-
Θελω να αγοράσω αυτοκινητο απο εξωτερικο (Ευρωπαικη Ενωση).
Τι γινετε με τους δασμους? Εχω πληροφορηθει οτι αναμενεται να καταργηθουν! Ξερει κανενας τι θα γινεί?Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Τι γινετε με τους δασμους? Εχω πληροφορηθει οτι αναμενεται να καταργηθουν! Ξερει κανενας τι θα γινεί?Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
-
Πικρή ιστορία μικρέ... Φάγαμε τα νιάτα μας περιμένοντας Οι δασμοί είναι έσοδα για το κράτος, και τα έσοδα ουδείς εμίσησε
Ξεκίνα με μικρά σταθερά βήματα στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου (καινούργιου ή μεταχειρισμένου) και αργότερα έχει ο Θεός...
Κάποια στιγμή θα γίνουμε πλήρως Ευρωπαίοι -
Ο χρήστης haris274 έγραψε:
εαν σε ενδιαφερει αυτοκινητο μεταχειρισμενο υπαρχουν πραγματικα μεγαλες αποκλισεις στις τιμες ελλαδας και ορισμενων ευρωπαικων χωρων.
σε υψηλου κυβισμου δε ειναι τετοιες που ακομα και με τους δασμους τελικα ειναι φτηνοτερα απο την ελληνικη αγορα.
εαν λοιπον:
- ενδιαφερεσαι για ''ακριβο'' μεταχειρισμενο αυτοκινητο
2.διαθετεις μετρητα για την αποκτηση του.
3.εχεις χρονο να αφιερωσεις σε συνδιασμο με το ταξιδι και τα λοιπα εξοδα που πρεπει να κανεις για την παραμονη σου μεχρι να βρεις αυτο που ζητας. - εχεις και καποιον γνωστο να σε βοηθησει στην χωρα που θα το αναζητησεις.
5.δεν σε τρομαζει το τερας της γραφειοκρατιας των ελληνικων δημοσιων υπηρεσιων που πρεπει να περασεις το κατωφλι τους για να το εισαγεις και να του βιδωσεις στο τελος τις ελληνικες πινακιδες.
6.και οτιδηποτε αλλο που μπορει να μου διαφευγει αυτη την στιγμη και ισως αλλος φιλος θα μπορουσε να προσθεσει.
τοτε ξεκινα και μολις πραγματοποιησεις αυτην σου την επιθυμια να μας πεις τις εμπειριες σου ......για να δουμε αν ειναι προς μιμηση ή προς αποφυγη.
- ενδιαφερεσαι για ''ακριβο'' μεταχειρισμενο αυτοκινητο
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!