-
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΩΡΑ... ΜΕ ΤΟ STILO ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ... ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΣ ' Η FIAT ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ' ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ THN FIAT ?! TO ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΤΟ ΤΩΡΑ ?
-
Για το αν πουλάνε τα Fiat (στην Ευρώπη τουλάχιστον) ίσως να πρέπει να κοιτάξετε στον πίνακα πωλήσεων για 2002-2003 .... (http://www.in.gr/auto/EuroSales/January2003.htm) και θα δείτε οτι έχουν αρκετά μεγάλη αποδοχή παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Για την Ελλάδα δεν αναφέρομαι..(π.χ. ποιο ήταν πρώτο σε πωλήσεις για σχεδόν όλο το 2003 στην κατηγορία Β??).
Αυτό όσον αφορά την αποδοχή των μοντέλων της FIAT.Το οτι κάποιοι κρίνουν το αμάξι από το όνομα ή το status που τους παρέχει είναι ανεξάρτητο από την ποιότητα ενός αυτοκινήτου...
Περι αξιοπιστίας ως κάτοχος Punto για 45000χλμ από το 2001, δεν μου έχει 'βγάλει' τίποτα μηχανικό, παρα μόνο ένα προβληματάκι με την βαφή στο μαρσπιε που καλύφθηκε από την εγγύηση (που μπορεί να οφείλεται και από κακή χρήση...). Δεν θέλω να αναφερθώ σε προβλήματα αναλόγων αμαξιών 'ευηπόληπτων' εταιρειών που αγοράστηκαν από φίλους μου κατά την ίδια χρονική περίοδο....
-
Εκ παραδρομής έγραψα για το 2003 όταν εννούσα για το 2002...
Α ΡΕ FIAT