-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Αγαπητέ AlfaRomeo,
εχουμε παρακαλέσει να μικρύνεις τις φωτογραφίες στην υπογραφή σου.
Είναι τεράστιες και με το 1/4 του μεγέθους τους την δουλειά τους την κάνουν!Συγνώμη, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ μικρότερες από αυτές. Το πρόβλημα είναι ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι δικές μου ώστε να μπορώ να τις μικρύνω, αλλά προέρχονται αυτούσιες από το δίκτυο. Ελπίζω αυτές να είναι αποδεκτές.
Ανοιξε τες σε κανενα Paintshop η κατι τετοιο και κανε ενα image --> resize. Επισης κατεβασε το resolution.
Στο κατω κατω εφοσων στο ζητησηνε και ξαναζητησανε βγαλτες τις ρημαδες. Σαν να μην ξερουμε οτι σ' αρεσουν τα Alfa Romeo (απο το login ονομα σου)Νικος
-
Συγνώμη, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ μικρότερες από αυτές...
Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση
-
Ανοιξε τες σε κανενα Paintshop η κατι τετοιο και κανε ενα image --> resize. Επισης κατεβασε το resolution.
Μα αυτό ακριβώς εξήγησα πιο πάνω. Οι φωτό αυτές δεν προέρχονται από τον σκληρό δίσκο μου, αλλά είναι αυτούσιες από το δίκτυο και επομένως δεν μπορώ να τις μικρύνω.
-
Μα αυτό ακριβώς εξήγησα πιο πάνω. Οι φωτό αυτές δεν προέρχονται από τον σκληρό δίσκο μου, αλλά είναι αυτούσιες από το δίκτυο και επομένως δεν μπορώ να τις μικρύνω.
Δυστυχώς η λύση είναι να φτιάξεις ένα πρόχειρο site μόνος σου μόνο και μόνο για να βάζεις τις photos σου σε ότι size θες.
Εγώ έτσι έκανα και τις μίκρυνα ακόμα περισσότερο!!! -
Υπερπροχωρημένοι και υπεραπελευθερωμένοι όλου του κόσμου ενωθείτε...!!!ΟΥΟΥΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ!
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΒΡΕ!!!
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΕΞΙΛΕΩΣΗ