-
Υπάρχουν κάποια πράγματα όσον αφορά τη διατήρηση του κοινού που φυσιολογικά δεν γνωρίζετε.
Π.χ. για να δώσεις καλή 'πάσα' στην επόμενη εκπομπή πρέπει να μην πέσουν τα νούμερα.
Είναι άσχετο τι θέση είχε η εκπομπή στο σύνολο των αθλητικών εκπομπών. Συγκρίνεις με το μέσο όρο ημέρας του σταθμού και με τη θέαση των άλλων καναλιών εκείνη την ώρα. -
Δεν αλλάζουν τα πράγματα με πίεση. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να παρθεί μια απόφαση και κάποιος να πληρώσει το κόστος. Όπως φέτος με τα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι είμαστε ελάχιστοι όσοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει και συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά ακόμη λιγότεροι ίσως θέλουν να την παρακολουθήσουν.
Για να σταθεί αυτό το κομμάτι πρέπει να μάθει ο κόσμος να το περιμένει να γίνει αποδεκτό να αρχίσει να το ζητά. Όλα αυτά κοστίζουν πολύ ακριβά σε θέαση. Φέτος προσπαθήσαμε με τις Παρασκευές και με τις μισάωρες εκπομπές πριν τον αγώνα. Μέχρι και warm -up είδαμε σε κάποιους αγώνες. Σιγά σιγά, βήμα βήμα για να μην έχουμε μεγάλες απώλειες. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ειναι αδικο και φερνει τον συνομιλητη σε δυσκολη θεση. Αναποφεκτα αυτο θα φερει ενταση και ψυχροτητα.Σε καμία περίπτωση με τα λεγόμενά μου, δεν θέλω να προκαλώ ένταση και ψυχρότητα. Ούτε θέλω να φέρνω τον κάθε συνομιλητή μου σε δύσκολη θέση. Ο λόγος που έγραψα αυτά που έγραψα ήταν γιατί πίστευα ότι ο Τάκης δεν καταλάβαινε τον λόγο που μερικές φορές γκρινιάζουμε για την μετάδοση. Κανείς δεν του είπε ότι αυτός φταίει που εμείς δεν βλέπουμε την συνέντευξη τύπου. Αλλά εγώ συγκεκριμένα του είπα ότι με αυτά που μας λέει, μάλλον δεν μας καταλαβαίνει. Και για να μας καταλάβει θα πρέπει να έρθει να δει τα πράγματα και από την δικιά μας πλευρά. Όλοι αναγνωρίζουμε ότι ο ίδιος έχει καταφέρει και έχει αναβαθμίσει την τηλεοπτική μετάδοση των Grand Prix. Όμως κάθε φορά που ακούει ένα σχόλιο, αντι να πει ''ρε παιδιά έχετε δίκιο, δεν είναι όμως στο χέρι μου'', πόλλές φορές απαντάει με δικαιολογίες, μέσα από τις οποίες καταλαβαίνει κάποιος ότι έχει πάρει στραβά τα λεγόμενά μας.
Και μια ερώτηση: Στο τέλος της χρονιάς θα κάνετε ανασκόπηση του Πρωταθλήματος, αλλά και αφιέρωμα στον Πρωταθλητή?
-
Κατα ποσο θα ηταν εφικτο να κυκλοφορησει καποιο DVD ή VIDEO, παραγωγης ALPHA με αφιερωμα στην σεζον, με πολλα in-car πλανα, αφιερωμα στους οδηγους, σε παλιοτερα GP, σε ομαδες κλπ.
Δεν ξερω αν θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο κ να βγει στην κυκλοφορια αυτονομο προς πωληση ή να πλασαριστει μεσω καποιου περιοδικου. Παντως εκτος απο τους λατρεις της F1 μπορει να φτασει κ στις οθονες θεατων με οχι τοσο μεγαλο ενδιαφερον.
Ισως ειναι κ μια καλη κινηση απο τον ALPHA να διαφημισει περισσοτερο το προιον του για να προσελκυσει νεο κοινο. -
Δε νομίζω ότι πέρα από τους θερμούς οπαδούς του σπορ, θα έχει ιδιαίτερη πέραση ένα τέτοιο DVD.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δε νομίζω ότι πέρα από τους θερμούς οπαδούς του σπορ, θα έχει ιδιαίτερη πέραση ένα τέτοιο DVD.Ποτε δεν ξερεις... συμφωνω ναι μεν αλλα ξερεις ενα DVD σε καποιο περιοδικο κ με την καταλληλη διαφημιση ισως κ να βοηθησει. Μπορει να ειμαι λαθος κ δεν ξερω κ το κοστος μιας τετοιας δουλειας αν αξιζει τον κοπο, αλλα ισως αυξησει κ το awareness καποιας μεριδας ατομων. Μπορει να μαι κ τελειως λαθος, δεν ξερω μια σκεψη εκανα.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Ξεχνάς ότι έχουμε δείξει στην εκπομπή μας στο review του αγώνα όλες τις συνεντεύξεις που προαναφέρεις...Φιλε Τακη δεν το ξεχνω και το εκτιμω. Θεωρω αλλωστε τη συνεντευξη, οπως ηδη εγραψα, επουσιωδες θεμα. Και ξερω οτι καποιες φορες δεν μπορεις να εκφρασεις τη γνωμη σου, οταν αυτη συγκρουεται ευθεως με το καναλι. Εμενα αλλο με ενοχλησε και δεν θελω να επανελθω. Θεωρω το θεμα ληξαν και ευχομαι ολο και καλυτερα. Ελπιζω να εχεις γερο στομαχι για την κριτικη που δεχεσαι απο τους φιλους του φορουμ (αμα εχεις τετοιους φιλους.... ).
Αληθεια Τακη, ποιος εχει τα δικαιωματα για του χρονου;;; Θα εισαι στις μεταδοσεις;;; -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δε νομίζω ότι πέρα από τους θερμούς οπαδούς του σπορ, θα έχει ιδιαίτερη πέραση ένα τέτοιο DVD.
Ποτε δεν ξερεις... συμφωνω ναι μεν αλλα ξερεις ενα DVD σε καποιο περιοδικο κ με την καταλληλη διαφημιση ισως κ να βοηθησει. Μπορει να ειμαι λαθος κ δεν ξερω κ το κοστος μιας τετοιας δουλειας αν αξιζει τον κοπο, αλλα ισως αυξησει κ το awareness καποιας μεριδας ατομων. Μπορει να μαι κ τελειως λαθος, δεν ξερω μια σκεψη εκανα.
Θα μπορουσε καποιος απο τους 4Τ να μας διαφωτισει σχετικα με την ανταποκριση που ειχε το (φοβερο) DVD για το ΠΠ Ραλλυ. Αυξηση κυκλοφοριας, εντυπωσεις, διαφημιστικα εσοδα, κοστος. Εκανε αποσβεση ή οχι;
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κατα ποσο θα ηταν εφικτο να κυκλοφορησει καποιο DVD ή VIDEO, παραγωγης ALPHA με αφιερωμα στην σεζον, με πολλα in-car πλανα, αφιερωμα στους οδηγους, σε παλιοτερα GP, σε ομαδες κλπ.
Δεν ξερω αν θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο κ να βγει στην κυκλοφορια αυτονομο προς πωληση ή να πλασαριστει μεσω καποιου περιοδικου. Παντως εκτος απο τους λατρεις της F1 μπορει να φτασει κ στις οθονες θεατων με οχι τοσο μεγαλο ενδιαφερον.
Ισως ειναι κ μια καλη κινηση απο τον ALPHA να διαφημισει περισσοτερο το προιον του για να προσελκυσει νεο κοινο.Συμφωνω θα ηταν μια καλη κινηση αυτη,αλλα οπως λες αμα την κανει ο alpha θα δει πρωτα αμα μπορει να κερδισει απο αυτην, αλλιως ξεχνα την.
Εμενα μου ειναι παρεξενο πως περιοδικα σαν τo formula1 δεν κανει τετοιου ειδους κασετες και ας αυξησει το κοστος,οι ενδιαφερομενοι(poromenoi)ειμαι σιγουρος οτι θα τα εξαντλησουν ολα.
Απαγορευεται δηλαδη να κανει ενα αφιερωμα στο Σενα,στο Προστ στο Σουμαχερ να μαζεψει οσα video εχει οσες συνεντευξεις τους(τα καλυτερα) και να τα βγαλει στην αγορα ή reviews απο χρονιες στι formula 1 p.x μια κασετα με θεμα formula1 δεκαετια 80 μετα να παει formula1 δεκαετια 90 και οτι αλλο μπορουν να σκεφτουν οτι θα πουλησει.
Πρoσωπικα εαν εβγαινε ενα τετοιο τευχος και ειχε 30 euro εγω θα το αγορασα πιστευω και αλλοι τρελαμενοι να το περνανε αρα θα μπορουσαν να κερδισουν κατι και αυτοι αρα γιατι να μην το βγαλουν? -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Συμφωνω Go_for_pole.
Δεν παω να συνεχισω το θεμα αλλα επειδη δεν τα ειδα,ξερει κανεις τι νουμερα εκανε ο alpha το σαββατο και 'εχασε' και τι νουμερα την κυριακη?Σύμφωνα με το 'Goal News' ο Κυριακάτικος αγώνας ήταν η 4η καλύτερη αθλητική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, τα quals του Σαββάτου η 6η και τα quals της Παρασκευής η 13η. Την Κυριακή παρακολούθησαν τον αγώνα περίπου 400.000 άνθρωποι.
Δηλαδη αυτο συνεπαγεται οτι στον αγωνα το ποσοστο ηταν 4 me 5%?
Η το μετραω λάθος?
(mas efage to syrvivor kai to mission )
και αν ναι γιατι στο διαφημιστικο που εκανε ο τακης στον alpha για τον grand prix tis Indianapolis, ειπε οτι οι μισοι ελληνες που βλεπανε τηλεοραση εβλεπαν formula1
ΥΓ:αυτο το ειπε για το grand prix τις monza αλλα δεν θεωρω οτι την Monza την ειδανε οι μισοι ελληνες και την Indianapoli 400.000. -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Εμενα μου ειναι παρεξενο πως περιοδικα σαν τo formula1 δεν κανει τετοιου ειδους κασετες και ας αυξησει το κοστος,οι ενδιαφερομενοι(poromenoi)ειμαι σιγουρος οτι θα τα εξαντλησουν ολα.Μην είσαι τόσο σίγουρος, φίλε Γιώργο. Νομίζεις ότι οι πορωμένοι φτάνουμε ικανοποιητικό για πωλήσεις περιοδικού αριθμό; Εγώ πιστεύω πως όχι.
-
Oι μισοί Έλληνες, όχι Ελληνίδες προσοχή, που έβλεπαν τηλεόραση το μεσημέρι της Κυριακής 14/9 έβλεπαν F1.
Όχι ακριβώς πρέπει να ξέρεις και το AMR. Τέλος πάντων ήταν διπλάσιο την Κυριακή απ' αυτό που γράφεις.
Για να παράγεις μια τέτοια κασέτα πρέπει να έχεις πνευματικά δικαιώματα επί της εικόνας. Τα οποία φυσικά κοστίζουν πολύ ακριβά.
Κάποιος ο gfotiadhhs νομίζω είχε ρωτήσει εάν υπάρχει ραδιοφωνική εκπομπή για F1.
Έχουμε εκπομπή κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00 στον Champions 89.2! -
Συμφωνω Go_for_pole.
Δεν παω να συνεχισω το θεμα αλλα επειδη δεν τα ειδα,ξερει κανεις τι νουμερα εκανε ο alpha το σαββατο και 'εχασε' και τι νουμερα την κυριακη?Σύμφωνα με το 'Goal News' ο Κυριακάτικος αγώνας ήταν η 4η καλύτερη αθλητική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, τα quals του Σαββάτου η 6η και τα quals της Παρασκευής η 13η. Την Κυριακή παρακολούθησαν τον αγώνα περίπου 400.000 άνθρωποι.
Δηλαδη αυτο συνεπαγεται οτι στον αγωνα το ποσοστο ηταν 4 me 5%?
Η το μετραω λάθος?
[snip]Δεν ξέρω πως μετριέται κι εδώ που τα λέμε ούτε καν με ενδιαφέρει Απλά απάντησα στο ερώτημά σου επειδή έτυχε και το είχα διαβάσει στην εφημερίδα την προηγούμενη μέρα. Αν κα ιτην πέταξα πια, νομίζω πως τα ποσοστά του αγώνα κυμάνθηκαν από 2,5% έως 12% (ότι κι αν σημαίνει αυτό).
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Oι μισοί Έλληνες, όχι Ελληνίδες προσοχή, που έβλεπαν τηλεόραση το μεσημέρι της Κυριακής 14/9 έβλεπαν F1.Μπορείς να αποσαφηνίσεις λίγο τι εννοείς;
-
Oι μισοί Έλληνες, όχι Ελληνίδες προσοχή, που έβλεπαν τηλεόραση το μεσημέρι της Κυριακής 14/9 έβλεπαν F1.
Μπορείς να αποσαφηνίσεις λίγο τι εννοείς;
Εάν υπάρχουν εκατό Έλληνες (άντρες) και την Κυριακή το μεσημέρι έβλεπαν τηλεόραση οι 20, τότε οι 10 έβλεπαν Formula 1.
-
OK, αλλά γιατί μόνο άντρες;
-
OK, αλλά γιατί μόνο άντρες;E ενταξει γιατι η formula1 ειναι καθαρα αντρικο σπορ φυσικα με καποιες εξαιρεσεις,αν μετρουσαμε τις γυναικες την κυριακη που ειδαν formula1 θα ηταν η κυρια Σταυρουλα Σκλαβουνου και η κυρια Ελενη Λυκισα.(χιουμορ κανω να ειχαμε τετοιες γυναικες αλλα για την Ελλαδα μιλαμε που ειναι πολυ λιγες οι γυναικες που βλεπουν f1).
-
Τωρα οσο για τη formula1, οι αλλαγες της FIA και κυριως η νεα βαθμολογηση σε 8αδα αντι 6αδα, της 'εκατσε' καλα αφου και τυπικα θα ειχαμε πρωταθλητη στην Indianapoli.
DRIVERS..........PTS(νεο συστημα)....PST(παλιο συστημα)διαφορα
M.SCHUMACHER.....92.........................77..........................15
K.RAIKKONEN..........83..........................61...........................22
JP.MONTOYA............82..........................62...........................20
R.SCHUMACHER.......58..........................41...........................17
R.BARRICHELLO.......55..........................38...........................17
F.ALONSO................55..........................36...........................19
D.COULTHARD.........45..........................29...........................16
J.TRULLI..................29..........................13...........................16Ενω στο κατασκευαστων θα ηταν:
Constructors..PTS(νεο συστημα)..PST(παλιο συστημα)διαφορα
Ferrari.............147.....................115........................32
Williams...........144......................105.........................39
Mclaren............128......................90...........................38
Renault............84........................49...........................35.Οσο μεγαλη η διαφορα τοσο μεγαλυτερο το κερδος.
Συμπερασμα απο ολο αυτο ο μεγαλος χαμενος ειναι ο Michael Schumacher με τις εξι νικες του,ενω μεγαλος κερδισμενος ο Kimi Raikkonen κερδιζοντας 7 βαθμους περισσοτερο ο Montoya 5 και παει λεγοντας.
Στο κατασκευαστων χαμενη βγαινει η ferrari ενω κερδισμενη βγαινει η williams. -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Όχι ακριβώς πρέπει να ξέρεις και το AMR. Τέλος πάντων ήταν διπλάσιο την Κυριακή απ' αυτό που γράφεις.
Για να παράγεις μια τέτοια κασέτα πρέπει να έχεις πνευματικά δικαιώματα επί της εικόνας. Τα οποία φυσικά κοστίζουν πολύ ακριβά.
Κάποιος ο gfotiadhhs νομίζω είχε ρωτήσει εάν υπάρχει ραδιοφωνική εκπομπή για F1.
Έχουμε εκπομπή κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00 στον Champions 89.2!Takh ksexasa na dieukriniso,sorry diki mou paralipsi.
Ενοουσα για τη θεσσαλονικη εαν υπαρχει? -
Τωρα οσο για τη formula1, οι αλλαγες της FIA και κυριως η νεα βαθμολογηση σε 8αδα αντι 6αδα, της 'εκατσε' καλα αφου και τυπικα θα ειχαμε πρωταθλητη στην Indianapoli.DRIVERS..........PTS(νεο συστημα)....PST(παλιο συστημα)διαφορα
M.SCHUMACHER.....92.........................77..........................15
K.RAIKKONEN..........83..........................61...........................22
JP.MONTOYA............82..........................62...........................20
R.SCHUMACHER.......58..........................41...........................17
R.BARRICHELLO.......55..........................38...........................17
F.ALONSO................55..........................36...........................19
D.COULTHARD.........45..........................29...........................16
J.TRULLI..................29..........................13...........................16Ενω στο κατασκευαστων θα ηταν:
Constructors..PTS(νεο συστημα)..PST(παλιο συστημα)διαφορα
Ferrari.............147.....................115........................32
Williams...........144......................105.........................39
Mclaren............128......................90...........................38
Renault............84........................49...........................35.Οσο μεγαλη η διαφορα τοσο μεγαλυτερο το κερδος.
Συμπερασμα απο ολο αυτο ο μεγαλος χαμενος ειναι ο Michael Schumacher με τις εξι νικες του,ενω μεγαλος κερδισμενος ο Kimi Raikkonen κερδιζοντας 7 βαθμους περισσοτερο ο Montoya 5 και παει λεγοντας.
Στο κατασκευαστων χαμενη βγαινει η ferrari ενω κερδισμενη βγαινει η williams.Καλο θα ηταν να παει η δημοσιευση στο thread του Indy ή να ξεκινησει νεο thread. Ειναι ενδιαφερον θεμα και θα 'χαθει' εδω.
Aπευθείας μετάδοση F1