγωνα ολη η Monza χειροκροτουσε ορθια. Υποκλίνομαι ταπεινα.
Μπήκα στο http://www.eurosport.com για να δω τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών στη κατηγορία FIA GT και δεν είδα πουθενά το Lamborgini. Γιατί???
Το πανεμορφο Murcielago (αβαφο τελειως, με τα ανθρακονηματα) ειχε ενα προβλημα με τον κινητηρα και εχανε 20 χιλιομετρα στις τελικες. Τι ακριβως κανεις δε ξερει αλλα ηταν 6 δευτερολεπτα πισω στα ελευθερα δοκιμαστικα και για να μην διασυρθουν τοσο η εταιρια οσο και οι πιλοτοι το απεσυραν.
Παντως το project ειναι σοβαρο, αρκει μια ματια στο τεραστιο, ολοκαινουργιο φορτηγο της ομαδας για να το καταλαβει κανεις.
-
Τρομερή εμπειρία!
Μου τα έλεγε ο ΣΧ και όλοι οι άλλοι συνάδελφοι που δεν είχαν προηγούμενη παρόμοια εμπειρία και δεν το πίστευα. Μανωλάκη,,, μου έλεγαν, θα τρελαθείς, αγώνες δεν είναι μόνο τα ράλι! Τι και αν εγώ απαντούσα πως τι να μου πουν κάποια «αυτοκινητάκια» που γυρνάνε γύρω γύρω σε μία πίστα, χωρίς να συναντάνε νεροφαγώματα, χαντάκια και άλλα πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ράλι
Είχαν δίκιο και αυτοί αλλά και ο Κώστας Λεώνης που προσπαθούσε να με πείσει σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού μας προς την Ιταλία και εν συνεχεία προς τον «Ναό της ταχύτητας» όπως τον αποκαλούσε συγκινημένος που βρισκόταν εκεί. Όλα ήταν φανταστικά, το κλίμα, ο κόσμος, τα αυτοκίνητα, οι τρομερές ταχύτητες ακόμη και οι ωραίες γυναίκες!
Υ.Γ.: Όσο για τους αλιγάτορες, Κωστάκη είπαμε μπορεί να έχεις τρομερές γνώσεις από τους αγώνες ταχύτητας ανά τον κόσμο, αλλά δεν θα κάνεις το forum «American Bar» ΧΑΧΑΧΑ! Ας μην προχωρήσω σε λεπτομέρειες
-
Παιδιά περιγράψτε λίγο πως ήταν ο χώρος γύρο από την πίστα.
Το πρωτάθλημα κατασκευαστών γιατί λέτε ότι το πήρε η ομάδα της BMW?
-
Κώστα με εκείνο τον διαγωνισμό ''Προβλέψτε Τον Πρωταθλητή'' που το έπαθλο ήταν η οδήγηση ενός αγωνιστικού καρτ τι γίνεται?
-
Λεπτομερειες συντομα!
Οσο για την ατμοσφαιρα απο Monza δε σε ξεχασα, θα γραψω...
-
παρακολουθησα σημερα απο το γαλλικο δορυφορικο καναλι Abmoteurs αγωνα CART απο την αυστραλια.
οτι ειδα σε μια ωρα εκει δεν τα ειδα ολη την χρονια στις πιστες της F1!!!!!
ΘΕΑΜΑ πραγματικο και οχι να σε παιρνει ο υπνος οπως εχουν καταντησει οι περισσοτεροι αγωνες στην πολυδιαφημισμενη F1.
αναρωτιεμαι αν οι περισσοτεροι απο τους ''φανατικους'' οπαδους της F1 που ''κονταροχτυπιουνται'' στο φορουμ υπερ των ειδωλων τους εχουν υποψην τους τι συμβαινει στο πρωταθλημα αυτο!!!!!
εγω παντως μετα απο αυτο που ειδα [αφου τοποθετησα προσφατα τον απαραιτητο εξοπλισμο] βλεπω να μην χανω αγωνα το 2004.......οσο για την F1 αντι να κοιμαμαι στον καναπε μπροστα στην τηλεοραση την νεα σαιζον μαλλον θα κοιμαμαι στο κρεββατι μου εκεινη την ωρα
αντε καληνυχτα!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
παρακολουθησα σημερα απο το γαλλικο δορυφορικο καναλι Abmoteurs αγωνα CART απο την αυστραλια.οτι ειδα σε μια ωρα εκει δεν τα ειδα ολη την χρονια στις πιστες της F1!!!!!
ΘΕΑΜΑ πραγματικο και οχι να σε παιρνει ο υπνος οπως εχουν καταντησει οι περισσοτεροι αγωνες στην πολυδιαφημισμενη F1.
αναρωτιεμαι αν οι περισσοτεροι απο τους ''φανατικους'' οπαδους της F1 που ''κονταροχτυπιουνται'' στο φορουμ υπερ των ειδωλων τους εχουν υποψην τους τι συμβαινει στο πρωταθλημα αυτο!!!!!
εγω παντως μετα απο αυτο που ειδα [αφου τοποθετησα προσφατα τον απαραιτητο εξοπλισμο] βλεπω να μην χανω αγωνα το 2004.......οσο για την F1 αντι να κοιμαμαι στον καναπε μπροστα στην τηλεοραση την νεα σαιζον μαλλον θα κοιμαμαι στο κρεββατι μου εκεινη την ωρα
αντε καληνυχτα!!!
Έχεις δίκιο, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πως η Formula 1 και το Champ Car έχουν περισσότερες διαφορές από ότι ομοιότητες...
-
παρακολουθησα σημερα απο το γαλλικο δορυφορικο καναλι Abmoteurs αγωνα CART απο την αυστραλια.οτι ειδα σε μια ωρα εκει δεν τα ειδα ολη την χρονια στις πιστες της F1!!!!!
Welcome brother, you finally have seen the light!!
Και το CART αλλα και το IRL προσφεραν πλουσιο θεαμα φετος. Αξιζει να τα ριχνει κανεις μια ματια οταν μπορει. Μπορει οι κανονισμοι να ειναι διαμορφωμενοι προς τη παραγωγη θεαματος αλλα δεν αξιζει το σνομπισμο των pure motorsport fans.
εγω παντως μετα απο αυτο που ειδα [αφου τοποθετησα προσφατα τον απαραιτητο εξοπλισμο] βλεπω να μην χανω αγωνα το 2004.......
Να σε ξενερωσω λιγακι; Κανεις αυτη τη στιγμη δε ξερει αν θα γινει πρωταθλημα του χρονου. Η εταιρια που διοργανωνει το CART δυστυχως βρισκεται στα προθυρα της χρεωκοπιας. Βλεπεις οι Αμερικανο προτιμουν τις Ρωμαικες αρενες, δηλαδη τα οβαλ του NASCAR με τις μεγαλες καραμπολες τους
-
αντε καληνυχτα!!!
Μην βιαζεσαι,κατσε πρωτα να δουμε αν θα υπαρχει CART το 2004,γιατι αν μεινουν ως εχουν τα πραγματα το βλεπω πολυ χλωμο να υπαρχει και του χρονου.
-
εγω παντως μετα απο αυτο που ειδα [αφου τοποθετησα προσφατα τον απαραιτητο εξοπλισμο] βλεπω να μην χανω αγωνα το 2004.......Να σε ξενερωσω λιγακι; Κανεις αυτη τη στιγμη δε ξερει αν θα γινει πρωταθλημα του χρονου. Η εταιρια που διοργανωνει το CART δυστυχως βρισκεται στα προθυρα της χρεωκοπιας. Βλεπεις οι Αμερικανο προτιμουν τις Ρωμαικες αρενες, δηλαδη τα οβαλ του NASCAR με τις μεγαλες καραμπολες τους[/quote]
Μπορει να φανει παραξενο σε μερικους αλλα προτιμω πιο πολυ να βλεπω Nascar παρα CART.
-
Μερικους Φανη; Το επιασα το υπονοουμενο!!
