-
Φιλε scientist επειδη εχω αλλαξει και εγω 2 - 3 συνεργεια συνεργεια για citroen εαν θελεις εποικηνωνησε μαζι μου για να σου πω λεπτομερειες και τη γνωμη μου για το συνεργειο που πηγαινω το δικο μου.
Το συνεργειο βρισκετε στο Περιστερι (τσεκαρε το email σου).Με την ευκαιρια : Citroen berlingo 1.4 επαγγελματικο μοντ'00 με 79.000 km. απο τη πρωτη στιγμη που το πηραμε βγηκε στο ''πολεμο'' φορτωμενο ειδικα το καλοκαιρι συνεχεια μεχρι το οριο του ωφελιμου βαρους και να δουλευει και το ψυκτικο μηχανημα ( το εχουμε κανει ψυγειο-καταψυξη),με λιγα λογια του εχουμε πιει το αιμα και δεν εχει πει ''κιχ''.
Τα ''προβληματα'' που παρουσιασε ειναι κατα καιρους καποιες καμενες λαμπες . Φυσικα δεν εχει προβληματα με τριγμους και υπουλα μπασιματα νερων.Αψογη οδικη συμπεριφορα (για επαγγελματικο) αν και εχει λιγο αργο τιμονι και αρκετα καλα φρενα , λογικη καταναλωση και αν ηταν και 1.6 (δεν εβγενε το 2000) θα ''πηγαινε'' και καλυτερα. -
Hello! Εγώ έχω ένα PEUGEOT 406 1.6 '96 με 85.000 χλμ και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. Γύρω στα 40.000 χλμ αντικατέστησα αν θυμάμαι καλά, βαλβίδα A/C, έτσι πρέπει να την είπε ο μάστορας, κόστος νομίζω 40.000 δρχ. Κάποια στιγμή αργότερα, άλλαξα τον διακόπτη των φλας γιατι είχαν φθαρεί οι επαφές του, πολύ ακριβός μου φάνηκε. Επίσης στα 80.000 χλμ βαρελάκια στα ταμπούρα, άλλες 40.000 δρχ. Τακάκια αν δεν κάνω λάθος 1 φορά. Από παλιότερα ακούω ορισμένες τυχαίες φορές όταν φρενάρω, ένα γκκρρρρ από τα φρένα αλλά δεν παρουσιάζει πρόβλημα στην απόδοση τους. Κι επίσης τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει και ένα πρόβλημα με το συμπλέκτη, σχεδόν όποτε είναι κρύο το κιβώτιο, στο τέλος της διαδρομής του νιώθω στο πόδι ότι περνάει από μερικά δοντάκια. Δεν παρουσιάζει πρόβλημα στη σύμπλεξη - αποσύμπλεξη. Γι' αυτό το πρόβλημα πήγα στο συνεργείο και μου είπε ότι οφείλεται στο ότι ο συμπλέκτης ρυθμίζεται μόνος του και ότι κάποια στιγμή θα επανέλθει. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω δει ακόμη... Μήπως έχετε κάποια ιδέα σε τι οφείλονται τα προβλήματα;
-
Εχω ενα Citroen Saxo 1.4 7os/1998. Μεχρι στιγμης το μονο προβλημα που παρουσιασε ηταν στο μηχανακι της ανακυκλωσης του Air condition. Με 8.000 το εφτιαξε ο μαστορας (55.000 για καινουργιο ηθελε η αντιπροσωπια !!). Κατα τα αλλα, πολυ ευχαριστημενος. 60000χλμ και το μονο που ζηταει ειναι βενζινη και τα service του !
Ελάτε να δούμε αξιοπιστία και βλάβες στις διάφορες μάρκες...