-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ASTRAKITCAR
επειδή, μάλλον, δεν καταλαβαίνεις γιατί ενοχλήθηκε!!Η λέξη 'πατρονάρισμα' σημαίνει ότι έχει συμφέροντα από την προώθηση της δουλειάς του Ηλία! Αυτό εννοείς?
-
ΕΓΩ ανακαλω ΑΛΛΑ να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ πριν γραψω κατι ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ τι γραφω...
εδω μεσα οταν γραφω κατι,γραφω για να φανω χρησιμος οπου μπορω..δεν γραφω για να λεω οτι γραφω!
H AΠΑΝΤΗΣΗ μου νομιζω τα λεει ολα...προφανως δεν εχω στοιχεια για να ξερω αν υπαρχει ιδιο οφελος του κυριου coyot....
απλα οταν καποιος γραφει αυτο......Για τον Μαρακάκη έχω προσωπική άποψη / εμπειρία δουλειάς του, και είναι η καλύτερη. Θα σου πρότεινα να σπεύσεις στον τελευταίο. H ζωή σου δεν αποτιμάται.
τι συμπερασμα μπορει να βγαλει καποιος???λογικο συμπερασμα εβγαλα...το οποιο λεει οτι αν παω σε καποιον αλλον επισκευαστη ενδεχομενως και να κινδυνευει η ζωη μου...λεω τωρα εγω που δεν ξερω τιποτα απο αναρτησεις.
-
Καμμια φορα όμως,αντι να θεωρηθεις ως 'υποψιασμενος' μπορει να θεωρηθεις περισσότερο ώς φαντασιόπληκτος,τουλαχιστον οταν προχωρας σε τετοιες 'διαπιστωσεις' που βασίζονται σε λογική χωρις στοιχεια.
Οταν καποιος είναι ευχαριστημενος πέρα-για-πέρα απο καποιον επαγγελματια,καλά κανει και αναφερει το όνομά του.Δε θα χρειαστει την δική σου εγκριση ούτε και τη δική μου.
-
πηγαιντε για αναρτηση στον κο Παραπονιαρη Γιαννη στην Εθν.Αντιστασεως Καισαριανη...μην παιζετε με την ζωη σας,οι υπολοιποι εμποροι πουλανε β διαλογης αμορτισερ τα οποια ως γνωστον σε ολη την βιομηχανικη παραγωγη,υπαρχουν σε ολα τα προιοντα.
εχω και εγω προσωπικη αποψη και θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος στην πιατσα...και προσωπικα κε hunter οσο αφορα αναρτηση,λαστιχα και ανταλακτικα για οσα αυτοκινητα παρω μελλοντικα,εχω λυση το προβλημα αυτο..απο 30-40% εκπτωση παιζω και με ανθρωπους που συνενοουμαι και δεν με κλεβουν..15€ για ζυγοσταθμιση επανω στο αυτοκινητο και ευθυγραμιση με 20€ δεν νομιζω να κανετε πολυ εδω μεσα...
οταν η ΠΙΑΤΣΑ ζηταει 40€ και 30€ αντιστοιχα...
οποτε ποιος ειναι φαντασιοπληκτος και ΠΕΛΑΤΗΣ-ΘΥΜΑ ασε να το κρινω εγω συμφωνα με αυτα που διαβαζω οσο αφορα τιμες και προσωπα...δεν μπορω να μην εχω διαφορετικη αποψη για ενα προσωπο που γνωριζω..
-
Δαφορετική άποψη, σαφώς και μπορείς να έχεις. Όπως όλοι μας.
Η ουσία, όμως, είναι αυτό που σου λέει ο Αντρέας.
Προσωπικά έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικές αναρτήσεις. Θεωρείς ότι δεν έχω το δικαίωμα να πω ποιά με ικανοποιεί περισσότερο?
Και τα χρήματα τι σχέση έχουν? Μπορεί να πληρώνουμε περισσότερα, ή λιγότερα. Η συζήτηση αφορά όμως ποιά ανάρτηση μας άρεσε περισσότερο!
-
Να το κρίνεις ΚΑΙ εσυ,αλλα όχι αποκλειστικα εσυ.Ολοι μας εχουμε τις δικές μας εμπειρίες,και θα τις συζητήσουμε στο ίντερνετ ακομα και χωρίς της άδειά σου.
Φαντασου τωρα εσενα,που εχεις αυτες τις 'ακρες' να σου την πέσουνε καποιοι αν τολμήσεις να τις αναφερεις. -
ok μπορει να το βλεπω απο λαθος αποψη το θεμα.
απλα καποιος ρωτησε που μπορει να επισκευασει μια αναρτηση
καποιος απαντησε πηγαινε εκει γιατι θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος(εχει δοκιμασει 10 επισκευαστες και το λεει αυτο?)
και λεω εγω οτι οχι μονο δεν ειναι ο καλυτερος αλλα και ο πιο ακριβος.
το προβλημα που ειναι ...κοινως που κομπλαρετε?
ο ανθρωπος ρωτησε που μπορει να γινει μια επισκευη...ε γιατι δεν του λετε να την στειλει πχ στο εργοστασιο της koni αν δεν παιζουν ρολο και τα λεφτα?
-
Το θεμα ειναι οτι θεωρησες οτι ο Κογιοτ 'πατροναρει' τον Μαρακάκη,δια της λογικής της φαντασίας.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι θεωρησες οτι ο Κογιοτ 'πατροναρει' τον Μαρακάκη,δια της λογικής της φαντασίας.TO KOYRAZEIΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ...
ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΟΓΙΟΤ..
σ αυτόν που αναφέρεις ως Bilstein service στην Αθήνα δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα.
Για τον Μαρακάκη έχω προσωπική άποψη / εμπειρία δουλειάς του, και είναι η καλύτερη. Θα σου πρότεινα να σπεύσεις στον τελευταίο. H ζωή σου δεν αποτιμάται.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ....
εσεις που πατροναρετε τον Μαρακακη ειδικα πειτε μου και για τιμες να βλεπει ο κοσμος εδω μεσα και να αποφασιζει με κριση...
οι κοι Αθανασιου λοιπον και Μαρακακης και Rafaello ζητανε εως και 400 -
[
-
Ναι. Όχι μόνο έχεις μεγάλη φαντασία αλλά την χρησιμοποιείς και με λάθος τρόπο!
Δεν καταλαβαίνεις ότι τον προσβάλεις όταν υπαινίσσεσαι ότι έχει προσωπικό συμφέρον να λέει ότι ο Μαρακάκης είναι πολύ καλός?
Τι σχέση έχουν όλα τα άλλα που αναφέρεις?
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ....
εσεις που πατροναρετε τον...Συνεχίζεις να χρησιμοποιείς τον ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ όρο. Δες την ερμηνεία του λεξικού στην αρχή της σελίδας.
-
βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος...
επιχειρηματολογω για ποιο λογο εγραψα οτι εγραψα αφου ετσι το επιασα εγω και εσεις κολλατε στην λεξη ενω εχω ηδη ανακαλεσει...
για να ξηγηθουμε λοιπον..πηγαιντε ολοι στον Μαρακακη,πληρωστε τα λεφτα που ζηταει γιατι πατροναρω εγω τον Μαρακακη...
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ???
-
ASTRAKITCAR όταν πήγες να ρωτήσεις στον Μαρακάκη, είχες ήδη χαμηλώσει / αλλάξει camber στο Astra ή ήταν 'μαμά';
-
Ο ASTRAKITCAR ΞΕΡΕΙ, μη τον παιδεύετε με άχρηστες ερωτήσεις.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ASTRAKITCAR όταν πήγες να ρωτήσεις στον Μαρακάκη, είχες ήδη χαμηλώσει / αλλάξει camber στο Astra ή ήταν 'μαμά';ηταν μαμα και ρωτησα ποσα θελει και αν επισκευαζεται η μαμα αναρτηση.
για πριν 2-3 χρονια ειχα παει στο Μοσχατο,στο μαγαζι του.
-
E λογικά τότε πρέπει να σου είπε ναι και
-
δεν θυμαμαι ακριβως το ποσο...αν ειπε 400 ή 500..
αυτο που θυμαμαι ειναι οτι σιγουρα φευγοντας ειπα οτι δεν ξαναπαιρναω απο εκει..τετοιο στυλ και μυστικοπαθεια ουτε o Christian Loriaux τεχνικος διευθυντης της FORD που μιλησα στο acropolis δεν ειχε..
που θελετε να καταληξετε?γιατι εγω εχω λυσει το προβλημα επισκευης-αγορας αμορτισερ . -
Tέτοιο κόλλημα / άχτι / λύσσα κακιά για έναν άνθρωπο που να τρώμε σελίδες off topic, όπως τώρα ξαφνικά για τον Μαρακάκη, μόνο για τον Καββαθά έχω δει να συμβαίνει!
Και η πλάκα είναι ότι δεν τον θεωρώ τον 'έναν και μόνον' κατ' ανάγκην, απλώς έναν από τους 2 καλύτερους στο πλαίσιο του οικονομικά προσιτού (για τη δική μου τσέπη).
Αν ήθελα πραγματικά το απολύτως καλύτερο και άντεχε η τσέπη μου, θα είχα απευθυνθεί στον Κολιγιάννη, για Όλινς.
Μη γράψω και για δαύτον και αρχίζουν να με βρίζουν και για εκεινού τη χάρη!
Τέλος πάντων, τα φόρα είναι για να κατατίθενται, ανεξέλεγκτα έστω, απόψεις και εμπειρίες, και κανείς δε θα μας φιμώσει με τσαμπουκά και προσβολές.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
δεν θυμαμαι ακριβως το ποσο...αν ειπε 400 ή 500..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι σιγουρα φευγοντας ειπα οτι δεν ξαναπαιρναω απο εκει..τετοιο στυλ και μυστικοπαθεια ουτε o Christian Loriaux τεχνικος διευθυντης της FORD που μιλησα στο acropolis δεν ειχε..
που θελετε να καταληξετε?γιατι εγω εχω λυσει το προβλημα επισκευης-αγορας αμορτισερ .Δεν θέλω να καταλήξω κάπου, απλά μου κάνει εντύπωση που σου φάνηκαν πολλά τα
Περί Αναρτήσεων