Πολυ καλα κανεις και το προτιμας, εξαλλου ο καθενας εχει τα γουστα του. Απο οτι εχω διαβασει μαλιστα απο κοντα ολοι παθαινουν πλακα οταν ακουν καμια 40αρια V8 στην εκκινηση. Πρεπει να ειναι καλη εμπειρια.
Τι δε μου αρεσει τοτε; Δυο πραγματα:
α) Οτι υπαρχουν πολυ σοβαρες υποψιες οτι συχνα πυκνα οι οργανωτες στηνουν το παιχνιδι (το οποιο λεγεται και για το IRL). Μια ματια σε σοβαρα αμερικανικα φορουμ θα σε προβληματισει.
β) Η παντελης ελλειψη ασφαλειας. Δυστυχως τα αυτοκινητα ειναι απαραδεκτα σε αυτο τον τομεα, καθολου high tech. Και γενικα οι κανονες δεν ειναι οσο θα επρεπε βασισμενοι στο κεφαλαιο ασφαλεια.Α και μερικα φρεσκα κουλουρια:
- Η Alfa Romeo δεν ισακουστηκε για το θεμα των εκκινησεων στο ETCC. Ξεχαστε το ενδεχομενο των rolling starts. Αιτια? Τα πραγματα ειναι σε ισορροπια με τους υπαρχοντες κανονες και κανεις δε ρισκαρει μια αλλαγη που θα βοηθησει καποιον κατασκευαστη
- Η Vauxhall θα κρατησει το διδυμο Thomson, Muller στο BTCC. Για το τριτο μπακετ ολα ειναι ανοιχτα. Φημολογειται αποχωρηση της Honda αλλα εκτιμηση μου ειναι οτι μαλλον δε θα γινει κατι τετοιο. Επισης θα δουμε πολλους ιδιωτες με αυτοκινητα ex-ETCC. Ηδη εχει ανακοινωθει μια Alfa και μια BMW και εχουμε συνεχεια. Γενικα το BTCC παει για 20+ αυτοκινητα του χρονου
- Στο DTM σιγουροι ειναι:
Alesi, Schneider στην Mercedes
Dumbreck, Reuter στην Opel
Ολα τα αλλα ειναι ανοιχτα με πιο εντυπωσιακη ειδηση την σχεδον σιγουρη συμμετοχη του πρωυαθλητη της Euro F3000 Farfus με Mercedes. Ταλαντουχος πολυ, να τον εχουμε στα υποψην.
-
.......
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Welcome brother, you finally have seen the light!!
................
alleluiah!!!!!!!!
-
**1.**Απο οτι εχω διαβασει μαλιστα απο κοντα ολοι παθαινουν πλακα οταν ακουν καμια 40αρια V8 στην εκκινηση. Πρεπει να ειναι καλη εμπειρια.-**2. **Η Alfa Romeo δεν ισακουστηκε για το θεμα των εκκινησεων στο ETCC. Ξεχαστε το ενδεχομενο των rolling starts. Αιτια? Τα πραγματα ειναι σε ισορροπια με τους υπαρχοντες κανονες και κανεις δε ρισκαρει μια αλλαγη που θα βοηθησει καποιον κατασκευαστη
-
Οχι πρέπει... Σ'ιγουρα θα είναι... Και ιδιαίτερα όταν όλοι τους είναι εξ αμερικής και μάλιστα με την μπάσα μέσα τους....
-
Οχι ρε γαμώτο... Δεν μπορεί να γίνεται αυτό... Δηλαδή για 1/1000000 του αγώνα που διαρκεί η εκκίνηση η Alfa να χάνει αγώνες??? Μου την βιδώσαν τώρα...
Τώρα που το σκέφτομαι, η Alfa έχει ανακοινώσει οτι η πλατφόρμα της 157 θα 'χωράει' και τετρακίνηση... Δεν ξέρω βέβαια αν επιτρέπεται στο ETCC, αλλά αμα ναι τότε βλέπω να κατεβάζουν καμια 4χ4 157 σε δύο χρόνια!!! Και να πω μετά ποιός θα κερδίζει στις εκκινήσεις...
