-
Ο χρήστης gianis έγραψε:
...για μερικους που βγαζουν το χρημα με την σεσουλα μπορει να μην τους νοιαζει καθολου για μενα ομως που μωχθεισα για να παρω ενα αυτοκινητο θελω να το προσεχω σαν τα ματια μου αντε λοιπον μην πω καμια βαρια κουβεντα σε ολους τους μπουλιδες εδω μεσα με τα λεφτα του μπαμπακα βεβαιος και δεν θα με ενοιαζε να βαλω κουκουλα θα επερνα απευθειας αλλοΆσε μην το ψάχνεις!
Χάνεις την ώρα σου!Παντως επειδη με ρωτησε καποιος φιλος τελικα τη κουκουλα πηρα ,
Πηρα την ΤΝC.Thanks!
Ευχαριστημένος?
-
Ο χρήστης gianis έγραψε:
Ελεος ρε παιδια ,τι εγινε ξαφνικα ολοι επεσαν επανω σε ενα θεμα
οπως οι κουκουλες να το φανε γιατι ρε παιδια εγω δεν ειχα δει τοσο καιρο τι γινετε εδω διοτι δεν ειχα ιντερνετ και μολις εβαλα τι να δω χαμος.....
δηλαδη τοσο πολυ πειραζει να προσεχουμε το αυτοκινητο μας τινα πω?
για μερικους που βγαζουν το χρημα με την σεσουλα μπορει να μην τους νοιαζει καθολου για μενα ομως που μωχθεισα για να παρω ενα αυτοκινητο θελω να το προσεχω σαν τα ματια μου αντε λοιπον μην πω καμια βαρια κουβεντα σε ολους τους μπουλιδες εδω μεσα με τα λεφτα του μπαμπακα βεβαιος και δεν θα με ενοιαζε να βαλω κουκουλα θα επερνα απευθειας αλλο .Παντως επειδη με ρωτησε καποιος φιλος τελικα τη κουκουλα πηρα ,
Πηρα την ΤΝC.
πΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.-1.Basika file giani i kritiki den itan gia sena alla gia ton sirgus pou os dikigoros bgike na se yperaspistei...diabase an thes to topic me tin seira prin bgaleis symperasmata....Ekeinos bgike kai elege xalas to ergo kai ton kopo 2 minon se emena kai ston greycell.
2.To ti douleia kano -ego i kapoioi alloi edo-,an eimai 'mpoulis' kai an troo ta lefta allon den einai dikaioma sou na to krineis...Opos ego den krino ti kaneis esy stin zoi sou giati na to kaneis esy?Kai etsi na einai stin teliki ,i stasi sou mono complexismo bgazei kai pikria....
3.Polla pou eipa itan me humor...Tora an den mporeis na to katalabeis...
4.Opos eides afisa to thema anapantito gia na min synexistei i kontra...kai esy tora mpaineis kai xanakrazeis?
5.as elpisoume na teleiosei edo to olo thema mia kai pou brikes ayto pou epsaxnes!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
1.Basika file giani i kritiki den itan gia sena alla gia ton sirgus pou os dikigoros bgike na se yperaspistei...
Θα ήθελα ΜΙΑ φράση μου μόνο που δείχνει ότι υπερασπίζομαι τον giannis!!
Ekeinos bgike kai elege xalas to ergo kai ton kopo 2 minon se emena kai ston greycell.
Μου λες πότε είπα ότι χαλάω το έργο και τον κόπο 2 μηνών!?!??!
Και αυτός ο greycell χάθηκε ρε γαμώτο!!! Μόνο 2 posts σε αυτό το θέμα και μετά τίποτα?
Opos ego den krino ti kaneis esy stin zoi sou giati na to kaneis esy?Kai
etsi na einai stin telikiεεε?
Να σου θυμίσω!?
EINAI APISTEYTO!!!!MA KALA EDO KAI DYO MHNES KAPOIOI ASXOLOUNTAI GIA TON MOUSAMA POU THA BALOUN STO AMAXI TOUS!!!?????!!!!!
Μήπως μόνο εσύ γελάς με τα τρομερά αστεία!??!
4.Opos eides afisa to thema anapantito gia na min synexistei i kontra...kai esy tora mpaineis kai xanakrazeis?
Επειδή πάλι που ασχολήθηκες μαζί μας πάλι κόντρα έφερες δεν το ξαναφήνεις!!???
5.as elpisoume na teleiosei edo to olo thema mia kai pou brikes ayto pou epsaxnes!
Υποφέρεις με τέτοιο topic ε?
-
1.Basika file giani i kritiki den itan gia sena alla gia ton sirgus pou os dikigoros bgike na se yperaspistei...
Θα ήθελα ΜΙΑ φράση μου μόνο που δείχνει ότι υπερασπίζομαι τον gianni!!
Αλήθεια έχεις διαβάσει το topic από την αρχή!?
Πάντως το
'oxi allo karvouno'pou elege kai o kourkoulos sto Oratotis Miden!!!!
gia agora koukoulas milame kai oxi gia agora aytokinitou...
den leo xrisimi alla eleos.... den leme gia kati allo?και όλα τα υπόλοιπα μάλλον σε όλους αναφέρονταν και όχι σε εμένα!!!!!!
Ekeinos bgike kai elege xalas to ergo kai ton kopo 2 minon se emena kai ston greycell.
Μου λες πότε είπα ότι χαλάω το έργο και τον κόπο 2 μηνών!?!??!
Και αυτός ο greycell χάθηκε ρε γαμώτο!!! Μόνο 3 posts σε αυτό το θέμα και μετά τίποτα...?
Μήπως μόνο εσύ γελάς με τα τρομερά αστεία!??!
Επειδή πάλι που ασχολήθηκες μαζί μας πάλι κόντρα έφερες δεν το ξαναφήνεις!!???
Υποφέρεις με τέτοιο topic ε?
-
telika arxizei na m'aresei to olo themataki!
bgazei poly gelio....thanks gia ta 'quotes' sirgus... briskeis panta ta kalytera mou simeia...xexe...'oratotis miden' oraia tainia e? mou fenetai itan se senario foskolou!ekpliktiki gia tin epoxi tis...epikairi mexri kai simera...
'oxi allo karvouno!'ayta gia tin ora... elpizo kai genikotera
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τα συγχαρητήρια μου που κατάφερες σε 2 posts (τα 2 πρώτα σου) να χαλάσεις ένα topic 2 περίπου μηνών που κυλούσε μια χαρά!!!! Και πάλι μπράβο!![b]
Σεβάσου τις απορίες,τα προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος για τα οποία ψάχνει ΛΥΣΗ και όχι εξυπνάδες,A kai ayto pou mou zitises...oxi mia alla dyo fraseis opou ypostirizeis ton sygrafea....
ayta
telos! -
Ένα καλό topic φαίνεται και γίνεται από αυτούς που μιλάνε! Και όχι από το ποιος το έχει αρχίσει!!!!!
Απλό είναι!!Αυτό το τέλος θα το τηρήσεις τώρα please?
-
Ελεος ρε παιδια ,τι εγινε ξαφνικα ολοι επεσαν επανω σε ενα θεμα
οπως οι κουκουλες να το φανε γιατι ρε παιδια εγω δεν ειχα δει τοσο καιρο τι γινετε εδω διοτι δεν ειχα ιντερνετ και μολις εβαλα τι να δω χαμος.....
δηλαδη τοσο πολυ πειραζει να προσεχουμε το αυτοκινητο μας τινα πω?
για μερικους που βγαζουν το χρημα με την σεσουλα μπορει να μην τους νοιαζει καθολου για μενα ομως που μωχθεισα για να παρω ενα αυτοκινητο θελω να το προσεχω σαν τα ματια μου αντε λοιπον μην πω καμια βαρια κουβεντα σε ολους τους μπουλιδες εδω μεσα με τα λεφτα του μπαμπακα βεβαιος και δεν θα με ενοιαζε να βαλω κουκουλα θα επερνα απευθειας αλλο .Παντως επειδη με ρωτησε καποιος φιλος τελικα τη κουκουλα πηρα ,
Πηρα την ΤΝC.
πΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.-1.Basika file giani i kritiki den itan gia sena alla gia ton sirgus pou os dikigoros bgike na se yperaspistei...diabase an thes to topic me tin seira prin bgaleis symperasmata....Ekeinos bgike kai elege xalas to ergo kai ton kopo 2 minon se emena kai ston greycell.
2.To ti douleia kano -ego i kapoioi alloi edo-,an eimai 'mpoulis' kai an troo ta lefta allon den einai dikaioma sou na to krineis...Opos ego den krino ti kaneis esy stin zoi sou giati na to kaneis esy?Kai etsi na einai stin teliki ,i stasi sou mono complexismo bgazei kai pikria....
Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι δικαιωμα σου οπως λες να τρως τα λεφτα αλλων και δεν μπορω να σε κρινω εγω αλλα δεν θα το εκανα αν και εσυ πρωτος δεν εκρινες εμενα για το θεμα που ανοιξα με τις κουκουλες .
Οσο για το τι βγαζει η σταση μου ειναι πρωσοπικη σου γνωμη ομως επετρεψε μου να σου εκφρασω και εγω την πρωσοπικη μου γνωμη για σενα εισαι λοιπον ενας μπουλης που τρωει τα λεφτα αλλων οπως ειπες ο ιδιος ,και ασεβεις που κανταντησες ενα θεμα ετσι. -
gianis
Oπως το πας θα το κλειδώσουν και αυτό το θέμα...Νομίζω οτι ο yiannis2002s το έκλεισε το θέμα...Πλέον εσύ εκτίθεσαι και βγαίνεις και κακός...Τώρα θα ξαναμπούμε πάλι σε προσωπικές απαντήσεις....
Όχι προσωπικές επιθέσεις ρε παιδία μια παρέα είμαστε όλοι εδώ....
Φιλικά -
ΟΚ!
Το θέμα έληξεΤα συμπεράσματα βγήκαν από όλους.
Αν κάποιος απαντήσει τώρα θα το κάνει επίτηδες μόνο και μόνο για να κλειδωθεί το θέμα...
Οπότε όποιος έχει όρεξη για φασαρίες ας στέλενει pm και όχι εδώ pleaseΑς μιλήσουμε για κουκούλες τώρα
-
Συμφωνω παιδες ολοι μια παρεα !!!!!!!
Ολοι ας μιλαμε ωραια και πολιτισμενα για αυτο το ωραιο πραγμα που λεγεται αυτοκινητο.
Ειμαστε ολοι φιλοι και ας ψιλοκαυγαδιζουμε λιγο ετσι ?
ασ μην κραταμε κακιες .
Καληνυχτα σε ολους...!! -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι δικαιωμα σου οπως λες να τρως τα λεφτα αλλων και δεν μπορω να σε κρινω εγω αλλα δεν θα το εκανα αν και εσυ πρωτος δεν εκρινες εμενα για το θεμα που ανοιξα με τις κουκουλες .
Οσο για το τι βγαζει η σταση μου ειναι πρωσοπικη σου γνωμη ομως επετρεψε μου να σου εκφρασω και εγω την πρωσοπικη μου γνωμη για σενα εισαι λοιπον ενας μπουλης που τρωει τα λεφτα αλλων οπως ειπες ο ιδιος ,και ασεβεις που κανταντησες ενα θεμα ετσι.Loipon filtate giani mallon thes na sou ta po.sou aresei! giati ayto mallon synexizeis..oraia praktiki...afou thes loipon akou:
1.me ayta pou grafeis prepei na ntrepesai...me apokaleis mpouli?alitheia exeis dei ton eayto sou ston katherfti?exeis kanei pote aytokritiki sti zoi sou?ti exeis kanei stin zoi sou?mallon esy eisai 'mpoulis'kai asteios...den thelo na epektahto me brisies apla xrisomopio ta legomena sou
2.to poso exo doulepsei stin zoi mou kai ti exo kanei sigoura den to xereis kai oute mporeis na to fantasteis.poso mallon na me ftaseis.pantos an krino apo to epipedo sou den exeis kanei kai polla.opote koita ton eayto sou kai prospathise na ton beltioseis kai ase tous allous.
3.to oti troo lefta allon einai prosopiko sou symperasma...isos krineis ex idiwn...opote ase tetoia sxolia gia tin parti sou.
4.i prosopiki sou apopsi mono asteia kai gelia fenetai...dose ena telos se ayti ti diamaxi.ego opos eides pio pano prospathisa na to afiso to olo thema...esy bgikes kai ekanes asximous xaraktirismous.....na min po anepitreptous....
- nomizo oti thema prepei na kleidosei...exei xefygei para poly apo ta legomena kapoion edo....
ayta....
-
Ο χρήστης gianis έγραψε:
Παντως επειδη με ρωτησε καποιος φιλος τελικα τη κουκουλα πηρα ,
Πηρα την ΤΝC.Θυμάσαι πόσο την πήρες?
Ευχαριστημένος?
-
Επειδη δεν θελω να κλειδωθει το θεμα γιατι πραγματικα το βρισκω αρκετα ενδιαφερον δεν θα απαντησω στον φιλο μου οπως θα επερεπε ενα μονο θα πω οτι δεν τον εβρισα και οτι μονος του ειπε οτι τρωει τα λεφτα αλλων
και απο την μια μας λεει οτι εχει δουλεψει πολυ και απο την αλλη μας λεει οτι ειναι δικαιωμα του να τρωει τα λεφτα αλλων εγω δεν βγαζω κανενα συμπερασμα και δεν ξαναπεφτω σε αυτο το επιπεδο ανοιξα ενα θεμα τοσο ωραιο και ενδιαφερον για αρκετους απο εδω μεσα και κατηντησε ξεφτυλα.
Τελος με τις διαμαχες.
Την TNC την αγορασα 80 ευρο.
ειναι αρκετα ελαφρυα και φενεται καλη ο χρονος θα δειξει. -
Χέρομαι που τελιώσαμε όλες τις διαμάχες και τώρα μπορούμε να μιλάμε και πάλι για αυτό το ωραίο θέμα! Για τις κουκούλες
Πάντως σίγουρα είναι καλός τρόπος για προστασία από κλέφτες!
-
ναι και γω πιστευω οτι ενας κλεφτης θα προτιμηση να κλεψη ενα αμαξη που ειναι χωρις κουκουλα.
-
Εγώ μπορώ να ρωτήσω τι είναι αυτό που ωθεί μερικούς στο να γράφουν τον αριθμό της πινακίδας τους πάνω στην κουκούλα τους;
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος... -
Ο χρήστης artech έγραψε:
Εγώ μπορώ να ρωτήσω τι είναι αυτό που ωθεί μερικούς στο να γράφουν τον αριθμό της πινακίδας τους πάνω στην κουκούλα τους;
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος...Υποτιθεται για να μην μπορουν να σου την κλεψουν!
-
hello everybody!!!greycell calling..
Ετσι γιατι μελαγχολησαν με την απουσια μου..
sorry sirgus για τα λιγα post αλλα απουσιαζα σε ολιγοημερο ταξιδακι αναψυχης στην Κυανη Ακτη προσπαθωντας να ξεπερασω το ψυχολογικο βαρος και 'πλακωμα' της τελευταιας γρατζουνιας μηκους 3cm και παχους 0,5cm που καποιοι ανεγκεφαλοι προξενησαν στην ολοκαινουρια μου Bentley..Αχ και να ειχα κουκουλα..Τι να γινει ομως παρηγγειλα μια Laborginitsa για να ηρεμησω λιγο..οσο για το αλλο τουτου..το στειλα για παλιοσιδερα..
Α ρε εδω μεσα μερικοι(βλ.προσβλητικοι χαρακτηρισμοι:οσοι εχουν κουκουλα ειναι φτωχοι πλην τιμιοι οικοδομοι που νοιαζονται για το αντικειμενο του μοχθου τους ενω ολοι οι αλλοι 'μπουληδες'(wow λεξη!!!!φοβερος εισαι ρε φιλε gianni)που εχουν ενα μπαμπακα για ολες τις δουλειες)θα μας κανουν να παρουμε τα ορη και τα βουνα..
Α ρε Ξανθοπουλε αθανατε!!! κλαψ! συγκινηθηκα ρε γμτ...παω για χαρτομαντηλα -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος λόγος...Υποτιθεται για να μην μπορουν να σου την κλεψουν!
Σωστό!
Αν και δεν νομίζω να πετυχαίνουν και τίποτα...
κουκουλες αυτοκινητων