Και στο IRL ο τελευταίος αγώνας ωραίος ήταν μέχρι την στιγμή που ο Kanaan & o Castroneves χτυπήσαν μεταξύ τους... Κρίμα γιατί αφήσαν έτσι τον Dixon μόνο του για τον τίτλο...
Για το NASCAR στην Atlanta ο αδικημένος ήταν ο Stewart... Πάντα έπεφτε πίσω και πάντα πρώτος έφτανε... Άμα μάλιστα ο Dale δεν χτυπούσε τον Newman ο Stewart θα είχε περάσει και τον Gordon και θα βούταγε την πρώτη θέση... Αλλά ο αλυτάρχης του χάλασε το πάρτυ... Κρίμα...
-
-
Hands off NASCAR. Όσο θέαμα είχαν οι 4-5 τελευταίοι γύροι στο Darlington δεν είχε όλη η F1 φέτος (και πέρσι) μαζί...
-
Και το CART αλλα και το IRL προσφεραν πλουσιο θεαμα φετος. Αξιζει να τα ριχνει κανεις μια ματια οταν μπορει. Μπορει οι κανονισμοι να ειναι διαμορφωμενοι προς τη παραγωγη θεαματος αλλα δεν αξιζει το σνομπισμο των pure motorsport fans.Κωστα, δεν υπαρχει σνομπισμος. Αν εδειχνε η τηλεοραση CART, IRL, NASCAR, ETCC κλπ και δεν τα εβλεπε ο κοσμος, τοτε θα υπηρχε σνομπισμος. Οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολο να ασχολεισαι μονο διαδυκτιακα, εκτος κι αν εχεις μεγαλη τρελα!
-
Συμφωνω Γιαννη. Οτι δε βλεπεις ζωντανο ειναι δυσκολο να το εκτιμησεις.
Τωρα αυτο με τη τρελα, τι το ηθελες;
Τουλαχιστον επειδη ξερω οτι και εσυ δεν πας πισω θα κανω κρατηση για διπλο ζουρνομανδυα!!
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Δηλαδή για 1/1000000 του αγώνα που διαρκεί η εκκίνηση η Alfa να χάνει αγώνες???
Δεν ξέρω βέβαια αν επιτρέπεται στο ETCC, αλλά αμα ναι τότε βλέπω να κατεβάζουν καμια 4χ4 157 σε δύο χρόνια!!!Τετρακινηση Βασιλη απαγορευεται, ξεχασε το. Το επιχειρημα των οργανωτων εχει βαση για το 2003. Ομως συμφωνουμε γιατι...
-
Το θεαμα των εκκινησεων φετος ηταν κατα γενικη ομολογια γελοιο
-
Κανεις δεν μπορει να αποκλεισει οτι οι εκδοσεις των 2 εταιριων για το 2004 θα ειναι ισαξιες και οτι οι Γερμανοι θα παρουν τιτλο λογω εκκινησεων.
Λαθος αποφαση.
Φρεσκα κουλουρια part 2!
Καποιος που ψαρευει πολυ καλυτερα τα λαυρακια απο πρωταρηδες που παριστανουν το δημοσιογραφο σφυριξε οτι ο Thompson δε θα μεινει Vauxhall αλλα θα μετακομισει μονιμα στην Alfa.
Επισης, η γνωστη απο το ETCC, Carly Motorsport θα επεκταθει στο BTCC με οδηγους τους Hanson, Ferrier. 3 τα BMW (1 της Edenbridge) προς το παρον και εχει και συνεχεια.
Τελος, ακουγεται ο Manning για την ομαδα του Ganassi. -
-
Πολύ έχει ατονήσει αυτή η στήλη... Κρίμα...
Ουσιαστικά είναι η μόνη που λατρεύω...
Τώρα μάλιστα που τελείωσαν όλα τα πρωταθλήματα σωθήκαμε...Τέλος πάντων... Στο NASCAR πολύ γκαντέμης ο Elliot... Πρώτος μέχρι το τελευταίο γύρο και να μην αντέξει ακόμα έναν το λάστιχο???
Κώστα???
Τα φρέσκα κουλούρια Νο3 πότε βγαίνει??? Να έχουμε να διαβάσουμε και κάτι βρε αδερφέ...
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα